- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
válasz
Aethelstone #18995 üzenetére
az se számít hogy ua.az az atom van benne?
-
Joccc07
addikt
Asus fonepad jelly bean -je nem jó nekünk?
-
Repsol600
addikt
válasz
Aethelstone #18992 üzenetére
Az sd kártyával nincs gond, próbáltam tabletben és hibátlanul működik.
Meg kártyaolvasóval is.
-
Repsol600
addikt
válasz
Aethelstone #18978 üzenetére
Az se jó. Amint akarok másolni a telóra megszakad a kapcsolat...
-
-
boxos23
aktív tag
válasz
depe95 #18985 üzenetére
huuu nem bunkóságból!!! Bírom az ilyet mintha mindenkinek lenne ideje a gép előtt ülni. Irtam és majd valamikor megtaláltam volna a választ a kérdésemre, nem volt olyan sürgős hogy itt üljek, és tudom vannak rendes emberek itt, akik leírják hogy mi a teendő, Hozzáfűzés nélkül!!!!!
De azért kösz. -
-
boxos23
aktív tag
Hali
Én már egyszer cseréltettem kaptam egy LG L7II amit a páromnak adtam és az ő ZTE GXI-je lett az enyém.
Ez a GXI mind idáig hibátlan volt, most viszont elkezd és pl böngészés, skype közben .... magától újra indul.
Na most ilyenkor mi a teendő mivel decemberbe lejárt az 1 év csere gari!!!!!De ugy van a papíron hogy 1 év készülék csere és 1 év garancia!
Mit tudok tenni ilyenkor?
Köszi -
rozsmix1
csendes tag
Problem solved
A zte honlapjáról végre le tudtam szedni az alap b06-ot. azt felismerte, és fel is telepítette
Mostmár jobban oda fogok figyelni hogy mit ne csináljak
amúgy ezalatt az egy nap alatt nagyon sokat tanultam. Köszönet, többek között ennek a fórumnak is
-
rozsmix1
csendes tag
-
rozsmix1
csendes tag
válasz
Aethelstone #18978 üzenetére
Reseteld a telót. Akkor mát jó lesz. nekem is így volt míg el nem csesződött
-
-
rozsmix1
csendes tag
HElló nekem az lenne a problémám, hogy multkor sikeresen ki rootoltam a telefont. Feltettem a Chainfire 3d-t megnézem már h mit javít a gépen. Erre elindítom, és a telefon kikapcsolt. Mikor ujraindítottam az egész telefon megállt az intel logónál és onnan sehova. Megpróbáltam resetelni de a gép nem érzékeli, és sd kártyáról se tudom, mert mindig ezt írja ki ha vmit akarok telepíteni a recoveryből.
E: failed to verify whole-file signature
E: signature verification failed
Eddig a nextv3-al jutottam el legtovább a telepítésben(kb a negyedéig), de utánna ezt dobta be.
Ha valaki tudja a megoldást pls segítsen. -
kerxy
őstag
válasz
herrká #18969 üzenetére
Valóban szerviz függő, Budapesten a Pólust ajánlom, ott a fenti T-t, vagy az V. kerületi T-t ahol van szerviz, de valószínűleg mindenképp várnod kell egy hetet, amíg a hivatalos eljárás szerint megrendelik a Grand X In-t, ami persze nem fog jönni, de ezeken a helyeken egyből rendeltek, miután a problémák el lettek mondva...
-
depe95
tag
válasz
herrká #18969 üzenetére
Szerviz függő az egész. Nekem elég volt azt a hibát mondani, hogy amikor be akartam kapcsolni a wifit akkor egy sípoló hang mellett a telefon leállt, majd csak aksit kivéve és újra betéve lehetett újraindítani a telefont. De ahol én voltam, a szervizes ismerte a telefont, tudta, hogy csak cserélik szóval nekem hamar megvolt.
-
herrká
senior tag
Sziasztok!
Az én problémám az, hogy a hibák nem folyamatosan vannak jelen, hanem random módon, van, hogy napokig semmi, aztán többször is egy nap!
Például: eldobálja a hálózatot. Kollégáim hívnak telefonhoz, hogy keresnek, mert az enyém ki van kapcsolva! Ránézek, tényleg villog a piros led! Ez van, hogy napjában többször, van, hogy napokig nem! Ha ilyenkor többször megnyomom a bekapcsoló gombot, előfordul, hogy hirtelen van hálózat, 100%-on!
Hirtelen merülés. Fél - egy óra alatt, teljesen lemerúl. Nem csinálok vele közben semmit, le van rakva! Ha megnézem az Akkumulátor-t, kijelző, vagy Android rendszert jelzi, mint legnagyobb "fogyasztót"! Ez is csak hetente kb., egyszer - kétszer, vagy egyszer sem fordul elő.
Wifi hol fagy, hol nem.
Van két - három ismerősöm, aki panaszkodik, hogy először pár másodpercig hall rendesen, aztán átmegy recsegésbe, tompa, búgósba a hangom. Más erre rajtuk kívül nem panaszkodik.
Itt a városban a T-pont ragaszkodik arra, hogy 15 napra le kell adni, ők elküldik valahová stb...
Szerintetek ha felmegyek a fővárosba valamelyik T-pontba, van esélyem, hogy cserélik? Mivel ezek a hibák nem folyamatosak, nem biztos, hogy ott előjönnek! Viszont így, főleg a hálózat eldobálás, és hirtelen merülések miatt, pont akkor nem működik, ha hirtelen szükség van rá!
Bocs, a hosszért, és köszi a válaszokat! -
Repsol600
addikt
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy ha másolni akarok telefonra vagy telefonról vagy azonnal lefagy vagy fáj másolása közben írja ki hogy nincs kapcsolat a telefonnal? Valamikor pl. 10 képből 3-at felmásol utána írja ki vagy azonnal ahogy megkezdem a másolást.
-
pappbence96
csendes tag
Ma bevittem veszprémi T-Pontba. Említettem a jelszó-felejtést, wifi-lockscreen fagyást, a csíkokat, a hálózat eldobálását. Azt mondta a fazon, hogy bekéri pár napra, megnézik, aztán max rendelnek egy újat, és szervíz címszóval cserélik. Jövő héten visszaviszem neki, csak backupolok. Remélem nem lesz fájdalmasan hosszú procedúra, és sikerül cseréltetni SP-re
-
gorogtibor
csendes tag
Bementem T-mobile-ba.
Csaj-nak elmondtam, hogy mi a problémám (kikapcsolgat és net szakadozik), akkor azt mondta, hogy elküldi szervizbe. Mondtam neki, hogy ezt nem szervizelik és megmutattam neki, hogy milyen. Azt mondta, hogy akkor rendel helyette...
Mivel ilyen nincs, ezért remélem, hogy egy SP-t felajánl helyette -
Rimuru
veterán
válasz
pappbence96 #18963 üzenetére
Ezért írtam hogy nálam hidegbe jött elő, lehet tesztelni,
de ezért ne rakd hűtőbe. Amúgy van nillkin tokom plusz 1(-2) fólia ha érdekel valakit. -
Scottyoo
csendes tag
válasz
pappbence96 #18963 üzenetére
nekem is volt ilyen hibám, az utóbbi hónapokban többször is
-
Rimuru
veterán
válasz
pappbence96 #18961 üzenetére
Na új néphiba?
Igen olyasmi, egyébként hidegben csinálja. Amúgy még be tudtam kapcsolni a kijelzőt háttérvilágítás nélkül, néha 1 érintőgomb nem működik, szóval voltak még érdekességek.
-
tPedro_
őstag
Mar masodszorra fordul elo, hogy hasznalat kozben egyszer csak keri a pin kodot.
Elso alkalommal egy random ujraindulast kovetoen nem kerte, csak vagy fel nappal kesobb, ezt felirtam a telefon hibajanak.
Most viszont eloszor eldobta a halozatot, aztan nemsokkal kesobb mar kerte is a kodot.Lehet ez a sim hibaja? Nem regirol van szo, a telo vasarlasakor kaptam ujat.
-
pappbence96
csendes tag
válasz
pappbence96 #18950 üzenetére
Még mindig senki?
Egyébként egyre többször válaszolnak a beszélgetőpartnereim "Tessék? A telefonba beszélj, nem hallak!", vagy hasonló szövegű mondatokkal, mikor én már kiabálva beszélek a mikrofonba. Feltéve ugye, ha nem bont a hálózat 10-20 másodpercen belül. Úgyhogy úgy vélem, nekem is érik lassan ez a csere... -
Rimuru
veterán
válasz
gorogtibor #18955 üzenetére
T-mobile kisker árlista kb 106500Ft-ig választhatsz. Szóval lényegében Idol S és Xperia SP
-
gorogtibor
csendes tag
Hali!
Egy pár hónapja már nem követem a topicot...
Ma vissza vittem a telót T-be rendeltek helyette újat.
Gondolom ilyet már nem fognak tudni előkotorni.
Milyen telefont ajánlottak fel eddig nektek helyette? És ha egyik felajánlott telefon se tetszik akkor mi van?Köszi a választ előre is
-
kerxy
őstag
Mindenkinek ajánlom, hogy ragaszkodjatok SP vagy Idol S csere esetén az új garanciajegyhez!!!
Nekem most próblémám volt az Idol S-el és nem tudtam intézni, mert nem adtak új garancialevelet mikor cseréltek, ezért holnap megint be kell mennem, hogy kapjak újat, mert csak akkor intézkedhetnek az Idol S-el... **** Telekom -
Canonfan
senior tag
válasz
Csapoati #18947 üzenetére
Igen ez igaz, ha az aksikitámasztás nem oldotta volna meg, akkor valószínűleg már cseréltettem volna, de azóta szerencsére egyszer sem kapcsolt ki magától ezért nem foglalkozom vele.
Nem tudom mennyire kezdené el újból ha kiszedném a papírt az aksi alól
Sajnálom amúgy hogy ilyen helyzetbe került a GXI, mert alapvetően jó telefon így ICS-el is, kár hogy sok köztük a hibás darab,
ha ez nem lenne, + kapna JB-t akkor szerintem nagyon sokan megtartanák hosszú ideig.
Bár ez benne volt a pakliban anno mikor vettük, egyrészt a Intel cucc miatt, másrészt hogy a ZTE-nek is ez volt az első inteles telefonja.Csak most hogy ilyen bizonytalan jövője van, nem tudom mi lenne a logikus lépés, cseréltetni így is hogy alapvetően nincs nálam baja, vagy megtartani, és a gari után meghagyni másod telefonnak és venni mást...
-
pappbence96
csendes tag
Sziasztok!
Hasonló "gondom" van, mint Canonfannak. Az én GXI-m februárban lesz egy éves, eddig szerencsére nagyjából hibamentes volt. Hibák, amik előjöttek: wi-fi fagyás. Ez néha napokig nem jelentkezik, néha óránként többször is. A GPS-em néha nem hajlandó jelet fogni, néha szinte azonnal (ez talán betudható másnak is, bár ugyan azon helyen is változó szokott lenni a gps hatékonysága). A telefon néha kikapcsol a zsebemben, azonban ezt is okozhatja a benyomódó gomb, nem igazán tudom, elvégre álló helyzetben ezt nem olyan könnyű elérni.
Viszont a két legnagyobb gond, ami nagyon rontja a telefonálási élményt: az egyik az, hogy ha megy a mobilnet, és bejövő hívást fogadok, a telefon 10, maximum 20 mp után bontja a vonalat. Ez újkeletű hiba, pár napja találkoztam vele először, de azóta elég sokszor. A másik, hogy a beszélgetőpartner nem hall engem. Elmondásuk szerint nagyon halk vagyok, "távolról" hallanak, holott én szinte kiabálok a telefonba. Ezekkel felettébb nehéz együtt élni, elvégre a telefonálás lenne az egyik fő feladat.. Valakinek vannak ilyen hibái? Esetleg ilyenekkel van esély cseréltetni a telefont? Ha igen, először Veszprémben akarom megpróbálni, esetleg tapasztalat?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném megkérdezni.
Én is szeretem a GXI-t, és jelenleg (kopp-kopp) semmi baja, egyedül a kikapcsolgatás jött elő nekem (amit az aksi kitámasztás megoldott azóta sem kapcsolt ki magától) és az aksimerülés, amit szerencsére agy Play frissítés szintén megoldott.
Viszont egy ötlet erejéig felmerült bennem hogy gari letelte után bármi baja lenne akkor valószínűleg papírnehezék lenne belőle, és sajnos itt a fórumon is egyre fogyatkozik mögüle a közösség,
szóval könnyen lehet (szerintem) hogy a gari letelte után (nekem még kb 10 hónap van hátra) se szerviz nincs, se közösség mögötte akiktől tanácsot lehetne kérni, hogy megjátsszam-e én is a cserét ha lehet sp-re azzal az indokkal hogy kikapcsolgat. . Persze előtte kiszedni a papírt az aksi alól és visszarakni gyárira (ez utóbbiról nem tudom hogy megéri-e nekiállni...)
Ti mit gondoltok?
Ha nincs gondom vele mindenképp tartsam meg, vagy inkább próbáljam meg a cserét egy sp-re vagy idol-s-re?Válaszotokat előre is köszi!
-
housejoy
tag
Üdv mindenkinek ! énis jelezném hogy szomorúan de szakitottam a grand x in-emmel, már boldog alcatel idol s tulaj vagyok (egyenlőre)
köszönöm a sok infot amit itt a topikban olvashattam és segitett 1 darabig hogy bizakodjam a zte-ben..
-
zannor
tag
Köszönöm még egyszer mindenkinek az eddigi segítséget és (bár root-ot és custom romokat nem próbáltam) a készülék javításáért/fejlesztésért tett erőfeszítéseket!
A kitartóaknak további legjobbakat kívánok!
-
zannor
tag
válasz
snyper990 #18942 üzenetére
Nem teljesen.
Hétfőn voltam benn, a Westendben mondták, hogy csere (de előtte kérnek még egy GXI-t).
A Dunában (aznap) újrarakták a B04-es szoftvert (az is szar volt, visszavittem még aznap), mondták, hogy szerdára rendelnek GXI-t, ha nem lesz akkor csere. Erre kijöttek nekem az ACE 3-al és majdnem lebasztak, hogy mit akarok a 30-40 eFt-ért vett szar telefonommal. (Megjegyzem többért vettem és még 2 év hűséget is vállaltam - platinakártyásként - az amúgy nem éppen olcsó csomagomra...) Majdnem elküldtem a bús pi**ába.Szerintem már unják ezt a sok hibás készülék cseréjét... De ebben vastagon benne van a T is, mivel nem kérték a szoftverjavításokat a ZTE-től. Az legalább egy részét orvosolhatta volna.
-
zannor
tag
Jelentem ezúton búcsúzom a ZTE Grand X In tulajok táborától és fórumától! A mai napon egy kisebb kálváriát végigjárva sikerült Alcatel Idol S-re cserélnem a telefont.
Ma visszatértem a Duna Plázába, ahol jelezték, hogy rendelnek GXI-t, ha pedig nem lesz akkor cser. Reggel beértem (direkt emiatt kértem ki magam a munkahelyemről), mondta az egyik szervízes, hogy a másik kolléga már ki is készített nekem egy ACE 3-at
. Mondom mivan? Erre azt a választ kaptam, hogy a telefonom ér vagy 30-40 ezer Ft-ot, úgyhogy örüljek ennek a nagyon frankó cserekészüléknek.
Kérdeztem, hogy más opció nincs? Erre mondta, hogy Samsung Advance, sima Idol lehet még. Kérdem valami más, mondjuk LG vagy Sony? Hát csak LG férne bele, de ebből is csak az L7. Mondtam nekik, hogy írják fel, hogy mik vannak aztán végiggondolom, aztán ott is hagytam őkt (jah a listát meg sem nézhettem, mert az egy TITKOS belső anyag
). Bezzeg tegnap és múlt héten is kérdés nélkül kiadták az Xperia SP-t.
Átmentem a Westendbe, ott mondta a srác, hogy csere. Felsorolta, hogy mikre lehet (101 eFt +-5 eFt Xperia Sp 1500-al több, mint ami lehetne...). Nem erőlködtem, jó az Idol S is, csak legyen már müködőképes a telefonom
. Mondta, hogy ok, de nincs náluk készleten, de megnézi, hogy hol van a környéken. Duna Pláza (mondom az nem esik útba
), Mammut (mondom az ok). Fel is hívta őket és félre is tetette a nevemre (maximális respect a szervízes úriembernek!).
Azonnal átmentem a Mammutba. Beérek a boltba, erre szólnak, hogy azonnal hagyjam el az épületet, mer BOMBARIADÓ! Mondom anyám!!!! (elment 3,5 óra a munkaidőmből....
Végül fél 6-kor visszamentem és épp sorra kerültem. Megkaptam a külön félretett készüléket és 5 perc alatt végeztem is.Meg kell valljam, hogy nem volt egy egyszerű kör ez a gariztatás, remélem többet nem kell ezt eljátszanom. Nem vagyok nagy híve (egyébként, ha itt nem olvasom, hogy lehet ilyet is, akkor kihúztam volna a csereidőmig vagy kp-ért veszek egy G2-t /ehhez már igen közel álltam/), az előtte léveő SE Vivazom kérdés nélkül lehúzott 2,5 évet. Pedig az kapott hideget meleget, betont is
.
Ui: Szerettem a GXI-t, mert jó telefon volt (erős hardver, viszonylag jó multimédiás képességek, jó ár és piszok masszivitás /ez tetszett benne a leginkább!
/), de volt egy jópár hibája is. Az biztos, hogy többet nem veszek a megjelenés napján telefont, inkább várok fél évet éás olvasom a fórumokat. Reméltem, hogy lesz FM rádió driver, NFC megoldás, custom rom, de sajna nem jött össze. Ez van, majd talán legközelebb...
-
zannor
tag
válasz
dtomas #18939 üzenetére
Értem. Remélem velem is ilyen korrektek lesznek holnap és felajánlják az SP-t. Jah és reménykedem, hogy lesz is raktáron, mert így is macerás munkából eljönnöm a gariztatás miatt (viszont az is gáz, hogy a főnököm nem ér el, vagy nem tudok vele beszélni mert megszakad a vonal...).
-
dtomas
csendes tag
válasz
zannor #18938 üzenetére
Igen ill nem. A folyamatot leegyszerűsítettem. Elmondta a szervízes hogy rendel új gx-t és majd meglátjuk mi lesz. Erre én felvetettem hogy úgy tudom már nincs erre ő bólintott majd azt mondta mivel a szolgálati utat be kell tartani ezért mindenképpen fel kell adnia a rendelést...... de...... és itt jött szóba az sp amit Ő ajánlott fel.
-
dtomas
csendes tag
Üdv
Egy ideje nem követtem a fórumot , nem bírtam megbarátkozni a gx hibáival csere htc one.Megmondom őszintén a grandot a fiam is a.fejemhez vágta hogy használhatatlan. Kikapcsol, recsegő mikrofon, késő hívás. Stb. Ma reggel leporoltam a popcon heverő telefont bementem a Duna plázában elmondtam a problémáma. A.szervizes úr egy próbahívás után felajánlotta az SP-re való cserét. Az volt az érzésrm hogy határozottan örült amikor hallotta a recsegő mikrofont, hogy nem kell egymást bosszan győzködnünk a hibákról.Nagyon korrektül állt hozzá. Ami rossz az rossz. És meggyőződésem hogy a gx hibás termék tele problémákkal. Használtam bladet is azzal meg voltam elégedve. Tehát tanúlság akinek rossz a telefonja cseréltesse ki. Mindannyian megdolgoztunk pénzért amibe került szerintem nem szabad szemet hunyni egy rossz.termék hibái felett.. Anyira azért nem volt olcsó. -
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Cseréhez pontosan milyen papírokat kérnek? Dominós, előfizetéses esetében pl.
Köszönöm
-
Gabor777
aktív tag
Sajnos egyre többször szakad meg a vonal telefonálás közben...és ezt általában mobilnettel együtt teszi. Oké, hogy kikapcsolom a mobilnetet, ha telefonálok, de rohadtul idegesít, hogy ha engem hívnak és közbe böngészek és bekapcsolva van a mobilnet, akkor random megszakad a vonal...
-
zannor
tag
Ma voltam az Arénában. Elmondtam a hibát amit tapasztaltam, mondták, hogy csere (szervíz nincs), de most elfogyott a cserekészülék (azt nem értem, hogy most náluk vagy mindenhol?) és, hogy majd csak jövő héten tudják megmondani, hogy mire lehet cserélni (mert a T mondja meg, hogy mire lehet). De jövő héten nyugodtan menjek be bárhová és kicserélik.
Voltam utána a Corvinban, ők mondták, hogy csak közvetítenek, azaz leadják a készüléket.
Szóval holnap bebattyogok az egyik T-pontba (nem értem teljesen, hogy csak a T-pont jó vagy bármely másik hely is amelyik szervizt m
űködtet). -
zannor
tag
Szervíznél szükség van a készülék garipapírra, vagy imei alapján kikeresik a rendszerükből? (csak mert nem találom...)
-
kupak_
csendes tag
-
kimiki
csendes tag
válasz
Aethelstone #18917 üzenetére
Olvastad mit írtam? Szerettem, de mikrofon hibás lett. Ezért cserélték. Nem mindenki vette 48 0000-ért! Csere után nincs +2év hűség csak 2 év garancia.
Ez a harmadik ZTE telefonom (Blade Skate) A többi ma is vígan müködik a gyerekeknél. Persze nem gyári Rom-mal, azokat lehet tuningolni. -
Aethelstone
addikt
válasz
kimiki #18913 üzenetére
Nézzük csak.
Kiindulási alap, hogy a telefonom hibátlanul működik, illetve 48000 Ft.-ba került. 2 év hűséggel. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy 48000/24=2000 Ft-os havi költséggel van egy jól működő okostelefonom. Ezt a havi 2 rugót a havidíjon felül bőven be tudom vállalni. Aztán ha majd a 2 év lemegy, akkor függetlenül attól, hogy éppen jó lesz-e a telefon vagy sem, besétálok a T-hez és elhozok egy másikat. Kb. ennyi.
Ha meg ezen pont előtt elromlik, akkor még mindig bemehetek és elhozhatok valami retket plusz X évért cserébe. Csak gari hosszabításért nem fogok bemenni és eljátszani, hogy szar, amikor nem az.
-
Keeperv85
nagyúr
Ugyan azt használja és a telefon is ugyan az, ám nem ugyan úgy használjuk! Nincs két egyforma környezet, egyforma használati feltételek. Az enyém pl. eldobálja a wifi jelszót, de soha sem fagy le. Másé folyton lefagy, de nem dobálja el... és így tovább. Több 10 vagy 100 környezeti paraméter befolyásolja a használatot. Adótornyok távolsága, típusa, szoftvere. SIM kártya kora, SIM szoftver. Használt router, abban lévő FW verzió, telefonálási szokások, van-e aktív adatkapcsolat... stb... és ezek kombinálva is...
-
kerxy
őstag
válasz
Keeperv85 #18912 üzenetére
Így erthetobb, de valóban mit tud csinálni a felhasználó ha egyszeruen hibás a szoftver, a reklamacion kívül nem sokat..
Az a szerencse, hogy tudtuk / tudjuk cserélni a telefont. Mert igaz maga a hardver tök erős volt mégis ha szoftveresen rossz és kínlódás használni, kivéve persze ha nincs hibája a telefonnak, amit én megint nem értek hiszen ugyan azt a szoftvert használta xy és én is... -
kimiki
csendes tag
válasz
Aethelstone #18894 üzenetére
Lehet hogy most jó a telefon, de ha lejár a garancia akkor már NINCS szervíz. Inkább csere amíg lehet.
Én szerettem a telót, de a mikrofon hiba miatt cserélték (ők is tapasztalták a hibát). Az SP sem hibátlan, de lehet vele telefonálni!
-
Keeperv85
nagyúr
Nem tudsz valamit kijavítani, amihez nulla támogatást kapsz. Pl. az érzéketlen képernyőzárat ők is észrevették, leadták a supportnak... és... és... nem történt semmi, mivel a forráskód elvileg jó: más modelleken ez fut és ott nincs ilyen visszajelzés...A ZTE hibája az, hogy nem elég előrelátóak: ha tudnák kivel nem kell üzletelni, akkor nem itt tartanának. A másik dolog nem ZTE specifikus: Kínában még mindig nem elég erős a GPL, hova tovább nem is nagyon tartják be... ez alól sajnos a ZTE sem jelent jelentős kivételt, noha egy fokkal jobban állnak a dolgokhoz, mint a kisebb cégek...
-
kerxy
őstag
válasz
Aethelstone #18910 üzenetére
Kb egy kettot igen, de én olyanra gondoltam, ami megoldja a hibákat, mert nálam sajnos nem tette.
-
Keeperv85
nagyúr
Az Intel kérte. Kifejezetten csak egy cég írhat Intel SoC-ra szoftvert, az Intel belső zárt forrását felhasználva. Ennek némileg ellenmondott a Moto, akik a már megírt szoftverük is felülírták egyetlen modellen, a Google szárnyai alatt. Más nem... A Lenovo és a Lava pontosan ugyan ebbe a csapdába gyalogolt bele. A Xolo x900-as koppra ezt a szoftvert viszi, csak érdekes módon ott nem volt ennyi picsogás. Vajon miért...? Igen: nem egy olyan országba hozták, ahol egy hülye után lesz 200 másik... Egy hibás telefon után kollektív rinyálás... és így tovább...
-
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone #18904 üzenetére
Egyébként meg ha leváltom a GXI-t, többet nem veszek droidos telót. Arccal a WP felé.
-
Aethelstone
addikt
Nem értek egyet. Aki megvette, az 4-es Droiddal vette meg, azért fizetett. Nem azért, hogy majd a jövőben 2*500K évig még a ZTE szoftvert fog fejleszteni rá. Amiben igazad van, az annyi, hogy az eredetileg kiadott, hibákat tartalmazó szoftvert kijavíthatná. Semmi egyéb. Máshol ezeket összevonják egy verzióemeléssel is.
-
kerxy
őstag
válasz
Aethelstone #18902 üzenetére
Épp ez a baj, hogy van aki ezt így gondolja... Tök mindegy hány ember használja. Az, aki használja megvette, szóval fizetett érte. Ugyan úgy járna hozzá frissítés, ha egy normális cég adná ki... És lehet, hogy alapvetően jó cucc, de a felhasználók elég nagy százalékának egy csomó hiba jött elő, amiért nálam nem érdemli ki a jó cucc elnevezést!
Ez persze az én véleményem. -
kerxy
őstag
válasz
#40993792 #18900 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy nem ők írták a szoftvert (vagy ilyesmi) hanem külső cég és ők nem adják ki a forrásokat, szerintem az is a ZTE hibája. Ki kérte, hogy külső cég írja avagy hogy miért nem állapodtak meg, hogy ki kell adniuk a dolgokat. Valószínűleg nem érdekük... Kérhettek volna frissítéseket, rendelhettek volna új android főverziót... szerintem az ő hibájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest