- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
captainnemo #6096 üzenetére
-
captainnemo
aktív tag
válasz
Dominó85 #6097 üzenetére
Amúgy nem tudom hova jut ez a világ... egy kibacott tapizással több és már is sir mindenki,
Igazad van, de amikor gyorsan akarok telefonálni, és bal kézben fogom a telefont, a másik kezem foglalt, mert éppen mondjuk táskát viszek stb., kényelmetlen megnyomni hüvelykujjal a megfelelő simet, mert pont nem érem el.
-
solarix45
senior tag
S amúgy azt hogy lehet elérni, hogy ne szóljon állandóan, hogy van új verzió? V16 van fent, idegesít, hogy naponta beugrik, hogy van frissítés. Öreg vagyok már ahhoz, hogy próbálkozzam a telefonnal, majd ha frissíthetnékem van, idejövök, és megnézem, hogy ti mit ajánlotok
.
-
Dominó85
addikt
válasz
captainnemo #6096 üzenetére
SIM hozzárendelése SZÁM-hoz? Ha 600 szám van a telefonodban az xopacs, de csak egyszer kell megcsinálni.
Amúgy nem tudom hova jut ez a világ... egy kibacott tapizással több és már is sir mindenki, 240gr-os a telefon és már lehúzza az ember zsebét??? Jó ég, baszki... Egy qrva tej 1,5 literes és még se panaszkodik senki, hogy nehéz... Egy átlag pénztárca meg kb 2-400gr. Mindegy...
-
captainnemo
aktív tag
Sziasztok, jó ideje birtoklom ezt a telefont, de két simmel használom. Sajnos a dual sim kezelése elég gyenge a miui-nak, konkrétan a legidegesítőbb dolog az, hogy mindig választanom kell hívásnál a két sim közül. A legtöbb normál dual simes rom-ban meg lehet adni, hogy milyen módon használja a sim kártyákat, de itt sajnos nem. Fenn vagyok a hivatalos fórumon is, ahol ezt egy alternatív, de már eléggé outdated romban csinálták csak meg. Eddig nem tudtam erre megoldást.
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #6091 üzenetére
Azt használok.
-
flanki
aktív tag
Nekem is rendben van a névjegy rész, v.25.0-val
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Dominó85 #6080 üzenetére
Miért nem használsz quickpicket?
-
herdsman12
őstag
-
Dominó85
addikt
Van benne MiKey meg ilyenek. Szerintem várj még. a V15 eddig a legstabilabb verzió. Ja és a V17-vel egyáltalán nem voltam megelégedve, ugyanis a kamera szoftvert is elbacarintották kicsit.
herdsman12
Kiss Tibor
Vörös Zsolt
Hát ha ezek fordítva vannak akkor én kínai vagyok... És valamennyi névjegyem OK. -
BSOD
senior tag
Most akkor magyar vagy nem magyar a híváslista?
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #6079 üzenetére
Az a furcsa, hogy mindenkinél mindig más a probléma az egyes verzióknál.
Eddigi tapasztalataim a V25-vel:
Pro:
- smooth mint a fene
- root megmaradt, hibát nem dobott telepítéskor
- hiváslista magyar, minden magyarKontra:
- még mindig darabos a Galéria (QuickPic az szuper gyors)Aksiról nem tudok még nyilatkozni, de igen combosan használom a ketyerét (3G, Viber, játék)
Szerk.:
Mi a facért nem képes a Xiaomi kijavítani a Galéria gondot?
Eddigi ajánlott verziók: V5, V15, V25
Eddig nem ajánlottak: V13, V17, V23 -
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #6068 üzenetére
Nekem bizony eltüntette mint a huzat.Rootolásnak is annyi.
-
herdsman12
őstag
Pár órás tapasztalat a v25-ről:
1. Híváslistában még mindíg nem "magyarul" jelennek meg a nevek.
2. Sajnos a böngészőben megmaradt a "Közepes betűméret"-nél nem működő kijelölés, megosztás funkció.
3. A Biztonság - Blocklist kiegészült egy "Beta" reklám blokkolóval, ami leginkább nem működik. (nekem az adaway eddig tökéletesen szűrt)
4. Az eddig jól működő szám nélküli hívás tiltást nem tudom beállítani, bejönnek ezek a hívások. Aki tudja a megoldást, ne kíméljen! -
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #6074 üzenetére
A 17-es felajánlja a 25-ös frissitést.
Lefrissitettem OTA-n keresztül. -
-
solarix45
senior tag
válasz
Hogy ugrottunk v17-ről v25-re ilyen hirtelen? Nem elírás ez?
-
MPM
tag
válasz
Nem igazán vagyok tisztában a verziószámokkal, de a V6-os felület az melyikbe lesz belerakva, mikortól lesz elérhető?
-
herdsman12
őstag
Letölthető a Stable 25.0.0 Multilang.
TWRP-t nem tünteti el. -
flanki
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6066 üzenetére
Igazad van az tényleg elég fura...!
-
-
nemlehet
őstag
Nah nem tudom kit érdekel, de azért megosztom:
Elég sokat szívtam a V17-es frissítéssel, sehogy se akart jó lenni, aztán downgradeltem V15-re de valamiért ott meg szétcsúsztak a feliratok (nem font gond, hanem egymásracsúztak a betűk). Azt is próbáltam mindenféleképp felrakni, de csak nem akart jó lenni... Elkezdtem custom ROM-ot keresgélni, hogy legalább amíg neki tudok ülni rendesen tudjam használni a telót.
Végül ez került fel: Meglehetősen elégedett vagyok vele, az aksiidő nagyon jó, 3G működik mind a két slotban, stabil és nagyon gyors (bár mondjuk ezzel eddig se volt gond kivéve a V17 alatt).Amúgy a kikapcsolgatós gondom megoldódott, mert beraktam egy kis papírdarabot az aksihoz így ráfeszül a fémtüskékre. Érdekes ez eddig nem is tűnt fel, de nálam van egy kis hézag a ház és az aksi között. Kevesebb mint fél mm de pont elég arra, hogy mechanikai behatásra disconnecteljen az aksi és kikapcsoljon a telefon. Nem tudom senki más nem jelezte, hogy ilyen gondja lenne, de ha esetleg mégis csak mélyen hallgat próbálja meg beékelni az aksit (persze nem nagyon, mert az lehet nem tesz jót neki
)
-
-
flanki
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6041 üzenetére
Köszi szépen a font-okat! Beváltak!
-
-
mclane_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6055 üzenetére
Próbáltam, a Usenál a Témák indulnak el
-
-
-
herdsman12
őstag
-
nemlehet
őstag
Valaki linkel nekem egy működő V15-öt? Mert ami linket találtam az állandóan megszakad letöltés közben és sajnos ordenáré módon merülök V17 alatt.
-
flanki
aktív tag
válasz
köszi! root-olva van! majd kipróbálom!
-
nemlehet
őstag
Sajnos nekem is felment a V17 és nem az igazi. Rengeteget fagyogat (nem hal be, csak megakad 5-10 másodpercre) és borzasztóan merül. (egy éjszaka standby-ban 20%-ot). OTA-val raktam fel úgyhogy ezt én sem javaslom senkinek. Amúgy az MI key támogatáson kívül bármi értelmes újítást/javítást hozott?
Amúgy mindettől függetlenül másnak szokott olyat csinálni a telefon, hogy random kikapcsol? ÚGy figyeltem meg, hogy fizikai behatásra történik főleg, pl kiesett a tartóból egy hirtelen fékezéskor és amikor felvettem ki volt kapcsolva. Néha a zsebemben is kikapcsol amikor legugolok és "megtekeredik" a telefon. Elég idegesítő, mert sokszor nem veszem észre aztán órákig nem érnek el és már hívják a papot, meg a mentőt rám a családban....
-
mclane_
aktív tag
válasz
Érdekes, hogy nem tudom feltenni, importáltam SDről aztán apply, de hibaüzenetet kapok, Server unavailable, please try again later : bought |-1 aztán meg az, hogy nem a marketból töltöttem le. Letölteném, de ott meg nincs ubuntu font...
-
nas33m
csendes tag
Külföldi oldalon írják, hogy gyógyír lehet, ha vissza flashelem az eredeti romot. http://en.miui.com/thread-25184-1-1.html Amit itt találok szerintetek jó lehet?
-
nas33m
csendes tag
Sziasztok! Kb. másfél hónapja én is vettem egy ilyen telót. Meg is lennék vele elégedve ha.. Nem kapcsolna ki random, illetve nem dobálna le a hálózatról, annak ellenére hogy a térerő jelző szerint fent, sőt max-on van. Van hogy újra is indul, ha úgy van kedve. Találkoztatok már hasonló hibával? Esetleg gyógyír rá? Köszi előre is.
-
flanki
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6030 üzenetére
Hol van ez az Ubuntu font?
A Theme áruházban nem találtam ilyet, és olyat sem ami rendesen megjelenítené az ékezetes betűket! -
-
hege21
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6030 üzenetére
A betűkészletet,hogy tudom lecserélni?
Régebben egy témával együtt lecserélődött,de nem foglalkoztam azóta vele... -
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #6029 üzenetére
ez multi?
-
Problémám akadt a betűkészlet lecserélésével...
A gyári témázó alkalmazásba régebben betallóztam az Ubuntu fontot, amit a V17-ben meg a korábbiakban sikeresen tudtam használni, a V23-ban viszont nem engedi. Van erre valami megoldás?
(Érdekesség, hogy emlékszem, eleinte a V17-ben sem engedte, aztán "egyszer csak" megjavult...)
-
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #6027 üzenetére
Biztos, h. mtk? Snapi szaga van annak a verziószámnak...
-
Gondoltam, rápróbálok, van-e elérhető frissítés a kicsikénkhez, és feldobott egy JHBCNBH23-as verziót, ami még a hivatalos letöltő oldalon sincs fenn.
Próbáltátok már?Nálam épp' most kúszik fel.
-
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms #5994 üzenetére
Így van, hozzám hasonlóan más is szívott vele. Nem segít a clean install sem A galéria a legidegesítőbb, de feltettem egy progit azzal jó.
Írták mások is, hogy telepítés után hibát dob a TWRP, érdekes, hogy CWM alatt a telepítése el sem indul, ehhez képest TWRP alatt felmegy, csak vannak hibaüzenetek. Azokra is olvastam tippeket, de nem segített.
Nem tudom, hogy a hibaüzenet és a hibajelenség összefügg-e egymással....Mindegy.Más:Megjött a Nilkin edzett üveg, feltettem, hát baromi jó, tényleg olyan mintha semmi nem lenne rajta, csak kicsit vastagabb lenne a kijelző. Látványos amikor magától feltapad a kijelzőre. Tudom ajánlani.
-
doongoo
addikt
Én sem a hongmihoz adtam ki kimondottan, hanem, hogy legyen egy jó és mobil autós kihangosítóm. Nekem a fejegységem nem tud bluetooth-t, de emiatt nem akartam cserélni. Ezt a tartó/kihangosítót anno akciósan kb. 15e-ért vettem. Bármilyen kocsiba (családban kettő ill. kiküldetésben céges) egy pillanat alatt berakom, mert nem fixen beépített és már élvezem is a kihangosítást a rádión át és simán telefonálok mert a mikrofonja is jó és a hangminőség is szuper. NFC funkcióját még én sem tudtam kihasználni, de anélkül is tuti. Teló bluetoothon kapcsolódik hozzá automatikusan, a cucc a rádióhoz meg a töltővezetéken keresztül valami FM-transzmitterféleséggel (spéci dension fejlesztés). Ja és még tölti is a telefont. És ha esetleg telefont cserélek (mint az utóbbi 1 évben már negyedszer) akkor ahhoz is jó 75 mm telefon szélességig. Azaz nekem egyszeri beruházás volt hosszabb távra tervezve.
-
hege21
aktív tag
Visszament a V15...
-
-
flanki
aktív tag
Mi a legtökéletesebb font Miui-ra ami abszolút tökéletes magyar ékezetekkel?
-
esox
senior tag
Használ valaki 'SGP Spigen Armor Tough Case' tokot?
Úgy néz ki a teló benne, mint egy hordozható vincsi. Azt hiszem egy próbát megér. -
esox
senior tag
Normálisan kinéző autós tartót tud valai ajánlani (linkkel) a telóhoz?
'Lapse It'-et akarok használni autós kameraként a telón és ahhoz kellene egy jó tappancsos tartó.* * *
Olyan V17 verzióval rendelkezőket kérdeznék, akik használják autós bluetooth kihangosítóval a készüléket. Megjavították végre az állandó lecsatlakozás problémát? Van egy BOSE hangfalam, amivel tökéletesen együttműködik a teló. Amíg kézzel nem szakítom meg a kapcsolatot, addig nem szakad meg a zenelejátszás, de az autós kihangosítót az első bejövő híváskor ledobja. Ez óriási probléma számomra. -
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #6010 üzenetére
WCDMA verziót igen, de nem biztos, hogy a keletiekben létezik.
-
Klara_
őstag
válasz
Viktor0610 #6010 üzenetére
Nem.
-
Most nézem, milyen szemetek (diszkriminatívak) a Xiaominál.
A kínai verziók V17-nél tartanak, a tajvani, hongkongi V18-nál, a szingapúri már V19-nél!?Tényleg! A másik verziók ROM-jait feltehetem vajon a kütyümre?
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6005 üzenetére
Baxod... nem vágtam, hogy egy és ugyanaz a kettő.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6003 üzenetére
Mi az a hard reset?
-
válasz
hevizms #5994 üzenetére
Nálam az OTA-frissítés után tapasztalhatóak voltak ezek a problémák, hard reset után megszűntek.
Ami kicsit zavar, hogy saját hülyeségemből ismét feltettem a V17-et (mint kiderült, feleslegesen), azóta mintha megint lennének kisebb akadások, amik korábban nem voltak jellemzőek...
-
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #6001 üzenetére
A sok szopacs ellenére, még még mindig a leg megbízhatóbb shop (szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest