Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

BSOD senior tag Én a BW időjárással vagyok így. Wifi van, de van hogy napokig nem frissít. Kellene valami használható időjárás... 
- 

mclane_ aktív tag Azt vettem észre, hogy mostanában a whatsapp mobilnetről nem hajlandó az auto syncre. Azaz amíg wifin minden üzenetet rendesen megkapok, addig mobilneten csak akkor ha elindítom a progit. Mitől lehet ez? 
- 

kano nagyúr válasz  Dominó85

üzenetére Dominó85

üzenetéreÉn is vettem 2db-ot (nem ilyet, de nagyon hasonlót), de a felrakásnál a széleken nem tapad tökéletesen (pedig szerintem jól le volt tisztítva a kijelző). Olvastam valami elektrosztatikusságról ami ilyenkor bejátszhat, de nem foglalkoztam vele túl sokat. Nem zavar a kis fehéredés a széleken és nem válik el. Így maradt... 
- 

Dominó85 addikt [link] Nekem ez a fajta van. 2db-ot vettem, mondván úgy is elbacarintom az első felrakását, de szerencsére az első is közel tökéletesen felment. Akinek meg leválik egy idő után a tempered glass, az vagy xarul tette fel (nem tisztította le a kijelzőt eléggé, vagy silány minőségű "tempered glass"-nak mondott valamit vett.  
- 

mclane_ aktív tag válasz  hevizms

üzenetére hevizms

üzenetére"A" navigációs van rajta. 
 Köszönöm a válaszokat, ezt nem is néztem, hogy egyesével lehet kijelölni.
 Ezeket a szuper tempered glass kijelzővédőket honnan rendelitek? Valaki írta, hogy neki levált.
 Mondjuk nekem perpill matt fólia van, 2 hónapja rendeltem 7et, de még mindig az elsőt nyúzom.
- 

- 

BSOD senior tag válasz  Laza...

üzenetére Laza...

üzenetéreA németekkel "jóban vagyok", én csináltam nekik javított rajzot a lézervágáshoz annó. 
 Most viszont megvetem doongoo telefonját a Zasszonynak és kértem, hogy hagyja rajta az üveget, mert kíváncsi voltam milyen. A helyzet az, hogy lényegesen igényesebb mint a fólia. Kellemesebb a tapintása és könnyebben takarítható is.
- 

BSOD senior tag Nézegetem a tempered glass kijelzővédőket. Árban elég nagy szórás van (akár + 100-120% is). Minőségben lehet különbség? Valamire oda kell figyelni a választásnál? 
- 

mclane_ aktív tag Találkoztatok olyannal, hogy kiírja a telefon, hogy soka a szemét rajta, majd ő szépen letörli a junkokat. Engedélyezem neki, erre ügyesen fogja és A navigációs szoftver fájljait szépen kigyomlálja, és nyilván innentől kezdve nem is akar működni a progi. Hogy lehet ezt kikerülni, gondolo, hogy ne használjam ezt a gyári appot.    
- 

cicur99 tag válasz  Dominó85

üzenetére Dominó85

üzenetéreEz a Power Bank is jó lehet 
- 

kano nagyúr Én úgy vagyok az Alival, hogy nagyon sok cucc csak ott érhető el. Telefont nem vásárolnék ott, de tok, fólia, stb (kisebb értékben) tökéletes lehet a nagy választék miatt. 
 Eddig rendeltem már onnan MiKey-t, és Hongmi hátlapot és eredeti jött. Most Magyarországon van már 2db neoprene tokom is...
 Igazából nem rosszabb/jobb szerintem sem mint az ebay.Dominó85 
 És még az sem biztos, hogy az eredeti... Igazából mindegy is csak jól bírja és ne legyen vele gond. Igazából mindegy is csak jól bírja és ne legyen vele gond.
- 

Dominó85 addikt válasz  herdsman12

üzenetére herdsman12

üzenetéreBocs sűrűzök, majd ha lesz egy lélegzetvételnyi időm, akkor tüzetesebben utánajárok.  kano 
 Későn tetted be... Francba. No mindegy én megírtam a kicsi kínainak és az alibaba-nak is ordernumber-vel együtt, hogy ha az eladó hamisat küld akkor full refundot kérek! Ja és ha nem eredeti, akkor el se küldje és kérem a pénzem vissza. Az alibaba már lereagálta és noticed státuszba tette az üzenetemet. Meglássuk 3-4 hét múlva. Francba. No mindegy én megírtam a kicsi kínainak és az alibaba-nak is ordernumber-vel együtt, hogy ha az eladó hamisat küld akkor full refundot kérek! Ja és ha nem eredeti, akkor el se küldje és kérem a pénzem vissza. Az alibaba már lereagálta és noticed státuszba tette az üzenetemet. Meglássuk 3-4 hét múlva. Laza... 
 Ali-n lehet úgy is vásárolni, hogy a PP-hez csatolt számlán keresztül vegye le a pénzt. Amúgy meg amennyi csaló webshop van annyi csaló zsibárus az Ali-n, szóval én nem teszek köztük különbséget. A PP-n keresztüli refund is ugyanolyan lassú, mint az Alibaba-n keresztüli. Ja és a PP 45 napig, míg az ALi 60-90 napig véd és a hatékonyságuk közel azonos, ha valaki jól érvel. Aki nem tud elég jól az ne használja az Aliexpresst. Ennyi. Én se ülnék Ferrariba, ha csak egy Polskit merek elvezetni. 
- 

kano nagyúr válasz  Laza...

üzenetére Laza...

üzenetéreNa, nekem is ez a gyanús és én is így gondolom. A szövegben nem írja le egyértelműen, hogy eredeti Xiaomi Power Bank. Akkor már inkább innen rendelnék, mégis több ezer értékelése van. Kérdés, hogy mennyivel gyengébbek mint az eredetiek. A fényképen lévőek eredetinek tűnnek... 
- 

Laza... addikt Én "megnyugtatlak", kb 90% hogy koppintás. Ha valaki eredetit árul, akkor szeret atta hivatkozni, itt meg csak próbálja sejtetni Veled hogy az. Átverés - szerintem- De mindenki a maga pénztárcájának barátja Különösen annak fényében, hogy a megbízhatónak tudott (és az is) Minideal is belefutott egy rakás Hongmi koppintásba (pedig rájuk ez egyáltalán nem jellemző, akkor mit vársz egy alis faxtól...) 
- 

kano nagyúr Én is gondolkodom a rendelésen, de eredeti lehet ez?  A szövegben sehol sem írja ki, hogy Xiaomi powerbank csak a képeken látszik, hogy az. Ha a fénykép a készletről valódi akkor nyilván jó lehet, de... A szövegben sehol sem írja ki, hogy Xiaomi powerbank csak a képeken látszik, hogy az. Ha a fénykép a készletről valódi akkor nyilván jó lehet, de...
 És az eladásnál az van írva, hogy 6 napig érvényes még az ár....
 Ha megnyugtattok, akkor én rendelek is szerintem...
- 

paulkaresz aktív tag én pesten melózok,nekem is csak paypalom van,de akár ma is oda tudom adni a kp-t 
- 

Kornel veterán válasz  m4csk4fogo

üzenetére m4csk4fogo

üzenetéreegybe én is beszállok, bp környékén ha rendelne valaki még  
- 

Dominó85 addikt válasz  paulkaresz

üzenetére paulkaresz

üzenetéreemberenként max 5db rendelhető be. Én Hajtömeg-nek veszek 1-et meg magamnak 2-őt. Így a vám és áfa mentes övezetben marad az értékük. Ennyiért ajándék, ha eredeti. Nagyon remélem hogy azok. A rendelésnél meg is "fenyegettem" a kicsi kínait hogy ne is merjen trükközni vagy baj lesz.  Biztosan nagyon megijedt tőlem... Biztosan nagyon megijedt tőlem... 
- 

Dominó85 addikt Aliexpress-en most féláron van a Xiaomi 10400mAh powerbank a SuperDeals keretein belül!!! 
- 

rozso22 csendes tag Sorry  
- 

rozso22 csendes tag Hali, ha root-olni szeretném, és így csinálom, jó lesz? És ezt honnan tudom letőlteni, Stock MI-Recovery 2.0.1? 
- 

evok csendes tag Köszi a választ! 
- 

- 

evok csendes tag Arcok! Úgy tűnik ez lesz az a márka amit ki fogok próbálni. Milyen oldalt tudtok kínából ahonnan érdemes rendelni? Mert a magyar forgalmazói árak pofátlanok. 
- 

BSOD senior tag válasz  hevizms

üzenetére hevizms

üzenetéreMegvan nálam is a (nincs név). Ha rányomok, akkor ugyanúgy bejön a "csoportok", úgyhogy funkcionalitásban nem érzek problémát. Ez talán csak valami fordítási (magyarítási) hiány lehet... Szerintem sokkal gázabb, hogy a híváslistában beállítástól függetlenül keresztnév van elöl. 
- 

hevizms addikt válasz  herdsman12

üzenetére herdsman12

üzenetéreEz pontosan igy van nálam is.Ha az utonév előre beállitás van,akkor visszajön a csoportok. 
- 

herdsman12 őstag Egyre érdekesebb, többszöri próbálkozás után nálam (v15.0.0, multilang) egyértelműen a következő a helyzet: 
 A "Vezetéknév elöl" beállításnál a Névjegyzék első sora "Saját profil beállítása" vagy a beírt név, a második sor "(nincs név)", utána következnek a névjegyek.
 Amennyiben az "Utónév előre" a beállítás, akkor a második sor visszaváltozik "Csoportok"-ra.
 Nem változott a helyzet a v13 márciusi megjelenése óta.
- 

hevizms addikt válasz  herdsman12

üzenetére herdsman12

üzenetéreNálam is úgy van ahogy te irod.Ez bizony hiba a Miui részéről 
- 

BSOD senior tag válasz  herdsman12

üzenetére herdsman12

üzenetéreIlyen "nincs név" dolgot én sem látok, viszont a névjegyzék "vezetéknév elöl" megjelenítése mellett, a híváslista "keresztnév előlt" használ.  
- 

üzenetére herdsman12

üzenetéreNekem nem vált át nincs névre. Kipróbáltam, de nem találkoztam ezzel az anomáliával.  
- 

herdsman12 őstag válasz  Dominó85

üzenetére Dominó85

üzenetéreNem olvastad elég figyelmesen az előző hsz-om végét, ezért ragozzuk tovább a kérdést. 
 Azt írtam én, hogy miattam kellene a fejlesztőknek bármit is átalakítani? Nem! Azt jeleztem, hogy a magyar nyelvi beállításoknak megfelelően kellene látnunk a névjegyekeket, valamint a dátumot is egységesen mindenhol.
 A Névjegyzék - Csoportok kérdés is egyértelmű hiba jelen állapotában.
 Arra azért kiváncsi vagyok, hogy a V5 után a Névjegyek második sorába került Csoportok, ami "Vezn,Kern" beállításkor átváltozik "(nincs név)"-re miért is "jobban bejön"?
 Szerintem egyértelmű, hogy a MIUI fejlesztőinek, egyszerre, minden ember kedvére jól rendbe kellene rakni ezeket. Ezért is kérik a hibák jelentését.(Nekem a gömbakváriumnál jobban bejött az előző ikon, de ez már valóban lényegtelen kérdés.) 
- 

üzenetére herdsman12

üzenetéreNem lehet, hogy csak épp rossz napod van és keresed a kánkán a csomót?  Én pélsául ami zavart, azt megoldottam egy alternativ programmal. Azért a MIUI készítői sem tehetnek minden ember kedvére egyszerre. Pl nekem az új tárcsázó/névjegyek valamint az adatforgalmat mutató hullámzó gömb jobban bejön, mint a V5-ös frissítésben lévők. Én pélsául ami zavart, azt megoldottam egy alternativ programmal. Azért a MIUI készítői sem tehetnek minden ember kedvére egyszerre. Pl nekem az új tárcsázó/névjegyek valamint az adatforgalmat mutató hullámzó gömb jobban bejön, mint a V5-ös frissítésben lévők.   
- 

herdsman12 őstag 
- 

Graphics Jómunkásember válasz  herdsman12

üzenetére herdsman12

üzenetéreLetöltesz egy másik tárcsázót , és használod azt  
- 

herdsman12 őstag válasz  -HajTömeg-

üzenetére -HajTömeg-

üzenetéreNem betűrendben keresek, ott a névjegyek pont rendben vannak. 
 Most nézem, az ottani keresővel is vannak gondok, mert a "víz" keresésre nem mutatja a "víz gáz szerelő"-ként "Jegyzetek"-ben jelzett mestert. Két másik, "Vízmű"-vet viszont mutat és a "szerel" keresésre is mutatja mindet.
 A "Tárcsázó"-ban keresek és pont látom a fordított névjegyeket.
 Az elmúlt 7 évben Symbiant használtam és abban a korszerűtlen rendszerben ez tökéletesen működött, nem hiszem, hogy túlzott elvárásaim vannak.
- 

-HajTömeg- őstag válasz  herdsman12

üzenetére herdsman12

üzenetéreElhiszem,hogy bosszantó,de ha keresel valakit,te elkezdesz betűrendben nézelődni? 
 Csak mert a gyakorlatban és is mindig úgy keresek,ahogy itt előttem írták, elkezdem beírni a vezetéknevet és 90%-ban már a második betű után rá is tudok nyomni az illetőre...
- 

herdsman12 őstag válasz  Viktor0610

üzenetére Viktor0610

üzenetéreNincs semmi extra jelentősége, csak gagyi. 
 Ha a Névjegyzékben beállítható a magyar használatnak megfelelő "Vezetéknév, Keresztnév" megjelenítés, akkor a Tárcsázóban is úgy kellene megjelennie.
 A v13-tól átalakított "Névjegyzék - Csoportok" is a "RONTOTT" kategóriába tartozik.
 Pontosan ilyen gagyi megoldás, hogy az "Idő, Dátum" widget csak nn.hh.ééééé formátumban hajlandó a dátum kijelzésre, miközben a gyári "Időjárás" widget ismeri a hh.nn kijelzést.(#5234) mrfrakk 
 (#5235) -HajTömeg-Két éve átírtam szabványos (?) rendbe a kb 400 db névjegyemet, nem szívesen írnám vissza. Éppen elég probléma, hogy az Android nem hajlandó darabonként menteni/exportálni a névjegyeket. 
 Örülnék, ha nem nekem kellene trükközni a használható rendszerért, hanem csak egyszerűen jó lenne.
 (újból jelzem a hivatalos fórumon ezeket)
- 

válasz  herdsman12

üzenetére herdsman12

üzenetéreNem tudom, miért fontos, hogy mi szerint mutassa a tárcsázó a neveket, de két javaslat. 
 - próbáld ki "Keresztnév, Vezetéknév" szerint, hátha.
 - én sosem keresek a névjegyzékből, hanem elkezdem beírni a nevet, és kidobja pár karakter után a találatot.
- 

mrmft senior tag válasz  herdsman12

üzenetére herdsman12

üzenetérePassz, en csak most kezdek ismerkedni a telefonnal. 
 Nem bontom kulon vezetek nev, keresztnevre - az egyesz nev a vezeteknevnel van igy biztsan nem cserelget semmit.
 Nekem az idozitett ki-/bekapcsolas hianyzik nagyon..
- 

mrmft senior tag válasz  herdsman12

üzenetére herdsman12

üzenetéreIlyen nalam sincs, a legfrisebb magyar honlapos ROM-mal. 
- 

üzenetére herdsman12

üzenetéreFrissiteni kellene. Vagyula fele 24-es romra, updaterrel 
- 

üzenetére herdsman12

üzenetére
- 

üzenetére herdsman12

üzenetéreTarcsazo, beallitasok, tovabbi beallitasok 
- 

herdsman12 őstag Nem találok VOIP beállítást, külső alkalmazás kell hozzá? 
- 

esox senior tag válasz  gonorrea

üzenetére gonorrea

üzenetéreHaszálhatod az AirDroid-ot is. Igaz ez nem ad meghatót, de látod a teló tárhelyet, sd kártyát, telepített progikat (fel-/letöltés), kamerát..mindent. Még futó alkalmazást is tudsz nézni pc-n keresztül és képernyőt is tudsz menteni. Kb 2 éve használom minden készülékemen fent van. 
- 

mrmft senior tag válasz  Graphics

üzenetére Graphics

üzenetéreNem kellett volna, a topicjaban irjak, hogy aki hagyta a 23mas gyarit ott nem volt gond, frissites utan elment a 2. SIM. 
- 

Graphics Jómunkásember Tudom, nem teljesen ide tartozik ,de hátha valaki belefutott már. Xiaomi Hongmi 1S telefonra feltettem az elérhető legfrissebb magyar ROM-ot a magyar közösség oldaláról. Minden rendben is van működésileg, viszont a második SIM foglalatban Telenor kártyát látja, de nem használja, vodafone-t pedig nem is látja. Valaki találkozott már ezzel? 
- 

- 

Kornel veterán válasz  Viktor0610

üzenetére Viktor0610

üzenetéreha note-ról beszélünk akkor nem    még mindig nem kell senkinek olcsó hongmi? 
- 

- 

hege21 aktív tag válasz  Viktor0610

üzenetére Viktor0610

üzenetéreMajd a duplája az Eu raktárról..... 
- 

gonorrea senior tag válasz  Viktor0610

üzenetére Viktor0610

üzenetére nem voltam elég figyelmes, ezért megkövetlek! Na meg köszönöm is nem voltam elég figyelmes, ezért megkövetlek! Na meg köszönöm is 
- 

- 

üzenetére Viktor0610

üzenetéreSajnos nem oldotta meg a problémát, Tc így sem látja a telefon memóriáját  
 Én erre a megoldásra gondoltam, hátha már a 15.0.0 alatt is megy
- 

- 

Kornel veterán válasz  Viktor0610

üzenetére Viktor0610

üzenetérenyilván nem utalok el 47k-t (a note-ért) ismeretlenül, találomra. 
 viszont a kis kínai úgy szabadkozott, amikor 1 hét után erősebben rákérdeztem, hogy merre jár a telefon, teljesen meglepő volt. pedig nem sok pénzt hagytam ott, mégis fontos volt neki, hogy elégedett legyek, de az is voltam szerencsére 
- 

Nem véletlen van az lesajnálva... 
 Saját példa. EGY cégtől kértem árajánlatot, vagy HAT másik is megkeresett, vadabbnál vadabb ajánlattal (gyanúsan olcsó), végül nem rendeltem egyiktől sem, mert nem ismertem a cégeket.A te mondandód lényege is pont ez: "de tudtam kinél teszem, volt már előzetes információm róla." 
- 

üzenetére Viktor0610

üzenetérenekem látja a gép de csak sajátgép funkció látja a telefont, pl. totalcommander nem! Erre volt megoldás az általam említett .zip 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- DXRACER Prince L gamer szék
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

miket írtok itt néha,csak lesek.
 miket írtok itt néha,csak lesek. 

Igazából mindegy is csak jól bírja és ne legyen vele gond.
 Igazából mindegy is csak jól bírja és ne legyen vele gond. 

Francba. No mindegy én megírtam a kicsi kínainak és az alibaba-nak is ordernumber-vel együtt, hogy ha az eladó hamisat küld akkor full refundot kérek! Ja és ha nem eredeti, akkor el se küldje és kérem a pénzem vissza. Az alibaba már lereagálta és noticed státuszba tette az üzenetemet. Meglássuk 3-4 hét múlva.
 Francba. No mindegy én megírtam a kicsi kínainak és az alibaba-nak is ordernumber-vel együtt, hogy ha az eladó hamisat küld akkor full refundot kérek! Ja és ha nem eredeti, akkor el se küldje és kérem a pénzem vissza. Az alibaba már lereagálta és noticed státuszba tette az üzenetemet. Meglássuk 3-4 hét múlva. 
 A szövegben sehol sem írja ki, hogy Xiaomi powerbank csak a képeken látszik, hogy az. Ha a fénykép a készletről valódi akkor nyilván jó lehet, de...
 A szövegben sehol sem írja ki, hogy Xiaomi powerbank csak a képeken látszik, hogy az. Ha a fénykép a készletről valódi akkor nyilván jó lehet, de...