- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaMvh
tag
válasz
DonLaca@ #5867 üzenetére
Szia, én a Max1-em elhalálozása után Max3-ra tértem át. 7 colos a képernyő, messze jobb, AI kamerája van F1.9 aperture, így kevés fénynél is valamennyire elfogadható képeket lő, USB type C csatlakozója van, 5500 MAh akku, bármely nyaggatás esetén 2 nap, 8 óra SOT. Személy szerint nagyon meg vagyok vele elégedve. B20 van, GPS gyors, jel erős ott is ahol a középkategóriás Samsungok behalnak, hangszóró telefonálásra megfelel mint hangminőség, hangerő, mikrofon ok, partner hallja amit mondasz. Zenére jobb fülessel használni. NFC nincs.
-
TpS
őstag
válasz
DonLaca@ #5345 üzenetére
Az engem nem zavar, hogy a többi telefon is olyan lesz, mint az enyém. Nekem tetszik, és akkor végre lehet 7"-os telefonokat gyártani, ami nem nagyobb, mint egy mostani 6-os. A szelfi nem érdekel, a nagy kijelző viszont igen. A kihajtható, ha lesz egyáltalán normális, úgyis aranyárban lesz, meg szerintem az még odébb lesz.
-
-
*Mukeey*
addikt
válasz
DonLaca@ #5176 üzenetére
Elődökből kiindulva tuti a sd636,Mi Max azért alsóbb szegmensben indult.Igazából egy aktuális Redmi Note széria,nagyobb házban/kijelzővel/akkuval.Max1-->Note3pro hardverét kapta,a Max2 pedig a Note4-ét.Valószínűen lesz 3/32,4/64 és 6/64vagy128.Nincs ezzel gond,korrekt iparosmunka,semmi flanc.Csak árban is maradjanak ezen a szinten és rendelem is😁Úgyhogy szerintem ne számítsunk felső kategóriás dolgokra.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
DonLaca@ #4878 üzenetére
Addig örülj míg nem Redmi5 Plus-od van...
"...A kínai fejlesztői romot csak tesztpontosan tudod felrakni amíg zárt a bootloder. Idáig még rendben is van. Deeee. Most jön bukta. Vissza már nem tudod rakni a global stabilt még tesztpontosan sem mert ha kinairol váltasz akkor akkor brickeli a telefont. A system imageban van egy tiltás ami ezt idézi elő...."
-
gghrtz
őstag
válasz
DonLaca@ #4731 üzenetére
Épp ezzel akartam trollkodni, csak 55-ös van. 7"-on már amúgy lehet tényleg nem ártana valami jobb felbontás, de szvsz ez egy középkategóriás teló. Legalább az üzemidő jobb lesz, meg szerintem még ezen is bőven élvezhető a FHD. A PPI nagyjából annyi, mint egy 4,7"-es telón a HD felbontásnál, csak ezt a telót ugye nem kell olyan marha közelről nézni.
-
TpS
őstag
válasz
DonLaca@ #4726 üzenetére
Nem vagyunk telhetetlenek, egyszerűen csak pletykákról beszélgettünk.
Lehetséges max 3 specifikációk
Itt újra be van lengetve, amit a max 2-nél is csöpögtettek, hogy 2 féle processzorra épülő változat is lenne: 630 illetve 660 alapú. Ott az élet nem ezt igazolta, így arra építve a 630-es lesz a valószínű, de ki tudja. -
pepimama
tag
-
fisi
senior tag
válasz
DonLaca@ #4710 üzenetére
Köszi a választ DonLaca!
Vodas vagyok de a meló helyen rettenet rossz a térerő. Akkor nem kell csodálkoznom ha így szopja le az akkut.
Ja az üzemidőben benne van két film nézés is mikor is 100%-ra tolom a kijelzo fény erejét..
Csak csodálkozom hogy az indiai gyereknek 4%-ot merült 1 nap alatt..
Amúgy már átállítottam 3G-re de látod még arra is ilyen térerő van.. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
DonLaca@ #4457 üzenetére
Nekem sem volt gond sokáig,(igaz nagyon sokáig csak 3G-n használtam)de az utóbbi időben egyre többször előfordul hogy munka közben nem tudom használni a telt, Pest,Bács-Kiskun megyékben. Ha visszaállítottam 3G-re akkor is csak edge van.
Sikerült egy tcomos ismerőst megkérdezni,több B20 as tornyot beuzemeltek,míg a nagyvárosokban maradt a 1800Mhz. -
AttilaMvh
tag
válasz
DonLaca@ #4444 üzenetére
Beállítások->Fejlesztői beállítások->Automatikus Wifi- mobilhálózat átadás, ezt próbáld ki, kapcsold be, hátha használ. Azt olvastam, hogy arra való, hogy ha gyenge, vagy instabil a wifi jel, akkor mobilnetre kényszeríti az internetkapcsolatot. Azért nem biztos, hogy segít rajtad, mert feltétezem, hogy maga a wifi jel szuper jó, csak éppen nem "jön rajta" internet. Egy próbát megér
Ha kipróbáltad, jelezz vissza kérlek, mert kíváncsi vagyok az eredményre.
-
bebe159
aktív tag
válasz
DonLaca@ #4371 üzenetére
Attól tartok, hogy azzal ugyanígy járnék, a széleken valahogy meg kell oldani...
Amúgy én nem bírom elviselni, ha a telefon meztelen, még a hátlapon a tok alatt is van egy fólia, a gyári állapotot igyekszem megőrizni, kerülni a mikrokarcokat is.Volt flipes tokom, és az nekem nem jött be, túlságosan megnövelte a méreteket.
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
DonLaca@ #4235 üzenetére
Win 10 pro 64biten dolgozom, nincs gondom. Home nem hiszem hogy bezavarna.
Telepítsd ezt: minimal adb and fastboot a számítógépedre. A C-re fog telepedni. A TWRP img fájlját másold be a könyvtárba, ahová telepedett.
Majd az indítóikonnal a PC asztalán indítsd a minimal adb-t. S az ott megnyíló ablakba írd a parancssort.Tudom, hogy ennél több a tudásod (legalább is a hozzászólásaid alapján) de hátha így megy...nekem így mindig ment.
-
Criminal017
őstag
válasz
DonLaca@ #4194 üzenetére
Nehogy félre érts, nem rosszindulatból írtam, nem kell bocsánatot kérj.
Nekem a Xiaomi hivatalos oldala az irányadó a nevek tekintetében, a webshopok szeretik túlcifrázni. -
TpS
őstag
válasz
DonLaca@ #4090 üzenetére
Azért örülnénk, ha pár nap múlva a tapasztalatokat megosztanád velünk is!
Ez a két fórum van, de nincs nagy élet rajta, az utóbbiból meg nem jött be a 626.
Jön a Xiaomi Mi Max 2 is
Snapdragon 626-tal jöhet a Mi Max 2Kár, hogy itt a fórumok egy cikk köré épülnek, és nincs típusonként, csak magával a telefonnal foglalkozó fórum, így egy típusról egy rakás fórum is lehet, aztán mindet figyelni kell, hogy jött-e valami hasznos infó. Régebben egy másik platformon is fent voltam, még note-os koromban, de olyan sokáig nem voltam már fent, hogy elfelejtettem, hogy melyik volt. Ott típusokra bontva voltak a fórumok, ami szerintem sokkal jobb.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
DonLaca@ #4090 üzenetére
Gratula hozzá! Használd egészséggel!
Alternatíva: China Developer ROM...az az egy maradt belső rootolt.
De nyilván nem erre vágysz...
Nem, nincs más módod...
És de, van neki külön fóruma (nyilván a fórum látogatottságáról nincs információm)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest