- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BViktr
tag
válasz
k.daniel91 #2047 üzenetére
Erre gondolsz?
transmission-daemon -f -g /ffp/tm/.transmission-daemon -w /i-data/md0/video/download/ -t -u <username> -v <password> -a *.*.*.* -
BViktr
tag
válasz
Atom Anti #1911 üzenetére
És megérkezett ez is:
fun plug whitout usb stick -
BViktr
tag
Az, hogy DynDns-el időtullépés hiba van. 2 okból is lehet.
1. nem frissítette a routered IP-t.
2. port forwarding nem jól van beállítva.
Először nézd meg az ip-d (whatismyip.com). ha megvan az ip-d próbáld meg azzal elérni a nas-t . Ha megy akkor az első, ha nem akkor a második a probléma. -
BViktr
tag
válasz
JuliusK #1885 üzenetére
Így próbáld meg indítani:
transmission-daemon -f -g /ffp/tm/.transmission-daemon -w /mnt/HD_a2/video/download/ -t -u user -v password -a *.*.*.*de előtte állítsd le az előzőt, mert azt írja, hogy "could not bind port 51413 on 0.0.0.0. Adress already in use. .... Lehet hogy fut már egyszer.
Szóval előtte állítsd le:
/ffp/start/transmission.sh stop
Kitartás! -
BViktr
tag
Szereztem egy kisebb pendrive-ot. Szeretném azzal használni a nas-t tm-re.
A 8Gigást kicsit nagynak találom erre a célra.
Megpróbáltam ghostolni, de nem jó. Most próbálom Felrakni az 1G-ra az elejétől, de az első restart után mindig pirosba megy az usb led és nem is enged be ssh-n sem.
Mi ilyenkor a teendő? -
BViktr
tag
Pénteken vettem én is egy NSA310-et. 4.50 fw
Nekem működött a 05.28-al is. De EZT nem szabad elfelejteni, hogy ide már a txz -k kellenek...(Egy darabig megtartott mire rátaláltam) Amúgy minden leírás szerint ment.
A root password az lesz amire átírtad a webes felületen. Lsd. előbb is.
Eltérés még a letöltési hely: /mnt/HD_a2/ahová szeretnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook hibák
- Autós topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest