Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bara17
tag
Sziasztok!
Spemall-ról rendeltem egy hete redmi 4x-et (Magyarországi raktár). Azóta semmi visszajelzést nem kaptam. Más aki onnan rendelt hány nap volt a kiszállítás?
Köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
Nekem simán elmegy napokat úgy, hogy napközben megy a wifi, néha telefonálgatok is róla. Mondjuk nem játszok, vagy ilyesmi, de te is azt mondod, hogy semmit nem csinálsz és merülsz. Nos, nálam nincs ilyen gond, éjszaka wifi nélkül szerintem 1%-ot jó, ha esik.
https://divecenter.hu
-
jbnd-007
tag
Mennyi ennek a telefonnak a készenléti ideje? A Lenovo S939-emben 3000 mAh-s akkuval újkorában simán bírt egy hetet. A barátnőm most vett egy 4X-et, 4100-as akku és kétnaponta tölteni kell akkor is, ha nem használja. A battery usage-ben nincs semmi különös, csak a rendszer, cell standby és ilyesmik.
Szerk: MIUI 9.1.1.0, most látom, hogy nem vagyok egyedül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jbnd-007 #13161 üzenetére
MIUI 8-al vettem a készüléket. 2-napot lazán kibírt az akksi,majd jött a MIUI 9 és a második nap már vinnyog hogy lemerülök.pedig alig használom. Most a MIUI 9 Betát tesztelem (optimizations and bug fixes),ha nem jó megy vissza a 8 Marshmallow-al.
Resurrection Remix is jól bánik az akksival,van itt a fórumon aki nagy megelégedettséggel használja!
Charging
Fix - Device can be only charged to 98% but not 100% (12-06)Érdekes FIX
Azért jó lenne,ha a MIUI9 is úgy jelezni ki az akksi töltését mint a 8....(értesítési sáv)
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz jbnd-007 #13161 üzenetére
Nem kell keresgélni, ezért van összegyűjtve az összefoglalóban az oldal tetején.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
jbnd-007
tag
válasz trebrona #13163 üzenetére
Nem az a bajom, hogy nem találom meg, hanem hogy nem akarom. IT-s vagyok, van itthon vagy 20 féle kütyü, aminek a nyavalyáival állandóan foglalkozni kell és már baromira unom. Szeretném, ha egy eszköznél végre nem kellene rögtön vásárlás után a javítgatásával foglalkoznom.
Olyan ez, mint amikor a nőgyógyász este hazamegy és még a feleség is szexet akar.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
bferke
csendes tag
A bootloader nyitásához fejlesztői módra kell állítani a telefont?
-
vince
őstag
-
vince
őstag
válasz bferke #13170 üzenetére
Mondom, kapcsold össze a fiókot a készülékkel a fejlesztői beállításokban és 72 óra múlva nyithatod is a bl-t
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
padzso
tag
(#13157) jbnd-007
Én meg azt nem értem, mikor valakihez új eszköz kerül és anélkül, hogy kipróbálná a gyárilag rátett szoftvert, már egyből frissít. Minek? Ha stabilan működik, használja egészséggel, aztán ha úgy találja, nem jó, akkor jöhet az update. ;-)Ha nem vagyok pofátlan, kapcsolódnék én is. :-) Nekem ugyan 4P van, sok eltérés nincs, viszont a másik topik igencsak kihalt.
[ Szerkesztve ]
-
Photrik ^^
tag
Sziasztok!
Az elmúlt 1-2 hétben egy olyan problémával találkoztam, amit nem tudok eldönteni, hogy a mobilszolgáltató vagy a telefon szórakozik. A probléma az, hogy hiába van megfelelő térerő (4G hálózat, eddig mindig működött) és bekapcsolva a mobilinternet a készüléken, nincs internet de hívást tudok indítani normálisan. Csak a mobilinternet a problémás.
A SIM információknál ezt látom ilyenkor: [kép] (Mobilhálózat állapota: szétkapcsolva)
Az állapotsoron a szolgáltató neve után meg kéne jelennie a 4G jelzésnek illetve 2 nyílnak (le-fel), de nem történik meg csak több óra után egyszer csak önmagától feljelentkezik...
Ha már fent van nyugodtan kapcsolgathatom ki-be az adatkapcsolatot nincs probléma. Na de ha repülőüzemmódba teszem és onnan visszakapcsolom... Kezdődik az egész újra.Még 1.4 GB hátra van az adatcsomagomból. Pár kép még amikor a probléma fenn áll: [kép] [kép]
Mi a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz Photrik ^^ #13175 üzenetére
TIPP:
Nézd meg a szolgáltató VPN beállításait, állítsd be újra.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
bferke
csendes tag
Ha váltok MIUIHU-ra akkor a készülék keresés funkcióm újra működhet?
-
vince
őstag
-
Devil84
csendes tag
Sziasztok,
Pár napja használok egy ilyen készüléket, Eustock-ból vásároltam, csak 8.5.2-ig engedtem frissíteni
Milyen fényképező app-ot ajánlanátok?
Egyelőre még nem szeretnék másik ROM-val próbálkozni, szóval olyan kellene, amelyik a fenti összeállításban a lehető "legjobb" lenne.
KösziNeuroanatómiai károsodás zavarja a retikuláris aktiválási rendszeremet :)
-
wanted5
őstag
Nekem hétfőn jön meg a cucc, de a sok akkus hsz-t olvasva már most félek frissíteni. Lehet megpróbálom úgy használni, ahogy kiveszem a dobozból.
Nálam az egyik tényező pont a bika akksi volt, és nehogy már pont az legyen a gyenge a rendszer miatt.Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
notika77
senior tag
Kicseréltem a törött kijelzőt az eBay-esre. Működik, EBBG lett a BOA helyett, de hidegre állítva a színhőmérsékletet, nem tűnik másnak a BOA után. Átlátszik az értesítő led és az érintőgombok is jobban látszanak, mert fényes ezüstös festést kaptak a korábbi fehér (vagy csak nem feketére festett) jelzések.
Kerettel rendeltem a kijelzőt, mert gondoltam egyszerűbb lesz. Egyszerű nem volt, mert egy csomó kis bisz-baszt át kellett szerelni a régi keretből. Ezek nagyrészt ragasztva voltak és az új kereten két helyen sem volt ragasztó (vibra motor és hangerő-bekapcs gombok). Van itthon kétoldalú ragasztószalag, így megoldottam. Viszont, mikor a gombokra vágtam méretre a ragasztót, sikerült egy helyen nem átvágni és mikor húztam, akkor sajnos úgy döntöttem, hogy majd elenged, ha tovább húzom. Nem engedett, viszont a kábelt sikerült eltépnem . Pár hét és miután megérkezik, szerelhetek újra.
Öröm az ürömben, hogy a számítógép berhelésből megismert bekapcsológomb helyett csavarhúzót a megfelelő lábakra módszerrel sikerült elindítani és az utolsó fedlapot már működés közben csavaroztam a helyére, majd összepattintottam a hátlappal és jöhettek a tesztek. Minden működik.Szerintem, aki még nem csinált ilyet az megfelelő óvatossággal és figyelemmel 1 óra alatt lazán kicserélheti a kijelzőt (ha van pár cm2 kétoldalú ragasztója).
De hozzá kell tennem, hogy ha Pesten laknék vagy akkor, amikor Pestre utazván összetörtem, lett volna a korábban említett magánzónak kijelzője, hogy aznap cserélje, akkor simán kifizettem volna neki a ~10k munkadíjat. Így 4 hét volt, mire megérkezett a cseredarab és az ügyetlenségemnek hála további hetekig nem lesz teljes értékű a telefon.
-
wanted5
őstag
És hogy tudom csak addig frissíteni? Igaz majd meglátom jobban amikor a kezemben lesz. Most úgy képzelem a dolgot, hogy egyből a legutolsó elérhető frissítést dobja fel akármilyen régi a rendszer. Nem pedig egyesével kell végigmenni.
[ Szerkesztve ]
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
törölt tag
-
siddis
őstag
5 nap, 18 óra 22 perc -- akksi 2% -- most töltöm teljes ciklusra először majd. 6%-nál még tudtak hívni..
-- Aux armes, citoyens --
-
ra^ven
senior tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
Két kártyával használom a telefont, 9.1.1.0 stabil rendszerrel.
Ma előfordult, hogy dobta a sim1-et, illetve pár napja mintha jobban foyna az akksi, pedig frissítés után egy jó ideig jó volt.Azt vettem észre ha jön messenger üzenet, bekapcsol a kijelző.
Erre és a SIM problémára van már megoldás?
Köszönöm.
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
moti07
tag
Sziasztok! A MIUI fiókot hogy lehet törölni mert szeretném eladni a telefont de nem igazán találom hogy hogyan lehet törölni.
-
ra^ven
senior tag
válasz Black_Raven #13199 üzenetére
Azzal kezdtem.
Lényegében be voltak állítva, de most valamiért elcsesződött.
Messenger azóta helyreállt, de a gmail-ben az új levél értesítése nem jön meg, csak ha bemegyek az alkalmazásba és frissítek.
Autó szinkron elvileg be van kapcsolva, nem értem...ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest