- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Más téma:
DynDNS kis modul nem képes feltelepülni, már korábban sem ment.
25%n-ál mindig meghal és ki behajtani tilos szerű kis ikon jelenik meg mellette.Ha leszedem a fájlokat wget-el és funpkg-al felpakolom az jó lesz?
-
8nemesis8
veterán
Nagyon tetszetős a dolog.
Szépen beolvassa seedre a korábbi torrenteket.
Eddig fasza.
Viszont DLNA tv-re küldve az anyagot megnyitotta, majd egy mkvnál azt mondta, hogy nem támogatott és minden eltűnt a mappákból.
Ott vannak a fájlok, de a tv nem látja... -
8nemesis8
veterán
-
Zamery
senior tag
válasz
8nemesis8 #1695 üzenetére
Mennyire értesz a linuxhoz?
Ha elnavigálsz az ffp/start mappába akkor szerepel benne egy transmission.sh fájl?
cd ffp/start
lsEzt kéne beírni és akkor listázza a start mappa tartalmát.
Illetve van e olyan fájlod, hogy settings.jsonvi /ffp/tm/.transmission-daemon/settings.json
Ha ezt beírod, és megjelennek a beállítások akkor oké.
#1695: Pont azért kérdeztem, mert én meg annyira nem értek hozzá.
Na de minden jó ha a vége jó, akkor örülünk nemde? -
8nemesis8
veterán
Pontosan, nem root root,hanem root és az adminhoz tartozó jelszó.
Minden ugyanúgy ment kivétel egy dolgot, ami mondjuk lehet, hogy nagy gáz:
Idézlek:
"Majd a következőt kell beírni a parancssorba:
chmod a+x /ffp/start/transmission.sh
/ffp/start/transmission.sh start
Meg fog jelenni egy szöveg arról, hogy a Transmission démon elindult. Állítsuk is le rögtön, és nézzük a beállításokat!
/ffp/start/transmission.sh stop
Ezekre a lépésekre azért volt szükség, hogy a beállítási fájlokat létrehozzuk, és a későbbiek folyamán szerkeszteni tudjuk, illetve, hogy a transmission.sh scriptet hozzáadjuk a bootoláskor elindítandó fájlok listájához."Nah itt nálam azt írja, hogy nem shell a shell script és nem indul el, leállításnál pedig írja, hogy nincs mit leállítani.
Azonban a beállításokat tartalmazó .json fájl létrejön...? -
-
Kami11
őstag
válasz
8nemesis8 #1691 üzenetére
4.50-es fw. FFPStick-2012-03-19.zip és 2.60-as Tm.
A témaindító cikk követhető egy kis mósosítással. -
8nemesis8
veterán
NSA-310 tulajoktól kérdezem, hogy frissítettetek a legfrissebb fw-re?
Ha igen a transmission ugyanúgy megy, bár gondolom, hogy igen...
Milyen verziókkal pakoltátok fel? ffp és transmission érdekelne, elsősorban.Folyamatosan olvasom a topicot, de m,ég csak 300-nál járok és ma meg szeretném csinálni.
-
Jamboo529
senior tag
Tudja valaki, hogy az NSA 310 és 320 között mi a különbség hardveresen? Azon kívül, hogy az egyikbe 1 a másikba 2 winchester mehet. (Gondolok itt cpu, memória méretekre)
-
válasz
huliganboy #1686 üzenetére
Haladj végig pontról pontra a témaindító leírás szerint. Csak a letöltendő állományoknál és az FFPStick verzióban van változás Kami11 leírása alapján.
-
avena71
tag
válasz
motrola #1680 üzenetére
Hali!
Nekem is az egyik EasyN,a másik kamera noname,de teljesen ugyanaz külsőre és szoftveresen,mint az EasyN.
Az FTP usernél a kamera felhasználókból kell megadni egyet,vagy a NAS egy felhasználóját?(ez láma kérdés lehet)
az FTP Upload Folder-t milyen formátumban kell megadni?
//NSA310/ipcamera/alarm vagy
v:\ipcamera\alarm\mert a Test gombra kattintva ezt írja:
Test ... Failed
Can not access the folder. Please be sure the folder exists and your account is authorizedKöszi
-
válasz
huliganboy #1683 üzenetére
Kami11 fórumtárs leírása
Nekem ezzel a stickel és letöltött csomagokkal tökéletesen megy. Igaz 4.40-es FW_vel, de állítólag a 4.50-essel is hibátlanul működik másoknak.
-
válasz
huliganboy #1681 üzenetére
Igen, csak a pendrive-ot a NAS-sal formázd le és ne a legújabb FFPStick-et használd. Talán pár oldallal előrébb linkelte valaki az utolsó tesztelt, működő verziót.
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Adott egy NSA310 új 4.50 firmware -val. A Zamery fórumtárs által készített csodálatos leírás alapján vajon ezen működne a TM?
Köszönöm!!
-
motrola
aktív tag
válasz
avena71 #1595 üzenetére
FTP Server : A NAS IP címe pl. 192.168.1.x
FTP Port: 21 hagyd ezt
FTP User: létező usert adj meg.
FTP Password: Az user passwordje
FTP Upload Folder: Csinálsz könyvtárat és azt megadod.
FTP mode: PASV ez a jó mód.Ez mijen kamera ? Az enyém EasyN és kiválóan tölti fel a képeket.
hansola
-
Sziasztok!
Dotent GUI-nál hogyan lehet hozzáadáskor beállítani, hogy ne minden állományt töltsön le, hanem csak a kiválasztottakat?
Előre is köszönöm segítséget.
-
TaliGa
aktív tag
Azért baj, mert nem értem mi miért változik meg egyik napról a másikra (és mert rohattul nem értek hozzá)
, pontosabban nehezen akar összeállni az új hálózat. Pár napja van csak meg a NAS és az új router és azóta szép számmal akadt gond - első két napban déli tizenkettő körül elment a net nyaralni, routert nem lehetett elérni, csak az áramtalanítás segített, ma reggel bekapcsoláskor pedig egy ismeretlen hálózat jelent meg a meglévő otthoni hálózat mellett, ezért amíg meg nem szüntettem, detto nem volt net. És nem csináltam semmi extra dolgot, DHCP automatikus kiosztás vagy fix IP mindegy volt neki eddig.
-
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok!
Valami nagyon nem kerek nálam. Van egy TPLINK 1043ND routerem, a Wan portba megy az Inviteles modem, a LAN-ba pedig három eszköz, az asztali gép, az NSA-310, és a Samu tévé. A NAS elérhető, működik, DE a router DHCP kapcsolódásainál nem látszik!!!, miközben a Win7 hálózat központja alól látszik mint Egyéb eszköz, Médiaeszköz és mint Számítógép??, utóbbinak nem így kellene lennie sztem. Próbáltam a NAS menüjében fix IP-vel, és automatikusan kiosztottal...A franc se érti, mert tegnap még látszott, mármint a routerben. -
footy
addikt
válasz
Jamboo529 #1668 üzenetére
Hi,
1. A vinyot le kell formazni a nassal, szoval ments le rola mindent.
2. Nalam 40 torrent van a listaban es 1080P filmet gond nelkul nezek mellette.
3. A routerrel ne hasonlitsd ossze, mert ott sokkal gyengebb a hardver.
4. A nyomtatoszerverrel nincs tapasztalatom, de ahogy mas forumokon olvastam az eleg szar. A helyedben inkabb a routert hasznalnam printer szervernek. -
Jamboo529
senior tag
Lejárt a szerkesztési idő.
Még annyi jutott eszembe, hogy ha valaki már tesztelte, mennyi az írási/olvasási sebessége ezzel a NAS-sal? -
Jamboo529
senior tag
Üdv!
A milyen NAS-t vegyek topicból küldtek/jöttem át ide.
Elolvastam a cikket a fórum elején, egészen megtetszett ez a kis kütyü.
Volna azonban pár kérdésem mielőtt beruházok egy ilyenre.
Van egy 3,5" vinyóm otthon 1TB 5400rpm, ami jelenleg a WDTV media playeremre van kötve, innen vannak megosztva a filmek, zenék képek.
Ezt a vinyót "áldoznám" be a NAS-nak.
Gondolom előtte le kell róla mindent mentenem az asztali gépre, mert ha be akarom rakni a NAS-ba, akkor mindent törölni fog róla?
A másik kérdéses dolog amit olvastam, hogy Transmissiont lehet rázúzni a stick-kel.
Kinek mennyi volt a legtöbb torrent amit futtatott vele akadás nélkül? (100-200 még belefér)
Valamint pl a UCP 25mbites netnél tud e leszedni full sávszéllel amellett, hogy pl. egy 1080p-s filmet olvas róla a media player?
Mikor a Routeremre volt kötve a vinyó, a magasabb bitrátájú filmeknél már nem bírt olvasni róla kellő sebességgel a WDTV, gondolom NAS esetén ez nem lehetne akadály.
Több készülékkel is próbáltam már kiváltani a torrentezést az asztali PC ről, de eddig nem sok sikerrel. (TP-link 1043nd Router, WDTV media player).
Mindnél működött, de a router nem tudta kihasználni a sávszélt, a WDTV nek meg elfogyott az ereje 5-nél több torrent után.
Ezért félve érdeklődöm, ez mennyire bírja a torrentet?
Még két téma van amire kíváncsi vagyok: nyomtatószerver, streaming szerver.
Canon MP 540-es nyomtatóm van, ha USB-vel rákötöm, akkor tud működni mint nyomtatószerver, valamint szintén egy sima USB-s webcamerám van (logitech C270 asszem), szóval ez jó-e a streaminghez, vagy rendes IP kamera kell?
(PC-n meg tudtam oldani Yawcam nevű szoftver segítségével, gondolom itt is lehet rá valami okosság, ha a gép alapból nem tudja.) -
bezzegz
csendes tag
Sziasztok!
NSA-310-et használok ,de eddig nem mertem használni a p2p részét.Milyen letöltő van benne eredetileg? Lehet használni az itthoni népszerűbb oldalakon?A linuxhoz lama vagyok nem mertem belekezdeni..
Ön jelenleg a következő firmware verziót használja : 4.50(AFK.1) ez van fent és egy NGB-417N routert használok hozzá +egy DMA2501 media playert
köszi -
TaliGa
aktív tag
Sziasztok!
Beszereztem egy NSA-310-t, szó se róla, remek kis gép - éjszakai letöltésre pláne. De azért van még egy-két finomítanivaló, pl. filmet játszottam le róla a tévé beépített médialejátszóján, és 15 perc után a film leállt - kapcsolat megszakadt címen - utána gondolván, h ez az energiagazdálkodás miatt történhetett (HDD 15 perc kikapcsolás), átállítottam nagyobb értékre. Tényleg ettől lehetett?
Ja, és nálatok is hangos a NAS éccaka? -
mike784
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Az itt leírt megoldással működött több mint 1 évig egy nsa 240-es.Most bekrepált és kicserélték egy nsa 310-re. Erre is fel szeretném rakni de az elején elakadok. Hiába rakom fel pendrive-ra az ffp-t nem történik semmi. Egy picit villog a pendrive de utána elkezd világítani a nas-on a copy led és ennyi. Vártam fél órát de továbbra se történik semmi. A Putty-val se tudom elérni.
Kérem ha valaki tud segítsen!Köszi!
-
cday3
csendes tag
Most még megcsinálod azt is hogy távolról is el tudd érni, és teljes lesz a boldogság.
Androidos mobilra én a Transdroidot ajánlom.
Macerásabb akkor lesz csak a dolog ha nincs fix ip címed. De pl. ITT DDNS rész is megtalálod hogyan állítsd be akkor a dolgokat.
Persze csak ha máshonnan is hozzá akarsz férni bármi miatt, torrent indítása/leállítása melóhelyről/iskolából stb. -
Gelmi
tag
válasz
kisgyerek85 #1658 üzenetére
Igazad van !
Csak azt hittem az olyan húúú de titkos valami
Elég a jelszót megtartani magunknakMár feltettem a transmission-remote-dotnet -et is
És mit ne mondjakel vagyok tőle varázsolva
-
Gelmi
tag
Na végre megvan
Ez a helyes :
De esküszöm legalább 1 x ezt is próbáltam korában és nem mentA lényeg hogy most jó !!
Nagy köszönetem mindenkinek a segítségét ! -
cday3
csendes tag
-
cday3
csendes tag
válasz
kisgyerek85 #1649 üzenetére
Igen én átírtam arra. Mivel a PuTTY-t elég ritkán használom (telepítés óta összesen 2x használtam) ezért írtam át a TM felhnév/jelszó párost is arra. Így legalább tudom annak is a jelszavát. Win azóta 2x volt újratelepítve és van hogy elfelejtem lementeni a jelszavakat.
gumimaci1235 kérdése engem is érdekelne. Próbáltam már én is de nekem se jött össze. dyndns rendben van, távolról elérem a nas-t, csak hálózati meghajtóként nekem sem jött össze.
-
gumimaci1235
tag
Távolról akarom elérni a NAS-t mégpedíg úgy, hogy hálózati meghajtóként csatlakoztatom.
Interneten keresztül ez így megoldható? És ha igen hogyan?
-
Gelmi
tag
Teljesen kikapcsoltam a windows tűzfalát !
A feltett képek alapján újra konfiguráltam a routert !
Mozillát használok és ha el is felejtek egy jelszót a beállítások ,biztonság ,mentet jelszavak .jelszavak megjelenítése alatt vissza kapom az elfelejtett jelszavat .
Azaz biztos jó jelszóval operálok .De sajnos továbbra is ezek a hiba üzenetek jönnek :
host not found
Other Winsock error (10109)Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi segítségét !
Nem adom fel !
18:00 - 22:00 között újra neki próbálkozom !
-
kisgyerek85
senior tag
-
cday3
csendes tag
Nálam így vannak beállítva a dolgok, hátha segít:
Zyxel:
Kép1
Kép2
Kép3Nálam mondjuk 2 remote gui is van fent, mert az első néha nem indított el egy-két torrentet, de a második simán elindította, ezáltal bekerült az elsőbe is, így a második csak azért van fent hátha nem akar valamelyik torrent letöltése elindulni.
-
Gelmi
tag
Eddig a 4.0.3 verzió volt fent töröltem !
Feltettem a 4.0.2 verziót és ugyan az a hiba töröltem !
Leszedtem a 2.1.1 verziót és azzal sem megy a dologValaki vállalkozna arra hogy a TeamVieweren keresztül ránéz a gépemre ??
-
veze
őstag
én ezt használom
mostanában nem néztem az oldalukat, korábban elérhetők voltak visszafelé még a 3-as verziók is.
bár nem hinném hogy az újabb nem lenne jó, mások is biztos használják, talán valami sérült benne telepítéskor.. -
-
Zamery
senior tag
A WEB GUI működik? Mert ha az működik akkor ennek is kellene.
192.168.1.105:9091 <--ez lenne nálad a webes felület a Transmissionhoz ha jól látom.
-
Gelmi
tag
Nem használok tűz falat csak a routerben lévőt .
Mit kapcsoljak ki ? : -
Gelmi
tag
Újra indítottam a routert és a fix ip is meg van szerintem :
Hiba továbbra is
-
Gelmi
tag
Annyi a haladás hogy már ezt a hiba üzenetet kapom : Other Winsock error (10109)
-
Gelmi
tag
ki próbáltam már úgy is hogy http nélkül . és semmi
a nast addig babráltam hogy csináltam egy teljes alap vissza indítást .
AZ ip címe ezek után megváltozott http://192.168.1.106/playzone,/ -ről
http://192.168.1.105/playzone,/ re .
Az új ip vel kipróbálva a gui ugyan úgy nem akar működnia nas szépen megy
a Webes transmission szintén .Csak a gui nem
-
kisgyerek85
senior tag
f.név + jelszónál a TM konfig fájlába mentetteket adod meg? gondolom alap, de hátha
szerk: megvan a megoldás, a http:// törüld ki és egyből az ip címmel kezd. Kipróbáltam és ha előtte van akkor olyan hibát ír mint ami nálad is van.
-
Gelmi
tag
A NAS ban az ip statikusra van állítva .
Minden működik csak a Transmission remote gui nem akar -
Gelmi
tag
Meg próbáltam de az eredmény ugyan az
HOST NOT FOUND -
Gelmi
tag
Sziasztok
Több mint 1 éve boldog tulajdonosa vagyok az NSA-210 -nek .
Akkoriban Zamery mester segítségét kértem és kaptam a Transmission beüzemeléséhez .
Azóta is éjjel nappal megy a kütyüMostanság szereztem tudomást arról hogy van egy Transmission remote gui program amivel nagy mértékben meg könnyíthető a Transmission működtetése .
Ezt letöltöttem , telepítettem de sehogy nem tudom használatra bírniSzinte mindig ezt a hiba üzenetet kapom : host not found
Pedig azt hiszem csak ezt az oldalt kell helyesen kitölteni :
[link]Valaki segítene mit is kell neki pontosan meg adni ??
-
veze
őstag
ehhez még annyit hozzáfüznék, nem tudom jó ötlet e ha egy külsö ház lekapcsol.. ugyanis ujra nem mountolja be ha ha ház bekapcsol, csak akkor ha az ffpstick és a nas ujra lesz idítva.
ugyanez igaz esatara is. szóval nem ugy müködik mint egy windows alatt hogy rádugom az eszközt és becsatolja azonnal (felismeri)
én kiprobáltam már.. ha lehuzom ( vagy kikapcsolom) az usb külsöt (vagy esatat) akkor data error lesz a seed, mivel ugye nem találja, és hiába kapcsolom be újra.. az már úgy marad, amig a nast újra nem indítom..
szacse: ha arra gondolsz hogy a fájlkezelőben az ffp stick alattt megtalálod az összes vinyód tartalmát mintha ott is ott lennének, (és böngészni is tudod) az normális. nem ott van tulképp, azt nevezhetjük egyféle, az ffpstick magának bejegyzett, leíró adatbázisanak is, amit a vinyó mountolásakor hoz létre. az alapján kezeli a valós tartalmat. Előfordulhat olyan hogy azt ott nem találod, noha a nas látja a vinyót, ez akkor fordul elő ha valami ok folytán az ffp stick nem mountolta be a vinyót, olyankor nem is tudja kezelni annak a vinyónak a tartalmát ( pl seedre vagy letöltésre sem) Ha viszont putty/mc commanderben azt abban a könyvtárban végzel fájlműveleteket, az ki fog hatni a valóságos fizikai meghajtóra, illetve tartalmára is -
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Beüzemeletem az NSA-310-et az írás és a hozzászólásaitok alapján.
Eddig minden jól megy. Pár linux disztribútor kiadásával kipróbáltam a torrentes részét is.
Legalább a HDD-ről el tudom menteni a dolgokat, ha gond adódna.
Elsőre nem volt minden okés, mivel az írás szerint a pendrive lett volna az ideiglenes mappa, viszont az én pendriveom nem túl combos (régebbi cucc). Ezért gondolom átállítom a félkész és a kész mappa útvonalát is a NAS belső HDD-jére. Ez sikerült, viszont még mindig nem volt jó. Admin mappa, vagy az újraindítás hiánya miatt... átraktam az elérést a pubikus/Video/download mappába és restartoltam. Utána minden jó volt, viszont nem seedelt vissza. Néztem a transmission remote beállításait és minden okés volt. (DHT-t tiltottam egyedül - ha kíváncsiak vagytok miért majd leírhatom).
Le és feltöltés is klappolt sebesség beállításoknál. Ezután ránéztem a webes felületre és akkor látom, hogy a félkész torrentet átnevezi .part vagy hasonló kiterjesztésre. Innen kivettem a pipát, viszont a letöltés az egyik live CD-s linuxnál épp befejeződött. A többit pedig már átnevezte mielőtt megjött a seed. Szóval van seed, de csak annál a torrentnél, ami már befejeződött.
Nem vagyok töltögetős típus, de ha esetleg letöltök még valamit megnézem, hogy a kiterjesztés miatt nem seedeli a letöltés alatti torrentet, vagy más miatt.
Egy kérdésem viszont lenne, hogy a Win7 alatt a hálózati eszközöknél, ha a NAS-t megnyitom intézővel / sajátgéppel, akkor látni a nas tartalmát, viszont csatolva látni még egy NAS mappát is, amiben szintén a NAS tartalma van. Ez a fájlszerkezet miatt van, vagy saját magára rátükrözött?(ez nem tűnik logikusnak)
-
Kami11
őstag
válasz
troger911 #1621 üzenetére
Szerintem nem a házzal van gond, hanem a leválasztással. Ugyanis ha nem a NAS webes felületén csatolod le az eszközt, hanem csak kikapcsolod, a NAS nem tudja, hogy az usb-s háttértár el lett távolítva, és amikor be akarsz lépni a felületre ő megpróbálja keresni, de mivel nem találja végtelen ciklusba kerül. Ezen az sem fog változtatni, hogy a másik ház magától kapcsol ki-be.
Ez csak egy 5let volt, ha viszont úgy jártál el ahogy írtam akkor a gondolatmenetből kifolyólag megvan a hiba oka, ha viszont lecsatoltad és úgy kapcsoltad ki akkor még mindig próbálkozhatsz egy másik házzal. -
-
veze
őstag
ha új vinyót tesz bele hiába másolja át az adatokat, azok ugyan meglesznek de aTM nem fogja seedelni mert azt fogja kiirni hogy nincs adat... hiába ugyanaz a könyvtárszerkezet
Ennek az oka az hogy a linux a winyos sajat id azonositoja alapján jegyzi fel maganak az elérési utat. és ez minden vinyónak más, ( jó sok számból és betűkből álló karaktersorozat)
persze nem lehetetlen igy sem az új vyinyóról a régi adatok seddelése, csak kell hozzá némi kézi munka..
az ffp log fileban benne van az uj vinyo azonositószáma ki lehet olvasni.
ezután a tm-ben megnyitva a torrenteket egyesével az adatok helyénél pl az "md0/download/videó" sorban az md0 -át át kell irni erre a vinyót azonositó karaktersorozatra. utána már működik is , feltéve ha a könyvtárszerkezet ugyanaz mint a régin (lehet hogy leellenőrzi erre már nem emlékszem, de hogy aztan tuti megy az biztos) Sajna minden egyes torrentel meg kell ezt csinálni -
troger911
tag
Ilyenkor egy pillanatra a hálóról is eltűnik. Próbáltam mobilról belépni, bejön az admin, beenged, de amint adatokra lennék kíváncsi, csak tölt... Most tesztelem FFP nélkül is... Remélem nem hibás, bár 3 napon belül elvileg rögtön cserélni kéne a boltnak... Ilyet okozhat ha az USB-s külső házas vinyót kikapcsolom? Mintha utána bolondulna meg, de próbálgatom még. SSH alól nem lehet valahogy megnézni, hogy ezért melyik szolgáltatás a felelős és, hogy fut-e?
-
cday3
csendes tag
Sziasztok!
NSA-210-em van. Jelenleg egy 320-as merevlemezzel, ami majdnem tele van. Akarok venni egy nagyobb merevlemezt bele. A kérdésem, hogyan tudnám átmásolni a leggyorsabban a majd 300Gb adatot a régiről az újra? Beleteszem az újat, beállítok újra mindent (vagy elég csak vissza rádugni az FFPSticket?) hátra bedugom esatan a régit és úgy átmásolok mindent az újra? Külön nem akarok még egy winyót használni vele, mert utána már ráérek a letöltött dolgokat leszedni róla hálózaton keresztül. Már amit le akarok szedni, és nem onnan nézem.
Előre is köszönet a válaszért. -
troger911
tag
Üdv!
Lenne egy kis problémám. Tegnap megérkezett az NSA310-em 4.40-es fw-vel. Feltettem rá a TM-et az itt leírtak alapján, minden simán ment. Frissítettem 4.50-re, még mindig minden ok. Viszont most azt csinálja, hogy a TM megy, tölt, seedel, de időközönként (újra indítástól 10 perc-2-3 óra, teljesen véletlenszerű) az NSA web felülete login után "Kérem, várjon..." üzenetet dob és úgy is marad, illetve a hálózaton látom az NSA-t és pár mappát azon belül, de a mappákba már nem enged be újraindításig. Én cseszhettem el valamit, vagy valami hardware hiba? A TM Remote GUI ilyenkor is megy, és látom, hogy tölt le. Előre is köszi a választ! -
Kami11
őstag
válasz
szacsee #1607 üzenetére
1., Fw. frissítésnél nem vesznek el az adatok. 4.50-es fw.-n is megy a transmission, nyugodtan felteheted.
2., Ezt sajna nem tudom, kérdezd meg egy hálózatos topikban pl. itt.
3., Természetesen minden funkció megmarad, minden ugyanolyan marad mint az előző fw.-vel, változás csak az IPv6 támogatást érinti és a DLNA kiszolgáló lett más. -
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Lenne pár nagyon amatőr kérdésem, ami nem feltétlenül a Logoutos íráshoz kapcsolódik, viszont a NAS-hoz igen.
Az írás nagyon jó lett, viszont még nem jutottam el addig, hogy kipróbáljam.
Jelenleg még ott tartok, hogy beállítgatom a NAS-t és archiválok.
A kérdéseim a következők lennének:1: Firmware frissítéssel elvesznek-e az adataim? ( NSA-310) Érdemes-e feltenni az újabb 4.5-ös firmware-t? Illetve működik-e vele a transmission?
2. A hálózat nálunk úgy néz ki, hogy egy ADSL router mögött AP-vel több helyre osztjuk a netet, mivel 2012 révén nem tudtak az utcába több ADSL kapcsolatot kiépíteni.
Ebből adódóan 2-3 ismerős család is egy hálózaton lóg. Jelenleg ennek az alhálózati maszkja nem 192.186.x.x, hanem 10.10.10.x. Ha a NAS-t beüzemeltem akkor Ők is látni fogják a public könyvtár adatait? (kép, film, zene stb). Hogy lehet megoldani, hogy pl csak a mi családunk lássa a NAS-t, ha az előbbi eset fennáll? (esetleg admin jogok osztogatása és jelszó nélkül... DLNA-s TV vásárlása tervben van és nem szeretnék jelszavazni)
3. A NAS-nál a fent említett módszer után az alap funkciók amik vannak a gyári Fw-ben megmaradnak? Z-Pilot, Youtube stb, vagy ez egy teljesen új FW-ként kell elképzelni és más lesz helyette?Bocs a "láma" kérdésekért, de ezekre nem találtam egyértelmű választ!
Köszönöm a válaszokat előre is! -
zole72
tag
Ebben a transmission programban összesen mennyi torrentet tudok futtatni egyszerre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Macska topik
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest