- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
Jobb, gyorsabb és egyszerűbb lett volna ezt egy titanium backup-pal vagy a gyári ZTE-s biztonsági mentés alkalmazással megoldani
Nem tudom, hogy így működni fog-e, de elvileg kéne neki... A libekre is figyelj viszont.
ragnar69 és Doosa
Tegnap hívtak rokonaim Svédországból, csak hogy jó messzi példát mondjak. Első próbálkozásra nem hallottak semmit belőlem, én tökéletesen őket. Második próbálkozásnál pedig tökéletes volt a kapcsolat, jobb is mint a GSM (és mennyivel olcsóbb). Jobb minőség alatt a talán kicsit szélesebb sávú átvitelt értem, tisztább volt a hang, mint GSM esetén, de ezt Vibernél hamarabb is észrevettem már.
Skype esetében tapasztaltam furcsát csak, bár ez valószínűleg a progi hibája. A telón 25/5 MBit-et mérek, és emellett a Skype-os videochat közben csak szaggató pacát láttam és alig hallottam a túloldalt. Ennek ellenére (valszeg egy iPhone 5 volt a túloldalon) visszajelzésük alapján tökéletesen láttak és hallottak. (Szintén Svédország
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Diablo IV
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest