- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geby
senior tag
-
hege21
aktív tag
A telóval is voltak gondok,ha emlékeztek Td-s kaptam tévedésből,abból nagyon jól jöttem ki
Pénzem és a TD-s telefon is visszajött...
Nem vették át a ferdeszeműek.... -
slaci007
senior tag
válasz
herdsman12 #3578 üzenetére
Megköszönöm ha megnézed nekem.
STABLE 5 Bugs/Issues/Solutions by category
F7 - When making a call, the other person hears you very low. Call volume to the maximum, but no change at all. -
batai15
félisten
Na fehér hátlap: kopik a gombsor, és a betűk is kiestek.
-
herdsman12
őstag
"Alkalmazások engedélyeinek kezelése - Naplók"
Gyűlnek itt a bejegyzések folyamatosan, az biztos, hogy a "Cleaner" ezeket nem távolítja el, viszont van "Naplók törlése".
Nekem 03.25-e óta van naplózás, ekkor tettem fel utoljára a v13-at.
Hol van(nak) ez(ek) a napló(k), lesz ez az állomány valaha zavaró méretű, kell esetleg törölni? -
doongoo
addikt
válasz
Dominó85 #3500 üzenetére
megjött a tempered glass. A vastagsága nekem többnek tűnik, de nem mértem meg, csak úgy érzésre több. A felhelyezése a sima fóliáknál sokkal egyszerűbb. Kijelzőt letisztítom, védőfóliát leszedem a tempered glassról (csak egyik oldalán van eleve), helyére illesztem, középen rányomom, középtől kifelé rányomom mindenhol és kész is. Nem volt 1 perc az egész. Jóval merevebb az egész, mit a sima fóliák, ezért sokkal könnyebb felhelyezni, bubik nem keletkeznek közben. A felülete tényleg üvegszerű, de az ujjlenyomatokat is gyűjti emiatt. Majd elválik, a karcokat hogyan bírja.
-
slaci007
senior tag
Üdv!
Kipróbáltam több romot de mindegyikkel nagyon halkan hallanak másik telefonokba,V5-nek ez hibája volt de a V13 sem jobb.Van valami megoldás erre a problémára?
Válaszokat előre is köszönöm. -
batai15
félisten
[link]
Nézzétek meg már légyszives hogy ez a téma használható e nektek, előre is köszi. -
batai15
félisten
A gond csak az hogy téma importálás után szól hogy nem a marketről származik.
Nem igaz hogy senkinek sem jelentkezik ez. -
herdsman12
őstag
-
batai15
félisten
válasz
herdsman12 #3557 üzenetére
De ezt hogyan tudom alkalmazni? Mert szol hogy nem marketről van.
-
herdsman12
őstag
válasz
batai15 #3552 üzenetére
Itt nézted már?
Esetleg a téma letöltéseknél lehet csak a képernyőzárat variálni (pontosabban ott minden részletet lehet). -
batai15
félisten
http://m.mobilarena.hu/tema/re_xiaomi_mi-2_lehetetlen_kuldetes/hsz_9568-9568.html
-
batai15
félisten
nem tudnátok valami a gyáritól eltérő , de nem kínai nyelvű lock screen témát?
-
asanotadanob
tag
Nincs valakinek fekete alu hátlapja elfekvőben megvételre? Ilyesmi?
-
batai15
félisten
válasz
herdsman12 #3549 üzenetére
Van rajta fólia. Az edzett üveg milyen?
-
batai15
félisten
A kijelző érzékenységével lehet valamit kezdeni? Néha tul érzékeny,pl görgetésnél böngészésközbe stb, rányomok a linkekre stb. Pedig nem akarok,csak görgetni.
-
Készíts egy backupot recoveryben, majd tedd fel a frissebb verziót. Pár nap alatt kiderül, van-e vele gond, max. visszatöltöd a mentést.
Hard reset ugye nem kell a frissítés után. -
rosszkutya
tag
válasz
herdsman12 #3518 üzenetére
Köszönöm szépen a korrekt választ!
Még vacillálok, meg kicsit olvasgatok, mielőtt valóban kipróbálom a v13-at. Alapvetően, az általam használttal sincs semmi bajom, csak a kíváncsiság piszkál egy kicsit.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #3541 üzenetére
Max 1500Ft.
5 dolcsiból vagy még olcsóbban ki fog jönni.
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610 #3539 üzenetére
Köszi!
-
-
-
Dominó85
addikt
-
batai15
félisten
Amúgy létezne hogy eggyes témák alatt lassabb a telefon? Vissza állitottam a gyárit,valahogy gyorsabbnak érzem. Ha már témák ,akkor hogyan lehet a letöltötteket törölni?
-
batai15
félisten
Én semmi tokot nem használok legtöbbször,csak fóliát.
-
deadbody
tag
Üdv!
Mai nap én is beléptem a klubba, megérkezett a Hongmi Lazától, tényleg nagyon jó készülék, egyetlen dolog ami zavar a csúszós hátlap, nem tudom használ-e valaki ilyen tokot hozzá, ha igen akkor meg tudná mondani hogy milyen a fogása és mennyire csúszik?
Választ előre is köszönöm!
-
esox
senior tag
válasz
doongoo #3520 üzenetére
A termékről szóló cikkben április 8-át írtak megjelenésnek.
Ezután indul a klóngyár... kb 1-2 hónap mire itt lesz az "eredeti", ami már hivatalosan is egy másolat. Elképesztő, de zseniális kis találmány. Mondjuk a MIUInak lehetne annyi sütnivalója, hogy ugyanezt a nyomkodó feature-t ráteszik a bekapcs gombra, aminek a bekapcson kívül más feladata nincs.* * *
Ma reggel óta nem veszi fel a teló a töltést gyári töltőről.
A töltőnek semmi baja, KindleFire HDXet gyönyörűen tölti.
Volt már másnak is ilyen ha jól emlékszem. Mi volt a megoldás? -
doongoo
addikt
az már 7 darab... Gyerünk, meglesz az a 10
Szín nekem mindegy, ha megjön a cuccos, akkor kb. mindig benne lesz a telóban (zenét általában csak repülőn szoktam hallgatni, ott meg majd elteszem a szép rózsaszín tartót addig a piston füles dobozába)
PS: aliexpressen egyelőre mindenhonnan csak azt írták, hogy előrendelhető (talán egy helyről jelezték, hogy elvileg 15-étől lesz készleten - lehet még kamu persze ez a határidő)
-
herdsman12
őstag
válasz
rosszkutya #3516 üzenetére
A használhatóságban nincs egetverő különbség.
Root mindkettőn megoldható.
Ha a Névjegyzékben használsz csoportokat, akkor azon rontottak, de működik.
A Biztonsági központot átalakították.
Az USB kapcsolatot elrontották, de egy fentebb linkelt megoldással javítható.
A téma, stb letöltéseknél több a kínai írás, mint a v5-ben, de: "Ha a program adatait törlöd a beállításokban egy időre magyar lesz." (by rajen).
Videónak volt alap zaja (különösen a fejlesztői verziókban), talán a v13-ban ez csökkent, hogy a v5-ben milyen, azt kipróbálhatod.
Itt olvashatsz a stabil ROM-ok javításairól.
OTA frissítést nem vágom, fentebb olvastam, hogy valami törlések után működik. Egyszerű módszer, amivel a v5-öt is feltettük, "vagyula" megoldása itt olvasható.
Ha csak simán használni szeretnéd, akkor akár maradhat is a v5, ismerkedés, gyakorlás miatt én a v13-at használom. -
rosszkutya
tag
Remélem, nem kérdeztem túl nagy baromságot.
Ha igen, akkor bocs, de a MIUI-val kapcsolatban még elég láma vagyok! Igazából csak az érdekelne, hogy milyen alternatív lehetőségeim vannak (jelenleg JHBCNAL5.0-t használok) a magyarul is tudó MIUI romok között, és ezek közül melyikre lenne érdemes esetleg lecserélnem a fent említettet? Illetve még az is érdekelne, hogy melyiket miképp lehet frissíteni, és milyen gyakran frissülnek?
-
rosszkutya
tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy a v13 multilang, és a JHBCNAL5.0 ROM-ok között mi a különbség (a rootot leszámítva), és érdemes-e áttérnem az utóbbiról az előbbire?
A válaszokat előre is köszönöm! -
xhege
veterán
Egy Mikey engem is érdekel, de csak ha fekete vagy kék színt kaphatok
-
hevizms
addikt
Engem is érdekelne 1 db MiKey
-
batai15
félisten
Megérkezett a fehér hátlap
Bónusz kép hogy mennyit véd a fólia :Egyébként lőttem pár teszt fotót ugyan abban a pozícióval mind a lumia 820 és mind a hongmival.
Alapból a hongmi csinál szebbeket, de ha vaku is kell akkor bizony alul marad.
a lumia vakuja erősebb is, de vaku nélkül is jobbakat lő kevesebb fény melett, és gyorsabban fókuszál is.
ha érdekel titeket dobok fel pár 820 vs hongmi képet. -
batai15
félisten
Megérkezett a telefonra a fehér hátlap, nagyon tetszik., később rakok fel képeket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest