- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Nikitaa7 #5075 üzenetére
A válasz kissé felemás. A MiTools tud Unicode eltávolítást (elvileg). De nem próbáltam. Ellenben az alábbi app feladata pont ez. Handsent SMS, és van magyar kiegészítő hozzá itt. Én 3 éve ezt használom.
Úgy működik, hogy normálisan a prediktív módon írsz. De küldés előtt a felesleges karaktereket magától a háttérben kigyomlálja. (nézd vissza mi megy ki az "Árvíztűrő tükörfúrógép"-ből)
-
mrmft
senior tag
válasz
Viktor0610 #5089 üzenetére
ASOP helyett vegul maradtam a MIUI-n, az legalabb frissul.
De nagyon hianyzik az idozitett ki-/bekapcsolas funkcio. A csendes uzemmod nekem nem eleg.
Kapcsoljon ki este, es kapcsoljon be reggel magatol. Ezt, hogyan tudnam elerni? -
törölt tag
válasz
herdsman12 #5091 üzenetére
Igen mx player lejátssza.
Bocs nem vettem észre, hogy saját topikja van.
Köszi a választ. -
herdsman12
őstag
válasz
#18193920 #5090 üzenetére
Nem hiszem, hogy bármit is kellene telepíteni a lejátszás miatt, az valami spec probléma lehet. Ki-bekapcs, akksi ki-be oldott meg a napokban itt valami problémát.
Máshol (PC) vagy másik lejátszóval (MX Player) megy a videó?
OTA frissítés van, ha látod (Rendszerfrissítések).
Itt találod az 1S tulajokat. -
törölt tag
Sziasztok.
Lenne néhány kérdésem, az itt lévő nálam Xiaomiban jártasabb kollégákhoz.Néhány napja vásároltunk egy Xiaomi Redmi/Hongmi 1S készüléket.
a problémák:
- videó felvételt megcsinálja, de nem tudja lejátszani(lehetséges, hogy flash playert kellene felrakni rá)?
- magyar nyelv van benne(úgy érkezett) de nem teljes, hogy lehetséges a frissítés, vagy a frissítés megoldja-e ezt a problémát?
-OTA frissítések vannak-e, vagy érdemes-e ezekkel foglalkozni?
-Esetleg lenne-e valakinek eladó bőr vagy kinyithatós tokja eladó? -
-
esox
senior tag
új v15 óta nem műxik a proximity szeinzor. A Dialerben van állítólag a beállítása, mármint ott van egy proxymiti menü, de újrakalibrálást nem látok. Tudja valaki hogy fixálható ez?
-
mrmft
senior tag
válasz
Viktor0610 #5085 üzenetére
Meg egy utolso kerdes mielott neki allok: beallitasokban, a ki-/bekapcsolas utemezese ugye benne van?
-
-
mrmft
senior tag
válasz
Viktor0610 #5083 üzenetére
OH, thx.
Tapasztalatok? Mukodik nomalisan? Kinai dolgokat kell-e kukazni belole? GAPPS nem erdekel.
Udv! -
mrmft
senior tag
Hasznal valaki rajta AOSP ROM-t (melyiket, honnan)?
Nagyon szabadulnek a MIUI-tol. Koszonom. -
Dominó85
addikt
Sajnálom ez a döntésem határozatlan ideig fix. Privátban állok rendelkezésére mindenkinek, aki a minimálisan elvárható tiszteletet megadta nekem. És ez a tisztelet alap és kölcsönös. Nem vagyok megsértődve, csak jelenleg nincsen se kedvem, se felesleges energiám ahhoz hogy idegesítsem magam feleslegesen.
Figyelem majd a topikot és rengeteget olvasok napi szinten a Hongmi kapcsán is, így képben leszek. Pááá mindenkitől.
-
Dominó85
addikt
A továbbiakban a PH-n csak Read Only vagyok. Akinek kérdése, kérése van hozzám, akkor privátban írjon. Sajnos elegem lett a sok szájkaratésból.
Köszi mindenkinek a segítséget a Hongmival kapcsolatban. Pá
-
Nikitaa7
tag
válasz
herdsman12 #5076 üzenetére
Köszi!
Így folyamatában nézve valamennyit talán változtat, de nem sokat. Pl metróban túl világos, kint a napon pedig alig látom és ekkor jön, hogy kézzel kell felhúzzam maxra.Amúgy használok vibert, de néha még kell az-az sms funkció
-
herdsman12
őstag
válasz
Nikitaa7 #5075 üzenetére
Gyanús, hogy ez nem működik.
Ékezet nélkül Swype-al az nem egyszerű.
Billentyű váltás sms idejére, és ott ékezet nélkül, igaz, akkor nincs szótár, max a Névjegyzék, az meg béna, ki is kapcsolom.
Auto.háttérv.-ást soha nem használtam, de most kipróbáltam. Nappali fényes szobában, fényerő csúszka 1/4en, bekapcsolásnál egyértelmű a fényerő váltás. Szobából ki a fényre, szintén működik.
Szabadban Auto-ra állítva, ujjal letakarva az érzékelőt lassabbnak tűnik és kisebb a változás. -
Nikitaa7
tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani, hogy amikor magyarul írom az smst- akkor ne 3 sms-ben akarja elküldeni az ékezetek miatt?
swype-ot használok, szóval eléggé macerás kitörölgetni utólag az á-kat, ő-ket, stb.Illetve a másik dolog, hogy szerintem nem működik az Auto kijelző fényerő. hiába állítom be, nem csinál semmit.
Köszönöm a segítséget!
-
Laza...
addikt
válasz
cicur99 #5073 üzenetére
Még ez is jó, nekem ez van. Filléres okosság
-
Sztenn
tag
válasz
-HajTömeg- #5069 üzenetére
SZERINTEM fontos újítások vagy javítások nincsenek. majd a következő stable lesz érdekes ahogy az ultimate edition logját nézem:
"* Much more features i cant remember"
-
-HajTömeg-
őstag
Egy ideje ajánlgatja a telefon OTA-n a 15-öst, érdemes frissítenem?
A mostani 13-as is teljesen jó.
MIben jobb vagy rosszabb a 15? -
herdsman12
őstag
válasz
cicur99 #5066 üzenetére
Itt lehetne, de most még az első v15 letölthető.
-
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #5065 üzenetére
Azt írtam feljebb is, hogy ott lehet a zavar, hogy amit itt ultimate néven emlegetnek az nem a stabil kiadás, hanem a fejlesztéseket bemutató, (főzött) nem végleges ROM. Az a korlátozás talán szándékos, de a stabil ROM-okra nem vonatkozik.
-
cicur99
tag
Nekem OTA-n nem ajánlja fel a frissítést 15.0-ról 15.0.0-ra.
Tudtok egy linket, ahonnan leszedhető? -
válasz
herdsman12 #5064 üzenetére
Ennél írja, hogy max. 100 megás frissítéseket tegyünk rá.
Lehet, csak "ott maradt", de mindenesetre érdekes. -
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #5063 üzenetére
Ok, pár napja már saccoltam, hogy a kínai-angol verzióknál nem volt ez a Theme probléma. Ott nem is szerepel a build.prop állományban átírandó sor.
Nem vágom, de az a 100MB nem csak az ultimate ROM-oknál volt probléma?
Én a mostani v15 (multilang) oda-vissza pakolásnál csináltam két OTA frissítést, tehát működik.
TWRP-t eltünteti, de javítható, viszont Theme, ROOT megoldva. -
válasz
herdsman12 #5062 üzenetére
De, a kínai-angolt használtam.
A multilangnál elriasztott, hogy nem frissíthetem OTA a 100 megánál nagyobb méretű frissítésekkel.
-
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #5060 üzenetére
Lehet valamit javítottak Xiaomiék, mert a build.prop átírás javította a Theme kérdést, de a hiba nem ott volt.
MIUI főszerkesztő barátunk (vagyula) írt a javításról.
Nálad nem a kínai-angol verzió van, mert ott simán lehet más a helyzet. -
Nikitaa7
tag
válasz
Viktor0610 #5058 üzenetére
Nagyon köszönöm, megnyugodtam
-
válasz
herdsman12 #5059 üzenetére
Nálam az általad 1-essel jelölt ROM volt fenn a készüléken (13-ról frissítettem), a témákkal nem volt gondom.
Eszerint az UPDATE_SuperSU-v1.93.zip fájl nem tehető fel a gyári recoveryre. Köszi az infót.
-
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #5051 üzenetére
Elméletileg igaz, van a "Stabil", ami kínai-angol nyelvű és a "Multilang" (stabil, többnyelvű).
Az Ultimate (?) elnevezést nem a fejlesztői próbálkozásoknál használták?
A valóságban meg jól összezavarja a helyzetet, hogy a v15-nek van kettő OTA (multilang) változata,
1. MIUI-JHBCNBD 15.0 (nincs ROOT, Theme nem működik, de megoldható)
2. MIUI-15.0.0 (ROOT, Theme rendben)
és van egy letölthető multilang változat, amiben szintén nincs ROOT és Theme nem működik (de megoldható).
(Ezt is bármikor kicserélhetnék a jobbik verzióra.)(#5053) Viktor0610
Az OTA frissítés utáni angol recovery nem tette fel az UPDATE_SuperSU-v1.93.zip állományt.
"-- Install /sdcard2/Download ...
Error: Invalid OTA package, missing scatter
Installation aborted."(#5054) gonorrea
Az OTA frissítés felülírja a TWRP-t, de visszatehető. -
válasz
gonorrea #5056 üzenetére
gonorrea:
Én addig keresgettem a free témák között, amíg nem találtam olyat, amin nem voltak kínai betűk.Nikitaa7:
A 15-ös build szerintem jól sikerült. Mindenképp' jobb, mint a 13-as (nem eszi annyira a RAM-ot), és a hivatalos oldalról letölthető ötösnél meg mindenképp' jobb, mert mikor én azt feltettem, nekem eltüntette a megvásárolt programjaim, holott, mikor megvettem, ötös volt rajta, és az nem produkált ilyen hibát.
Szóval no para, jó az, ami most van! -
gonorrea
senior tag
válasz
Viktor0610 #5055 üzenetére
Ja én is
minden megvan root, su, beállításaim!
Találtam egy iOS7 témát, még tetszik is de zárképernyőn kínai betűk vannak, ezt szerintetek lehet valahogy szerkeszteni? Mert így nem szeretném használni, de ahogy nézem nagyon sok témánál vannak kínai betűk, de így számomra nem faszák
-
-
gonorrea
senior tag
válasz
Viktor0610 #5053 üzenetére
miuiandroid-ról feltett v15ös rom után nekem megmaradt a twrp, nem tudom hogy ez normális e, de így az alól akkor legalább tudom telepíteni az su-t! Mintha azt olvastam volna, hogy felülírja a gyári recoveryre, bár valami olyan info is volt, hogy csak akkor ha ezt tartalmazza a rom
Na nekem ez már KÍNAI
-
-
gonorrea
senior tag
válasz
Viktor0610 #5051 üzenetére
Igen, közben rájöttem, de a miuiandroid-on lévő 15ör rom már tud magyarul (ha jól olvastam), abban is működik az su updater zip ha feltelepítem (mert azt írta a telefon hogy nem rendelkezem rendszergazdai jogokkal, szerezzem be a fejlesztői változatot)
-
gonorrea
senior tag
na egy kicsit kinyírtam a telefonom! Nekem nem ment az ota frissítés en.miui.com ról leszedtem romot, twrp-ből akartam telepíteni de ez is leállt hibával, majd restartnál már csak mi felirat van!
Hogy tudok ilyenkor belépni recoverybe vagy twrpbe? -
Dominó85
addikt
Nincs mit.
Nálam meg most frissül MIUI 15.0.0-ra a Hongmi. Pár perc köröm rágás, aztán remélhetőleg happy ending.
Már látom gondok lesznek... ez a barom TWRP megint a legkésőbb berakott rom-ot (jelen esetben a JBHCBND 15.0-át) akarja visszatenni...
Lesz még egy köröm a TWRP-ben.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Dominó85 #5039 üzenetére
Mint már írták, a TWRP-t ledarálja, ha OTA-n frissítesz. A frissítés úgy fog kinézni, hogy TWRP-be dob, ott kiírja, hogy MD5 file hiányzik, utána látszólag nem történik semmi. Pár perc, és jelzi, hogy lefutott majd újraindul. Na onnan nincs TWRP. De szerintem nem is nagyon kell, mivel root van, frissítés meg mehet OTA-n.
-
Dominó85
addikt
Biztonság -> Engedélyek -> Root jogosultságok kezelése (Root jogosultságok alatt) -> Root Checker mellett pipa!
trebrona
MIUI JHBCNBD15.0 (Stabil kiadás) Legyező mögé bújt Miui figura teáskannával a kezében, alatta kínai hablaty szöveggel.Rányomtam wifi mellett a Frissítésre alul és MIUI 15.0.0 (Stabil kiadás)-t talált frissebbként.
-
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #5022 üzenetére
Hát engem most úgy rendesen elbizonytalanitottál.
Ha nekem most már van TWRP,van root és van téma kezelés is,akkor érdemes lecserélnem a twrp-n keresztül felrakott v15-t az OTA félére????Magyarul lejátszanám én is amit te:
v13 vissza,utána OTA drissités.Van értelme így hogy tulajdonképpen minden működik most?
-
hipernick
tag
Hogy is kell/érdemes ezt a full wipe-ot csinálni?
-
mrmft
senior tag
Abban segitsetek nekem legyszives, hogy mit tudok lekukazni a telefonrol!
MIUI lancher nem fekszik azt mar csereltem Nova-ra, a stock android feluletet mar megszoktam.
Sem a google appjai, sem a MI cloud, etc.. nem erdekelnek, de olyat nem torolnek amibol gond lehet.
A telefonon a gyari ROM van: android verzio: 4.2.2.HM2013023, MIUI-5.3.21, alapsav: MOLY.WR8.W1248.MD.WG.MP.V28.P38, 2014/02/26 21:05
Amit irtanek: AntiSpam.apk, BaiduNetworkLocation.apk, BugReport.apk, CloudService.apk, com.google.android.gms_214301.apk, FM.apk, GameCenterSDKService.apk, GmsCore.apk, GoogleEars.apk, GoogleFeedback.apk, GoogleLoginService.apk, LBESEC_MIUI.apk, MIUICompass.apk, MIUIGallery.apk (ettol a nova galeriaja meg marad gondolom), MIUIHome.apk, PaymentService.apk.
Csak telefonalasra es neha navigaciora / fenykepezesre / netezesre van hasznalva a keszulek. Gmail es egyeb mail programokat mar letoroltem (gmail-t bongeszobol is tudok nezni).
A fentiekbol kiindulvan van esetleg meg valami amit torolhetek, vagy a fentiekbol mit ne toroljek?
Koszonom. -
hipernick
tag
válasz
herdsman12 #5024 üzenetére
A leírást követtem pedig. Egyébként az új dialerrel se jó, szóval azt hiszem kipróbálom a v15-t meg a full wipe-ot...
-
xhege
veterán
Bocsi, hogy itt offolok megint, de a Note topik még elég gyér.
Szóval rootoltam a Note-ot az itt (http://en.miui.com/thread-22103-1-1.html) leírtak szerint. Szépen végig is ment, a miui verzió szám 17.0-ról 17.0.1-re váltott, a Security menüben be tudom pipálni a root engedélyt. Eddig örültem, de pl a root checker szerint nincs rootolva a telefon, illetve root jogosultságot kérő programok szerint sem
Akkor ez mi a fene??? -
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #5024 üzenetére
Kérdés: mi a francért jelzi a stabil v15 romnál nekem, hogy van egy frissebb verzió (v15 stabil kiadás)???
-
herdsman12
őstag
válasz
hipernick #5012 üzenetére
Szinte biztos, hogy nem a tárcsázó okozza a problémát, soha, senki nem panaszkodott ilyenre.
Nem kell sokat agyalni, v5-től v15-ig bármelyik multilang ROM-nak tökéletesen kell működni.
A TWRP feltöltéssel nem próbálkozni kell, hanem pontosan a leírást követni és akkor tuti.
(Regizni kell az olvasáshoz is.)
Jelenleg az OTA v15 a legjobb megoldás, mert Root, Theme működik további mókolás nélkül. -
herdsman12
őstag
válasz
herdsman12 #5022 üzenetére
Kimaradt, hogy fentebb csak a "multilang" verziókról írogatok.
A kínai-angol verziókat nem ismerem. -
herdsman12
őstag
válasz
hevizms #5020 üzenetére
Igen, most így van, hogy csak az OTA frissítésben van a TWRP-t felülíró angol recovery, de ez akár változhat is.
Itt meg az értelme az oda-vissza ROM-olásnak:
Május végén lett letölthető a v15, TWRP-vel feltettem, Root, Theme nem működött, de megoldottam.
A böngésző néha vacakolt, ezért kíváncsiságból csináltam egy TWRP v15-v13 downgrade-t.. Itt jött az első OTA frissítés, ezt is kipróbáltam. Ebbe még nem volt Root és a Theme sem működött. ezt is megoldottam. Aztán, amikor június 17-én megjelent a v15 OTA (2.), amelyik tartalmazta gyárilag a Root és Theme megoldást, akkor gondoltam jobb lehet egy gyári, nem buherált verzió és feltettem. Most ez van még TWRP nélkül, de majd azt is visszapakolom. -
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #5013 üzenetére
Tehát akkor ha jól értem nálam azért nem tünt el a TWRP,mert nem OTA-n keresztül frissitettem a v13-ról v15-re,hanem TWRP-n keresztül. Vagy rosszul gondolom?Eléggé elvesztem ebbe a sok v15 macerába.Amúgy volt értelme annak hogy először feltelepitetted a v15-öt,majd letörölted és visszatetted a v13-at csak azétt hogy OTA-meg frissitsd szintén v15-re?
-
s4tch
veterán
válasz
herdsman12 #5015 üzenetére
Klassz, köszi.
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #5016 üzenetére
mod. megvan
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #5013 üzenetére
-
herdsman12
őstag
Kicsit feljebb összegyűjtöttem pár megoldást.
-
BSOD
senior tag
Pontosan hol lehet a rootot bekapcsolni?
-
herdsman12
őstag
válasz
hevizms #5004 üzenetére
Pedig megpróbáltam pontosan írni, de kezdem újból.
Eddig kétszer csináltam OTA frissítést, mind a két alkalommal eltünt a TWRP, amit utólag az angol recovery-ből visszaraktam . Csak az első alkalommal csodálkoztam ezen, mert utána "vagyula" leírta, hogy ez így működik.
(A TWRP frissítések után nálam is mindig megmaradt a TWRP.)
A miuiandroid.hu fórumról (05.31.) letölthető JHBCNBD15.0 nem ROOT-olt, theme csak biild.prop átírással működik.
A 06.17-én megjelent OTA frissítés ROOT-olt (ki-bekapcsolható), Theme működik.
Az OTA v15 nekem nem érkezett meg a TWRP-vel felrakott JHBCNBD15.0-re, ezért először visszatettem a v13-at és utána már volt OTA v15. Ez valóban ROOT-olt és a Theme is rendben.
Az adattábláról is megkülönböztethető a két v15 verzió.Tap a "Rendszerfrissítések" után a MIUI 15.0.0 (Stabil kiadás) feliratra és ott ezt látod:
A JHBCNBD15.0-nél valami szöveges táblázat látható.
Persze, a miuiandrod fórumon bármikor kicserélhetik a letölthető verziót, hogy ott is a ROOT-olt legyen, de a TWRP-t felülírja a gyári recovery.(#5007) Dominó85 Ok?
-
hipernick
tag
OOh, köszönöm a javaslatokat először kipróbálom a dialer-t, ha nem segít akkor meg a full wipe-ot...
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
hipernick #5008 üzenetére
Nekem 13as rommal szerencsére semmi ilyen problémám nincs, kopkopkop
Esetleg próbáltál már más tárcsázót? pl exdialer -
hipernick
tag
Egy pár hónapja van meg a hongmim és már az elejétől fogva lassúnak bizonyult bizonyos esetekben. Megbízható forrásból lett beszerezve, haveromnak ugyanonnan egyidőben lett rendelve - neki semmi gondja nincs.
Csak a hívásoknál van "megkergülve". Pl. híváslistában rányomok valamelyik névre - képernyőn változás nincs de már elkezdi tárcsázni a számot, majd pár másodperc után utoléri magát... ugyanez a lerakásnál, rányomok de csak pár másodperc után rakja le ténylegesen. Ez főleg akkor kínos ha éppen "anyázok" egyet a telefonbeszélgetés után de még vonalban van az illető.
KEzdetben a gyári kínai rommal ment később a probléma megszűnését remélve felraktam a stable 13 multilang-ot. Úgy hogy semmi programot nem telepítettem fel rá nem is volt problémám, de csak muszáj volt felraknom rá pár alapprogramot - gmail, maps.... aztán azóta megint csinálja. Néha még azt is kiírja hogy a phone vagy milyen alkalmazás nem válaszol...
Ezt kivéve jól működik minden, de hát én főleg telefonálni szeretnék rajta.
Ötlet, javaslat hogy mivel próbálkozzak?
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #5001 üzenetére
Igen, igazad lesz, mert a szürke opció mögött BE van kapcsolva a root jogosultság.
herdsman12
Csak a kedvedért elindítottam recovery-ben a telefont. TWRP fogadott, ahogyan eddig mindig.Továbbá a telefon v15 alatt rootolt, már leesett. Hevizms kolléga felnyitotta a csipás szememet. A Themes nekem is megy, bár sokat nem variáltam ott, max háttereket lesek néha.
-
s4tch
veterán
Első gondok a Hongmival:
- néha eldobja a hálózatot. Vodás kártya, 1. SIM slotban, nincs a kettesben semmi. Ilyenkor újra kéri a PIN kódot is. Kártyahibára gyanakszom, ezt már kb. egy hete, a frissítés előtt is csinálta.
- Legfrissebb stabil multi ROM alá nem megy fel a TWRP, pedig a leírás szerint csinálom. Egyszerűen a gyári recovery jön be.Ötletek?
-
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #5003 üzenetére
Hát én nem tudom mit csináltál,de nekem egyszer sem cserélt le egy rom sem TWRP-t.
Pedig aztán én szinte minden romot kipróbáltam.
Theme nem működött,de a build.prop fájl átírása segitett.
Biztonság/engedélyek/root jogosultságok nlam is szürke,de ettől függetlenül rootolt a teló,igaz arra már nem emlékszem hogy utána rootoltam,vagy eleve az volt-e.
Most éppen ez van fenn: -
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85 #4993 üzenetére
Már minden megoldást kipróbáltam. A TWRP-vel telepített első v15 nem Root-olt és lecseréli a TWRP-t angol CWM-re, Theme nem működik. A TWRP, ROOT, Theme megoldható, fentebb már írtam.
Az OTA v15 gyárilag ROOT-olt és a Biztonság - Engedélyek-nél bekapcsolható, TWRP-t szintén lecseréli, Theme ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 256GB Blue Makulátlan állapot, 100% akku!
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest