- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #2299 üzenetére
Mer nem úgy kell a TWRP-t telepiteni,mert az nem úgy van mint a cwm!
A cwm az egy img fájl,a TWRP meg zip állomány.
A TWRP-t a recovery alól tudod telepiteni.
Inditsd el a telót recovery módban és onnan tudod telepiteni a TWRP-t,ami az sd kártya főkönyvtárában legyen.A Recovery módba lépve egy android figura fogad, piros felkiáltójellel, nyomjuk meg a bekapcsológombot,majd a listából a hangerő LE gomb megnyomásával válasszuk ki az apply update from sdcard menüpontot.A menüpontba belépni a hangerő FEL gomb megnyomásával lehet. Menjünk rá a hangerő LE gomb megnyomásával a HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip fájlra majd a hangerő FEL gomb megnyomásával telepítsük azt. Ezzel felrakjuk a TWRP recoveryt.
Itt egy leirás:
[link] -
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610 #2297 üzenetére
Ez nem menüpont, hanem egy Play-ről telepíthető apk. A TWRP-hez nem kell root, ha jól emlékszem. Recovery update-ként kell telepíteni.
Ha megvan, akkor telefon kikapcs, majd recovery módban indítani, azaz hangerő LE + Power. -
válasz
Laza... #2295 üzenetére
Laza...:
Azt tudom, hogy korábban az 1S-re való ROM-ot tették fel a Hongmi WCDMA verziójaként.
Azonban azóta már javították. Nem hinném (persze, nem lehetetlen), hogy a "javított" ROM sem volna jó.Még nyomozok kicsit.
Egyébként, ha jól értem/sejtem, a visszaállításhoz egy olyan ROM-verzió kellene, aminek a nevében HM1W szerepel. Azt kellene feltennem recoveryből, onnantól kezdve visszanyerhetném az irányítást a készülékem root-jogai felett.
Sanyesz.:
Nem találok olyan menüpontot, illetve mivel nincs root, lehet, nem is sikerülhetne... -
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610 #2292 üzenetére
Emlékeim szerint a TWRP-t MobileUncleTools-szal kell feltenni kártyáról.
-
Laza...
addikt
válasz
Viktor0610 #2289 üzenetére
Az a rom nem erre a telóra való, az is csoda hogy működik. A visszaállításhoz hülye vagyok, abban nem tudok segíteni
-
SSlyTR
senior tag
Már nagyon meg kellene írni azt az első HSZ-t. Bevállalja valaki?
Akár segíthetek is benne. Vásárlás-os rész, hol, mennyi, szállítás és egyéb tippeket leírhatok.
A telepítésnél csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. Illetve a nálam jelentkezett hibajelenséget. -
s4tch
veterán
Sziasztok,
rendeltem hétvégén egy ilyet. DHL-lel jön, jövő héten remélhetőleg itt lesz. Addigra szeretnék képbe kerülni. Van-e valami biblia jellegű oldal, olyasmi, mint nagyobb topikokban az első hozzászólás, ahol a frissítés, szükséges szoftverek, ezekkel kapcsolatos alapvető infók megvannak? Melyik a legfrissebb rootolható ROM?
-
válasz
Két dologra tudok gondolni, mint hiba.
1. A TWPR feltételéhez is kell a root?
2. A linkelt frissítés neve miui_HM2W_JHBCNAL5.0_8197122014_4.2.zip, míg a TWRP és a root fájlok nevében a HM1W szerepel.Tippek?
doongoo:
Persze. Xiaomi Redmi WCDMA VersionMeg van a megoldás...
Még nincs root ehhez a ROM-verzióhoz.
-
doongoo
addikt
válasz
Telefonnak megfelelő romot tettél fel?
-
doongoo
addikt
válasz
doongoo #2288 üzenetére
Mivel már nem tudom szerkeszteni, ezért módosítom az álláspontom: az alsó ablak is csak p*r*sztvakítás a jelen konstrukcióban. Csak most tettem rá és próbáltam a valóságban.
Miért: zsebben ugye le van csukva (értsd rá van hajtva a fedlap a telóra). Na most ha hívnak, akkor - mivel a fényérzékelő le van takarva a fedlap által - a felső ablakban nem látom, hogy ki hív (mert nem éled fel a kijelző) és így nem is tudom felvenni.
Persze ha kicsit kinyitom a fedlapot, hogy kapjon fényt, akkor éled a kijelző és látom ki keres, de ehhez már ki kell nyitnom a fedlapot. Ha visszacsukom, akkor ugye megint lezár a kijelző (mint telefonálás közben)
Azaz, hogy rendesen működjön, ahhoz a fényérzékelőt szabadon kellett volna hagyni a fedlapon. Ekkor ugye észlelné híváskor, ha kiveszem a zsebemből és a fényre éledne a kijelző. Ekkor látszana felső ablakban, hogy ki keres és az alsóban fel is tudnám venni vagy elutasítani.
Lehet, hogy megpróbálom az egyiket (van egy fehér és egy fekete is) egy kicsit vagdosni vagy lyukasztani az érzékelő felett, de akkor már nem lesz szép a végeredmény, az biztos.
De legalább van úton sima, ablak nélküli fedlapos battery case is felém. Az ugyanezt tudja, azaz híváskor ki kell nyitni.
-
Valamit tegnap csináltam a Hongmimmal (frissítés innen), és eltűnt a TWRP-m és a root hozzáférésem...
Próbáltam újra feltenni a TWRP-t (a kütyümön még fenn van a ZIP). Lefut hiba nélkül, de nem cseréli le a gyári recoveryt... Mit rontottam el???
-
doongoo
addikt
Banggood lassú volt nálam is. 2014.01.16-án rendeltem tőlük flipes hátlapokat (egy fehéret és egy feketét) (ilyet) 18-án adták fel és 2014.02.28-án kaptam meg őket.
De ezek legalább jók. A beépített hangerő gombot kellett csak mókolni kicsit (pontosan a rögzítését letörni, mert hülye helyen ragasztották, hogy rendesen működjön)
A felső ablak csak betekintő, de az alsó tapis. Ha kikapcsolom a MIUI-ban az óvatlan használat elleni védelmet, akkor működik is.
-
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #2280 üzenetére
Jogos.Ez elkerülte a figyelmem.Én ma fedeztem fel ahogy nézegettem a kapcsolókat.
-
Kulbi
aktív tag
válasz
herdsman12 #2281 üzenetére
Sajnos nincs. Látszatra tökéletes. De leugrik a telefonról.
-
Kulbi
aktív tag
Hali,
Nekem 46 nap után ma jött meg a Nillkin frosted Shield, de nem jó a telóra. Jól néz ki, viszont nem pattan be rendesen és az egyik oldalon leugrik
Innen rendeltem:
-
hevizms
addikt
A múltkor hiányolták páran hogy nem kapcsolja ki a képernyőt a screen off progi.Nincs is szükség ilyen programra hisz a miuiban van egy ilyen kapcsoló.Képernyő hosszan nyomva,alul widgetek/kapcsolók közt van egy olyan kapcsoló ami ezt csinálja.Képernyőzár a neve.
-
Dominó85
addikt
Megérkezett a Hongmi-m... burkolata.
Azaz a Nillkin tokom retail package-e. Csak sajna megint nem volt itthon senki...
-
hevizms
addikt
válasz
Laza... #2263 üzenetére
De jó lenne ha valaki ezt megtudná csinálni.
Mondjuk az biztos hogy nálam legalábbis nagyon nem egyforma a zaj a stabil rom és az ultimate közt.
Az ultimate romban nagyon hangos kerepelő,a stabil romban meg inkább egy zúgó hang.
Ez másnál is így van?De kipróbáltam a Lewa romot és egy Xperiás romot is,mindkettőben volt zaj.
-
hevizms
addikt
Kipróbáltam 1-2 romot.
Sajnos a videófelvétel mindegyiknél zajos.
Nagyon úgy néz ki nem szoftveres a hiba
Így hiába várunk javitást. -
Dominó85
addikt
válasz
vegyszer #2260 üzenetére
A trackingkit.com oldalon EMS és CN post követhető nyomon. Elvileg az egyik legjobb térképes követési oldal. No meg már egy ideje utazik (3x volt már Célországba elküldve státusz, ezután a vámkezelve és kézbesítve van már csak). Remélem nincs igazad és nem egy pekingi kacsa társaságában van a csomag.
Természetesen, ha valaki nem szeretné kivárni amíg hozzám elérkezik a package, még mindig ott a DHL. Csak sajnos az nagyon drága a fóliák árához képest. 3 diamond-os 97,7% feedback-es eladótól rendeltem őket, állítólag gyári 5 rétegű kemény, matt fóliák + kendő (csomagolás nélkül).
-
Dominó85
addikt
Sziasztok,
Ha minden jól megy akkor szerda magasságában én is belépek a Hongmi tulajok (ahogy látom) népes táborába. További jó hír, hogy érkezik 50-50db MATT kijelzővédő fólia és törlőkendő (OEM). Továbbá saját használatra egy (remélhetőleg nem rózsaszín, ugyan megadtam hogy fekete legyen...) Nillkin tok is. Ahogy láttam "kiveséző" cikk még nem született a telefonról, így engedelmetekkel én nekilátnék majd a feladatnak (mint anno a Jiayu G3-nál). Csupa ismerős Ph-s arcot látok és ez nagyon jó. Fóliaárakkal privátban lehet keresni. Mennyiségi kedvezmény persze lesz. A fóliák jelenleg kis hazánktól délre, ITT:
Remélhetőleg a hét vége felé már a kezemben lesznek a fóliák is.
üdv, Dominó -
gabor#
tag
válasz
Laza... #2253 üzenetére
Sajnos ez eddig negatív. Settings > Privacy & Security > Encryption kellene legyen. Device encryption
-
Sanyesz.
őstag
válasz
overland #2247 üzenetére
Ha "unroot", akkor az nincs rootolva. Megnézheted még a Root Checker-rel is, de valószínűleg ugyanez lesz az eredmény.
A SuperSU bináris frissítése sikerült, mert ezt csak rootolt állapotban tudja megcsinálni? -
-
gabor#
tag
sziasztok,
Vennék egy hongmi -t, de kérdés, hogy működik-e a vállalati levelezés. A setting - security alatt van Encrypt Device menü? Valaki csinálna egy screenshot -ot?
Köszi
Gabor -
quby01
csendes tag
sziasztok!
hogyan lehet beallitani, hogy a telepitett alkalmazasok az eredeti ikonnal jelenjenek meg a homescreen-en?
rom: jhbcnal5.0koszi
-
herdsman12
őstag
válasz
Laza... #2234 üzenetére
Az "Asztal szerkesztése" állapotban az óra-dátum widget felett (ha nincs, akkor alulról felhúzod az "Óra 2x4"-et) megjelenik egy cerka ikon, arra kattintva lehet letölteni különböző típusú órákat. Itt a "Helyi" fülre kattintva látható, hogy a telepített témákból, milyen órák választhatók. A "Simple Clock (big)", amelyiken jó a dátum kijelzése, az rosszul, eggyel előrébb írja a napot (pld. vasárnap hétfőt).
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610 #2238 üzenetére
Milyen problémára gondolsz? Arra, hogy vissza tudod-e állítani a mentett állapotot? Vissza.
-
-
XenHai
senior tag
Üdv!
Szerintetek megéri meg várni az 1S verziót? -
mclane_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2237 üzenetére
Keresgettem:
[link]
szóval nekünk fityisz van -
válasz
Viktor0610 #2237 üzenetére
Kérdés.
Amennyiben TWRP-mentést csinálok, és utána tolom fel a frissítést, meg leszek óvva az esetleges problémáktól? -
Azt nem értem, hogy két helyen is megnézve ugyanazt a 314 megás ROM-ot tenné fel.
Nem hiszem, hogy mindkét oldalon (hivatalos MIUI fórum ÉS a magyar IS) rossz verziót tenne fel.Mit gondoltok?
-
Qru
MODERÁTOR
Felhívom figyelmetek, hogy Androidon az IGO wareznak számít amit tilt a szabályzatunk. Mellőzétek ezt a témát.
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #2233 üzenetére
Miféle cseredarab?
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #2196 üzenetére
Mivel nálam is úgy jelenik meg a dátum mint nálad, másnál meg nem, kérdezném hogy Neked fel van téve a MiTools? (nekem igen). Csak hogy mi kavarhat be esetleg...
Más: Ebben vajon müxik még a GPS?
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #2196 üzenetére
Most megnéztem (mint a priviben is írtam, nem használom, ill. nem ezt) nekem is olyan - V5 stable rom
-
Sanyesz.
őstag
Hogy ON is legyek:
A képernyő zárolására/kikapcsolására csak a power gomb alkalmas? Ugyanis hiába telepítem fel a Screen Off appot, az csak zárolni tudja a képernyőt, kikapcsolni nem.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Sanyesz. #2202 üzenetére
ugyan már, nem olyan vészes az. igazából még a 4. nem is lett rendesen kiforgatva, visszavettem
A gps jól vizsgázott és az igo is. Ettől paráztam, hogy nem lesz jó.
Viszont megpróbálom kimenteni ezt a mentett útvonalat. Ezt tudja valaki hogyan lehet? ilyen gps visualizer programmal gyönyörködnék a mai gurulásomban. -
hevizms
addikt
Szépen leakciózta a minideal a MI2S-t
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- UHD filmek lejátszása
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest