- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
Keeperv85 #19499 üzenetére
És mit lehet tenni? Esetleg visszaállítani gyári állapotba a telót és formázni a kártyát hasznos lehet? Nekem Előfordult párszor, hogy valamiért újraindult, és elfelejtett minden wifi jelszót. A regpon-t meg hasznláni kell mert anélkül lockscreen fagyás van :/
A chrome böngésző és más appok is rendszeresen akadnak, sokat kell várni míg egy oldal betölt. Lassan attól lesz egyedi ez a teló, hogy már tényleg nem sok mindenkinek van
Az enyém elmúlt már két éves, úgyhogy vigyázni kell rá, bár sztem az enyém tényleg szép állapotban van.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Joe Cockroac #19497 üzenetére
Az enyém is megvan. rendszeres wifi gondokkal küzdök sajnos vele...
-
Repsol600
addikt
válasz
Joe Cockroac #19497 üzenetére
Nekem van most 2.
-
Joe Cockroac
csendes tag
Van még valakinek ilyen telefonja? Szerintem kezd nagyon elavult lenni. Nekem sok app akad, nehezen töltenek be. Bizonyos dolgokra még jó, egy darabig biztos marad még.
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Sikeres szervátültetésen esett át a telóm, kicseréltettem a mikro usb csatlakozót. Nagyon figyelni kell, milyet vesz az ember, mert több fajta van. Lényeg, hogy a csatalkozó 45 fokos élletörése felé nézzen a négy oldalsó láb felhajlított része. Most sokkal jobban is tölt, talán mert most jó a kontaktus.
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Tudok Budapesten olyan szervizt, ahol foglalkoznak torott kijelzo javitassal?
A kepernyon latszodnak a dolgok, az erinto resze is mukodik, csak az uveg repedt be.Kb. mennyibe szokott fajni egy ilyen csere?
Koszi elore is.
Udv.
-
Doky1988
senior tag
Nekem is csere lesz lassan, mikor kijött akkor vettem meg rá pár napra a GXI -met, mostmár csinál olyat, hogy kikapcsol időnként + lemerül kb 2-3 óra alatt, illetve lefagyogat stb stb stb... Lassan csere lesz, csak nemtudom mire cseréljem, gondolkodok abban is hogy iPhone -ra átálljak, vagy vegyek egy LG G3-mat, nemtudom még mi lesz az utódja, de erős telefont szeretnék.És lehetőleg stabilat..
-
Repsol600
addikt
-
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Van egy kis gond egy GXI-vel.
Valami pár óra alatt csontra meríti az aksit. Az aksi tuti jó mert betettem az enyémet ami tuti jó és ugyan így járt. Repülő üzemmódon volt, sim sem volt benne. Valami a telóval lehet. Hard reset is volt de ugyan ez. Tuti nem is app szívja le. Valakinek valami ötlet? -
Repsol600
addikt
Még nem is mondtam, múlt héten visszavittem a telót gariba ez miatt és megcsinálták.
Új komplett kijelzőt kapott. Hogy honnan szereztek hozzá azt nem tudom. -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Megvan még valakinek a Next v3 és a hozzá való CWM recovery? Ha valaki tudna adni egy működő linket, megköszönném.
-
boxos23
aktív tag
válasz
Keeperv85 #19474 üzenetére
Üvd.
De sokkal egyszerűbb lenne. De sajna itt a környéken nem tudom kinek van még ilyen teló.
Én az enyém már rég eladtam és elég messzire ment a postával
Ez a teló meg az unoka öcsémé volt, csak kipurcan az utángyártott aksi és kap uj telót.tPedro_: Én samsungra váltottam, méghozzá egy Samsung galaxy S4 LTE
4x2300mhz 2gb ram 16gb belső tárhely, és bővithető +gorilla glass3 üveg full hd kijelzővel. -
tPedro_
őstag
Van esetleg koztetek valaki aki Samsung-ra valtott gxi-rol?
Igazsag szerint nincs kulonosebb baja a telonak, de a 1.5GB belso tarhely kikeszit.
Illetve most nezem, hogy papiron 4GB-nak kene lennei. Ezek szerint a rendszer elviszi tobb mint a felet? -
boxos23
aktív tag
Vagy esetleg valakinek használt akumulátorja nincs véletlen??
Hátha tényleg aksi baja van, megvenném hogy ne vegyek egy ujjat nehogy pofára essek.
Előre is köszi. -
boxos23
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Ujra itt vagyok egy kis segítséget kérve.
Valakit nem érdekel esetleg egy szép állapotban lévő de hibás gxi??
Valószínüleg csak akumulátor hibája van és megy.
Nem akarom eladni mindössze egy silányabb minőségű okos telefon kéne érte.
Nem lényeg ha kopott de azért nézzen ki valahogy.
A GXI-hez dobozza van meg meg talán még a gyári töltő.
Ha valakit érdekelne irjon privit.
Szép estét mindenkinek. -
tPedro_
őstag
válasz
tPedro_ #19469 üzenetére
Gondoltam azert leirom a tortenet veget is:
Tegnap napkozben csak melohelyen tudtam kiprobalni es megelegedtem annyival, hogy miutan ujra kipipaltam a mediaeszkoz opciot, a win felismerte, hogy csatlakoztatva lett valami.
Otthon probalom ma reggel, telefon radug, win-ben felugrik az ablak es ki is irja, hogy az illesztoprogram telepitese sikertelen, ismeretlen eszkoz.
Probalom masik usb csatiban, ugyanez...Kivancsisagbol atallitottam a telon, hogy ne mediaeszkoz legyen, hanem kamera. Erre megint uj eszkoz telepitese, Grand X In felismerve, pipa. Par mp alatt. Igy viszont csak 1-2 mappa latszik a tarhelybol, ahol a kepeket tarolja.
Ezutan visszaallitottam mediaeszkozre, megy hibatlanul, latok minden mappat es masolni is lehetett.Itt a vege fuss el vele.
-
tPedro_
őstag
válasz
Repsol600 #19468 üzenetére
Sikerult, sima beallitas hiba, de jol el volt rejtve.
Jol emlekeztem, hogy eddig mikor csatlakoztattam, feljott egy ertesites, hogy adathordozokent vagy kamerakent akarom-e hasznalni. Ez most hianyzott. Kerestem mindenhol de nem talaltam.
Google lett a baratom: Rendszerbeallitasok > tarhely (miert pont itt?) azon belul pedig a telefon menu gomb lenyomasara (mashogy nincs is jelolve, vagy hogy itt kene keresni) jon elo a "szamitogepes USB-kapcsolat" ful. Itt volt kiszedve a pipa a mediaeszkoz (MTP) elol.
Ez egyebkent fogalmam sincs, hogy tortent, tekintve hogy csak arra hasznaltam eddig is, es fogalmam se volt, hol keressem.
Vegre mukodik.
-
tPedro_
őstag
válasz
Repsol600 #19466 üzenetére
Eddig is a monitoromon levo usb-vel hasznaltam, de onnan megy pendrive is, nem volt gond a masolassal. Most direkt kiprobaltam masik usb-ben is (ahonnan egy kulso winyot hasznalok), semmi.
Radugom, es a windows semmit nem erzekel belole. Fizikai kapcsolat van, a telefonon kigyullad a led, tolti is, ha engedelyezve van az usb hibakereses, akkor az is aktivalodik, tehat a telefon erzekeli, hogy ossze lett kotve valamivel, de ennyi.
Sikerult masik kabelt/PC-t szerezni:
Az en kabelem mas telefonjaval jo volt, az en telom mas kabelevel, mas PC-n se csinalt semmi. -
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Eddig rendszeresen másoltam adatokat a telefonban található SD kártyára, minden simán ment.
Most viszont egyik napról a másikra, rákötöttem a telót a gépre és nem ugrott fel a szokásos tallózos ablak.
Nézem a telefont, az értesítő sávban megjelent egy USB hibakereső csatlakoztatva felirat. Erre bökve ki ill. be tudom kapcsolni ezt a szolgáltatást, de nem történik semmi. Korábban ez sosem jelent meg.Korábban csatlakoztatás után volt egy olyan opció, hogy kameraként akarom-e használni vagy adathordozóként, most ez nem jelenik meg és nem is találtam sehol a menükben.
A Megosztás és hord. csatl pont. alatt azt írja, hogy nincs USB kapcsolat.
Mi állítódhatott el?
-
tonyqa23
senior tag
Üdv mki! Elpasszoltam a telót. Az új tulaj rányomott a szoftverfrissítésre, de vmi gebasz lett mert vmi " issues"-t írkál neki. Gyári reco van fent B04-el. Ha elküldöm a B06-ot neki, h tegye fel a reco-ból, es elmagyarázom neki, akkor ezzel a módszerrel sikerülhet megoldani?
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
A P020121129712679187800.zip B04-es rendszer nincs meg valakinek?
Vissza szeretném vinni a telót a kijelző miatt és vissza kellene raknom a gyárit. -
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Nincs meg valakinek a gyári Tmobile-os rom?
Meg az illesztőprogramok, mert már nem működnek a linkek.
-
Gabor777
aktív tag
Üdv!
Sajnos az usb aljzat eléggé a végét járja. Garancia már nincs rá...van ötletetek, hogy hol lehetne ezt megjavíttatni?
-
Repsol600
addikt
válasz
Joe Cockroac #19447 üzenetére
Áprilisig van még rá gari. Csak a gyári ROM-ot kell visszavarázsolnom rá.
Szerintem sem fog, mert még most is ilyen.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Valami történt a kijelzőmmel.
Az egész pirosas árnyalatú, főleg a fekete, és tisztára el van mosódva az egész kijelző, kb úgy néz ki mintha csak minden 2. sor működne.A képen kb látszik minden.
Vajon mi történhetett vele??
[link] -
tonyqa23
senior tag
Nah, gép újraindítás után sikerült.
-
tonyqa23
senior tag
Nem tudom gyárira visszaállítani a telefont. Gyári reco installnál "device not found" jön be csak. Driver fent van, USB hibakeresés bekapcsolva. Mi lehet a gebasz?
-
lacib
tag
Sziasztok.
Sajnos nem bírja a vizet a ZTE. A bitek legyenek vele.Szerencsére volt biztosításom. Az utód egy Huawei G620. A lehetőségek közül ez volt a legszimpatikusabb.
-
Keeperv85
nagyúr
Megszűnő tárhely... remélem nem kell részletezzem...
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki, nekem is vissza kell vinnem a GXI-t, viszont Next V3 van fent, nem tudná valaki feltenni a gyári Recoveryt és a Softwaret?
Nem lehet már letölteni egyiket sem.
-
-
CJ4567
nagyúr
Az Xposed Framework működik a Grand X IN-nel? És ha igen, azon belül a Gravitybox?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
quailstorm #19431 üzenetére
Ha az lett volna, nem lenne rá abszolut semmi custom rom. Ellenben ha MTK-s lett volna, akkor nem lenne ilyen gáz...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
quailstorm #19429 üzenetére
Szia!
Nincs hozzá szoftver. Onnan többé nem fog kijönni... Ha a droidboot nem megy, márpedig nem megy, ha ezt csinálja, akkor az útja nálatok végetért.... Sajnálom!
-
quailstorm
félisten
Hello!
ZTE Grand X In-hez kéne valami unbrick leírás. Nem nekem kéne, apx meghajtó módban van és full süket, én meg ebből egyelőre kimaradtam, bár a frissen beszerzett Blade Q majd segít pótolni az ismereteket.Előre is köszönöm!
-
boxos23
aktív tag
Üdv néktek.
Sajna eljött az idő, le cseréltem a ZTE GXI-t. A méltó utód egy Samsung Galasy S4 LTE lett. -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Készülékváltás miatt sajnos én is elhagyom a topicot, az utód egy Xiaomi Hongmi 1 S.
Bár nem megy messze a GXI, a családban marad.
Szerettem ezt a telefont, (voltak hibái nekem is de nem vészesek) ami miatt váltottam az inkább a támogatás hiánya, meg a MIUI-ra is kíváncsi voltam, pedig hardveresen szerintem középkategóriában simán jó lenne most is egy 4.3-al vagy 4.4. el, de szerintem Lolipop-al se lenne gondja...
Mindnyájatoknak minél problémamentesebb használatot kívánok a továbbiakban!
-
tonyqa23
senior tag
válasz
szbazsi123 #19414 üzenetére
Megrendeltem agy 3200-as akksit, kíváncsi vagyok, mit tud üzemidőben majd....
-
Sziasztok.A telohoz kelleneének nekem cuccok rootoláshot recoveryhez meg egy jo stabil rom...tudtok segiteni??Mert amit eddig találtam az mint törölt link volt..Köszi
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Készülékcsere miatt elhagyom eme remek kis csapatot, minden jót!
Esetleg ha kell valakinek egy kifejezetten jó állapotban lévő Grand X, keressen privátban!
Hibái vannak, de nem vészesek, esetleg alkatrésznek is kiválló lehet.Üdvözlettel:
T
-
Joci42
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Adott egy törött kijelzős zte grand x in (nem érzékel képet sem ad. Hogyan tudnék így csinálni egy gyári visszaállítást? -
ZTE_luky
aktív tag
válasz
szbazsi123 #19419 üzenetére
értem, köszi linket tudnál küldeni?
-
szbazsi123
csendes tag
válasz
ZTE_luky #19418 üzenetére
szerintem a cserélgetés egyáltalán nem használ a hátlapnak. sokkal jobb egy külső akksi. van a tesco-s 2-4000 mAh-s, meg a kínás 10000-50000 mAh-ás. Tok: kínás beszerzésből van egy pont ehhez a telefonhoz készült barna (van más színű is) tok, ilyen kihúzható füles. nem flip-es. direkt megnéztem: 1232 ft-ot vont le a bankom a fizetés során.
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani kiegészítőket a telefonhoz? Ebay-en nézegettem szilikon tokokat, az a standardet vettem meg hozzá ami kb minden telefonhoz van, és 1-2 év után teljesen szétnyűtte a telefon külsejét, letépázta a festéket tiszta karc lett.. Esetleg tudnátok ajánlani rá olyan tokot ami elfogadható minőségű, vagy csak szimplán kevésbé sz@r mint az előbb említett?
Valamint hátlap és akkumulátor után érdeklődnék, hol, és mennyiért lehet venni?
-
Aethelstone
addikt
Kedves GXI fanok. Úgy néz ki, hogy magam is elhagyom az aktív GXI felhasználók táborát. A kedvenc GXI-m megy a fiókba a tartalék telefonok közé, mivel alapvetően kifogástalan állapotban van, leszámítva a kis sérülést a kijelzőn. 2 évet leszolgált tisztességben, becsületben.
Egy Redmi 1s lesz az utód.
Köszönök minden segítséget, tippet, megosztott élményt.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
szbazsi123 #19412 üzenetére
Ok,köszi,ki fogom próbálni én is.
-
-
tonyqa23
senior tag
válasz
szbazsi123 #19410 üzenetére
az a kék színű,HSA felirattal?
-
szbazsi123
csendes tag
válasz
tonyqa23 #19409 üzenetére
Kínából lett, még a nyáron
(aliexpress) nincs vele semmi gond, az akksi típusára (LI3716T42P3h594650) kerestem (sokféle volt akkor, 2000 mAh-s, 2400 mAh-s, de a legtöbb a gyári 1650 mAh-es volt). érdemes több helyen utánanézni. kb. 3 hét alatt itt volt a csomag. 9,24 usd volt az ára, ingyen postával.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
szbazsi123 #19408 üzenetére
Üdv!
Akksit hol vetted hozzá? Rendesen tudja mutatni a merülést? -
szbazsi123
csendes tag
Sziasztok. nekem gyári rom-os grand x IN telefonom van, annyi módosítással, hogy a RootApp delete alkalmazással kicsit gyomláltam (nincs pl. az idegesítően sok felesleges adatot befrissítő touchpal, gyári böngésző, mastercard mobile és hasonló app-ok, amiket sose nyitottam meg). nemrég vettem hozzá egy 2900 mAh-s akksit (jól bírja!). ami probléma előfordul: a kamera időnként lefagy. ha elindítom, és nem látszik a sarokban a kis kép (előnézeti? utónézeti? hogy is hívjam...), akkor tudom, hogy vége. csak a home gomb nyomogatásával tudok kilépni. a legtöbb esetben csak az segít, ha az Android assistant-ban egy teljes rendszertisztítást futtatok. nem tudom, hogy mi okozza a hibát, de idegesítő... mindenesetre már úton van Kínából egy 8 magos telefon, remélem, azzal nem lesznek ilyen gondok
Ez a kamera-probléma másnál is előjött?
-
xSide
őstag
Na a második x-em elkezdett vacakolni.
Wifit elfelejti, nem csatlakozik vissza mikor hazaér csak manuálisan újracsatlakoztatva, akksi merül, kikapcsolgat.
Holnap gyári állapotra hozom (unroot, update.zip), aztán fut pár napig így és gond esetén szervíz.
Meglátom előtte egy sw frissítés mit tesz... -
Keeperv85
nagyúr
Nálam pont jó az akku (...ha éppen fel tudom tölteni.. ez egy hosszú történet) szóval akku időben nem tudom összemérni a B05-öst, a B06-ossal...
-
tonyqa23
senior tag
Nekem is kezdi fölqurni az agyamat ez a merülősdi. Ma délben levettem töltőről, este 9-kor elővettem egy 10 perces telefonálásra,már akkor 43%-on volt, mondom faxa. A 10 perc telefonálás alatt 29%-ra esett vissza. Este 10-re kikapcsolt állapotban találtatik a zsebemben. Máskor ilyen használat mellett 72-75%-kal megyek haza. Kb földhöz bírnám b@szni. Utolsó (és első) androidos genyóm volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest