- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dominó85
addikt
válasz
mclane_ #3695 üzenetére
Nekem is matt fólia volt a telefonon, amit ez a tempered glass váltott. Felrakáskor olyan, mintha egy erős plexi darabot tennénk a kijelzőre pluszban. Tényleg üveg hatású a dolog, széleinél kicsit úgy törik a fény is. Eddig lekopogom nem gyűjti a maszatokat vészesen. Nagyon könnyen tisztítható. Az igazán nagy előnye, a keménységén kívül, az áttettszősége. Egyáltalán nem fogja vissza a telefon fényerejét.
-
mclane_
aktív tag
-
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #3688 üzenetére
2db-ot rendeltem, de gyors időt futottak. Nem bírtam ki és feltettem az egyiket a Hongmira.
Újra tükör lett a telefon a matt fólia után. Viszont ellentétben a matt fóliával ez még minőségibb hatást kelt a telefonnak és a fényerejét sem csökkenti, míg a matt igen. Képek videók lesznek, amint megtalálom az USB-s SDHC kártyaolvasómat.
Szerk.: A sok link a tempered glass csomagolásáról készült képeket takarja. Az utolsón pedig az az eladó, akitől rendeltem.
-
gonorrea
senior tag
válasz
Viktor0610 #3684 üzenetére
Új telefonra mindig újból telepítem a használt app-jaimat, nem használok ilyenkor backup-ot
nincs fontos sms ill nélkülözhetetlen adatom!
Viszont root-olva kértem a telefont, és pár appot letöröltem -
-
gonorrea
senior tag
Mindjárt az elején kérnék is egy kis segítséget! Hang menüben nem tudok csengőhangot (sem többi értesítési hangot), választani, rányomok a telefon csengőhangja menüre, és jön a hibaüzenet:
A beállítások alkalmazás sajnos leállt! (telefon csengőhangja alap: MI.ogg) -
törölt tag
Sziasztok. Fiam elkuncsorogta az Octa-core telefonom ,így megörököltem tőle a Hongmit,amit így utólag egyáltalán nem bánok,sőt...
Az lenne a kérdésem, milyen progival tudnék teljes rendszer mentést csinálni. A Titanium Backup-ot próbáltam volna telepíteni,de nem hajlandó felmenni. Esetleg valami alternatívát tudnátok javasolni?
Köszi.
-
gonorrea
senior tag
Üdv hölgyek és urak!
Mai naptól én is ezt a topikot fogom bújni (reggel megérkezett a készülékem)! Egy kis támpontot azért szeretnék kérni: legtöbb telefonnál van összefoglaló a fórum elején (általában 1 hsz.), de itt nem láttam! Olvasgatom már pár napja/hete a fórumot, de pl konkrét leírás cwm, mtk droid tools stb. használatáról nem találtam semmit!
Lehet csak elsiklottam felett, de ha valaki rendelkezik ilyesmi hasznos infóval, és meg is osztaná velem (lehet privátban is) esetleg link-eket adna, annak nagyon hálás lennék!Előre is köszönöm!
Üdv, Tamás -
s4tch
veterán
Ez akkor fordul elő általában, ha a beállításokat is visszaállítottad. Próbáld meg recoveryből gatyába rázni a telefont (első körben cache, dalvik cache törlése), aztán ha nem segít, formázd le az egészet, kezdd újra a komplett folyamatot, és legközelebb csak a felhasználói programokat, üzeneteket, névjegyeket állítsd helyre, a különböző rendszerbeállításokat (helyadatok, nyelv, bevitel, felhasználói adatok, stb), illetve az előző telefon gyártóspecifikus programjait ne piszkáld.
-
lasszi
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Titanium backup-al vissza állítottam a előző telefonomról a programokat, és a következő hibaüzenettel indul újra a telefon. Bekapcsol, majd Újraindul. Most vettem, pánik van! Köszönöm.
-
clava01
csendes tag
sziasztok
Tervezem egy xiaomi hongmi vásárlását eddig egész jókat olvastam róla
inkább ezt ajánlották mint a Doogee DG350-et
valamint minidealrol mennyire megbízható az ingyen posta? előre is köszönöm a választ. -
BSOD
senior tag
Azért nem találtam, mert kivették a google naptárból. Importálni kellett az "eseményeket". Netes leírás alapján megoldottam. Azért kérdeztem itt, mert a régi telómon ez nem volt szükséges. Azt hittem a hongmi naptárával függ össze, de a g-ból gyomlálták ki.
-
BSOD
senior tag
A magyar névnapokat nem lehet valahogy előcsalogatni a naptárból?
-
herdsman12
őstag
Azzal nem tudok vitázni, hogy mennyire extra, csak a "melyik telefonba" megjegyzésedre mutattam, hogy a MI azt írja, hogy a Hongmi akusztikai rendszeréhez van valami köze a Svéd Dirac cégnek, akik a BMW, Bentley,
Rolls-Royce akusztikai rendszerét is alakítgatták.
Hogy ez mennyire prémium minőség, azt nem tudom megítélni, de jó nevek vannak a Dirac referencia oldalán. -
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #3654 üzenetére
Én továbbra sem hinném, hogy valami extra dac lenne benne, legalábbis nem hallatszik annak (flac-ot hallgatok jellemzően egy superlux fülessel, de fejessel sem szól még úgy sem, mint egy szutyok alaplapi hangkártya, ami nyilván adódik az erősítésből is...). A DIRAC szerintem csak a "profilt" készített a xiaomi füleshez. Valami szoftveres "feljavításról" lehet szó, gondolom a füles típuskiválasztás környékén keresendő...
Főleg azért gondolom, mert a svédek nem reklámozzák, hogy hw-t is gyártanának. -
herdsman12
őstag
DIRAC kapcsolat.
Google fordító: Akusztikai rendszer svéd profi Dirac -
batai15
félisten
Kellemes ünnepeket!
-
herdsman12
őstag
válasz
>Deego.. #3647 üzenetére
Csináltam egy gyors próbát. Csatlakozáskor a TV (LG) kiírta, hogy "USB eszköz nem támogatott", telefonon USB tárhely megnyitás, Ok, TV-n megjelent a Saját média ablak. Fénykép, zenei aláfestéssel, videó lejátszás működik. Gondolom az lehet a probléma, hogy a telefont át kell kapcsolni USB tárhely módba, utána már ok.
-
vegyszer
addikt
válasz
batai15 #3629 üzenetére
Sokk egyszerűbb a smájli oka, mint egyértelmű lenne. A pihenő, és munka szüneti napokat jelöli (a MiTools esetén az is állítható, hogy mely ország ünnepeit mutassa.) Volt tervben, hogy a magyart megcsinálom, kb 3 perc, de elmaradt.
Egy text fájl, amit a megfelelő miui szerverre kell feltenni. Hogy pl augusztus 20 nemzeti ünnep, de május második szombaton dolgozni kell. A fájl az év, és az ünnep nap adott évbeli száma, egy másik sorban az extra dolgos napok száma kell. Szerintem ilyen esetben a hétköznapi ébresztő (gyári) nem szól. De ez csak egy tipp...
-
>Deego..
senior tag
válasz
herdsman12 #3645 üzenetére
Szimplán usb kábel segítségével szerettem volna a telefont a tv-hez csatlakoztatni, hogy a telefon tárhelyén lévő dolgokat (zenék, film pl) a tv-n is lejátszhassam.
-
herdsman12
őstag
válasz
>Deego.. #3631 üzenetére
Nem vágom a kérdést, valami hasonlóval próbálkozol?
-
herdsman12
őstag
Nálam se v5-ben, se v13-ban semmi.
-
-
hege21
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3638 üzenetére
Nekem is bent volt a 5 ös romban,a 13-ban már nincs
-
batai15
félisten
válasz
herdsman12 #3637 üzenetére
Nálam semmi bejegyzés
-
doongoo
addikt
válasz
Viktor0610 #3636 üzenetére
Nálam nincsenek ilyenek
-
válasz
herdsman12 #3637 üzenetére
A smiley-kat kell nézni.
Azokat nem én írtam bele: :( és :) is van.
-
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #3636 üzenetére
Bejegyzések vannak ott, vagy mi? Mi a baj május 4-én?
-
válasz
herdsman12 #3635 üzenetére
-
herdsman12
őstag
-
>Deego..
senior tag
A telefont tv-re szerettem volna csatlakoztatni, de nem sikerül.
A telefon nem támogatott hiba üzenet fogad.Ez betudható az sd kártya hiányának vagy nem képes erre a telefon?
-
batai15
félisten
A gyári naptár appba mik ezek a smájlik?
-
deadbody
tag
Üdv!
Tudna valaki ajánlani a telefonhoz valami jó headset-et ami nem agyba dugós, és magyarországon is beszerezhető?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Geby
senior tag
válasz
Viktor0610 #3612 üzenetére
Jaja, ez az. Oldalt és felül teljesen rálóg a telefon szélére. Alul szabadon van az éle a telónak.
Jött 0.3 Tepshine tempered glass is, de még nem volt időm foglalkozni vele. Majd talán hétvégén.
-
doongoo
addikt
válasz
vegyszer #3610 üzenetére
egyelőre nagyon OK, könnyű volt felhelyezni és egyelőre semmi karc (mondjuk direktben nem is próbálom gyilkolni), persze még csak pár napja van fent. Az ujjlenyomatokat gyűjti, de könnyen letörölhető. Amúgy Aliexpressről van. hongmi glass screen protector keresés sokat kidob
-
hevizms
addikt
Lehet váltanék telót.
Tudom hogy itt ez off,de mégis talán segitség annak aki csak informálódik és nem ódzkodik egy 2 hónapos használt telótól.Priviben érdeklődjön akit esetleg érdekel.
Megéri! -
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3618 üzenetére
Nekem is ilyen volt a kütyümhöz. Nem rossz kis tok. Írtam is róla itt.
-
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610 #3620 üzenetére
Igen, köszi. Itt már jobban látszik :-D
Nekem van tényleg ejtésálló tokom, de nem próbáltam ki a gyakorlatban... íme:
Ballistic:
Havernak lesz a teló, neki kéne vmi jóféle tok... nem muszáj hogy olcsó legyen, inkább jó; rendeltem egyet magamnak is, max. ha nem tetszik eladom itthon....
-
Nem, csak az aljánál ilyen. Oldalt és fenn a tok rálóg picit a készülékházra, így marad rajta ugye, illetve védi, ha kijelzővel lefelé érne földet esés után.
Sima fóliát tettem rá, az üveget nem próbáltam ki. Toknak egy S3-ra valót használok, a készülék belefér, igen.Itt linkeltem pár képet a tokról korábban.
-
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610 #3618 üzenetére
A kijelző 1mm-el kijjebb lóg a tokból?? 0,3mm-es üveg "fólia" is van rajta? Így tokkal belefér vmi. olyasmi tokba mint amit linkeltem? Úgy értem belebújtatósba....
-
-
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610 #3612 üzenetére
-
>Deego..
senior tag
Aki rendelne ilyen ( http://m.ebay.com/itm/261360426304?nav=SEARCH ) vagy alu hátlapot az kérem jelezze nekem, mert én is igényt tartanék rá.
-
Dominó85
addikt
válasz
Laza... #3614 üzenetére
Amit a Huawei-eken láttam nagyon meggyőztek. 3 hónapos használat után karcmentes volt teljesen és a drága kolléga nem éppen arról híres, hogy védi a telefonjait. A P6-ot is eldobta egyszer (3. napja volt rajta az első tempered glass. Csak a védőfólia tört be, a digitizer és minden egyéb megúszta a dolgot. Most a második tempered-et tette rá 3 hónapja és nulla karc, mint említettem. De nálam is csak pár hét után lehet majd érdemben beszélni róla.
-
Dominó85
addikt
válasz
vegyszer #3610 üzenetére
Nekem még csak érkezik. Ez amolyan 0,3mm vastag gorilla üveg technológiájú "réteg". Felrakása elvileg egyszerűbb, mert merevebb és nem hajlamos a buborékosodásra sem annyira. Majd meglássuk milyen. Nem éppen olcsó mulatság, de itthon a Huawei Ascend P6-hoz a Telekom 1db ilyet adott ajándékba a kollégáinak, ahol igen elterjedt az a telefon (BKV).
-
slaci007
senior tag
válasz
herdsman12 #3602 üzenetére
Kösz az infot feltettem ultimate romot,abban alapból benne van az állítási lehetőség.Level 6-ot feltettem 255-re így úgy néz ki,hogy jó.
-
vegyszer
addikt
Az a 0,3mm vastag kijelző védő üveg fólia helyett nekem új... Hogy válik be? Honnan vetted, illetékes fórumtárs kolléga? Volt ilyened? Bevallom, hogy felcsigázott az ötlete.
Esetleg egy linket, ahonnan a tied jött, kérhetek? -
doongoo
addikt
válasz
asanotadanob #3551 üzenetére
amit linkeltél, az üveg. Nekem van alumíniumlapos (feket, ezüzt és arany szín is). Viszont a keret ezüst színű műanyag és a hátlapon az alulap is csak a műanyagra van ragasztva.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #3605 üzenetére
Hehe a "sajna" annak szólt, hogy voltam olyan néna hogy repülni tanítottam a Hongmi-t. Beakadt a karom itthon a kilincsbe éa azzal a lendülettel huss... Hát a ... is megállt bennem.
-
-
Geby
senior tag
Megjött a 0.3mm-es tokom. Elég vékony, passzentos. Szerintem király, alig nagyobbít a telefonon. Jön nemsokára a Nillkin, de gondolom az jóval vastagabb lesz, de lehet strapabíróbb is. Hajigálni meg ritkán szoktam a telefont szerencsére.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest