- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Xiaomi Hongmit. Lehetőleg újonnan, és lehetőleg PayPal-lal, lehetőleg úgy, hogy minél előbb itt legyen (oké, nem másnapra, de mondjuk 10-15 napon belül), és lehetőleg 60 000.- forinton belül (áfa-val, kezelési, szállítási költséggel együtt).
A xiaomishop.hu-n már nagyon drága, az aprón nem találtam megfelelőt. Tudtok valami áltimét szolúsönt?Vagy ilyen nincs is? Segítsetek lécci!
-
esox
senior tag
válasz
m4csk4fogo #2689 üzenetére
Sokat megnéztem, de szerintem egyik sem eredeti ezek közül az olcsók közül.
-
esox
senior tag
válasz
francizj #2687 üzenetére
11g, 12g....az eredeti (a francia oldal szerint) 96g. Ha ez a súlya, akkor elég nehéz cucc. Ha nem, akkor is más van az alis dobozon. Ott legalább van kínai termékfotó is.
Egyébként itt van a füli hivatalos oldala. -
esox
senior tag
válasz
batai15 #2680 üzenetére
15 darabot látok ebay-en, ebből 14 kb 10 dollár és egy kb 100 dollár.
Szóval vagy az egy átb...ás vagy 14
Ennyiért felőlem gagyi is lehet, 10 dolcsit simán megér....vagy mégsem?
Az a baj, hogy nem az igazi termékről van fotó, hanem mindenhol ugyanaz a hivatalos média fotó...
Döntsön mindenki maga -
batai15
félisten
[link]
Létezik hogycsak ennyibe kerülne a piston füles?
Amugy akinek van, mennyire van meg elégedve vele? -
Laza...
addikt
Az Mi3 még úton, de eladásra is vettem egy ThL T100s-t, most van összehasonlítási alapom. Általános használatban kicsit persze szebb a ThL, (full HD), a videója baromi jó, de a GPS-e közel nincs olyan mint a Hongmié
, a wifije is gyengébb. Összességében a Hongmi a best buy nálam eddig. Kis szerencsével holnap meg lesz az Mi3 is, egyszerre leshetem a 3 telefont akkor
-
Dominó85
addikt
YouTube-os tesztvideó a Hongmimmal.
Rohadt érzékeny a mikrofonja, amint időm lesz és kisilabizálom, megosztom hogyan lehet ezt buherálás nélkül feljavítani.
-
hevizms
addikt
válasz
vegyszer #2671 üzenetére
Basszus ezért kaptam a leoltást?Azt hittem nekem válaszoltál és azt hagytam figyelmen kivül.
Ezt nem is nekem irtad.Ráadásul mikor volt már.Akkor még nem is érdekelt a rootolás,valószínű ezért is nem maradt a fejemben ez a lehetőség.
Viszont az biztos hogy eddig ez a legegyszerűbb rootolás amit láttam és köszönet érte.Ezentúl én is ezt fogom ajánlani az tuti.Igazad van abban hogy sokkal tisztább egyszerübb a zip telepités,mint külön programmal szenvedni.
Kösz. -
vegyszer
addikt
válasz
hevizms #2668 üzenetére
#1620 itt biztosan. De ezt több helyen is leírtam, csak most hirtelen nem lelem. Mert azt tudni kell rólam, hogy a telót kábellel nem szeretem mahinálni. Ami a miui oldalán lévő root megoldás volt, hogy kínai szoftver segedelmével tyúklábakat nyomkodva csináljak valamit, attól nagyon fázok.
Egy zip telepíese számomra egy tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés.
Asszem valaki v5 kapcsán azt jegyezte meg, hogy neki nem ment a Farmaroot.
-
hevizms
addikt
válasz
vegyszer #2666 üzenetére
Ne haragudj nem figyeltem hogy ezt ajánlottad volna.Most letöltöttem,telepitettem és működik.Nagyon szépen köszönöm.
Mégegyszer bocs,de nem direkt nem vettem figyelembe.
Mikor ajánlottad amúgy?Tényleg nem figyelhettem.Valaki még a stabil romhoz ajánlotta a miui.hu-n levő root zip fájlt,de az nekem nem működött.
Ez viszont igen,hála neked.
Amugy nem misztifikálom túl ezt a rootolást,nekem a mitools miatt kell. -
vegyszer
addikt
válasz
hevizms #2663 üzenetére
Nézd, a root jogosultságokat való megszerzést (főleg te) túlmisztifikálod. Ha van recovery, amiből tudsz telepíteni zippet, akkor ott a megoldás a kezedben. Ha hiszed ha nem. Ugyanis a UPDATE-SuperSU-v1.93.zip zippet recovery alól telepítve lesz root jogod. És komolyan mondom, nem értem, miért kell ezen rugózni.
Leírtam ezt kb 3x. Mégsem veszed figyelembe. De te tudod, a te döntésed. Biztos nem vagyok elég meggyőző számodra. De ebből számomra nincs semmi gond, te nem használod a megosztott tapasztalatot...(És ha véletlenül nem jelenne meg a SuperSU alkalmazás, akkor is a bináris már be van lőve. Azaz a play storeból telepítve lesz teljes root hozzáférést, egyszer jártam csak így, más készülékkel.)
-
batai15
félisten
Na úgy néz ki csütörtökön meg lesz a hongmi
fóliát milyet ajánlotok? illetve tokot? nillkint sajna nem találok ebay-en.
-
hevizms
addikt
System mappában nem találtam,úgyhogy biztos nem csak úgy ott van benne.
Nekem valamiért failed felirattal megszakitja a telepitést a twrp,igy egyelőre nekem erről a romról lekell mondanom.
Egy próbát még teszek.Újból letöltöm,hátha a letöltéskor történt valami a rommal.Ez a hibaüzenet van a twrp sorában,amikor a failed fogad:
Updating partition details -
-
hevizms
addikt
Nem mertem kipróbálni,mert ugye nem olyan régen is volt bedobva ide egy romajánlás,azt kiderült hamar a build.prop alapján hogy nem a mi készülékünkre való,pedig a miui oldalon az volt irva.
Tényleg a build.prop-t hogyan lehet megnézni egy letöltött romban?
Kicsomagoltam a romot,de gőzöm sincs hol található. -
Kulbi
aktív tag
-
SSlyTR
senior tag
Találkoztam egy kis buggal. A fülesről nézve filmet, zenét hallgatva elég halk. Ez nálatok is ilyen? Esetleg beállítás? Nézegettem a beállításokat, de talán csak eq-val lehetne hangosítani, az meg nem a legjobb.
Defy-evl kb fél hangerőn néztem filmet. Ennél maxon lehet csak jól hallani.
-
xhege
veterán
Én nem videózok a telefonnal. Cirka egy hónapja van nálam, most próbáltam ki először. Nekem nincs kattogás, csak egy kis alap sistergés, ami szerintem nem annyira gáz. MIUI-JHBCNAL5.0
-
szoporiz
tag
Én most adtam el a hongmim,de megfogadtam hogy várok az új telefon beszerzésével amíg az 1s elérhető lesz nem TD-s verzióban is.
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #2644 üzenetére
Mester kérhetek egy print screent? Nagyon be vagyok lassulva ma és nem találom amit írsz.
A vicc az, hogy az angol rom alatt rögtön be tudtam állítani és nem kellett vele szórakoznom.
A GPS tényleg nagyon frankó. Szinte már olyan pontos, hogy a kis kínai a budin telibe találna a shenzen rakétás műhódjáról.
-
Dominó85
addikt
Sziasztok,
az adatforgalmat hol tudom beállítani a Hongmi beállításaiban? Kész útvesztő ez a menü (de szeretem). Ugyanis be kéne valahogy állítanom, hogy amikor a mobilnetet használom, akkor ne pampogjon nekem a nagyobb méretű fájloknál, hogy "csak wifi"-vel tölthető le!
Videót majd ma veszek fel a telefonnal. Remélem nem fog hallatszani semmilyen zörej, kattogás vagy bármi. A tesztbe holnap beszerkesztek pár dolgot.
-
-
s4tch
veterán
válasz
m4csk4fogo #2619 üzenetére
Köszi! Hová húztad a csíkokat?
Nincs véletlenül róla egy fotód?
-
Laza...
addikt
Az android is egy linux. A Linux memókezelése tök más mint a winfos. A szerveremben a 32GB-ból közel 32GB foglalt. Majd ha kell a hely, kilövi ami nem kell neki. Azaz alapból ott van minden a memóriában, mert onnan a leggyorsabb előszedni bármit. Mellesleg meg azért van benne memória hogy használja, nem azért hogy nézegessétek hogy mi foglalja
-
Crytek
nagyúr
válasz
Nohab61 #2634 üzenetére
El nem olvasom én csak használom (sajnos) és napi szinten konstatálom hogy lassan már hetenként lesz újabb verziója ,de hogy a telepítési útvonal megadásának lehetőségét hogy nem képesek megvalósítani azt nem kicsit hanem nagyon komolytalannak tartam (természetesen nem csak én)
Ha ezt valaha megvalósítják bármit elolvasok ami androiddal kapcsolatos addig nem érdekel -
Crytek
nagyúr
Ez a telefonok memóriakezelése valami félelmetes és számomra megmagyarázhatatlan dolog.
Azt gondolná az ember hogy itt is ugy van mint pc-n hogy adott 86 féle gép ugyanannyi ram ugyanannyi progi és a rendszer kb csutkára ugyanennyit is eszik.
Itt meg telefonon szánalmasan összevissza.Ezer éves fos telomba 384MB ram van ebből kb 110MB szabad.
Havernak 1GB-os teloja van kb alig van rajta valami és 230MB szabad memória.Én nem értek a lóvakhoz ,de a többi hova a rákba tűnik el?
-
BSOD
senior tag
Félreértetek, a pana (nem sony
) kamera f.o.s.
-
-
BSOD
senior tag
A zasszonynak szeretnék beújítani. Főleg azért mert ezzel már tűrhető képeket csinálhat a játszótéren a kislányunkról és tisztességes minőségű videót is fel tud venni vele (a zoomot és a stabilizációt leszámítva a(z elméletileg) fullhd sony kamerával összemérhető minőségű a videó). Nála is sokáig bírná az akku...
-
batai15
félisten
Na eldöntöttem hogy veszek hongmit. Ha találok használtan akkor úgy, ha nem akkor neten rendelek
-
villles
csendes tag
válasz
herdsman12 #2590 üzenetére
Köszi a kimerítő választ, így már világos!
-
-
s4tch
veterán
Enyhén recsegő hátlapra van valami megoldás?
-
Crytek
nagyúr
Az enyémet úgy küldtem ki hogy nálam be se kapcsolt már se kép se hang.
Egy az hogy addig szóba se állnak veled amíg nem küldesz nekik videot ,hogy mi a hiba.Kettő a leírt hibákból semmit nem hárítottak el és nem is cserélték a gépet,de legalább visszaküldték és "jó" volt! -
doongoo
addikt
válasz
Viktor0610 #2600 üzenetére
igen, erre
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Viktor0610 #2606 üzenetére
Igen ezt szoktam csinálni és 220M - 250M lesz így. Most 201M.
Nektek is így szokott lenni? -
-
s4tch
veterán
Itt a telefon
Múlt hétfőn adta fel az ebayes eladó Hong-Kongban, egy órája hozta ki a DHL. Teljesen jól összerakták, szép a kijelző, állat gyorsnak tűnik a kütyü elsőre.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
herdsman12 #2599 üzenetére
Inkább utazás volt. Szomszédos országban. Ott meg ivós téma volt. Ehhez nem kellett térkép
A memoriát hol lehet nullázni? Egyeséve kellene?
Megnézem ezt a ledes appot. Arra gondoltam, hogy különböző appokhoz más legyen a led. gmail - zöld, fb- kék... Defynél alapból be volt állítva és jó is volt.
szerk: ok hagyom ezt most
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #2601 üzenetére
Én nem ajánlom, feltettem de csak elcseszte az egészet. A romot újra kellett tennem hogy működjön újból ami a miuiban bennevan alapból. Hiába uninstall
-
válasz
herdsman12 #2601 üzenetére
herdsman12:
Elvileg holnap kapom vissza a kicsikémet, majd kipróbálom.Laza...:
Köszi az infót!Akkor stornó!
-
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #2600 üzenetére
Szerintem igen, de doongoo tudná megerősíteni, Ő írta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest