- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gole69 #17066 üzenetére
Arra szolgál, hogy meg tudd nézni, hogy letöltés közben nem sérült-e a fájl! Ha sérült lenne, akkor tönkre vágná a telót...
Ezzel a programmal pl tudod ellenőrizni:
WinMd5Sum PortableBetallózod a letöltött fájlt, nyomsz egy Calculate-et, majd bemásolod az alsó szövegdobozba a srácok által megadottat és nyomsz egy Compare-t és össze is hasonlítja neked!
-
heidricha
őstag
válasz
gole69 #16847 üzenetére
Hali!
Ez nem a betűk számán múlik. Nem a térképhez kell a net, hanem hogy legyen meg a pozíció. Lehet, hogy ebben vannak eltérések, bár kétlem - nekem csak akkor jött rendbe, amikor net is lett, és teljesen mindegy, miért és milyen alkalmazásnak kell a pozíció - a lényeg, hogy GPS holdas pozíció kelljen neki, nem GSM tornyos, vagy WiFi-s. Mondjuk a WiFi-shez is kell net, met annak meg az adatai vannak a Google-nél, de annak jó a WiFi is természetesen.
Amúgy meg nem warezoljunk kollégák, online térképnek ott a G, vagy a Waze, offline-nak a g:hu, meg pár osm-es, vagy openmaps-es kliens alkalmazás.
Amúgy a tétel bizonyításához nem kell semmilyen térkép, a GPS test, vagy a GPS status is megteszi, vagy akár csak a GPS info widget, vagy ilyesmi. Türelmes legyen, és akarjon pontos pozíciót.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gole69 #16852 üzenetére
Kifejtenéd kicsit részletesebben nálad mit jelent a GPS működése során a "normális"? Csak mert nekem az erősen messze van tőle, hogy tisztán GPS eléréssel 30-35 perc alatt van echo, mire a napon kifolyik az agyam a kocsiból esetleg... Még a 10 perc amolyan lélektani határnak elmenne, mert cold restart-al megy a GXI-n minden kikapcs utáni GPS indítás, de ez egy kicsit durva...
-
xSide
őstag
válasz
gole69 #15840 üzenetére
Ezt találtam neked itt a fórumban illetve az említett linken nem elérhető az update.zip, de értelemszerűen kiválasztod Hungary Smart Phone Grand X-In (T-mobile)...
A leírás egyértelmű szerintem ami a hungariandroid.com-on van! -
xSide
őstag
válasz
gole69 #15835 üzenetére
Tőlem nem kapsz Grand X-et, hibátlan mindkettő és nincs alku...
Ma az egyik eléggé elázott, de egyenlőre nincs probléma veleSzerk. biztosítás van rajta, jahh hogy Te másra gondoltál
Van link a topicban b04-re, letöltöd sd-re és fullra rakhatod be a telót.
Egyébként mi a gond b06-al?
Szerintem senmi, max a frissitésed után telepített vagy frissítésen átesett appokkal.
Nem minden play frissítés fontos, ezért egy biztobsági mentés egy-egy korábbi alkalmazásról legyen az system/app alatt vagy egyéni letöltés... -
formengil
tag
válasz
gole69 #13361 üzenetére
Ez szerintem egy Android betegség, mert nekem az LG GT540-en is csinált ilyeneket. Van rá egy jó megoldás.
Töltsd le ezt az appot: Quick SettingsEzen belül ráböksz a "Ringer"-nél a "More" gombra, és ott a "System Volumn" hanegőt húzd fel, elvileg az lesz az érintés hangja.
Nálam működött. Néha a rendszer random lehalkítja azt a hangot, olyankor nekem is csak így sikerült visszahangosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest