Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmft
senior tag
A miuiandroidos JHBCNBD16.0-ot felrakta mar valaki?
Ha igen alapbol rootolt a ROM? -
LantosBerry8
senior tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Köszönöm a segítséged
-
Sztenn
tag
miui 16.0 multilang: [link]
-
herdsman12
őstag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazás beállítások (Képernyő alján) - Messaging
-
Dominó85
addikt
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Leszedsz mondjuk egy magyarul is tudó Handcent SMS-t és mikor elindítod, akkor pipa be, alkalmazás alapértelmezettként. Vagy egyszerűen annak az ikonját rakod ki az asztalra.

-
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én is jobban örülnék ha lenne backup-restore a Recovery-ben....
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv!
Ugaz 1s -em van,de hátha kapok tőletek választ:
Hogyan tudom megváltoztatni az alapértelmezett sms alkalmazást? -
hevizms
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Kilőttem

Hogy ez eddig nem jutott eszembe?
-
hevizms
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Hát én sem bántásból irom,de valamit nagyon félreértelmeztél.Irtam én olyat hogy epekedve várom a frissitéseket?Nekem azzal van bajom hogy bizonyos időközönként értesit róla hogy elérhető a frissités és pont amiatt hogy ne értesitgessen,akartam telepiteni.Nem azért mert bármit remélek tőle.
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Tapasztalt valaki problémát a google könyvjelzők szinkronizálásánál. Felraktam a 15.0.0-t és mindent szinkronizál a google account csak a könyvjelzőknél írja, hogy probléma van és hamarosan megy.
Köszi.
-
Indy1
tag
szombaton 1 napos akcio a 1949deal oldalon
150.99$' feszbuk lajkolas uj rendelonek minusz 2$=149$szerintem jo ar a6589as Hongmira
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
Miumiújsáááág?
Ne,.de ilyeneken minek akadsz fenn?
Én mindig mosolygok azon,hogy mennyire várják a frissítéseket a különböző topicokban,sőt az Xperia L totyikjába kicsit trollkodtam is,mert valami elképesztő,hogy emberek mennyit tudnak bszakodni a mobiljukkal.
Kijött a 14-es akkor tegyük fel a 15ös bétát, cseréljük cwm-et és vissza a recoveryvel a 14 es újat,amihez letöltöm a bugfixet és akkor backup és kvajó,hogy elbsztam vele 3 napot, de most nemjó a kamera.
Mehet a flash a régi 13-assal és cwm recovery backup, de firissítés csak OTA, különben a TWRP nem lesz jó.
Na,megint elment 3 nap 24órában a gép előtt, ami alatt kétszer tégla lett a telefon, idegbajt kaptam,de nembaj,most jó,csak nem jó a walkman...
Haggyámá a gyerekkel asszony, sokkal fontosabb dolgom van!
Na,akkor most OTA crw,és 1.17-es STOCK telecomos rommal!
Áh..., én nem értem miért várják egyesek olyan nagyok a frissítéseket.
Mi fog történni? Kapunk mellé ajándékba egy nagycsöcsű thai krvát?
Oké,ha konkrét bug van,akkor érthető,de egyébként 90%-ban semmi változás a frissítések után.
Mióta kijött pl Xperia M-re a 4.3,azóta szopnak vele.
Anno a Rayemre úgy vártuk az ICS-t,mintha maga a jó Isten szállna közénk,aztán szépen tette vissza mindenki a megbízható GB-t!
Kit-kat-et is úgy várta mindenki,mint a messisást,hogy aztán húhúúhú,dejólesz!
G2 topicban csomó hibát írnak.
Meg kell érteni,hogy ahogy fejlődik a technika egyre több a hibalehetőség, tökéletes SOHA sem lesz, a büdös életben soha
Remélem érted,hogy ezt nem bántásból írom
-
hevizms
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Magyarul a miui sem tökéletes

Van még zavar az erőben. -
hevizms
addikt
Tökre idegesit hogy állandóan értesit a 16.0 frissitésről,telepiteni meg nem lehet.
Minek ajánlja akkor fel? -
-HajTömeg-
őstag
Tegnap teszteltem a kamerát egy szórakozóhelyen, buli környezetben.
Nagyon kellemes csalódás, a vaku nem lőtte túl, nem hulla fehérek a fejek, éles a kép, teljesen rendben van!
Mire haverom S3 minije élességet állított,addigra lőttem 3 képet a Hongmival![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Update.zip néven nem próbáltam feltenni, bár valami hitelesítési gondja volt, asszem, azt meg gondolom, egy átnevezés nem oldotta volna meg.
A backuppal meg az a helyzet, hogy a MI Backup feltételezem,csak működő rendszer alatt használható. Állítottam már helyre bootloopos készüléket recovery restore-ral.
A memóriakezelése rosszabbnak tűnik a 16-nak....

-
djula
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
update.zip néven sem?
A multilang rom gyárilag rootolt, nem kell hozzá semmi.
Mi backup app? -
-
nimfas
addikt
Megjött az 1s Hongmi... Power+vol új gombra vmi Mi-Recovery jön be... Hogy lehet ezt lecserélni?
-
A 16-os frissítés (gyári, nem multilang ROM-hoz) linkje.
Igazából semmi változás nincs a Data usage warning üzenet boot utáni eltűnésén kívül. Mondjuk, nem tudom, mit vártam, a changelog üres volt, szóval azt túlteljesítették.

-
overland
aktív tag
sziasztok, valakinek esetleg van 1 fölösleges tokja?
-
Sztenn
tag
válasz
asanotadanob
üzenetére
nálam is megjelent ota-n, de inkább várok még a frissítéssel, mert semmit nem tálaltam erről a 16.0-ról...
-
asanotadanob
tag
Nekem felajánlja OTA-n, de nekem sem teszi fel. Nem tudja kicsomagolni a zippet, ami nálam 14,7 MB.
-
gonorrea
senior tag
Mi is ez a 16-os frissítés? Csak OTA-n elérhető, mert nekem nem ajánlja fel, máshol meg nem találtam még meg! 15.0.0 van fenn, de ezt is TWRP-vel flasheletem, talán ezért?
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem nem sikerül az OTA frissités.
15.0-ról 16.0-ra szerettem volna.Letöltött 15,03 MB zip-et,de a mikor ujraindul a TWRP,hiába szeretném installálni a fájlt,failed hibaüzi fogad.
Te milyen verzióról és hogyan frissitetted? -
cicur99
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Belinkelnéd a 16-ost?
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
herdsman12
üzenetére
Köszi, az elsőt megcsináltam
remélem beválik ! -
herdsman12
őstag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ezek csak tippek.
Esetleg, Beállítások - Értesítések - Alkalmazások értesítései - Rendszer UI, vagy Frissítés?
Vagy Beállítások - A telefonról - Rendszerfrissítések - Ellenőrízze a frissítési beállításokat - Frissítés megszakítása? -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mert eddig mindig szoptam,ha frissítettem.
A 13 tökéletesen működik, semmi problémám vele, minek frissítsem?
Tényleg..., nem vagyok xiaomi őrült, nem vagyok elfogult vele, de semmi hiba...
Kopkopkop -
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Milyen 16?
-
xhege
veterán
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ez engem is érdekelne.

-
-
-HajTömeg-
őstag
Azt be lehet állítani valahol,hogy ne mutassa,hogy kijött egy frissítés?
Állandóan feldobálja,hogy frissítsek 15-re. -
Nikitaa7
tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Oh, koszonom!
gondolom ez a pocket dial lesz
na ki is probalom. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
A közelségérzékelő problémája hívás közben tesztelés alatt. Eddig (egy hívás) jónak tűnik. Az autómata fényerő szabályzás még mindig hajlamos a világítást lenn tartani.

-
Felment a 16-os frissítés, eddig semmi különlegeset nem tapasztaltam, hacsak azt nem, hogy nem tolja az arcomba reboot után, hogy data usage warning.

Nikitaa7:
Ez kikapcsolható a Settings - Display - Prevent pocket dials részen.
-
Nikitaa7
tag
Sziasztok!
Szeretnek tokot venni ilyet
de kiprobaltam, hogy ha letakarom az erzekelojet az elso kamera mellett, akkor azt irja ki, hogy misuse mode, es nem mutatja, hogy ki hiv csak miutan levettem a takarast...
Nalatok is igy van?
Es pont amitt szeretnek ilyen tokot, hogy ne kelljen kinyitnom hivasnal.
jah, sima hongmi red rice-om van.
-
Kulbi
aktív tag
Tegnap rányomtam az OTA frissítést, persze megdöglött a teló. Utána még volt vmi recovery, ahonnan felment a 15.0.0. A rendszer azóta megy, újra jó gyors lett a teló. Most fel akartam rakni a TWRP-t, de nem megy. Ill. a rekovery-ben először egy döglött android van piros felkiálltó jellel, utána azért megy.
Mi lehet az oka, hogy TWRP nem akar felmenni?Köszönöm.
-
Dominó85
addikt
-
gjoe
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
A gyerek lenovo A660-a cserélődik erre.
Egyszerű játékokat játszik csak rajta. A legfontosabb paraméter az üzemidő.Ha nálad van mindkettő típus, akkor csinálhatnál egy akku tesztet. 30% különbség elég nagy. Ha csak 10% lenne a kettő között akkor nem gondolkodnék, megvenném az 1s-t! Annál is nem a proci, hanem a 8GB a csábító.
-
doongoo
addikt
Belső tárhely kicsit nagyobb az 1S-ben ill. a GPS ott brutál jó, míg az MTK verzióban "csak" simán jó. Nálam használatban a mindennapokban az 1S gördülékenyebb, de ennek ára az akksiidő. MTK-s abban jobb kb. 30%-al, bár amióta újrahúztam az 1S-t, azóta ez is egész baráti lett.
-
gjoe
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Akor mtk-s lesz!
-
Laza...
addikt
Én mindenképpen az MTK Hongmit javaslom, összességében mindenre elég, az üzemideje pedig sokkal jobb.Persze majd úgyis jönnek az 1S tulajok hogy hülyeséget beszélek. Sima Hongmi persze nem volt a kezükben/váltottak 1S-re

(magam lova mindig jobb - nekem nincs okos telóm, csak "sok" volt nálam már, ezáltal én tudok teljesen független/elfogulatlan lenni
)Ugyanakkor jó alternatíva még a ThL 4400 is, kicsit ugyan gyengébb, de az akksija most áll 56%-on, 6,5óra kijelzőidővel. Brutál
Hamarosan lesz blog is róla) -
gjoe
addikt
Sziasztok!
Melyik verziót érdemes megvenni?
Ezt, vagy az 1S-t?
Mi a különbség a procikon kívül?
Üzemidő, stb? -
hevizms
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
Köszönöm
Akkor nem érdemes váltanom,hisz mindkettőre lett orvosság közben 
-
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
trebrona
OTA-n keresztül ment fel a 15.0.0hevizms
A 15.0 nekem csak angol és kínai nyelvű volt és korábban írták mi a 15.0.0-ban a javítás. Na meg sokan azt dicsérték.
Mostanában te is kicsit kötözködős hangulatban vagy barátom, amit az itt tapasztaltak alapján maximálisan meg is értek.
De nyugi én nem vagyok az ellenséged.

-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
gondolom most már van tapasztalat érdemes váltani a 5.0-ról, 15.0-ra v. inkább 15.0.0-ra. Mi a legegyszerűbb módja? Tömören elég, kell full wipe?
Köszi.
-
-
Kornel
veterán
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
De, fent ki van vágva a kamera is, a hangszóró és a közelség érzékelő is, egyben, egy kis téglalap alakban.
-
-HajTömeg-
őstag
Ezen nincs kivágva a szenzor helye? Működik a közelség érzékelő?
Akkor mostmá én is megírom, én meg ezt rendeltem

Kiváló, felrakni is baromi egyszerű volt.
Egyébként szerintem csont ugyanaz,mint dominoé, a képeket nézve semmi különbség. -
Kornel
veterán
Én ezt a típust rendeltem a redmi note-hoz, saját magam raktam fel, majdnem 100%-ig egyenes lett, ha szilikon tokban van, akkor nem is látszik, hogy kicsit ferde, pár tized fok lehet.
Felrakva tökéletes, 99% átlátszóságot ígér a leírás, szerintem igaz is, fóliánál ez sokkal kevesebb, ami rontja a képet, illetve a fóliával szemben ez a színhelyességet se befolyásolja. Nekem nem lett alatta semmilyen buborék, teljesen egyenletesen rajta van a kijelzőn. Tapintást ugyanúgy jól érzékeli, tehát eddig 5-ösre vizsgázott, remélem sokáig fent marad, tartós lesz. Elvileg 9H keménységű, tehát nem nagyon fog karcolódni, a fóliával ellentétben. Én csak javasolni tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zyxel NAS326
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Horgász topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Na meg a visszajelzések is a stabil verzióról... csak tudnám, hogy mit szöszöl még a Xiaomi a 4.4.-vel. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én mindig mosolygok azon,hogy mennyire várják a frissítéseket a különböző topicokban,sőt az Xperia L totyikjába kicsit trollkodtam is,mert valami elképesztő,hogy emberek mennyit tudnak bszakodni a mobiljukkal.