Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
válasz privatposta #12449 üzenetére
Képet!
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
aelod
veterán
Kezd b*szki elegem lenni a folyamatos hívás bugból. Hívnak és egyszerűen nem hallok semmit most már. Nem tudom mit kéne csinálnom de hiába állítgatom a hálózat sebességet 2,3G-re ugyan az a hiba előjön. Persze kinél? Páromnál akivel ingyen beszélünk. Valakinek valami ötlete esetleg? Ilyen hibával hosszú távon nem tudok együtt élni. Eladni nem akarom pár hónapja vettem és a piac jelenleg nem tud hasonló tudású készüléket felmutatni ilyen áron...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
JohnDoeHun
tag
válasz Fecc91 #12447 üzenetére
Kb. annyi nálunk is de hát ez sokmindentől függ. Ki hogy és mit használ. Én pl. sosem töltöm fel a telót csak 90%-ra és napi kb. 3órát megy a kijelző. Így 30-35%-t merül 24 óra alatt. Kibírna még egy napot de este felteszem tölteni és egy okos ki alkalmazás leállítja a töltést ha eléri a 90%-ot.
-
trebrona
nagyúr
Volt mostanában más két xiaomi között ugyanilyen "hiba". Szintén nem volt sehol máshol probléma, csak a párjával. Kiderült, hogy kérdező felesége tartja rosszul a telefont, közelség érzékelő nem kapcsolt be, így a hölgy kikapcsolta a mikrofont a fülével.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Black_Raven
veterán
-
privatposta
tag
ez alatt mit értesz?
Egy telefont fotózzak le amint egy pc csatlakoztatását mutatja a kijelzőjén?
Ennyit látok csak.
Gyári rendszer gyári minden, és nem tudok egy gyári resetet nyomni rá. Nincs twrp semmi.
Most a MIUIHU tool-al próbálkozom, de az sem csinálja meg a pin törlést... -
beci
őstag
Sziasztok.
Anyumnak rendeltem egy ilyen telot karacsonyra.
A sim kartyaja nelkul hasznalatra kesz allapotba tudom hozni? Beallitasok,programok...stb.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Nkboy
senior tag
válasz privatposta #12457 üzenetére
Ha nincs menü, és nem tudsz kiválasztani semmit, akkor te nem recovery módban vagy.
beci: Igen.
[ Szerkesztve ]
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
aelod
veterán
válasz Black_Raven #12456 üzenetére
(#12454) Kuter
8.5.4, de volt 8.5.2-n is hiba ez.
(#12455) trebrona
Páromnak huawei p9 lite van, előtte iphone 4s volt azokon is ugyan ez volt a gond ha ő hívott.
(#12456) DarthFader
Backup menü alatt mindent el kell menteni? Jó sok opció van.
[ Szerkesztve ]
-
kokopo
aktív tag
xda-n valaki remelhetoleg a kozeljovoben csinal az "Android Oreo (Go edition)"-bol egy valtozatott erre a telora is
-
törölt tag
Sziasztok!
Eustockon nincs készleten készülék, MarketWorld, Ipon esetleg Aqua, Speedshop közül érdemes valahonnan rendelni?
Írják ugyan a hivatalos gyári garit, de az fogalmam sincs, mit takar... Azért rákérdeztem a boltoknál -
Cyrin
addikt
Frissítettem a TWRP-t 3.2.0.0-ra, majd felraktam vele az új MIUIHU-t. Minden rendben ment.
-
Black_Raven
veterán
Egyszer nem árt ha minden megvan. Én 2 mentést csináltam az elsőn csak: Boot+System+Data+EFS a másik mentésemen mindent a Boot/System/Data NÉLKÜL!! Fő a biztonság alapon..
Cseréltess a pároddal sim kártyát akkor mi történik+ nézted már ha hív mit csinál?(1 méterre tőled hívjon fel, mit csinál a füle, nincs tiltva valami stb)
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
mpo
veterán
Mivel nálad van a 4X (8.5.4) neked kellene a füleddel kikapcsolni a mikrofont, de akkor ő nem hallana, a hangszórót meg nem tudom, hogy így ki lehet-e kapcsolni.
Egyébként meg kicsi az esély, hogy mindig nála sikerül kikapcsolnod.Mivel nála cserélődtek a telefonok, ami állandó az a két SIM kártya.
Ha nem csináltál neki különleges névjegyet (külön csoport, más csengőhang, stb.) és a hívásidő számláló app sem különbözteti meg a percdíj nélkül hívható számot, akkor marad a szolgáltató, mint hibalehetőség.
Ha nem csak ketten vagytok a csoportban, akkor egy másikkal is tehetsz próbát.Ha érted, akkor már elavult.
-
Fecc91
tag
válasz JohnDoeHun #12453 üzenetére
Ertem es miert nem toltod 100ig? Ez kovancsiva tett.
-
Nkboy
senior tag
-
mpo
veterán
Ma tettem föl egy appot, ami nem csak százalékban, hanem mAh-ban is mutatja az egyes appok fogyasztását.
A feltöltés maximumát is megadhatom. Még szoknom kell a sok információt, legalább két töltés kell, hogy lássam mi történik.
A #12406-ban van.Ha érted, akkor már elavult.
-
aelod
veterán
A SIM kártyáját nemrég cseréltettük, zsír új. Próbáltam úgy is felvenni, hogy nem a fülemnél volt a telefon hanem kihangosítva, úgy is volt baj. Nincs semmi külön nála beállítva ha hív. Mindketten flottásak vagyunk a telenornál, a család többi tagja is és esetükben is volt már példa rá, hogy nem sikerült a hívás.
-
Gerasz
aktív tag
Sziasztok!
Zsír új 4x (9.1.1.0) USB fájltvitel sok fájl másolásánál megszakad, kínai karakterek jelennek meg, törlésnél meg "eszköz nem válaszol" jelentkezik. Van megoldás?
Hihetetlen, hogy 5 éve még pendrive-ként lehetett másolni ezekre a hulladék telefonokra, azóta meg egy ilyen alapfunkciót is sikerült elkureszolni.
Köszi!
-
mpo
veterán
Ha a flotta tagjai, ugyanolyan névjegyek (telefonszámok) mint bárki más, (nincs semmi megkülönböztetés, amit előzőleg írtam), akkor a szolgáltatónál kell keresni a hibát.
Kivéve, ha mindenki mindenkivel gond nélkül tud beszélni, egyedül csak nálad fordul elő.
Én mindig a legfrissebb global stabilt használom, a 8.5.4-nél egyszer fordult elő, hogy ki se csörgött, de azt írta 12 csörgés volt.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
Most vettem észre, hogy Trebrona Mikulás lett!
Biztos kapunk valamit.[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
kidnou
őstag
Tegnap este feltettem, éjszaka használtam a telót. Azt kell mondanom, értelme nincs, max annyi hogy látod hány mA a fogyasztás apponként.,A többit mutatja a beépitett akkuhasználat is. Arról ne is beszéljünk, hogy az éjszakai 25% akkufogyásból 4%-ot ez vitt el. No meg állandóan ott van vegyem meg, mert csak ma csak nekem akció...Nálam kuka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen routert?
- Minden ami hőszivattyú
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest