- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Photrik ^^ #25147 üzenetére
Én is azt figyeltem meg, hogy nem fordul el, de csak akkor nem, ha a kezdőképernyő vagy valamelyik Xiaomi/Miui saját program van fókuszban.
Ha valami máshonnan származó program, akkor elfordul...
És ez ugyanígy van 10.1.1.0 alatt is. -
spiderpig820
aktív tag
válasz
Photrik ^^ #13971 üzenetére
Milyen hibákra gondolsz?
-
Black_Raven
veterán
válasz
Photrik ^^ #13255 üzenetére
Add be szervízbe, ilyen nem lehetne. Vagy próbálj másik romot.
-
válasz
Photrik ^^ #13175 üzenetére
TIPP:
Nézd meg a szolgáltató VPN beállításait, állítsd be újra. -
válasz
Photrik ^^ #9332 üzenetére
Ajaj, ez jó is meg nem is, mert sok ismerősömnek lazult már meg Lenovo meg más típusú mobilja töltőöble és kicsit félek is ettől, mert ha az elején így tud lazulni, akkor az később is fog.
Valahogy ez az Xcover3-nál nem volt, az első alkalommal is fixen , de nem nehezen volt csatolható a kábelvég és közel két év erős használat után is pontosan úgy rögzül a kábel és úgy is lehet kihúzni. Ezek szerint hozzá kell szokatnom magam, hogy nem strapamobilom van.Jó, megoldva a titok, a Samsung XC3-nak kb 2x olyan vastag a microUSB öböl fém része körben, persze jóval magasabb maga a készülék is, így több a hely is jóval az erősebb anyaghoz.
Xcover3 után a fogását is meg kell szokni, olyan S7-hez hasonlítóan siklik ki az ember kezéből, míg az XC mintha mágnes vonzaná a kezemhez. A súlya viszont egész jó, gondolom az izmos akksi miatt, ami először tetszett meg a telóban. Így ahogy már megvan a 4X, még mindig azt mondom, hogy nehéz lenne ár/érték arányban jobb telót találni, de ettől függetlenül is ...egyszerűen nagyon bejön. A szoftveres részét még nem láttam, de azt úgy is meg kell majd szoknom a Samu után. Amit nehéz lesz megszokni, hogy nincsenek fizikai gombok alul.
-
szabeska
addikt
válasz
Photrik ^^ #8044 üzenetére
Nalam nincs ilyen eu dev alatt
-
atosan
veterán
válasz
Photrik ^^ #7528 üzenetére
Értem, köszi
-
aelod
veterán
válasz
Photrik ^^ #7329 üzenetére
Ott a felhő szolgáltatás, backup készítés. És MI fiók nélkül ha nem tudsz boot loadert nyitni amennyiben szeretnél majd custom romokat vagy root hozzáférést.
(#7330) Krisszalai
Ennyi pénzt nekem megér. Köszi.
De rühellek fóliát felrakni, eddig nem sikerült túl jól egy művelet sem az előző telefonjaimon -
hzsolee
őstag
válasz
Photrik ^^ #6915 üzenetére
Hali!
Én is így voltam, még rájuk is írtam mikor várható, de nem válaszoltak. Megrendeltem a linkelt globalstore-nál. Hétfőn hozza a futár, akkor tudok róla írni ha még aktuális. -
válasz
Photrik ^^ #6915 üzenetére
Sajnos még információ sincs hogy mikorra várható az Eustocknál. Legalábbis a kapcsolatoknál ez van kiírva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest