Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

Úgy látszik marad a telefon. A hangminőség probléma elvétve jön elő, bár lényegesen jobb, mint amit a GT540 csinált. Ha rájött az öt perc, nem tudtam telefonálni. Ahogy ráböktem a hívásra, tárcsázás, majd hívás vége...Itt egyszer fordult elő. A rezgés elég harmatos. főleg így, hogy tokban van, de a LED-es jelzés nagyon tetszik. Videót viszont tényleg vehetne már MP4-ben fel, nem ebben a szemét 3GP formátumban, ami körülbelül semmire sem jó. A bitráta elég gyenge, nem tudom rizso mivel csinálta a tesztvideóját...

Viszont a sebesség, a használati élmény elsőrangú. Elvileg öt ujjat érzékel egyszerre a kijelző, négyet tudtam tesztelni, a Cut the Rope-ban. Az ötödik ujjam nem fért rá a kijelzőre :D . Veszett gyors az egész, minden pillanatok alatt történik, a multitasking programváltás is akadás mentesen, azonnal, nem számít, hogy 20 folyamat fut.

Most azon agyalok, hogy maradjon a vezetékes headset, vagy vegyek MW600-at mellé, és ezzel mindjárt a rádió problémája is megoldott lenne.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés