- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Unrootoltam a telót és eltűnt a wifi fagyás. Meg minden más, roottal összefüggésbe hozható probléma, pl. gmail fagyás..
-
pappbence96
csendes tag
Ma bevittem veszprémi T-pontba a telefonomat, előadtam, hogy hívásminőség igen csak gyatra, és ez csak egy a sok gond közül. Szervizes fazon mondta, hogy ebből valószínűleg csere lesz, úgyhogy ha lehet, vigyek vissza minden tartozékot, ami még megvan. Sajnos a papírokat elfelejtettem elhozni magammal, szóval kb szerdán megyek vissza vele. Remélem, nem lesz túl hosszú procedúra, és sikerül tényleg cseréltetni..
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Hálózat függőség megszabadításában tud vki megbízható infot?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19094 üzenetére
Ha a factory resetet érted a teljes visszaállítás alatt: nem, az nem bántja. Unrootolni kell, vagy az egész romot visszatenni alapra.
Azt tudom, hogy az x86-os bináris su nem volt még kész, mikor a root csomagok készültek ide. Tehát béta. Nem kizárt, hogy ezek a hibák tőle kerülnek csak elő. Tehát nem maga a root okozza, de csak akkor jelentkeznek, ha root jog is van...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19092 üzenetére
Szerintem még a wifi eldobálást is az okozza. Mivel mióta nincs rootolva, azóta nálam sem dobálta...
-
Aethelstone
addikt
Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de mióta a stock b06-om rootolva van, sokkal gyakrabban van wifi fagyásom.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
pappbence96 #19090 üzenetére
Ez a ZTE szerverre mutató link... fel fogom tenni máshová most, miután lejött.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
pappbence96 #19088 üzenetére
Megtennéd hogy megosztod azt a linket? Fejből nem tudom merre kéne javítanom, ha nem jó...
-
pappbence96
csendes tag
Szeretném leszedni a stock romot, a szervíz miatt, de a hungariandroid.com-os link nem működik.. Vagy 4-5 óra alatt akarja leszedni, vagy sérült a fájl. valami tipp?
-
Cruzito76
csendes tag
Srácok, valami normálisabb bőr, kinyithatós, flip tokot tud nekem valaki ajánlani a géphez? Régóta böngészem a netet Bugattit találtam közel 8 ezerért, annyit nem adok érte, és Ebay-en olcsón, de az meg 1 hónap mire ideér. Van valakinek ötlete, hol nézzem meg? Nem szeretem a szilikon tokot, valami szebb bőr dolgot akarnék.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #19084 üzenetére
Nem vonta meg, de nem csinálják meg, ami nekem pont elég. Majd megcsináltatom máshol és legközelebb olyan hibával viszem, amivel nem tud lerázni. Nem azért mert a telefon rossz, nem, azért mert meg akarnak szívatni és nem leszek jó fej olyan bandával, akik ezt elkövetik. Cserélni fognak, akkor is, ha ez nekik nem tetszik. Vagy megyek a fogyasztóvédelemmel együtt... Nevetséges, hogy másnak kitalált hibák miatt cserélik szó nélkül, nekem a tényleges hibával máshova kell vinnem, mert nekik nem derogál dolgozni...
-
xSide
őstag
Megvan még a 2 Grand-om, de múlt hétem vettem egy G2-őt az egyik pótlására.
Bajom nincs egyikkel sem a wifi hibán kívül.
Sim kártyát mentem cserélni egy miskolci t-pontba, ahol javasolták a szervíz felkeresését pénz visszakérés miatt!!
Erről még nem hallottam és olvastam, csak cseréről.
Természetesen SP-re cserélném, jobb az ára.
Valaki kapott vissza pénzt? -
Keeperv85
nagyúr
Nem menjetek a pécsi szervizbe, ha nem akartok komolyan szívni... itt nem fognak cserélni... Ennyi volt a garanciám, mondván direkt eltörtem az alaplapi csatit... Még jó hogy vigyáztam is rá és nem is látszik rajta törés. 3000 Ft egy ilyen csatlakozó csere máshol..
-
Keeperv85
nagyúr
Na jó.. most úntam meg. Holnap ismát megyek a szervizbe: ezúttal nem ráznak le. Ma ugyanis szereztem egy tök új USB kábelt. Nem meglepő módon NEM tölt a készülék vele...
-
voci
tag
válasz
Canonfan #19078 üzenetére
Sajnos ez nálam sem jön be. Ha a háttérben fut a szolgáltatás, akkor már pörgeti is a rendszert. Ma reggel elég volt az is, hogy átirányítottam a cégesre a telefonomat, és utána már el is indult a merülés. Csak a megfelelő szolgáltatások kilövése - a gyorsítótárból is törölni kell őket - oldja meg a merülést. Erre kellene nekem valami app ami megoldja, hogy ne is induljanak el ezek a szolgáltatások (mondjuk letiltás) ha nincs rá szükségem. Aztán ha kell, akkor mondjuk egy widgeten keresztül lehetne ki/be kapcsolni a tiltást.
-
-
voci
tag
válasz
Canonfan #19075 üzenetére
Hát, megmondom őszintén, nekem nem javította meg teljesen. Ha elindítom a Play-t a telefonon, és miután befejeztem a használatát, nem lövöm ki a hozzá tartozó szolgáltatásokat, akkor ugyanúgy pörgeti a rendszert, mint előtte. Ha kilövöm a hozzá tartozó szolgáltatásokat (Play Áruház, Google Play Szolgáltatások, GCMService, stb.) akkor mondható normálisnak a fogyasztás, és az akkuhasználatnál is hátrébb sorolódik a listán az Android OS. De ha valami miatt elindul újra a háttérben, akkor kezdődik minden elölről.
Ezzel összefüggésben, nem tud valaki olyan alkalmazásról, amiben be lehetne állítani, hogy az általam megjelölt szolgáltatásokat, appokat blokkolja, aztán amikor kell (mondjuk Play Áruház miatt), akkor egy widgeten keresztül lehetne kapcsolgatni a blokkolást? -
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Nekem is megvan még! Néha csinál ezt azt, de már leírni sem érdemes.
Viszont!
Most van egy olyan jelenség, hogy ha Viber üzenetet kapok, az megjön sms-nek is!
Ez miért van? Ki lehet ezt valahol kapcsolni? Ha valaki tudna ebben segíteni, megköszönném!
További balesetmentes használatot!
T
-
Canonfan
senior tag
válasz
Rimuru #19058 üzenetére
Köszi szépen az infót!
Egyébként én is szeretem a gxi-t az első telefonom, amire azt mondom hogy hosszabb távon is elég lenne.
Nekem eddig a kikapcsolgatás merült fel mint probléma, de azt a kitámasztás megoldotta, na meg persze az aksimerülés, de az mint kiderült Play bug volt, nem a telefon hibája.Csak azért gondolkodok most, mert support már 0 a forrás hiánya miatt, és gari lejárta után javíthatóság is 0 ha bármi baja lenne, akkor = kuka...
Az F6-ot meg ma fogtam is a kezemben, egyik barátomnak van, (bár ő telenoros) azt mondja első körben 2-őt visszacseréltetett, mert a kijelzővel volt gond, de ami most van neki már 2 hónapja használja és meg van elégedve vele.
Plus ami töblet a gxi-hez képest, 8 giga belső memória, nfc, lte, infra, cserélhető 2460 mah-s aksi, minimálisan nagyobb kijelző, JB...Szóval még én sem tudom mi legyen, mert szeretem a gxit, és tudásra is kiszolgál, de az f6-ban a nagyobb aksi az elgondolkoztatott...
-
Csapoati
nagyúr
Nekem is megvan és a meglehetősen ritka wifi fagyástól eltekintve hibátlan. Pedig meglehetősen sokat használom és töltöm is naponta. Ja és a kábel is makulátlan állapotban van.
De nekem nem is kell 4.1, amire kell, arra elég a teló, másra (főleg játékokra) meg ott a 4.2-es RK3188-as tabletem.
-
tPedro_
őstag
Nekem is megvan meg a telo. Igaz neha rakoncatlankodik, de eddig nem futottam bele olyan hibaba, ami miatt cserelnem kene. Remelem meg kitart egy ideig.
Igaz, ez mar a masodik peldany, az elsot kikapcsolgatas maitt visszavittem. Tokre meglepodtek, mikor mondtam, hogy itt a tolto es a doboz is, mondtak, hogy akkor adjam le azt is, es akkor egy dobozost kapok. Pont jol jott mert a regi tolto burkolata nekem is megrepedezett.
-
gonorrea
senior tag
Nekem is megvan még a telefon, és nem is vágyom másra lecserélni! (max dual sim-re, mobilnet miatt)
Minden nap olvasom ezt a topikot is (többi teszttel és hírrel együtt itt a MA-n), azért más telefonnál is megy a sírás rendesen, csak itt sokan sztem kihasználták az azonnali cserét! Igaz, hogy nem lehet ezerrel ROM-olgatni, de mindennapi használatra tökéletes a NEXT v3. Még én sem mondtam köszönetet érte, így most bepótolom:
Köszönöm, hogy a szabadidődet arra fordítod, hogy mi még elégedettebbek legyünk! -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19067 üzenetére
Igen, erről van szó, csak ezt nem úgy kéne hogy:
"Srácok, rajuk össze a legerősebb egymagost... annyira hogy legalább elinduljon... megnézzük veszik-e..."
"Oké Főnök, meglesz..."
"Veszik mint a cukrot... jöhet a következő!"
"...de Főnök: ez még nincs is kész..."
"Nincs apelláta...a következő majd behozza ennek az árát..." -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19065 üzenetére
Félreértés elkerülése végett: imádom ezt a sz.rt, mert annyira jó, hogy módszeresen ki kellett irtania még a gyártónak is, hogy legyen helye az utódnak is. Minden hibája ellenére semmiért sem adnám oda, amit most így elő tudnak vele szembe állítani. Most is csak azért vittem vissza, mert olyan hibába futottam, amitől komolyan nem lehet használni sem. Szeretnék helyette ilyet, de már nem lehet... szóval most hogy visszadobták, valahogy megoldom inkább a hibát, de nem cserélem le úgy döntöttem...
-
Aethelstone
addikt
válasz
Keeperv85 #19064 üzenetére
Értem. Mégis...(tudom, hogy nagyon kisebbségben vagyok), nekem bejön most is. A 4.0.4-es Droid nekem használható, nagyon is. Az itteni hibák nálam nem jönnek elő. Másfél napot tudom 1 töltéssel használni, megfelelően gyors, nagy a tévéje
2 évre vettem, annyit röhögve ki fog bírni...de már szemezek egy Geek-kel
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19063 üzenetére
Mert nincsen hozzá SEMMI, amiből el lehetne indulni. Legalább a kernel forrás meglenne... de nincs. Ráadásul kéne hozzá egy rakás másik tool is... de nincs...
-
Joccc07
addikt
válasz
Aethelstone #19060 üzenetére
ide sem késő
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19060 üzenetére
Erről inkább nem fejtem ki a véleményem... vagyis röviden: más országokból is segíthettek volna... de soha sem tették...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azoktól szeretnék kérdezni akik a közelmúltban cseréltettek, (mármint ha látogatják még a fórumot
) vagy akinek van erről infója.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a T által felajánlott telefonok között elérhető az LG Optimus F6 is?
Épp ma néztem és elég szimpi cucc, jót is olvastam róla, és elvileg olcsóbb is mint az idol S vagy az sp...Bármilyen fix infót előre is köszi!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #19052 üzenetére
Bagyusz kitartóan és lelkesen csinálja a CM-et az OT995-re és készséggel segít, ha valamiben tud., de neki nincs Grand X In-je, így nem tud ide besegíteni. Nézz be a megboldogult mélyvíz topicba és meglátod, hogy ko9 pl. előadta, hogy nála volt bootolható JB verzió... persze mikor arra kértük, hogy akkor tegye közzé, vagy vonjuk össze a fejlesztéseket, csináljuk együtt, hogy hátha akkor mégis többre jutunk, akkor többek közt én lettem a szar, hogy majd én a saját nevem alatt viszem tovább az ú munkáját... soha sem látotott senki még csak egy képet sem abból a JB-ből, ahogy elindul GXI-n...
-
Repsol600
addikt
Még nekem is megvan.
-
Keeperv85
nagyúr
Nem tudom mikor lesz belőle valami... sajnálom! Túl kevés vagyok egyedül két telóra és a Blade G-re sincs kész a használható CM...
Ez pedig bazi nagy munka. Az egész dev.tree-t át kéne írni, ráadásul úgy, hogy kell bele legalább egy nem működő Intel MID kernel, mert arra épül fel az új rom, aztán azt vissza kéne váltani a gyárira kézzel... és nem megy ám még sok rész nekik sem, pedig a Moto ugye anno elég sok forrást kiszórt. Nem tudom ki tudna segíteni vagy kinek tudnék segíteni, ha nekilátna, egyedül pedig nekem így meredek. Fél éve kínlódok a Blade G-vel és nem jutok tovább bizonyos hibákon. Miért hitegetnék itt bárkit is, hogy ez menni fog?
Volt itt ember, aki anno ezt megtette, látjátok hogy szépen átvert mindenkit....
-
Jano_023
őstag
válasz
Keeperv85 #19047 üzenetére
Ez fura, azért nem értem mi köze a telefon cserélnek ahhoz hogy milyen töltöt adsz le.
A telefonra 2 év garancia van a tartozékokra 1 év. Ha töltő nélkül viszem cseréltetni a készüléket akkor is ki kellene cserélnie. Persze ne adjon töltő kábelt de a telefon akkor is cserélje ki. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jano_023 #19046 üzenetére
Jól érted. A töltő és a töltőkábel nem garis. Állítólag másikkal hibátlanul tölt. (Jelzem: most frissen kibontott USB kábellel sem tölt rendesen...). Nem a saját töltőfejét vittem, mivel van még jó pár ugyan ilyen és nem tudom melyik volt az övé... tehát ugyan ez a ZTE töltő, csak más a sorszáma, így ebbe is bele tudott kötni....
Minden rosszban van valami jó... találtam valami érdekeset ugyanis:
Ugye tudjuk mi ez? CM10.1 a Razr I-re... na most ha ott megy...Bár ide már késő, szinte senkinek sincs már meg a készüléke...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #19044 üzenetére
Visszaadták.
Azt mondta: sérült a gyári töltőkábel, ezért amúgy sem lenne garis, le is járt a töltőre az egy év, azért pláne nem, harmadrészt összekevertem a gyári töltőfejet egy másikkal (LOL... van 4 db számomra egyforma...).
Gyári USB kábel: magától szétesik, mindenki tudja, ők is... de így nem garis
Másik USB kábelek: ezekkel nem vihetem be, mert nem gyáriak...Közröhej....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Canonfan #19042 üzenetére
Én köszönöm, hogy használtátok és sajnálom hogy csak ennyire futotta. Szerettem volna többet kihozni belőle, mert a készülék képes volna rá. Tele van tartalékkal... sajnos ezt alapjaiban ásta alá az üzletpolitika.
Megkaptam amúgy az SMS-t: holnap mehetek érte. Lehet visszaadják ahogy volt...
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #19027 üzenetére
Ezt szomorúan olvasom,
gondolkodtam én is a dolgon, bár nekem a kikapcsolgatást (kitámasztás után ok) leszámítva nincs hibája, vagy nem találkoztam vele.
Bár én igazából SP re cseréltetnék Alcatelhez mint márkához nekem sincs sok bizodalmam, (persze ettől még lehet nagyon jó, sokan dicsérik az idol s-t) csak én se tudom hogy gariidőben még cseréltessem-e, mert hát support inkább csak ti voltatok (ezúton is köszi a V3 ért) gari után viszont semmi sem lesz, szóval baja lesz = kuka...
Nem akarok a többiek nevében beszélni, de én személy szerint ezúton köszönöm a segítséged és a munkádat!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Jano_023 #19032 üzenetére
Padlógáz. Nekem most azt játsza a T-akony, hogy az 500MB-os havi adatforgalmi keretem mellett olyan 330-nál kapom az sms-t, hogy meghaladtam a korlátot, úgyhogy marad a 32kbps. Hozzáteszem, a Traffic Counter elég pontosan mér, a barátnőm telefonján ellenőriztük (ő vodás). Ja és mindez már 3. alkalommal fordul elő. Persze az sms-ben reklámozzák a +1 giga/1250Ft-os csomagjukat.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Jano_023 #19034 üzenetére
Fogalmam nincsen. Igazán nem az enyém lesz, mert nálam itt van a Blade G és nekem kettő nem kell. Anyum használta eddig is a GXI-t, így hozzá kerül a csere teló is. Nem vagyok túl bizakodó az Alcatelek felé, viszont az SP-től is félek, mivel valószínűleg zárt BL-re hozza ki a T és nem is nyitható, azzal pedig a mókolásnak lőttek is....
-
-
Jano_023
őstag
válasz
Keeperv85 #19030 üzenetére
Ez a csere készülék hiány valami borzasztó. Elveszik a telefonod 2-3 hétre és addig nem adnak semmit vagy amit adnak az egy 6 éves készülék.
Én is hogy leadtam a szervizbe a telefont kaptam egy régi LG szét csúszós telefont. Mondtam nekik hogy adjanak bármilyen régi androidos telefont legalább a mobil bank használathoz szükséges tokent tudjam felrakni. Persze nem tudtak.
Azért szép lehet mikor az ember bevisz egy note 3mat vagy egy IPhone 5-öt (200k-s telefonok) és kapnak helyette egy ilyen sz@rt.
Nevetséges.
De gondolom neked sem mondták hogy arra az időre mire elvették a telefont nem kell havidíjat fizetni (arányosan). Vicc -
Keeperv85
nagyúr
Kifogtam azt a szervizest, aki ragaszkodik a bevizsgáláshoz...
Ráadásul csere (kölcsön) teló sem volt éppen, szóval remélem nem bonyolítják túl... persze azzal kezdte: "másik kábellel biztos jó.." Igen mondom... perszehogy... a másik néggyel tölt, ha erőből húzom őket felfelé...
-
Keeperv85
nagyúr
Itt hagylak benneteket (nem) valamilyen szinten, ugyanis kénytelen vagyok megválni a készüléktől, mivel az USB csatlakozó nem javítható szoftveres úton és az enyém bizony nem tölt rendesen...
Ezen felül meg fogom említeni, hogy eldobálja a WiFi-t...szóval valószínűleg kicserélik...
-
rozsmix1
csendes tag
válasz
pebe61 #19024 üzenetére
Kérlek szépen a Next v3-om az egy átalakított operációs rendszer, amit fel lehet telepíteni a telefonra. A next v3-at csak a zte gerand x in-re lehet, de minden telóra van valamilyen átalakított rendszer. ezek általában kisebb hibajavításokat, kinézetváltozásokat vonnak maguk után
-
Rimuru
veterán
válasz
Joe Cockroac #19020 üzenetére
Itt a megoldás rá.
-
rankesz
veterán
válasz
Joe Cockroac #19020 üzenetére
Google letiltotta a névnapok funkciót, már több topikban felmerült a "hiba" nem nálad van a gond
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
gazben #19018 üzenetére
Igen, nekem is pont ez segített. 0,1 mm vastagságú papírcsík kettéhajtva, tehát 0,2mm hézagolás megoldotta a problémát.
Más: Egyik napról a másikra a gyári naptár a nem írja ki a névnapokat. Tudjátok, zöld-szürke sávokban volt. Valaki tudja ez miért lehet? csak annyit ír ki a naptár, hogy nincsenek közelgő események.
-
gazben
csendes tag
Hali!
Olvastam hogy több embernek van olyan hogy random leáll a telefon. Nekem fél éve csinálja ezt bevittem szervízbe ahol mondták hogy ó mostmár jó lesz blablabla...
Megoldás: Tegyetek be egy zsepi darabot az akksi mögé hogy az akksi érintkezői nekifeszüljenek a telefon érintkezőihez. Amióta megcsináltam egyszer se kapcsolt ki.
Remélem segítettem pár embernek
-
herrká
senior tag
válasz
esgabee #18973 üzenetére
Köszönöm esgabee!
Túl vagyok a cserén! Először kitisztította a szervizes, mert szerinte koszos volt a mikrofonnál! Persze ettől eldobálta a hálózatot továbbra is! Ezután szoftvert frissített, és mondta, hogy ha nem lesz jó, hozzam vissza a tartozékokkal, de legalább a töltővel, és választhatok helyette +/- 4500Ft eltéréssel. Sajnos a hiba nem szűnt meg, így visszavittem. Nem mutatott semmilyen listát, hanem elkezdte a monitorról olvasni, hogy cserélhetem M-re, L-re - mit tudom már mire, meg talán valamelyik Nokia is belefér, vagy Samu... stb., mondtam, hogy a fórumozók szerint, ha már listát nem mutat, akkor segítek, hogy Alcatel Idol S-re is lehet! Ja, igen, az is lehet, akkor az legyen? - kérdezte? Folytattam, hogy meg az ország néhány szervizében, SP-re is lehet. Hát az nem..., illetve, de akár az is belefér - mondta. Nem is raboltuk tovább egymás idejét, cserélte is! Ennyi volt, sajnálom a Grand X-emet, de sajnos sok volt vele a baj...
Így hát búcsúzom erről a fórumról! Sziasztok! -
Repsol600
addikt
A Mobil adat használatot hogy tudom letiltani? Mert reggel már kaptam az sms-t hogy levonlt 195ft ot adathasználatra... hálózatról akar mindent frissíteni most.
-
rozsmix1
csendes tag
Sztem reseteld a telefont. Nekem is egy időben olyan volt, hogy nem tudtam telóra másolni, mindig csak a hibakeresést dobta ki. Aztán a Root miatt reseteltem, és csodák csodájára, jó lett. Meg is lepődtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest