Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
Én is a 4-esre szavaznék most is, pedig használni jobb a nagyobbat, ezzel a felbontással meg szebb is. Valahogy a tepsitelefon nem az én világom.
Az érintő tényleg nincs túl jól belőve, ezen kár vitatkozni. Használatban nem vigasztal senkit, ha tudja, hogy azért tűnik csak annak, mert az érintési pont izeg-mozog, pedig valójában nem érzéketlen egy kicsit sem! Évek óta ilyet használok, mégis elég sokat szenvedek tőle! Egy kézzel használva különösen, de ezt meg egy kézzel nem is fogom, mert vagy tartom rendesen, vagy nem érem el mindenhol!
Blade VoIP... A voice routingra gondolsz, hogy az asztali hangszóról szól a skype, meg a VoIP alkalmazások? Az CM-ben tényleg jó volt, a SvédHó, meg a többi gyári eredetű is gyógyítható volt talán valami libaudio cserével, ha jól emlékszem. CM-et használtam zömmel, viszont VoIP-ot alig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Left 4 Dead 2
- Óra topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- ASUS routerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest