- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Úgy látszik marad a telefon. A hangminőség probléma elvétve jön elő, bár lényegesen jobb, mint amit a GT540 csinált. Ha rájött az öt perc, nem tudtam telefonálni. Ahogy ráböktem a hívásra, tárcsázás, majd hívás vége...Itt egyszer fordult elő. A rezgés elég harmatos. főleg így, hogy tokban van, de a LED-es jelzés nagyon tetszik. Videót viszont tényleg vehetne már MP4-ben fel, nem ebben a szemét 3GP formátumban, ami körülbelül semmire sem jó. A bitráta elég gyenge, nem tudom rizso mivel csinálta a tesztvideóját...
Viszont a sebesség, a használati élmény elsőrangú. Elvileg öt ujjat érzékel egyszerre a kijelző, négyet tudtam tesztelni, a Cut the Rope-ban. Az ötödik ujjam nem fért rá a kijelzőre
. Veszett gyors az egész, minden pillanatok alatt történik, a multitasking programváltás is akadás mentesen, azonnal, nem számít, hogy 20 folyamat fut.
Most azon agyalok, hogy maradjon a vezetékes headset, vagy vegyek MW600-at mellé, és ezzel mindjárt a rádió problémája is megoldott lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Mikrotik routerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- iPhone-t használók OFF topikja
- Próba
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest