Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Egyébként szerdán megjött Zsolt hibátlan telefonja, kicsit volt csak időm megnyomkodni azóta.
A GPS ami a lényeg, az ugyanolyan villám mint az enyémben volt.
Viszont délelőtt megkaptam a telót, délután háromra már vagy negyedszer fagyott rá a céges WiFi-re úgy gyári állapotban ahogy volt.Mielőtt javasolnátok, hogy kukázzam a router-t; arról megy a céges hálózat, úgyhogy nem lehet.
Tegnap átmásztam a szomszéd iroda WiFi-jére, azon kibírta a napot fagyás nélkül, úgyhogy remélhetőleg hosszú távon is így marad. A kijelző érintés érzékenysége itt is messze van a jótól, de egy fokkal azért korrektebb mint az enyém volt. Kamera is mintha picivel jobb lenne, de ezen sincs rendesen összelőve a fókusz a villanóval. Most épp a fényképező programokat próbálgatom, hogy melyikben lehet fókuszt állítani kézzel, mert szerintem az lesz a megoldás. A Camera 360-al már sikerült összehozni az időzítést, és rendesen világos képeket lőni, csak az meg folyton összeszakad FC-vel. Lehet nem viseli el a kamera driver-e ha valami basztatja a fókuszt.
Hívások úgy tűnik itt is rendben vannak, nem tűnt fel hogy késés lenne, meg eddig mások sem szóltak hogy nem hallanának. Bár csak pár hívásom volt azóta, de azért biztató.
Többi részt egyelőre még nem próbáltam, de majd megírom azokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest