Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Photrik ^^
tag
Erre semmi más ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
-
Black_Raven
veterán
válasz Photrik ^^ #13255 üzenetére
Add be szervízbe, ilyen nem lehetne. Vagy próbálj másik romot.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
starr
őstag
Kint van az új Miuihu, ha valakit érdekel. 7.12.14
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz kidnou #13265 üzenetére
Így van, a MIUI heti frissítés témában ott az összes changelog. Sajnos az előző verzióban bekerült GSM ábécé kapcsolót kifelejtették az SMS appból
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Samus
addikt
Sziasztok,
a készülékre csak úgynevezett "full cover" üvegfóliák kaphatóak (alul-felül és körben színezett sáv, ami takarja a levegősödést)? Vagy én néztem be valamit? Alin kerestem, de csak ilyenek jöttek velem szembe.'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
shifty!
senior tag
Abban határozottan fog segíteni, viszont a minimális légrés miatt, ami az FG és a kijelző között lesz, az érintési érzékenység romlani fog, észrevehetően. Hozzá lehet szokni, de a kezdeti időszakban határozottan irritáló lesz.
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
grafnet
veterán
A gombokat biztosan nem fogod jobban látni! :-(
Max a full cover-re rajzolt mintát... :-)
Érdekes egyébként: én a Note-on egyből kikapcsoltam, mert a piros a sötétben annyira erős volt, hogy bántotta a szememet. Itt viszont hiányolom. Ettől még a Note-on nem kapcsoltam vissza!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
bodnar10261
aktív tag
Találtam egy AOSP-CAF romot redmi 4Xhez. Nos nem tudom valaki probálta e hogy milyen.
Bodnár Dávid
-
grafnet
veterán
válasz Gerasz #13275 üzenetére
Nekem nem fontos, mert mint fentebb írtam: azonnal kikapcsoltam a sajátomon.
Az asszonynak volt érdekes: eddig sw-es gombjai voltak, amiket megtalált, ezek pont fordított sorrendben vannak és nem is látja őket... nyílván meg fogja szokni.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
lócitrom
őstag
válasz jbnd-007 #13156 üzenetére
nem nagyon lehet összemérni a két vasat. egy 32 bites processzorral szerelt telefont mérsz össze ezzel, ami ráadásul csak 4.x rendszert futtatott. kétségtelen, hogy nem valami svájci bicska a MIUI, de azért van generációbeli különbség a két vas között minden tekintetben. tehát frissítés ide vagy oda, ezen maximum egy jól összerakott kernel javít. de akkor sem lesz meg a Lenovo élmény. a bütykölés jelenleg elkerülhetetlen. aki eleve IT-s közegben mozog, az szaglászik mielőtt hardvert vesz. nem tudom te mennyire néztél szét előtte, de ezek szerint nem ismered még a dörgést a kínaiaknál.
(#13172) padzso
a frissítéseket nem a látható hibák miatt találták ki alapvetően. ez gondolom evidens, hogy nem ikonok színezéséről van szó. hacsak nem elzárva él az ember a külvilágtól ajánlott frissíteni. az nem érv, hogy sok dolgot összekutyulunk és a végeredmény nem az, amit elképzeltünk és emiatt mindent a frissítésre fogunk. ez még csak nem is Windows. az viszont biztos, hogy MIUI-t frissíteni manapság nem létfontosságú.
(#13188) wanted5
utolsó nem N alapú MIUI 8-ra frissíts csak és csókolom. az N alapú 8.5.4.0 eleve semmit sem ad. bár ezt kb. senki sem említi meg. gyakorlatilag ugyanazt tudja, csak egy átirat, ami kicsit balhésabb az elődjéhez képest.
(#13210) szanitéc
nem kell cserélni sehova sem, ha azzal jó. az újabb kiadások nem gyorsabbak. egyelőre tényleg senki sem veszít semmit sem, ha nem vált MIUI 9 alapú rendszerre. az egyedi rendszeresek sem az igaziak. sajnos nincs normális kernel, rendre lehet így olvasni 4G-n alapuló hibákról. ha tényleg csak a „gyorsaság” kell, akkor az animáció sebességét kell átállítani. nekem forr az agyvizem alaphangon, már verziók óta. most ott tartok, hogy vagy fos az akksi éppen félév laza használat után, vagy az van, hogy kevesebbet lát belőle a rendszer. és a random fogyasztási adatokról nem beszélve. ennyit nem ér most ez.
(#13229) jbnd-007
ha találsz olyan telefont, ami maximum 14nm méretű processzorral van szerelve és van mellé legalább 3000-3200mA kapacitású akkumulátor, akkor már nem érdemes 4-ben gondolkodni. elég utánanézni pár ilyen telefon fogyasztásának és világossá válik, hogy jó a fogyasztásuk. fejlődött a technológia meg kicsit alkotott a Qualcomm is.
(#13231) makoj20
nyilván. eleve nem Android főverziót váltasz...[ Szerkesztve ]
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Jakuu
őstag
válasz blackmoto #13257 üzenetére
Vagy terero bibi. A 4g alaphelyzet ami extra merulest okoz, ahol nincs mindig az es a telefon allandoan keresi a megfelelo cellat ill. halozatot. Tudom mert mas tipuson is ez volt a helyzet a xiaominal. Nalam, amikor nincs mobilnetezes, akkor mindig 2g-n tartom a telefont, ami a legenergiatakarekosabb, mind a 3 mod kozul.
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Elnézést próbáltam a fórumában is de ott nem nagyon van élet, hátha itt is tudja valaki.Valaki tudna segíteni hogy a Redmi Note 4 3/32 telefon dobozán van-e valami szám amiről egyértelműen megállapítható hogy tudja az itteni B20-at, ha igen merre van, és mi a szám rajta ?
Van-e esetleg valami típus hibája ennek ? Most akarok egy ilyet venni, ajánlható-e olyannak is aki csak kiveszi a dobozból, és használni akarja, mindenféle mókolás nélkül ?
Köszönöm -
Jakuu
őstag
válasz andrás47 #13280 üzenetére
Hogyhogy nincs elet, csak az elmult 1 napban vagy 100 hozzaszolas szuletett ott. Tessek a telefon topikjaban erdeklodni.
https://prohardver.hu/tema/xiaomi_redmi_note_4_b20/friss.html
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Flyme OS szokni kell. Nem egy MIUI illetve LOS
Sajnos angol nyelv van benne meg sok a kínai app,de legalább gyors. Kamera szép képeket csinál,de effektek nincsenek benne.
-
törölt tag
Szeretnék még valamit kipróbálni a MIUI 9-el, de ehhez némi segítségre lenne szükségem.
Tehát ugye a hiba oka az, hogy híváskor a telefon nem tud visszaváltani 4G-ről 3G-re, ezért vagyok elérhetetlen. MIUI 8-on ez valamiért normálisan működik.
Kérésem a következő lenne:
Ha van olyan kedves fórumtárs, aki úgyszintén Telekom-os, MIUI 9-et használ, akármelyiket és nincsenek hívás problémái, megnézné nekem a következőket?VoLTE be van-e kapcsolva?
Telefon tesztelő menüben (*#*#4636#*#*) milyen preferált hálózattípust állított be automatikusan magának a ROM?
Nekem most MIUI 8.5.2.0-van, Telekom a szolgáltatóm, VoLTE be van kapcsolva és preferált hálózati opcióm így néz ki: TD-SCDMA, GSM/WCDMA and LTE
Ha másnak más értékeket mutat, akkor talán tennék még egy próbát, hogy visszarakjam a MIUI 9-et és megpróbáljam azokkal a beállításokkal elérhető leszek-e. Egyébként feleslegesen nem akarok megint ROM-olni, ezért lenne szükségem segítségre.
Köszi
-
jbnd-007
tag
válasz lócitrom #13277 üzenetére
A 14 nm használat közben biztos sokat számít, bár nem tudom, milyen arányban oszlik meg a fogyasztás a CPU és a háttérvilágítás között.
A standby időt is emelnie kellene elvileg, de nem olyan sokkal. A mostani telefonomon éjjel 33% Android System, 33% Wifi, 33% Cell standby a fogyasztás megoszlása, ebből a csíkszélesség csak az elsőn javít. Vagy dönthetek úgy, hogy lekapcsolom éjszakára a rádiókat, de akkor már az egész telefont is nyugodtan lekapcsolhatom.
Szóval minél nagyobb az az akku, annál jobb. Nem igazán értem az okát ekkora csökkentésnek (ha igaz), hiszen a telefon nagyobb lett.
[ Szerkesztve ]
-
orso0355
őstag
-
törölt tag
Köszönöm a segítséget, akkor lehet nekifutok még egyszer a MIUI 9-nek
-
glacious
addikt
válasz Aethelstone #13296 üzenetére
Mármint mi? Kapcsoló, vagy működő VoLTE? Mert hogy nálam két olyan kártyával se működik. Mondjuk ez a Global Stable.
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
válasz lócitrom #13081 üzenetére
Hátha egy kalibráció segít rajta. Hagyd lemerülni kikapcsolásig, majd töltsd fel szintén kikapcsolt állapot mellett. Néha nekem is megbolondul, korábban már említettem az egyik furcsaságot, miszerint rátöltésnél random ugrik 10-15-20%-ot másodpercek leforgása alatt. Naná, hogy káosz lesz a végeredmény, egy ilyen kalibrálás nálam megoldja a problémát.
Ha utána is 3.500 mAh körül mérsz, ott valami gyári akku hiba lesz. Kéthavonta mérem mekkora töltést bír felvenni, 4. hónapja van meg a telefon, de még alig látszik a használat nyoma, pedig nagyjából 2 naponta kap egy ciklust.
Ami meg a méréseimet illeti:
4.034 mAh - 2017.08.14.
3.891 mAh - 2017.10.16.
3.926 mAh - 2017.12.09.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs