- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Kérdés: valaki használ apple eszközöket? Csak mert ugye iPhone, iPad és AppleTV-hez már nem elég a sima iTunes Media Server, Home Sharing kell neki... És a kérdésem az lenne, hogy ezt sikerült-e már megoldani valakinek? (egyébként főleg az ATV miatt lenne érdekes, hogy legalább a zenéket lejátssza a NAS-ról JB nélkül)
-
FefeeX
veterán
Nos, leszedtem a régebbi FFP-Stick verziót, meg vártam kicsit többet, persze mindezt azután, hogy a NAS-sal újraformáztattam a pent... És siker. Nagyon köszönöm, úgy néz ki a UPC netet is kerülve megoldja a dolgot, jön 3-4 MBps-el
Köszönöm a segítséget
Riszpekt
Ami viszont szerintem nem jó helyen van, az a root alatti Transmission telepítésnél a Ctrl+C
Ott pl jó darabig nem tudtam, most megkukult, vagy mit csináljak
-
gumimaci1235
tag
Sziasztok!
Valahol olvastam, hogy a letöltésnél, ha csomagolva van a fájl, a NAS-sal automatikusan ki lehet csomagolni. Hogy is van ez?
-
Zamery
senior tag
Melyik FFP-Stick verziót raktad fel? Illetve a ffpboot.log file-t nézd meg!
-
FefeeX
veterán
NSA-320, megcsináltam ami le van írva, kitömörítve a pendrive-on a cucc, rádugva a NAS-ra, bekapcsolva, vártam vele 10 percet, a putty sehogy sem jut be... Vagyis W7x64Pro, putty.exe, átállítom az SSH-t telnetre, beírom a NAS-om fixált IP-jét, villog a zöld, majd bezáródik az ablak... Én csinálok valamit rosszul?? (ha SSH-n próbálok belépni akkor errorozik)
-
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #1090 üzenetére
szerintem tegyétek vissza a korábbi fw-t , ha abban benne volt. Már amennyiben szükség van erre az opcióra. Ha meg nem, mindegy, majd kijavítják a következőben
-
Max78
csendes tag
Sziasztok!
Nektek köszönhetően sikerült telepítenem a transmissiont 310-re, a jogosultságokkal még bajban vagyok, de a Midnight Commander mindent megold. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Meg lehet valahogy oldani, hogy egy ikonra kattintással elinduljon ez a program Win 7 alol (SSH indítás bejelentkezés MC indítása)? Válaszotokat előre is köszönöm! -
Zamery
senior tag
válasz
furcatus #1084 üzenetére
Elindul az FFP? Be tudsz jelentkezni a Puttyn keresztül? Ha igen tegyél fel egy Midnight Commandert, és próbáld meg azzal megnézni, ha nem akarod, akkor a belső HDD-t itt tudod elérni:
/i-data/md0/
Ha csak simán beírod a Putty-ba:
cd /i-data/md0/
Akkor elvileg a belső HDD-t nyitottad meg az ls paranccsal pedig listázza a rajta lévő könyvtárakat. De szerintem egyszerűbb a Midnight Commander!
-
furcatus
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérek tőletek.
Van nekem egy NSA210-em. Ahogy lenni szokott, jött egy áramszünet. Azóta a kütyü ugyan működik, de az interfészen a belső HDD státusza "Down". Kiszedtem a vinyót, rádugtam USB-n egy XP-re, a két partíció közül a system jónak látszik, a másik halott. Visszatettem, gondoltam majd ezzel az FFP-vel rájelentkezek, és mondok fsck-t, vagy valamit, hátha ki tudja valaki javítani. Tudom, hogy kicsi az esély, de nincs szívem leformázni majdnem egy TB zenét és filmet.
Most ott tartok, hogy rá tudok jelentkezni, de a rengeteg mountolás között elvesztem. Ha FFP-t indítok fel van egyáltalán mountolva a belső HDD? Ha igen, hogy hívják? Van esély egy ilyen hibás partíciót kijavítani fsck-val, vagy bármi mással?Előre is köszi.
-
McSteve
csendes tag
válasz
gumimaci1235 #1082 üzenetére
Szia,
Nem-nem, te félreérted! A WOL megy, azzal nincs gond. Nekem a képen látható legördülő menüben (ami a táp be/ki kapcsolását időhöz rendelten szabályozza) nem jelenik meg a "bekapcsolás" menü pont. Ez a menüpont a kollégáimnak, akik NSA210-el rendelkeznek benne van, sőt a NSA310-es gyári leírásban is!
-
gumimaci1235
tag
válasz
McSteve #1081 üzenetére
Szia!
Ha belépsz az Áramellátás menübe, ott van egy olyan, hogy WOL. Ez a Wake On Lan, csak ezt kell bepipálni, és lehet felébreszteni a hálózaton keresztül! Wagy a routered setupjába van ilyen, hogy távoli eszköz felébresztése, azzal tudod, vagy kell hozzá egy kis program ami egy úgynevezett magic packet-et küld a NAS-nak, és akkor "felébred". Amúgy nem hiányzik a NAS-od beállításaiból semmi!
-
McSteve
csendes tag
Vettem egy jó hónapja egy NSA310-et. Csak most, amikor elkezdetem élesre beüzemelni a készüléket vettem észre, hogy az energiaséma beállítás, ahol elviekben ütemezetten belehetne "kapcsolni/kikapcsolni/újraindítani" a készüléket, nem jó! Nekem csak a KIKAPCSOLÁS és ÚJRAINDULÁS szerepel a legördülő menüben. Tehát nem tudom automatikusan feléleszteni a készüléket, mivel a POWER ON (BEKAPCSOLÁS) menüpont nincs benne!
Találkozott valaki hasonlóval? Lehet, hogy az új Firmware javítja ezt? -
nandris
aktív tag
válasz
gumimaci1235 #1071 üzenetére
Elméletileg nem probléma, mert az a http vagy https kapcsolat, de akármelyik másik portra is át lehet állítani a 443-ast, de a 21-est, vagy bármelyiket bármilyen nem használt portra.
Böngészőből is el lehet érni akár ftp kapcsolattal a routert.Alapból ez így nézne ki:
PL: ftp://kissanyi.homeip.net-->kéri a fn+jelszó
Amennyiben másik porton van, akkor valószínűleg
ftp://kissanyi.homeip.net:22 (amennyiben a 22-es van beállítva)-->fn+jelszóhttps://kissanyi.homeip.net:443 (ez pl a dropbox) de lehet másik portra is rakni. Persze, ha van webes felülete. Nem használom, nem tudom milyen. A routerben minden használt portot forwardolni kell a belső eszköz felé.
-
Zamery
senior tag
válasz
csuki00 #1074 üzenetére
Telepítsd újra szerintem, az percek alatt megvan! A pedrive-ot csak úgy tudod újra megformázni windows alól, ha feltelepítesz egy Partició Manager programot (Acronis-t, vagy valami ingyeneset). Illetve a NAS WEB Gui-val is meg lehet formázni. A jogosultság problémához ezt tudom mondani: [link].
-
csuki00
tag
válasz
gumimaci1235 #1073 üzenetére
Igen én is ezt akartam. De valamiért nem engedi formázni a pendrive-ot.
Se mac se win alatt.
A nas utolsó firmware-ét, már pár hónapja felraktam. Ha jól láttam nincs újabb. Ez megoldaná a jogosulstsági problémát? ( ha hazaérek kipróbálom ) De a pendrive-ot akkor sem tudom formázni, ez miért lehet? -
gumimaci1235
tag
válasz
csuki00 #1072 üzenetére
Szia!
Én a helyedben, újból ferraknám a NAS-ra az utolsó firmwaret, formáznám a pendrivot, arra az utolsó FFP sticket, majd újratelepíteném az egészet.
Sztem sokkal egyszerűbb, mint a hibát keresni.
(De itt vannak szakértők, akkor inkább azokra halgass, ha mást mondanak!!) -
csuki00
tag
Sziasztok!
A leírtak alapján, beállítottam a Zyxel Nsa221-es nasomon, a transsmission-t.
Örültem mint majom a farkának. Így használtam is boldogan kb két héttel ezelőttig.
Amikor is letöltésnél 5 perc után megáll a kapcsolat. És megint kézzel újra el kell indítani.
Pedig a fájl jönne. Próbáltam először reboottal, de továbbra is fenn áll a probléma.
Aztán gondoltam újrarakom a transmission-t, a legújabb verziójába ha jól láttam van valami tracker hibajavítás.
Beléptem root-tal, nagy nehezen rájöttem a jelszavamra is. De semmit nem tudok megváltoztatni, mert állandóan azt írja, hogy csak olvasási jogom van. A ROOT-nak ?
Valakinek van valami megoldása erre?Köszönöm.
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Hmm, ahogy nézem, akkor a pendrive a ludas
nandris kolléga írta [link]Meg a pendrive-on kéne a mappákban szét nézni, hogy milyen állományok azok amik helyet foglalnak (lehet, hogy a "A befejezetlen fájlok mappája" rész be lett kapcsolva, és ott az alapértelmezett mappa a pendrive-on van).
-
dmc
aktív tag
Ezt kapom hibának miután beléptem:
mkdir: cannot create directory '//ffp/tmp/funpkg.3313': No space left on device
FATAL: mc-4.1.40-pre9-1.tgz: Failed to unpack package -
veze
őstag
mc commander
ssh belépsz kiadod a parancsokat:wget http://ffp.wolf-u.li/additional/app-misc/mc-4.1.40-pre9-1.tgz
funpkg -i mc-4.1.40-pre9-1.tgz
és kész
utána huzd kicsit nagyobbra az ssh ablakod
beirod hogy: mc
és ott lesz
ráálsz a kérdéses könyvtárra majd file menüpont cHmod
elöjön egy balak és ott macerálhatod a jogosultságit a könytárra vonatkozóan
jobb szélén irja a számokat
40775, 40777 stb
majd "set" gombtutorial:
http://www.trembath.co.za/mctutorial.html -
nandris
aktív tag
válasz
gumimaci1235 #1055 üzenetére
Szia
Itt találod, a fontosabb portokat mi szokta alapértelmezettként használni. A routerben megint csak a portforward-ot (port átirányítás) kell beállítani. Ez a funkció tudja a külső ip címről érkező csomagokat a belső IP címre továbbítani, amely például a 21-es port-on kommunikál. (NAS) DE! Amennyiben Más program is használja ugyanazt a portot a belső hálózaton akkor valószínűleg ütközés lesz, és nem fog működni.Tehát, ha van egy géped amelyik 192.168.1.10:21 port átirányítást kapott a routertől az működni fog, de esetleg egy másik gép, vagy eszköz 192.168.1.11:21-es porton már nem tud működni. Továbbá ugyanazon az eszközön két 21-es port-tal rendelkező alkalmazás sem fog működni. Ezekben az esetekben valamelyik alkalmazás port számát át kell állitani pl:22. A routerben a port átirányítást beállítani, a hozzá tartozó belső IP címmel és minden happy. A 80-as, és 443-as portot valmi már használja? -
dmc
aktív tag
Lehet hogy hüleséget kérdezek!
Tudom mi az a ssh be is tudok lépni de hogy mi az az MC az mi? tudom hogy olyan mint a total commander nem? -
aktív tag
Első körben jó lenne kideríteni, hogy tényleg jogosultság probléma-e, mert nálam quota limit elérést jelzett, aztán ssh-ztam a nas-ra és megnéztem, hogy ami könyvtár jó jogokkal rendelkezik, hogy ahol a probléma volt, ott milyen jogosultságok szerepelnek, mindezt MC alatt néztem meg, parancssorosan valamiért nem tudta nekem listázni a jogokat.
Ha jogosultság probléma lenne tényleg, akkor mondom a többit, hogy nálam mi vált be.
-
gumimaci1235
tag
Sziasztok!
Már majdnem minden működik, hála nektek:
-elérem távolról a routert
-a NAS-t
-megy az ftp
-Megy a transmission is távolról (ez valami király, hogy akár a munkahelyen is be tudok állítani letöltést)
-HTTP-vel is elérem a nas-t
-a NAS fájklezelőjét, és beállításat stb...
Már csak egy problémám van egyenlőre amit szeretnék beállítani, az a DropBox. Se ezzel még kűzdenem kell. Ha valaki tud, kérem segítsen!
Hívtam a ZyXelt-t is de hogy nem voltak segítőkészek, az nem kifejezés!!! -
aktív tag
Szia,
nálad sehol nem írt quota problémát, nekem hasonló volt, hogy volt még hely, de még is egyik mappámba nem tudott többet tölteni, aztán meglestem a TM online felületét és nekem, ott quota gondot írt, nekem a mappát újra kellett állítani a jogosultságokat, ahogy helyre raktam onnantól gond nélkül tudtam újra több mindent tölteni.
Ha nem quota/jogosultság, akkor nekem más 5letem nincsen, csak saját tapasztalatomat osztottam meg (Medion NAS-on volt gondom). -
dmc
aktív tag
Sziasztok!
Nekem a következő a problémám hogy 224 torrentem van ez legyen durván 600 gb és 2TB os a vínyó de azt írja ki hogy nincs több hely a vinyomon.
Vagyis pontosan ezt írja ki:Unable to save resume file: No space left on device
Ez mitől lehet?
a válaszokat köszönöm
-
gumimaci1235
tag
Sziasztok!
NSA 310 dropboxhoz kéne valami kimenő portot nyitni a routeren állítólag, a 80, és 443-asat.
Ezt hogy kell? Ezt ugyanaz mint a bejövőnél a portforward?
Vagy hol kell ezt állítani egy routeren általában? -
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #1047 üzenetére
nekem más porton nem működött, hogy mi volt az oka nem tudom. talán az hogy ahonnan probáltam meg szoktam használni ott minden portot zárva tartanak ( és én em tudom megnyitni) viszont a 21-en ki tudok menni
gondolom a megosztás fülön a jogosultságokat , jelszavat beállítottad , mert akkor belsőről se menne.
csak a porttal meg az átirányitással lehet a gond ha kivülről nem talál be.. -
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #1045 üzenetére
tedd a 21-es portra
routerben meg portforward a 21-re -
gumimaci1235
tag
Hi!
Ftp nél ha neten keresztül akarom elérni, hogy kapcsolathívási hiba....???
Ez mitől lhet? -
gumimaci1235
tag
Sziasztok!
Újabb problémába ütköztem.
Az NSA310-en beállítottam a dropbox-os fiókomat, amit eddíg 2 számítógépről használtam.El is fogadta az azonosítókat , rendben van látszólag, de az általa kijelölt mappába nem másol bele semmit, a webről, pedíg azt kiírja, hogy hány % foglalt az ingyenes 2 Gigából.
Mi lehet a hiba, találkozott már valaki ezzel a problémával?
-
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #1039 üzenetére
A magnet linket még 2002-ben dolgozták ki arra célra, hogy P2P hálózatokról tölthessünk le extra fájlok létrehozása nélkül.
az egyik legnagyobb külföldi trackeren a váltást többféleképpen magyarázzák: a hivatalos indoklás, hogy így csökken az oldal terhelése, mert nem kell fájlokat az oldalról letölteni. Azonban a valós magyarázat az lehet, hogy a magnet linkeket nem lehet még jogilag behatárolni, így ellenük tenni se nagyon, valamint a magnet linkek a szerver működése nélkül is funkcionálnak.
ugyanarra való mint egy torrent fájl csak nem kell a müködéséhez trackerszinkronizálás: a nas szoftverében van beállítási lehetöség könyvtárak stb szionkronizálására, de hogy hálózati meghajtóra is müködik e , nem tudom. én nem használom ezt a lehetöséget
az első USB-dugott meghatóra is tud gombnyomásra szinkronizálni, de hát az se hálózati kapcsolaton csatlakozik..
no-ip hez (is) bármenyi portforwardot beállithatsz, a routered szabja mega határt, mennyit képes kezelni
nálam is volt már ilyen hogy valamiért a nem működött. elsö reakcióm, hogy újra indítom
ha ez sem segít ellenőrizd a portokat meg az átirányítást -
gumimaci1235
tag
Sziasztok!
Van arra valami FFP vagy más megoldás, hogy amit Transmissionnal letöltök a NSA310-belső winyójára, automatikusan áthelyezze, vagy szinkronizálja, a hálózatban lévő WIFI-s média lejátszó belső winyójára?Ezt már előzőleg kérdeztem, de nem reagált rá senki. Van ilyenre lehetőség, valaki tud ebben segíteni?
-
gumimaci1235
tag
Szia!
Megint gondjaim vanna.
Sikerült beállítanom a Transmissiont, hogy távolról elérjem, és a Router Setupját.
Működött még a NAS webes kezelőfelülete is, de az most nem múködik.
Mi lehet a gond, nem állítottam semmit.
Egy no-ip-s ingyenes account-hoz hány port-forwardot lehet beállítani?
-
veze
őstag
magnet linkek müködnek TM-ben nálatok?
nálam most a 2.22 van fent, jól is működik, de ha magnet linket adok neki, az nem indul el (pl utorrentben windows alatt meg azonnal indul) -
footy
addikt
válasz
gumimaci1235 #1036 üzenetére
Ha helyi haloban mukodik es kintrol nem, akkro a valoszinubb, hogy nincs forwardolva a port.
-
csuki00
tag
Sziasztok,
Pár hónappal ezelőtt állítottam be a 220-ast Transmissionnal a leírtak alapján.
Minden rendben is ment. Egy pár napja viszont nem hajlandó letölteni. 5 percenként leáll.
Kézzel újra kell indítani. Újra indítottam az eszkozt, hátha megoldódik magától a probléma.
Akkor elveszett pár fájl, elkezdett olyanokat letölteni amiket már letöltött egyszer.
Nem teljesen értem és tanácstalan vagyok.
Van erre valami megoldás? Telepítsem újra a transmission-t?A válaszokat előre is köszönöm.
-
footy
addikt
válasz
gumimaci1235 #1033 üzenetére
Forwardold a routeren az rdp-t 3389. Ha van tuzfalad azon meg nyitsd ki.
-
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #1031 üzenetére
helyi hálóban lévő gépet akarsz kintről elérni? pl az asztalt?
pl logmein [link] (ehhez nem kell a routerben semmit állitani)
inditani is lehet távolrol ha nem megy az a gép amit elérni szeretnél. ennek egyik egyszerű módja ha a routereből tudsz WOL parancsot küldeni a gép mac cimére -
gumimaci1235
tag
válasz
nandris #1029 üzenetére
köszi, már a trasmissiont elérem távolról, de nem kér jelszót... ezt hol tudom megadni?
A router setup-ját is elérem távolról...
A helyi hálóban lévő gépet még nem, ott hogy kell beállítani? A távasztal be van állítva, helyi hálóban működik, a routeres beállításban kérnék még segítséget! -
veze
őstag
válasz
k.daniel91 #1026 üzenetére
itt artam le pár hozzászólással előbb
no-ip-re is
és a no-ip nem fizetős, 2 hostcimet csinalhatsz
Gumimaci1235:
az IP cimhez a NAS cimét ird, mert oda irányitod a külsö elérést
port from port to mind kettöhöz azt a portot amit /ahova irányítani akarsz
tm nél 9091,
a nas eléréséhez meg: amit ott megadtál,
ftp hez 21 stb.. -
nandris
aktív tag
válasz
gumimaci1235 #1028 üzenetére
-from, -to-->-tól,-ig. PL: TM 9091 mind a két helyre.
Elérés: PL:valami.noip.org:9091 -
gumimaci1235
tag
Szia!
Lenne is egy kérdésem.
NO-ips dolog beállítva a routeren. Sikerült is neki felcsatlakozni.A Port Forwadot hogy kell beállítani, és utána neten keresztül hogy kell beírni a címet a böngészőbe, ha a routert, wagy ha a transmissiont akarom elérni, wagy a helyi hálózatban egy másik gépet?
Segítséget előre is köszi!
-
k.daniel91
tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy én is szeretném beállítani ezt a no-ip-s dolgot, néztem a routerem tudja, csak nem nagyon igazodok ki a no-ip honlapján. Regisztráltam, majd mit és hogyan kell beállítani? Valaki leírná ezt nekem részletesebben? Valamint a no-ip ingyenes vagy fizetős?
Köszönöm.
-
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #1024 üzenetére
Azzal biztos menni fog. ha elakadsz meg segítünk itt
-
nandris
aktív tag
válasz
gumimaci1235 #1021 üzenetére
Akkor elméletileg nem nagyon változik a külső ip címed, nekem is az van, és kezdetektől ugyanaz az elérési címem. Mondjuk IPTV előfizetésem is van, és csak igy tudja szerintem, a tv csomagom biztosítását. Tehát a routered application and gaming menüben a port range forwarding fülön beírod a port számot start-nak és end-nek is ugyanazt pl:9091 a nas-od ip címét, a sor végén bepipálni, és sawe settings. A pillanatnyi ip címed megtudhatod pl: speedtest oldalon. Ezek után akárhonnan elérhető a nas kívülről. Talán még csak annyi, hogy minden kívülről elérni kívánt nas-on futó szolgáltatás port számát át kell irányítani a routerről a nas-ra. Tehát a tm-nek 9091 az ftp-nek a 21......stb
-
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #1019 üzenetére
A szolgáltatód IP címére gondolt.
Bár sok dinamikus IP cím és hónapokig állandó , ilyen pl a t-home kábelnet IP címek..
az ADSL -ek meg minden csatlakozásnál elvileg változnak -
nandris
aktív tag
válasz
gumimaci1235 #1016 üzenetére
Az ip címed változik, vagy fix?
-
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #1016 üzenetére
dyndns trial..
aztan 14 nap elött lemondani és egy free hostot enged aztan
vagy megadsz egy valós kártyaszámot amiről semmit nem lehet leemelni 14 után sem, mert üres -
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #1013 üzenetére
általában nem csak egyet támogat, ha a dyndns is van alapértelmezésben ha "lenyitod" a fülét ott még felkinál mást is..
zoneedit is lehet egy alternatíva
ugy tudom ez is free -
gumimaci1235
tag
válasz
gumimaci1235 #1013 üzenetére
amúgy mindkettőre regisztráltam, de fizetni nem szereték a távelérésért!
-
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #1011 üzenetére
regisztraltal melyikre? dyndns? no-ip?
host címet csináltál?
Dyndns:
belépsz és a regisztracióddal
my account
majd
my services
Host services - Add Hostname
és belefutsz a 14 napos trial dologba és kéri a kártyád számát...no-ip nél:
belépsz a regisztracióddal
hosts/redirects
Manage Hosts
Add a Host
létrehozod...utána ezt a cimet a routeredben beálllitod, megadod a nevet jelszót hozzá és a routered ezután majd automatikusan kommunikál vele, Neked elég csak a host címedet tudni nem kell az Ip-t tudnod kivülről
nasban beállitod a távoli eléréshez a portot ( alapbol 80, én megváltoztattam )
a routerben portátirányítást csinálsz
nasod belső fix IP cime - port (ez lesz a nas admin eléréshez majd)TM elérés: alapbol 9091 port
routerben portátirányítás:
nasod belső fix IP cime - port 9091 (ez lesz a tm webgui elérés)Távoli elérés külsö helyről:
http://host cimed:9091 a tm webgui
http:// host címed :port(a nas elérésnél megadott) NAS elérésha valamit kihagytam majd javítanak...
-
veze
őstag
nem az a baj hogy el van rejtve a regisztrácio hanem ha regisztrál és ha akar egy host cimet hozzáadni kéri a hitelkártya számot hogy a 14 napos free használat után megterhelje az éves díjjal, (és utána minden évben automatikusan) Bárt elvileg bármikor törölheti a 14 napon belül és akkor egyet használhat majd ingyen utána is (erröl a usenet jut eszembe az is hasonlo volt aztan ha elfelejtette az ember, szépen megterhelték a számlát...
gumimaci1235: amit leirtam az nem segítetett? -
Zamery
senior tag
válasz
gumimaci1235 #1007 üzenetére
Mit szeretnél csinálni pontosan? A NAS Web GUI-t akarod elérni az internet felől? Vagy a TM-et?
-
Zamery
senior tag
válasz
gumimaci1235 #1004 üzenetére
A DynDNS-en elég sok szolgáltatásért kell fizetni, de ami nekem kellett az ingyenes volt, csak a regisztráció el van rejtve egy kicsit: [link]. Ha jól olvasom, ez még mindig ingyen van...
-
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #1004 üzenetére
no-ip.com
ez nem fizetös -
gumimaci1235
tag
Sziasztok!
A NSA 310-et el lehet érni valahogy interneten keresztül nem fizetős megoldással, mert a DynDNS-ért fizetni kell.
Ha valaki tud ilyen megoldásról az segítsen! -
gumimaci1235
tag
Sziasztok!
Van arra valami FFP vagy más megoldás, hogy amit Transmissionnal letöltök a NSA310-belső winyójára, automatikusan áthelyezze, vagy szinkronizálja, a hálózatban lévő WIFI-s média lejátszó belső winyójára?
-
aktív tag
válasz
nandris #1000 üzenetére
Köszi, az áthelyezősdít majd ha már nincs más lehetőség meg csinálom
Nálam a félkész letöltések "tárolása" nem volt engedélyezve, ahogy észrevettem úgy a letöltés mappába mentette a fájlokat, de azért kipróbálom, hogy engedélyezem, és a winyóra töltetem a félkészeket (a pendrive-om 2gb-os csak, mást se tudott volna letölteni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged