Új hozzászólás Aktív témák

• DonLaca@

senior tag

Egy hét használat után leírom a véleményem a Max 2S-ről.
    Én G3-ról váltottam erre a készülékre úgyhogy legtöbbször ahhoz fogom viszonyítani.
    Pozitívumok:
    A kijelző sokkal élénkebb, kontrasztosabb a kép pedig csak FHD. A fehér az tényleg hófehér nem sárgás színezetű. Nincs oversharpening amit annyira utáltam.
    Hardver az egyértelmű hogy erősebb. 4GB ram nagyon megdobja a felhasználói élményt. Újratöltés nincs. Ujjlenyomat olvasó villámgyors és nem hibázik egyszer sem. Vizes kézzel is próbáltam.
    Összeszerelés minősége példás. Feketében tisztára olyan mint egy iphone csak nagyobb. Kollégák mind azt hitték hogy az. Eredeti formaterv nem koppintás :DDD .
    Eredeti miui nagyon bejön. A portolt verziók nem hozták ezt az élményt.
    A legmeglepőbb a kamera teljesítménye volt. Kínai telefonok általában silány képeket készítenek ezért nem számítottam sokra de kellemesen csalódtam. Max 2 szerintem simán lenyomja a G3-at pedig azt éppen a fotós képességeivel reklámozták.
    Az akkumulátor elképesztő mit bír. Teljesen gyári rendszer, állandó mobilnet, minden automata beállításon és még így is 13 óra körül van a SoT. Még szoknom kell hogy nem szükséges töltővel járkálnom ha egész nap úton vagyok. :C
    Negatívum:
    Az audió rész érezhetően gyengébb mint a G3-é volt. Nagyon szűkös a dinamikatartomány. Remélem roottal majd lehet ezen segíteni. G3-nak is kellett a noszogatás hogy kiadja magából amit tud.

Szerintem nagyon jó lett a Max 2. Ennyi pénzért főleg.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés