- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BSOD
senior tag
Én a BW időjárással vagyok így. Wifi van, de van hogy napokig nem frissít. Kellene valami használható időjárás...
-
mclane_
aktív tag
Azt vettem észre, hogy mostanában a whatsapp mobilnetről nem hajlandó az auto syncre. Azaz amíg wifin minden üzenetet rendesen megkapok, addig mobilneten csak akkor ha elindítom a progit. Mitől lehet ez?
-
kano
nagyúr
válasz
Dominó85 #5294 üzenetére
Én is vettem 2db-ot (nem ilyet, de nagyon hasonlót), de a felrakásnál a széleken nem tapad tökéletesen (pedig szerintem jól le volt tisztítva a kijelző). Olvastam valami elektrosztatikusságról ami ilyenkor bejátszhat, de nem foglalkoztam vele túl sokat. Nem zavar a kis fehéredés a széleken és nem válik el. Így maradt...
-
Dominó85
addikt
[link] Nekem ez a fajta van. 2db-ot vettem, mondván úgy is elbacarintom az első felrakását, de szerencsére az első is közel tökéletesen felment. Akinek meg leválik egy idő után a tempered glass, az vagy xarul tette fel (nem tisztította le a kijelzőt eléggé, vagy silány minőségű "tempered glass"-nak mondott valamit vett.
-
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms #5283 üzenetére
"A" navigációs van rajta.
Köszönöm a válaszokat, ezt nem is néztem, hogy egyesével lehet kijelölni.
Ezeket a szuper tempered glass kijelzővédőket honnan rendelitek? Valaki írta, hogy neki levált.
Mondjuk nekem perpill matt fólia van, 2 hónapja rendeltem 7et, de még mindig az elsőt nyúzom. -
-
BSOD
senior tag
válasz
Laza... #5286 üzenetére
A németekkel "jóban vagyok", én csináltam nekik javított rajzot a lézervágáshoz annó.
Most viszont megvetem doongoo telefonját a Zasszonynak és kértem, hogy hagyja rajta az üveget, mert kíváncsi voltam milyen. A helyzet az, hogy lényegesen igényesebb mint a fólia. Kellemesebb a tapintása és könnyebben takarítható is. -
BSOD
senior tag
Nézegetem a tempered glass kijelzővédőket. Árban elég nagy szórás van (akár + 100-120% is). Minőségben lehet különbség? Valamire oda kell figyelni a választásnál?
-
mclane_
aktív tag
Találkoztatok olyannal, hogy kiírja a telefon, hogy soka a szemét rajta, majd ő szépen letörli a junkokat. Engedélyezem neki, erre ügyesen fogja és A navigációs szoftver fájljait szépen kigyomlálja, és nyilván innentől kezdve nem is akar működni a progi. Hogy lehet ezt kikerülni, gondolo, hogy ne használjam ezt a gyári appot.
-
cicur99
tag
válasz
Dominó85 #5259 üzenetére
Ez a Power Bank is jó lehet
-
kano
nagyúr
Én úgy vagyok az Alival, hogy nagyon sok cucc csak ott érhető el. Telefont nem vásárolnék ott, de tok, fólia, stb (kisebb értékben) tökéletes lehet a nagy választék miatt.
Eddig rendeltem már onnan MiKey-t, és Hongmi hátlapot és eredeti jött. Most Magyarországon van már 2db neoprene tokom is...
Igazából nem rosszabb/jobb szerintem sem mint az ebay.Dominó85
És még az sem biztos, hogy az eredeti...Igazából mindegy is csak jól bírja és ne legyen vele gond.
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #5245 üzenetére
Bocs sűrűzök, majd ha lesz egy lélegzetvételnyi időm, akkor tüzetesebben utánajárok.
kano
Későn tetted be...Francba. No mindegy én megírtam a kicsi kínainak és az alibaba-nak is ordernumber-vel együtt, hogy ha az eladó hamisat küld akkor full refundot kérek! Ja és ha nem eredeti, akkor el se küldje és kérem a pénzem vissza. Az alibaba már lereagálta és noticed státuszba tette az üzenetemet. Meglássuk 3-4 hét múlva.
Laza...
Ali-n lehet úgy is vásárolni, hogy a PP-hez csatolt számlán keresztül vegye le a pénzt. Amúgy meg amennyi csaló webshop van annyi csaló zsibárus az Ali-n, szóval én nem teszek köztük különbséget. A PP-n keresztüli refund is ugyanolyan lassú, mint az Alibaba-n keresztüli. Ja és a PP 45 napig, míg az ALi 60-90 napig véd és a hatékonyságuk közel azonos, ha valaki jól érvel. Aki nem tud elég jól az ne használja az Aliexpresst. Ennyi. Én se ülnék Ferrariba, ha csak egy Polskit merek elvezetni. -
kano
nagyúr
válasz
Laza... #5268 üzenetére
Na, nekem is ez a gyanús és én is így gondolom. A szövegben nem írja le egyértelműen, hogy eredeti Xiaomi Power Bank. Akkor már inkább innen rendelnék, mégis több ezer értékelése van.
Kérdés, hogy mennyivel gyengébbek mint az eredetiek. A fényképen lévőek eredetinek tűnnek...
-
Laza...
addikt
Én "megnyugtatlak", kb 90% hogy koppintás. Ha valaki eredetit árul, akkor szeret atta hivatkozni, itt meg csak próbálja sejtetni Veled hogy az. Átverés - szerintem- De mindenki a maga pénztárcájának barátja
Különösen annak fényében, hogy a megbízhatónak tudott (és az is) Minideal is belefutott egy rakás Hongmi koppintásba (pedig rájuk ez egyáltalán nem jellemző, akkor mit vársz egy alis faxtól...)
-
kano
nagyúr
Én is gondolkodom a rendelésen, de eredeti lehet ez?
A szövegben sehol sem írja ki, hogy Xiaomi powerbank csak a képeken látszik, hogy az. Ha a fénykép a készletről valódi akkor nyilván jó lehet, de...
És az eladásnál az van írva, hogy 6 napig érvényes még az ár....
Ha megnyugtattok, akkor én rendelek is szerintem... -
paulkaresz
aktív tag
én pesten melózok,nekem is csak paypalom van,de akár ma is oda tudom adni a kp-t
-
Kornel
veterán
válasz
m4csk4fogo #5263 üzenetére
egybe én is beszállok, bp környékén ha rendelne valaki még
-
Dominó85
addikt
válasz
paulkaresz #5260 üzenetére
emberenként max 5db rendelhető be. Én Hajtömeg-nek veszek 1-et meg magamnak 2-őt. Így a vám és áfa mentes övezetben marad az értékük. Ennyiért ajándék, ha eredeti. Nagyon remélem hogy azok. A rendelésnél meg is "fenyegettem" a kicsi kínait hogy ne is merjen trükközni vagy baj lesz.
Biztosan nagyon megijedt tőlem...
-
Dominó85
addikt
Aliexpress-en most féláron van a Xiaomi 10400mAh powerbank a SuperDeals keretein belül!!!
-
rozso22
csendes tag
Sorry
-
rozso22
csendes tag
Hali, ha root-olni szeretném, és így csinálom, jó lesz? És ezt honnan tudom letőlteni, Stock MI-Recovery 2.0.1?
-
evok
csendes tag
Köszi a választ!
-
-
evok
csendes tag
Arcok!
Úgy tűnik ez lesz az a márka amit ki fogok próbálni. Milyen oldalt tudtok kínából ahonnan érdemes rendelni? Mert a magyar forgalmazói árak pofátlanok.
-
BSOD
senior tag
válasz
hevizms #5249 üzenetére
Megvan nálam is a (nincs név). Ha rányomok, akkor ugyanúgy bejön a "csoportok", úgyhogy funkcionalitásban nem érzek problémát. Ez talán csak valami fordítási (magyarítási) hiány lehet...
Szerintem sokkal gázabb, hogy a híváslistában beállítástól függetlenül keresztnév van elöl.
-
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #5248 üzenetére
Ez pontosan igy van nálam is.Ha az utonév előre beállitás van,akkor visszajön a csoportok.
-
herdsman12
őstag
Egyre érdekesebb, többszöri próbálkozás után nálam (v15.0.0, multilang) egyértelműen a következő a helyzet:
A "Vezetéknév elöl" beállításnál a Névjegyzék első sora "Saját profil beállítása" vagy a beírt név, a második sor "(nincs név)", utána következnek a névjegyek.
Amennyiben az "Utónév előre" a beállítás, akkor a második sor visszaváltozik "Csoportok"-ra.
Nem változott a helyzet a v13 márciusi megjelenése óta. -
hevizms
addikt
válasz
Nálam is úgy van ahogy te irod.Ez bizony hiba a Miui részéről
-
BSOD
senior tag
válasz
Ilyen "nincs név" dolgot én sem látok, viszont a névjegyzék "vezetéknév elöl" megjelenítése mellett, a híváslista "keresztnév előlt" használ.
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #5242 üzenetére
Nekem nem vált át nincs névre. Kipróbáltam, de nem találkoztam ezzel az anomáliával.
-
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85 #5241 üzenetére
Nem olvastad elég figyelmesen az előző hsz-om végét, ezért ragozzuk tovább a kérdést.
Azt írtam én, hogy miattam kellene a fejlesztőknek bármit is átalakítani? Nem! Azt jeleztem, hogy a magyar nyelvi beállításoknak megfelelően kellene látnunk a névjegyekeket, valamint a dátumot is egységesen mindenhol.
A Névjegyzék - Csoportok kérdés is egyértelmű hiba jelen állapotában.
Arra azért kiváncsi vagyok, hogy a V5 után a Névjegyek második sorába került Csoportok, ami "Vezn,Kern" beállításkor átváltozik "(nincs név)"-re miért is "jobban bejön"?
Szerintem egyértelmű, hogy a MIUI fejlesztőinek, egyszerre, minden ember kedvére jól rendbe kellene rakni ezeket. Ezért is kérik a hibák jelentését.(Nekem a gömbakváriumnál jobban bejött az előző ikon, de ez már valóban lényegtelen kérdés.)
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #5240 üzenetére
Nem lehet, hogy csak épp rossz napod van és keresed a kánkán a csomót?
Én pélsául ami zavart, azt megoldottam egy alternativ programmal. Azért a MIUI készítői sem tehetnek minden ember kedvére egyszerre. Pl nekem az új tárcsázó/névjegyek valamint az adatforgalmat mutató hullámzó gömb jobban bejön, mint a V5-ös frissítésben lévők.
-
herdsman12
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
herdsman12 #5238 üzenetére
Letöltesz egy másik tárcsázót , és használod azt
-
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg- #5237 üzenetére
Nem betűrendben keresek, ott a névjegyek pont rendben vannak.
Most nézem, az ottani keresővel is vannak gondok, mert a "víz" keresésre nem mutatja a "víz gáz szerelő"-ként "Jegyzetek"-ben jelzett mestert. Két másik, "Vízmű"-vet viszont mutat és a "szerel" keresésre is mutatja mindet.
A "Tárcsázó"-ban keresek és pont látom a fordított névjegyeket.
Az elmúlt 7 évben Symbiant használtam és abban a korszerűtlen rendszerben ez tökéletesen működött, nem hiszem, hogy túlzott elvárásaim vannak. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
herdsman12 #5236 üzenetére
Elhiszem,hogy bosszantó,de ha keresel valakit,te elkezdesz betűrendben nézelődni?
Csak mert a gyakorlatban és is mindig úgy keresek,ahogy itt előttem írták, elkezdem beírni a vezetéknevet és 90%-ban már a második betű után rá is tudok nyomni az illetőre... -
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #5233 üzenetére
Nincs semmi extra jelentősége, csak gagyi.
Ha a Névjegyzékben beállítható a magyar használatnak megfelelő "Vezetéknév, Keresztnév" megjelenítés, akkor a Tárcsázóban is úgy kellene megjelennie.
A v13-tól átalakított "Névjegyzék - Csoportok" is a "RONTOTT" kategóriába tartozik.
Pontosan ilyen gagyi megoldás, hogy az "Idő, Dátum" widget csak nn.hh.ééééé formátumban hajlandó a dátum kijelzésre, miközben a gyári "Időjárás" widget ismeri a hh.nn kijelzést.(#5234) mrfrakk
(#5235) -HajTömeg-Két éve átírtam szabványos (?) rendbe a kb 400 db névjegyemet, nem szívesen írnám vissza. Éppen elég probléma, hogy az Android nem hajlandó darabonként menteni/exportálni a névjegyeket.
Örülnék, ha nem nekem kellene trükközni a használható rendszerért, hanem csak egyszerűen jó lenne.
(újból jelzem a hivatalos fórumon ezeket) -
válasz
herdsman12 #5231 üzenetére
Nem tudom, miért fontos, hogy mi szerint mutassa a tárcsázó a neveket, de két javaslat.
- próbáld ki "Keresztnév, Vezetéknév" szerint, hátha.
- én sosem keresek a névjegyzékből, hanem elkezdem beírni a nevet, és kidobja pár karakter után a találatot. -
mrmft
senior tag
válasz
herdsman12 #5231 üzenetére
Passz, en csak most kezdek ismerkedni a telefonnal.
Nem bontom kulon vezetek nev, keresztnevre - az egyesz nev a vezeteknevnel van igy biztsan nem cserelget semmit.
Nekem az idozitett ki-/bekapcsolas hianyzik nagyon.. -
mrmft
senior tag
válasz
herdsman12 #5226 üzenetére
Ilyen nalam sincs, a legfrisebb magyar honlapos ROM-mal.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
herdsman12 #5226 üzenetére
Frissiteni kellene.
Vagyula fele 24-es romra, updaterrel
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
herdsman12 #5224 üzenetére
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
herdsman12 #5222 üzenetére
Tarcsazo, beallitasok, tovabbi beallitasok
-
herdsman12
őstag
Nem találok VOIP beállítást, külső alkalmazás kell hozzá?
-
esox
senior tag
válasz
gonorrea #5208 üzenetére
Haszálhatod az AirDroid-ot is. Igaz ez nem ad meghatót, de látod a teló tárhelyet, sd kártyát, telepített progikat (fel-/letöltés), kamerát..mindent. Még futó alkalmazást is tudsz nézni pc-n keresztül és képernyőt is tudsz menteni. Kb 2 éve használom minden készülékemen fent van.
-
mrmft
senior tag
válasz
Graphics #5215 üzenetére
Nem kellett volna, a topicjaban irjak, hogy aki hagyta a 23mas gyarit ott nem volt gond, frissites utan elment a 2. SIM.
-
Graphics
Jómunkásember
Tudom, nem teljesen ide tartozik ,de hátha valaki belefutott már.
Xiaomi Hongmi 1S telefonra feltettem az elérhető legfrissebb magyar ROM-ot a magyar közösség oldaláról.
Minden rendben is van működésileg, viszont a második SIM foglalatban Telenor kártyát látja, de nem használja, vodafone-t pedig nem is látja.
Valaki találkozott már ezzel?
-
-
Kornel
veterán
válasz
Viktor0610 #5212 üzenetére
ha note-ról beszélünk akkor nem
még mindig nem kell senkinek olcsó hongmi?
-
-
hege21
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5207 üzenetére
Majd a duplája az Eu raktárról.....
-
gonorrea
senior tag
válasz
Viktor0610 #5209 üzenetére
nem voltam elég figyelmes, ezért megkövetlek! Na meg köszönöm is
-
-
gonorrea
senior tag
válasz
Viktor0610 #5198 üzenetére
Sajnos nem oldotta meg a problémát, Tc így sem látja a telefon memóriáját
Én erre a megoldásra gondoltam, hátha már a 15.0.0 alatt is megy -
-
Kornel
veterán
válasz
Viktor0610 #5204 üzenetére
nyilván nem utalok el 47k-t (a note-ért) ismeretlenül, találomra.
viszont a kis kínai úgy szabadkozott, amikor 1 hét után erősebben rákérdeztem, hogy merre jár a telefon, teljesen meglepő volt. pedig nem sok pénzt hagytam ott, mégis fontos volt neki, hogy elégedett legyek, de az is voltam szerencsére -
Nem véletlen van az lesajnálva...
Saját példa. EGY cégtől kértem árajánlatot, vagy HAT másik is megkeresett, vadabbnál vadabb ajánlattal (gyanúsan olcsó), végül nem rendeltem egyiktől sem, mert nem ismertem a cégeket.A te mondandód lényege is pont ez: "de tudtam kinél teszem, volt már előzetes információm róla."
-
gonorrea
senior tag
válasz
Viktor0610 #5200 üzenetére
nekem látja a gép de csak sajátgép funkció látja a telefont, pl. totalcommander nem! Erre volt megoldás az általam említett .zip
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest