Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Korábban már írtam hogy az én grand x in-em is fagyni szokott. Még nem sikerült visszavinnem, arra majd jövőhéten kerül sor. Na de amit mondani akarok, hogy a képernyő feloldás annyira problémás volt olykor, hogy már ki is kapcsoltam ezt a funkciót. Azaz, megnyomom a bekapcs gombot és azonnal lehet használni a telefont, csakhogy ezzel a probléma továbbra is fennállt. Gyakorlatilag maga a kijelző fagy meg, függetlenül a képernyőfeloldástól. Ezt amúgy lehet hogy már ti is tudjátok, csak gondoltam megosztom veletek eme információt.

U.I.: amikor töltőn van, akkor soha nem fordul elő ez a hiba.
Ja és még valami, az akkumulátor eddig sehogy sem bírt ki egy napot. (reggel 6tól 100%ról indulva délután 3ra már 40% környékén van. Persze, szoktam nyomkodni, fényerő minimumon.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest