- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
#40993792 #19296 üzenetére
Volt?
Nekem a kicsit megrepedt kijelző mellett is kifogástalanul teszi a dolgát mai napig
2012 novemberi eresztés
Mondjuk a következő nem ZTE lesz, de nem a ZTE miatt. Windows Phonet szeretnék. Elegem lett az androidos bohóckodásból..lesz upgrade, nem lesz...mikor lesz, milyen lesz...grrrr
-
Doky1988
senior tag
válasz
#40993792 #19296 üzenetére
Igen, tamogatasilag egy 0.. tobbre szamitottam, es ilyen arert sokkal nagyobb tudasu telefont kapok.. kb vammal egyutt kijovok ennyibol.A teloval 1-2 szepseg hiban kivul nincs bajom.. amibe erintett voltam: kepernyo fagyas, ujraindulas/kikacsolas (ez aksi erintkezesi hiba volt, megoldottam egy papircetlivel), illetve ez az usb port hiba...
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Tapasztaltatok e olyat h bevan dugva toktore es nem tolt neha?
Keeper: Koszi.Egyebkent kovetkezo telom kinabol lesz, ez a GXI mar kezd megdogleni, es ez araba sokkal jobb teljesitmenyu telokat lehet rendelni, ismiknek rendeltem mar 15dbot, mindenki megvan vele elegedve.2GB Ram, 32GB romos telefont rendeltunk, octa coreral 50ezer volt + szallitas + vam.
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Néztem a fórumot de valami SQL hiba miatt nem elérhető B06-hoz a gyári recovery + a b06 csomag.
Tudnátok adni nekem linket? -
Soap97
csendes tag
S.O.S. SEGÍTSÉG ! Tegnap óta a telefonom nem hajlandó bekapcsolni, csupán az Intel logó jelenik meg újra meg újra.... Valaki találkozott már ezzel a problémával ? Esetleg valaki tudja rá a megoldást ? Nagyon hálás lennék ha valaki segítene
-
tonyqa23
senior tag
Real Racing 3 megy megint a telón.
-
meegle
csendes tag
Ennek a masinának mennyi a ténylegesen felhasználható memóriája? Mert azt tudom h 4GB van írva de azt nem mind lehet felhasználni. A válaszokat előre is köszönöm!
-
MrPappa
csendes tag
A hátsó hangszórók teljesen megkukultak,semminek, se a zenelejátszónak,se a videóknak sincs hangjuk, de még csak nem is csörög a telefon. Software baja lehet vagy egyszerűen behalt a hardware?
-
Soap97
csendes tag
-
Soap97
csendes tag
Hello mindenki !
Olyan problémám adódott, hogy pár napja nem enged semmit letölteni a a Google Play-ről .... minden alkalommal ezt a hibaüzenetet kapom : "Nem sikerült a telepítés az usb-háttértáron vagy sd-kártyán".... napok óta próbálkozom de mindig ugyan ez... próbáltam leválasztani az sd kártyát és úgy telepíteni de úgyse semmi... akkor kapok egy '906'-os hibakódot.... Valaki tud rá megoldást ?
A válaszokat előre is köszi -
roxy11
újonc
Nekem pont egy évre rá mikor megvettük (pont amikor lejárt a garancia) romlott el először csak ki be kapcsolgatott amikor akart utána már be sem tudtam kapcsolni csak a piros fény világított és néha rezgett elvittük szervizbe és annyit mondtak hogy csak szoftver hibás így telepítettek rá egy frissítést 5000ért (másfél hétig volt náluk) de ezután 3 napig bírta és most már semmire nem reagál se töltésre se bekapcsolásra de még csak a piros se villan fel. Nem akarjuk újra szervizbe vinni ,mert valószínű megint lenyúlnának 5ezret és azért felesleges így is még decemberig fizetni kell a részleteit meg a 3g-t kitudja meddig. Valaki tudna segíteni? Mi lehet a probléma?
-
Sziasztok
[link] az itt található stock magyar recovery csomagot nem tudom letölteni, az oldalon az összes letöltő link halott. Valaki feltudná tölteni a stock magyar recot?
Előre is köszi
-
Canonfan
senior tag
válasz
tonyqa23 #19260 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam leválasztott sd-vel is arra meg azt írta amit te is írtál, hogy külső adattároló is kell neki...
Szóval sajnos felejtős úgy tűnik.Bár annyira nem létszükséglet csak kíváncsi voltam rá, viszont annak örülök hogy már a rendes Firefox is működik az intellel nem csak a nightly.
Amúgy futólag átolvastam az Angry Birds Epic leírását, és azt írták hogy az ART még nem támogatott, szóval lehet érdemes lesz később visszanézni rá, talán az ART támogatással együtt belehegesztik az intel támogatást is mint a Firefoxnál
-
Tendd
tag
válasz
Aethelstone #19267 üzenetére
Chrome-ot is próbáltam, de azzal sem jó.
-
Tendd
tag
Hi! Ezt a topikot javasolták hátha tudtok segíteni. Motorola Razr I-m van ami szintén atomos. Ez a problémám. Azóta kipróbáltam 7-8 böngészőt, de egyikkel sem jó. Ti tapasztaltatok hasonlót?
-
Canonfan
senior tag
válasz
Aethelstone #19262 üzenetére
Köszi az infót!
Fel is raktam, a Nightly-t meg kukáztam is!
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Canonfan #19259 üzenetére
Azt írja ki, h nem sikerült a telepítés a háttértáron vagy sd kártyán? Vagy valami ilyesmit? Mert nekem sok ilyen játék nem megy fel, csak ha leválasztom a micro sd-t. De van olyan, ami meg utána azt írja, h külső adattároló egység kell neki. Szóval kompatibilis az intellel, de mégse lehet sehogy felrakni.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nektek megy a GXI-n az Angry Birds Epic?
Nekem sajnos nem többször próbáltam, de mindig elakadt a telepítésnél, lehet nem kompatibilis a az intel procival...Annyira nem gond amúgy csak kíváncsi vagyok
-
Kajt
tag
-
Kajt
tag
Sziasztok! Nektek sem sikerül telepíteni a Trials Frontier-t? ...ha bárki másnak felmegy, akkor nálam van a hiba.
-
Canonfan
senior tag
válasz
Aethelstone #19242 üzenetére
Köszi, igen ilyesmire, kár hogy csak a pro titanium tudja a playről való leválasztást, ha jól emlékszem...
Most újra lefrissítettem, így is valamivel kevesebbet foglal úgyhogy még marad így egyelőre.
-
Cruzito76
csendes tag
Hívás hangerő gondot sikerül kezelnetek?
Nekem semmi gondom a telefonommal, b06 van fent, az is a gyári frissítővel, nem nyúlnék hozzá feltétlen, mert tényleg minden megy: a programok 99%-a, wifi, mobilnet, gps (bár utóbbi lassan talál jelet), film-, zenelejátszás. Egyetlen idegesítő dolog van, továbbra is sokan mondják, hogy nem értik, mit mondok a telefonba, azaz halk. -
ZTE_luky
aktív tag
Esetleg tudsz vmipyen mas programot, lehet azzal jo lenne? Vagy adjak meg en uj csatolasi pontot, mit csinaljak?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Bocs a kissé off, azt szeretném megkérdezni, hogy a chrome böngészőt hogy lehet legkönnyebben és legbiztonságosabban úgy kiiktatni, hogy ha szükség van rá használni tudjam?
Next V3 van fent, ott ugye rendszer app a chrome, és eddig nem is zavart, néha használtam is. Csak most az időközbeni frissítésekkel 100 mb fölé hízott, és már csak kicsivel több mint 500 mb maradt az appoknak a belső memóriámban, ezért eltávolítottam a frissítéseit és egyből felszabadult hely.
Csak ugye most mindig jelezni fogja a play hogy jött hozzá frissítés, viszont ha nem muszáj nem szeretném hogy úgy hogy szinte nem is használom ott terpeszkedik a belső memóriában több mint 100 mb-al, de letörölni sem szeretném, csak kicsit "eltüntetni" hogy ne lássa a play, de úgy hogy később vissza tudjam állítani, ha esetleg szükségem van rá.
Segítségeteket előre is köszi!
-
-
ZTE_luky
aktív tag
USB hoszt vezérlő programmal kipróbáltam kiírja es észleli a pendriveot, azonban nem tudom megtekinteni a tartalmat, es nem tudok semmit se csinalni vele :/
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, OTG-vel kapcsolatban lenne pár kérdésem
Nem nagyon értek hozzá, van egy maxell dual 8GB-os
pendrive-om bedugtam a mobilba de nemigen ismeri fel..
kell hozzá root, kábel vagy esetleg vmilyen applikáció?
válaszokat előre is köszi -
desseln
újonc
Valaki pls küldjön nekem egy működő linket a gyári recovery-hez, mert a fél internetet átkutattam és sehol semmi...
-
golyós
addikt
Használjátok az onlinefilmek oldalt?
Nekem nem akarja vinni a filmeket (MX player van fent) mindig hibát ír ki.(connecz és network)
S4-en simán megy gyári lejátszóval. -
golyós
addikt
Nemsokára megválok szeretett telefonomtól.Úgy volt, hogy a nagyobbik lányom megkapja de végül megpróbálom eladni és kap egy újat.
Én is váltok egy nagyobbra mert bár hibátlan a készülék mostanra meguntam.További hibamentes használatot és ilyen szuper közösséget a továbbiakban mindenkinek!
-
djkay
senior tag
válasz
philoxenia #19224 üzenetére
na igen nem mind1 hogy hol van az ember
vagy kinél. a skypenál ha megy akkor biztosan nincs gond
(nekem megy vele)
-
golyós
addikt
Így másfél év után használtam volna a telefont video hívásra a telefont de nem sikerült.
Nem is lehet vele videohívást indítani vagy csak nekem okoz problémát? -
Csapoati
nagyúr
Hát én is elköszönök, ugyan nagyon elégedett voltam a GXI-mmel, de 52-ért nem tudtam kihagyni a 8 gigás Moto G-t. A GXI-t meg eladom, remélem jó kezekbe kerül. Engem nagyon jól kiszolgált 1,5 évig, gyakorlatilag hibamentesen (pár wifi-fagyás, egyszer újraindult még a 2. napon, azóta se fagyás, se kikapcs, se reset).
További jó használatot a tulajoknak! -
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #19220 üzenetére
Köszi, hát igen, nem tudom még, már nincs róla friss tapasztalat itt a fórumon, ki tudja, lehet mindenbe belekötnének hogy ne kelljen cserélni, lehet hogy az utolsó pár gxi-vel aminek még van garija nem foglalkoznának, adnának mást és kész..
Bár kérdés mit, mert gyengébb telóra nem cserélném, csak lgy F6, az kb 50 körül van most a T-nél. De még van időm, szeptember-október körül jár le a garim, szóval még nyárig van időm eldönteni mi legyen.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Canonfan #19219 üzenetére
"Én is már egy ideje kacérkodok a gondolattal annak ellenére hogy én is szeretem a gxi-t, de ha gariidőn túl elromlik akkor a a javítási lehetőségek elég korlátozottak ha jól tudom.
"
Én ismerek olyat, aki kisebb hibákat meg tud javítani rajta. Nem lehetetlen. Viszont ha valami külső sérülése van, akkor a garidnak annyi, szóval még időben vidd cserélni, ha akarod...
-
Canonfan
senior tag
Én is már egy ideje kacérkodok a gondolattal annak ellenére hogy én is szeretem a gxi-t, de ha gariidőn túl elromlik akkor a a javítási lehetőségek elég korlátozottak ha jól tudom.
Én csak ezért gondolkodok ebben, ami miatt nem léptem még meg az az, hogy lutrinak érzem kissé, mert én a T kínálatából egyedül az LG F6-ra cserélném gondolkodás nélkül, de ha gyengébb telót akarnak rám sózni mint a gxi, akkor nem tudom van-e visszaút, hogy inkább kérem vissza a saját telefonomat...
-
Canonfan
senior tag
Ezt én is tapasztaltam már, a gxi-n és az előző telefonomon is (ott 2.3-as volt a droid) ott volt hogy egy órát is elmaradt.
Ez akkor volt necces amikor még a gyári ébresztőt használtam, és egyszer emiatt nem ébresztett a teló mikor kellett volna, és nem sok hiányzott hozzá hogy ne érjek be időben dolgozni, azóta az Alarm Clock Xtreme free-t használom, a gxi-n ki se próbáltam a gyári ébresztőt, eddig ez megbízhatónak bizonyult nálam, szerencsére ott még nem zavart be ez a bug. -
M3aN
senior tag
válasz
golyós #19214 üzenetére
Van benne valami amit mondasz.
Számomra a ZTE mindenben megfelelt, mondhatni. Volt néhány idegesítő dolog, például a fentebb említett késlekedése a telefonnak, illetve a vaku korlátozott működése, de egyébként meg voltam vele elégedve.
Az általad említett készülékeket én drágának érzem, nem szívesen szánok 50e Ft-nál sokkal többet egy készülékre (a Geek is 40e Ft-nyi deviza + míg rányomják az áfát a vámon)Ez a készülékcserés dolog hogy működik? Még van garanciám kb. szeptember közepéig, azért kérdezem. Tapasztalatok szerint milyen hibák miatt cserélik, illetve ajánlják fel a levásárlás lehetőségét?
-
golyós
addikt
Szerintem (hangsúlyozom szerintem )
a T- a közeljövőben nem fog a ZTE-vel foglalkozni pont a Grand X rengeteg hibája miatt.Nagyon sok telefont cseréltek más gyártóra ( szerintem a fele sem volt rossz csak kihasználták a lehetőséget) és a rossz tapasztalat nem túl jó reklám.
Én is nagyon gondolkodom már a következő készüléken mert augusztusban már vehetek a T-nél megint de nem tudom mit.
Az álom a Note3 de mostmár az S4 is elérhető áron van és még jó ideig telefon marad, illetve az LG G2 is lehetséges bár rengeteg a negativ kritika. Esetleg Asus Padfone2 a tablet miatt.
Ha behoznának egy normális nagy kijelzős(min 5" ) ZTE-t akkor lehet, hogy megint bevállalnám mert nekem nincs vele gondom.( a support nem létezését meg betudom az intel procinak) -
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Egy picit bosszantó jelenséggel működik a GXI-m mostanában. Amikor hívást indítok, van hogy rögtön az érintés pillanatában elindítja, van amikor pedig csak 5-10másodperccel az érintés után, kvázi mintha nem érzékelni, de igen csak "gondolkozik" valamin.
Tapasztaltatok ti is hasonlót, tudtok rá megoldást?Fentebb írta egy kolléga hogy hiányzik hátul a T betűje, de megnyugtatom: nekem is!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19204 üzenetére
Az a szerencsésebb eset. Viszont ezeket nem nagyon lehet roncsolás mentesen szerelni és itt most nem az előlapi keretre gondolok. Én csak belenéztem az enyémbe és már szétesett darabokra az lcd csatlakozó...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19202 üzenetére
Szia!
Lehet. Kb. 20 ezer magyar Ft az ára. Már ha az LCD is szétment persze...
-
Aethelstone
addikt
Sziasztok.
GXI-m megcsókolta a betont és elreped a kijelzője. Lehet cserélni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Apple Iphone 8 -64Gb - sérült házas
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest