- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
voci
tag
válasz
tonyqa23 #17703 üzenetére
A NextV3 már megvolt. Ugyanúgy merült. Nekem most csak a Titanium Backup, a Better Battery Stats, a Wakelock Detector és az ES File Explorer van fent + több appot fagyasztottam, eltávolítottam.
Az Alarmmanager a WLD-ben van az Android rendszer alatt az ébresztések számával? a lista tetején. A BBS-ben az Awake szokott magas lenni (kb 1/3, 2/5 arányban), illetve a kernel wakelocknál a mid_pmu (energiagazdálkodás?) közel azonos időt mutat, mint az Awake. Az Android OS az általad írt Beállítások/Akkumulátor alatt van a lista tetején, de 80-90%-kal vezeti a listát.
És végül se mobil adat, se wifi, se bluetooth, se gps nincs bekapcsolva, csak ha szükségem van rá.Szóval teljesen tanácstalan vagyok. Már több romot (B04, B06, NextV3) kipróbáltam, de mindegyiknél visszatért ez a merülősdi. Az az érdekes, hogy ha mielőtt kikapcsolom (nem leállítom, csak a gombbal sleepelem) kilövök mindent a feladatkezelőben, akkor kevésbé merül, illetve az Android OS sem pörög annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest