Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz Black_Raven #13554 üzenetére
valami front tényleg lehet. szinte napi szinten le van írva ez-az, de mintha mégsem....
[ Szerkesztve ]
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
trebrona
nagyúr
Nem unjátok még az offolást? Elég gáz, amit műveltek. Ez egy szakmai fórum lenne...
Nyissatok egy 4X offtopikot, oda aztán mehet végtelenül!------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
orso0355
őstag
válasz Kikoma #13550 üzenetére
A sima appfrissítés (play áruház), rendszeralkalmazások frissítése és maga a rendszerfrissítés mind külön-külön dolog, külön kell mindet beállítanod. Nem lehet, hogy nem így tettél?
Amúgy szerintem simán hagyhatod így a friss rendszerrel, bár nem tudom, anyukád mekkora romoló vagy mobilbuheráló :-) nekem is ugyanez a friss van, és jó. Az olyasmik, mint Mi Drop stb. nyugodtan figyelmen kívül hagyhatók, és a tárhely is bőven elég így is (szerintem).
-
padzso
tag
Bocsi!
Hadd találgassak: ez is ki lett tárgyalva, mint a 20-80% akksitöltés? :-) Ok, értem...(#13549) Cyrin
Nekem külön jó a szemkímélés, nem bírom a földöntúli fényességet! -
trebrona
nagyúr
válasz trebrona #13558 üzenetére
Nyitottam nektek: Xiaomi Redmi 4X - OFF topik
Hajrá!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
top3
tag
Sziasztok .
Kérdésem : a készülék beállitásánál kéri , hogy jelentkezzek be az Mi accountomba , nincs kódom , innen hogyan tovább . Köszönöm . -
MATEO6600
őstag
Van bármi program a telefonra amivel a rajta lévő videót külső megjelenítőn pl tv,n tudnám nézni?
-
thomas77
senior tag
válasz Black_Raven #13538 üzenetére
Naná! Persze, hogy be volt kapcsolva a VoLTE kapcsoló. A telefon 4G-n volt és csak az a bizonyos telekomos sim volt benne, ami kb 2 perccel előtte az iPhone 6S-ben VoLTÉn működött.
Probáltam mindent. Restart, 4G ki-be, VoLTE ki-be, de sehogy se tudtam feléleszteni a 4X-ben. Nem is írta ki a térerő mellett, hogy VoLTE és amikor indítottam hívást, vissza is lépett 2G-re. A munkahelyemen a 3G-re visszalépés is komoly gondot okoz. De nem csak a Redmivel, hanem Samsung s7-tel is, tehát nem készülék hiba, hanem hálózati gond.
Ezért is szeretném, hogy működjön a VoLTE, mert akkor nem lenne gond a hangminőséggel.
Na mind1. Egyelőre ez van. Reméljük, később a 4X-en is működni fog... -
trebrona
nagyúr
válasz MATEO6600 #13569 üzenetére
A TV-nek tudnia kell a wifi-display-t.
Telefonon wifi beállításokban azt hiszem, vagy ha lenyitod az értesítősávot, van kivetítés kapcsoló.
De bármit keresel, beállításokban felül a keresősávba beírod, listázni fogja.Szerk: vagy, ha a TV nem tudja a wifi-dispayt-t, de DLNA képes, akkor playről valamelyik DLNA alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Jelenleg dual simes vagyok. Ha csak 1 sim lenne benne valamivel több lenne a készenléti idő? Vagy nem sokat változtatna?
-
Black_Raven
veterán
válasz trebrona #13573 üzenetére
Nálam nem észrevehető a változás, 2.5 hónap single sim után, 2 hete dualozok, és semmit nem veszek észre, pedig 1 hétig mindennap néztem, hogy merül e jobban, de semmi. Sőt láthattad 10óra SOTok jönnek mobilnettel, Custom rommal(miuihu ) jó előtte RR-n is, dual simmel.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
trebrona
nagyúr
válasz Black_Raven #13574 üzenetére
Bluemobile és T ugyanazt a hálózatot használja, gyanítom ez is közrejátszik nálad. Különböző kártyákkal szerintem észrevehető.
-
-
gyulagy
tag
Sziasztok,
Mióta frissítettem a global 9.1 stabilra, azóta a telefonkönyv lassú, olyan mintha nem a telefonban keresné, hanem a felhőben. Néha 10-20 másodpercet kell várni, mire megjelenik a kontakt.
Van mód arra, hogy a telefon belső memóriájába szinkronizáljam(?), nem találtam ilyen opciót.
Másnál is volt ez gond? -
Lordus
senior tag
srácok, hogy tudnám kikapcsolni a frissítés értesítőt?
miuihu
egyszerűen nem tudom kikapcsolni és idegesít, hogy ott van az a kis "egyes", nem akarok hetente frissíteni...DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
sxxorp
őstag
Bocs, ebben nem értünk egyet, no offense. Ha tudományos szemszögből nézzük, a te álláspontod még bro-bb science, mert még annyi fáradságot sem vesztek, hogy egy összefércelt forrással támasszátok alá. Azt meg nem igazán hiszem, hogy legalább személyes szinten rendesen tesztelte valaki a dolgot, szóval csak egy hiedelemről van szó, nem szakmai véleményről.
-
aelod
veterán
válasz sxxorp #13585 üzenetére
Hidd el utánaolvastam. Nem tegnap óta van dolgom li-po akkukkal. Eddig minden telefonomat 0-100ig töltöttem egyiknek sem ment hamarabb tönkre, vagy fáradt el jobban az akkuja mint az előirt 2-3év. Ez pont olyan mint amikor van egy versenyautód, tud x le teljesítményt de nem használod ki csak a 80%-át versenyen mert óvni akarod a gépet holott az élettartama nem csökkenne számottevően a motornak mivel erre lett tervezve, hogy maximális teljesítményen hajtsák egy versenyen.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
padzso
tag
Remélem ez már on topik lesz: ha minimális Google-csomagot akarok használni, elég az openGapps minimál telepítőjét használni? A play store-hozzáférés mellé nem szeretném az összes gugli appot feltenni. Köszi!
/off Kvázi lettem, juhujj! /off
[ Szerkesztve ]
-
sxxorp
őstag
Hiszem, ha látom Mindegyiket 0-100-ig? Pont erről beszélek: mindegyiket így töltötted, tehát semmi tapasztalatod nincs az eltérő kezelési módról, nincs valós összehasonlítási alapod. Ez a dolog nehezebben észrevehető, mint az, hogy milyen a kijelző, hosszabb távon jön ki. És a batár Redmi5 megjelenésével, kompakt alternatíva hiányában lehet, hogy tovább kell terveznem a 4X használatával. A versenyautós példa nem a legjobb, csak feltételezés, de számomra egy 100%-on pörgetett versenyautó élettartama nagy valószínűséggel kisebb, mint egy 90%-on működőé.
Örülök a naivitásnak (hogy bármelyik gyártónak érdeke, hogy számodra optimális ótómatikával lássa el a telefont az elégséges helyett), de ez nagyon távol áll a valóságtól. Egy szaftos még OFFabb aktualitás: Az Apple elismeri, hogy mesterségesen lassítja a régebbi akkus Iphone-okat
És így szilveszter közeledtével lezárásként (vagy tényleg ugorjunk az OFF-topicba): [link][ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs