- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
A minideal-en a hongmi (WCDMA) 169,99$
-
gg72
veterán
Ultimate Rom-ból a legújabbat: [link]
Most 4.1.19 van rajta, azt sem tudom, hogy sorban fel kell rakni az összeset, vagy lehet egyből a legújabbal (4.3.8) kezdeni?
De gondolkodom az eredeti gyári ROM-on is, ha ott azután az összes frissítés lejön OTA módban.Most én sem érek rá, max. hétfőn tudom megcsinálni sajnos...
-
kano
nagyúr
Csináld meg nyugodtan. Ha fel van töltve a telód, akkor nem lehet eltolni annyira, hogy ne lehessen visszaállítani. Max. flashelni kell, ha már teljesen meghalt...
Ha úgy csinálod ahogy leírtam akkor nem lehet gond.
Milyen romot raknál rá? Még egy 20 percet vagyok gépnél, addig csináld gyorsan.... -
gg72
veterán
Kösz szépen!
Asszem akkor hagyom inkább úgy, ahogy most van, ameddig nem lesz gondom vele. Vagy keresek valakit, aki profi ebben, én nem merem megcsinálni...
Amúgy adat még semmi sincs a telón, még sim sem volt benne, jövő héten jön meg az új flottás kártya, arra várok.Amúgy ha gyári rom lenne rajta, nem pedig az ultimate, akkor az összes frissítés lejönne OTA módban?
-
kano
nagyúr
Ha rajta van a zip már az SD-n és bementél a TWRP-be akkor ott:
- Wipe->Advanced Wipe és ott bepipálod a Dalvik Cache; Cache-t minimum. Én úgy szoktam, hogy még a Data és a System is megy a levesbe, de ilyenkor elveszik minden adatod a telóról!!! Viszont teljesen tiszta lesz a telepítésed.
Ha ezt megcsinálta visszamész a főmenübe és ott Install. Majd megkeresed a zip-et és felnyomod.
De mielőtt ezt megteszed a PC-n ellenőrizd legalább, hogy a zip nem sérült-e (tömörítővel teszteld).
Ha kész akkor Reboot és System. Majd türelmesen várj....
Ha elindult, akkor még egyszer menj vissza a Recoverybe és ott Wipe->Advanced Wipe és ott csak a Dalvik Cache-t töröld.Saját felelősségre!!!
-
-
Geby
senior tag
válasz
Viktor0610 #2950 üzenetére
Úgy tűnik nálam (is?) vacakol a Proximity Sensor. Hívásoknál hiába rakom oda a kezem a szenzorhoz simán világít a kijelző, de van mikor kikapcsolja.
Mit lehet ezzel kezdeni ? Rootolt / Stabil rom, kb 1 hónapos, szerencsére magyar forgalmazótól származó beszerzés.
-
batai15
félisten
válasz
herdsman12 #2976 üzenetére
mi mitől van?amugy ugy hogy nekem nincs paypal stb,ismerős rendeli nekem ezeket.
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #2973 üzenetére
Közben rájöttem én vagyok türelmetlen.
Visszanéztem mikor rendeltem.
03.04-én
16 napja.
Végülis ez még nem olyan lassú,bár kérdés mikor ér ide.
Ha azt nézem hogy neked a "célországba elküldve" és a "Postán átvehető "
közt 15 nap telt el,akkor nekem 24-én kellene hogy ez megtörténjen,mert nekem 03.09 a "célországba elküldve" státusz.
Hát meglátom. -
francizj
tag
válasz
Viktor0610 #2969 üzenetére
Köszönöm ilyenre gondoltam
-
Kipróbáltam az Apexet meg a Novát "kis" készülékünkön, de mentek is a levesbe...
Nincsenek dinamikus ikonok...
-
vadkörte
addikt
válasz
Viktor0610 #2958 üzenetére
Január óta MIUI fut rajt, amit mellesleg ha jól tudom a Hongmi ROM-jából portoltak.
Eddig nem volt vele semmi gond.
Na mindegy. Este újrarakom. Most nincs kedvem szarakodni vele. -
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #2950 üzenetére
Na bakker,ránéztem és nekem sincs.
Bocs.
A régebbi MobileuncleToolsban volt ilyen opció.Ez biztos mert a G3 esetében csináltam is.
Ebben a verzióban viszont tényleg nem látni. -
vadkörte
addikt
Hali!
Nem részletezett okokból kifolyólag újratelepítettem a telefonom. Minden rendben ment, feltelepedett a gyári Huawei ROM, majd root, recovery csere, MIUI, GApps, többi motyó, belakás. Működik, mint a kisangyal, DE!
De nincs csngőnag. Hiába állítok be bármit, bárhonnan, a csengőhang néma marad!
Minden egyéb értesítési hang működik,csak a hívóhang nem.
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Ha igen adhatna valami épkézláb ötletet, mert csak gyűlnek a nem fogadott hívások, mivel nem veszem észre, ha hívnak... -
Rawulf
őstag
Én jelenleg csak ezeket a Xiaomi-kat látom elérhetőnek:
Xiaomi M2A BLACK 4.5" IPS 1280x720 S4 Pro 8260A 1G 16G
Xiaomi M2S 16G BLACK 4.3" IPS 1280x720 Snapdragon 600 2G 16G
Xiaomi M2S 32G BLACK 4.3" IPS 1280x720 Snapdragon 600 2G 32G
Xiaomi M3 16G TD+GSM BLACK 5.0" IPS 1920x1280 Tegra4 2G 16G
Xiaomi M3 16G TD+GSM SLIVER 5.0" IPS 1920x1280 Tegra4 2G 16G
Xiaomi M3 64G TD+GSM BLACK 5.0" IPS 1920x1280 Tegra4 2G 64G
Xiaomi M3 16G WCDMA Grey/White 5.0" IPS 1920x1280 Snapdragon 800 8274AB 2G 16G
Xiaomi M3 64G WCDMA BLACK+White 5.0" IPS 1920x1280 Snapdragon 800 8274AB 2G 64G
Xiaomi Hongmi TD+GSM RED 4.7" IPS 1280x720 MTK6589T 1G 4G
Xiaomi Hongmi TD+GSM GREY 4.7" IPS 1280x720 MTK6589T 1G 4G
Xiaomi Hongmi WCDMA+GSM GREY 4.7" IPS 1280x720 MTK6589T 1G 4G -
kano
nagyúr
Letöltöd a romot (egy zip). Felmásolod az SD kártyára.
Újraindítod a telót recovery módban. Ott megnézed, hogy milyen recovery-d van fent és leírod ide.(#2947) Rawulf
És nem tudsz valamit a Hongmi 1S-ről? Esetleg annak a WCDMA-s változatáról?
Köszi!(#2946) xhege
Na de nagy a kijelző is, és a CPU is 8 magos. -
válasz
hevizms #2664 üzenetére
"Amugy a mobileuncle toolsban lehet kalibrálni"
Hol?
Nálam nincs a másutt is hivatkozott Psensor menüpont...
A kérdés apropója az, hogy sok esetben nem kapcsolja vissza a kijelzőt, ha benne vagyok egy hívásban, mikor elveszem a fülemtől a készülékem...
Az érzékelő maga elvileg jó, mert ha a bekapcsoló gombbal visszakapcsolom, és azután próbálgatom, elsötétíti a kijelzőt, ha eltakarom az érzékelőt... -
djula
aktív tag
Gépre dugva a telefont, eddig szépen megjelent a status bar-on egy lehetőség, ahol lehetett csatlakozási módot választani. Alapból charge only-n szoktam hagyni mikor kihúzom, de most MTP módban maradt kihúzáskor, és most bedugva nem jelenik meg a módválasztó, csak MTP fényképek és fájlok között lehet váltani.
Hogy lehet előhúzni az eddigi módválasztót? A beállításokan sehol nem találom. -
gg72
veterán
válasz
doongoo #2923 üzenetére
Valaki le tudna irni dedos modon nekem lepesrö-lepesre (meg soha nem csinaltam androidos bütykölest), hogy hogyan megy a nem OTA-s frissites. A telom rootolt es ultimate rom van rajta. Eleg lenne egy link is, ahol ez le van irva.
A masik pedig, hogy ha alap gyari rom van a keszüleken, akkor ott megy az automatikus OTA frissites alapbol?
-
kano
nagyúr
Ezt láttátok?
Mondjuk nem hinném, hogy csak GSM-et tud. És a 160$-ból pedig megint 250$ lett. -
Dominó85
addikt
válasz
batai15 #2936 üzenetére
Hát őőő... nem éppen átlagos a kamerája, de kinek a pap, kinek a paplan.
Az esti képeknél persze más a helyzet, de bakker ebben nem Xenon vaku van 5V-tal megtáplálva, mint egy kompakt gépben... Na meg tudnék olyan éjszakai képeket mutatni, ami meggyőzne arról, hogy max a fotós tudásom kicsit jobb az átlagfelhasználókénál. -
szoporiz
tag
Úgy néz ki visszatérek a fórumba ugyanis nem bírtam sokáig hongmi nélkül. Érkezik a második.
3 hétig használtam egy z1 compactot egyedül a kamerát fogom belőle sajnálni. -
doongoo
addikt
Ultimate ROM-ban egy szabály van:
ha az OTA frissítés nagyobb, mint 100 MB, akkor ne frissítsd, mert ideiglenes kinyírja a telót. Igazából csak induláskor bootképnél nem lép tovább. A kisebb méretű frissítések mind mehetnek.
Azért csak ideiglenesen nyírja ki, mert SP-Flashtoollal utána is menthető még a teló (én egyszer már megjártam, tapasztalatból írok)
Egyébként itt az eredeti topicja Romodnak: ultimate rom
Eszerint a 4.1.18-at felteheted még és utána még lesz egy 4.1.19 is.
Viszont a 4.1.27 az már teljes ROM, csak a TWRP recoveryből lehet feltenni, nem OTA frissítésként.
Utána viszont mehet minden OTA frissítés megint elvileg 4.3.8-ig -
xhege
veterán
mtz formátumban letöltött témát, hogy lehet felvarázsolni?
-
-
gg72
veterán
Most kezdek ismerkedni a telóval, eddig különben minden nagyon szuper.
Viszont rögtön jelezte, hogy frissítés érhető el. Ezt telepítsem, vagy inkább nem? Ultimate Rom fut rajta és nem szeretném, hogy rögtön így az elején elszúrjak valamit, mint pl. eltűnjön róla a magyar nyelv és hasonlók...
-
kano
nagyúr
Először??? Pedig már beszereztél pár darabot, nem? Az elsőt nem nézted meg? Nekem is volt Mi2S-em és akkor voltak vele gondjaim, aminek a többségét már azóta javították.
Sajnos nekem kicsi volt a 4.3". De tényleg egy jó minőségű és masszív teló. Most Hongmim van a 2 SIM és a 4.7" miatt és az is nagyon jó minőségű.
Én is nagyon gondolkodom egy Mi2S-en, de megvárom amíg már nagyon olcsó lesz (akár 16GB-os is jó lenne). Még mindig az a legjobban támogatott készülékük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- iPhone XS 64Gb használt hibátlan működés
- iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest