- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kofka04
tag
Akkor a netezés miatt már nem aggódom. Amúgy is szinte mindig Budapesten vagyok. Még a kamerájáról próbálok informálódni, mert nekem nagyon is mérvadó. A Flex2 kamerájával maximálisan elégedett vagyok. Még a mai csúcstelók között is megállja a helyét. Ha egy picit rosszabb a MiMax kamerája az nem baj. Tisztában vagyok a telefon árával és hogy a jó üzemidő és a nagy kijelző miatt valahol kompenzálni kell, hogy ennyiért meg lehessen vásárolni. Az viszont bizakodásra ad okot, hogy a MiMax-nak a rekeszideje F2.0, míg a Flex2-é F2.4. Eszerint több fény jut be a Xiaomi lencséjén és ezáltal rosszabb fényviszonyok között jobban kéne hogy tejesítsen, mint a Flex2, de legalább úgy.
Nincs valaki, aki Budapesten lakik és pár percre rendelkezésemre bocsájtaná a telefonját. Nagyon hálás lennék.
Nagyon szeretném megvenni ezt a telefont és ezen áll vagy bukik, hogy milyen a kamerája a Flex2-höz képest.
Szeretném hinni/látni, hogy egy kínai telefon is lehet olyan jó, mint a legnagyobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged