- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Joccc07 #17549 üzenetére
Nálam a merülést megoldotta az, hogy a google beállításokban kikapcsoltam az alkalmazások ellenőrzését és az android eszközkezelőben kivettem a pipát a második pont alól.
Ezután egy restart és segített!Ezt pontosan hol kapcsoltad ki?
Amúgy nekem eddig Next V3 alatt már úgy tűnik sokkal barátságosabb a merülés, bár belakva olyan jó nem maradt mint amit korábban írtam, most pl 39%-on raktam töltőre 2 nap 20 óra aksiidő után, ami azért már használható, bár az Andoid OS most is vezeti a listát kb 50-60%-al, de ha már ennyit kibír akkor annyira nem zavar, főleg az eddigiek után.
Annyi furcsaságot tapasztaltam az előző 2 töltésnél, hogy amikor rendesen feltöltöttem 100%-ra, akkor elkezdett szemmel láthatóan jobban merülni, és amikor pl 70-80%-ról visszatöltöttem 100-ra + restart, attól kezdve merült normálisan...
De most így marad a V3, csere egyelőre elnapolva, + a V3 nagyon jó rom, nagyon meg vagyok elégedve vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest