- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Szomorúan konstatálom, hogy kénytelen leszek üzembe helyezni és használni a Hongmi-t, mert az érdeklődés gyakorlatilag zéró, nem tudom eladni.
Így elkezdtem árulni a THL T100s-t, ami jóval drágább (és jóval jobb) készülék. ... és láss csodát. Röhej, de a mai napon kettőt is elvittek volna, ha lett volna
. Most itt maradtam a Hongmi-val, mert a szeretett G3 már korábban eladtam.
Lemaradtam valamiről, vagy momentán még a V5-ös "stable" ROM van forgalomban?
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #2196 üzenetére
-
herdsman12
őstag
Szivesen megnézném bárkinek, a "vagyula" módszerrel telepített v5 multilang verzió Home képernyő mentését.
Mivel itt nem reagált senki erre a bejegyzésemre, ezért priviben is kértem segítséget, de ott is minden OK választ kaptam, ezért ma újra telepítettem mindent, de a helyzet változatlan.
A Home képernyőn látható óra-dátum widget a dátumot fordítva jeleníti meg.
Ez most valóban csak nálam van így? -
mclane_
aktív tag
Márpedig a Hongmi WCDMA alá van felpakolva ez a ROM, azaz rossz helyre tették fel? 1Sből miért tennék fel a stable 8.0-át és a 9.0-át is. Vagy mi már le is vagyunk szarva, nincs is több stable
Kicsit érdekes ez a dolog...Más. Valaki keresett lockscreet notifiert korábban: [link]
-
-
vegyszer
addikt
Leszedtem hirtelen, és a zip belében a system/build.prop fájlban ez van:
ro.build.id=JLS36C
ro.build.display.id=JLS36C
ro.build.version.incremental=JHCCNBA8.0
ro.build.version.sdk=18
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.release=4.3
ro.build.date=Wed Feb 19 17:14:44 CST 2014
ro.build.date.utc=1392801284
ro.build.type=user
ro.build.user=builder
ro.build.host=wcc-miui-ota-bd04.bj
ro.build.tags=release-keys
ro.product.model=HM 1S
ro.product.brand=Xiaomi
ro.product.name=armani
ro.product.device=armani
ro.product.board=MSM8226
ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.manufacturer=Xiaomi
ro.product.locale.language=zh
ro.product.locale.region=CN
ro.wifi.channels=
ro.board.platform=msm8226Az az ez nem a mi telónk szoftvere...
-
bazsy_
tag
Srácok jól látom , hogy kijött az új stabil. És mindjárt 8 as verzió. Próbálta már valaki?
-
XenHai
senior tag
Létezik ,hogy alap androiddal jön a hongmi és nem miuival?
-
overland
aktív tag
sziasztok!
2 kérdés:
- miért nem tudom szikronizálni a gmail fiókot?
- lehet-e csöngetésben z emelkedő hangot ennél beállítani? -
SSlyTR
senior tag
válasz
Sanyesz. #2182 üzenetére
már készen is van, minden backup megvan, csak 1 programot nem találtam meg eddig, és miui 5ből kivették az eddigi háttérképemet és azt keresem már vagy 15 perce
Kano: ha valami nem úgy működik, mint ahogy a leírásban szerepel, akkor persze, hogy kérdezek, nem akarok hülyeséget csinálni. Más fórumokon is megjelent a probléma és ott senki se javasolta ezt a hangerőgombnyomásos indítást. Nem volt megoldás.
Ha mindenki úgy állna hozzá, hogy nem értek hozzá, akkor nem csinálom, akkor még mindig barlangban laknák...Jah most ráérek
-
kano
nagyúr
Szerintem ne romoljon aki ennyire nincs tisztában semmivel. Először olvasson, mert minden le van írva.
-
SSlyTR
senior tag
valószinűleg aza gond, hogy nincs fent az updater
ezt hogyan lehet rámókolni? -
SSlyTR
senior tag
válasz
Laza... #2169 üzenetére
najó ez se működik
pedig az ilyen dolgokhoz nem szoktam hülye lenni.Hol lehet bekapcsolni ezt a szinkronizálást, mert ilyet se találok. Nem jelenik meg semmi a webes felületen. A legfrissebb miui-t kéri, magyarul elsőnek úgyis minden törlődik. 22es csapdája. törölnöm kell mindent, hogy lementhessem a szűz telefont...
eddig csalódás ez a miui...
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Laza... #2169 üzenetére
oké akkor ezt lekezdem használni
viszont mér el is akadtam
3. Menj be a Settings-> about phone-> System updates menüpontba,majd a menü gomb megnyomásával válaszd ki a Reboot to recovery mode menüpontot,majd nyomjuk meg az OK gombot.rámegyek, hogy system updates, és visszadob a home screen-re, mit is kell itt nyomni? ndem találok olyat, hogy Reboot to recovery mode
-
Laza...
addikt
Az itteni alapján (én az első verzió szerint csináltam, 10 perc alatt megvan)
Elsőre ment, semmi gebasz (mondom, életem első okos telója). És a sok hülyeség 95%-a eltűnt. Van még pár, de azt már megszoktam.
Ilyen pl. hogy az értesítő ledek nem müxenek egy reboot után (megoldás, kikapcs-bekapcs a ledeket és OK). Meg ami még nem jut eszembe, de van pár.
De pl. imádom hogy szinkronizál egy szerverre, és ha újrahúznám a telóm mindent visszakapok mindenféle bűvésztrükk nélkül (képek, tel. számok, sms, jegyzetek, stb)
-
SSlyTR
senior tag
kérlek mondjatok valamit a warningokra, mert megürülök.
Elindítok egy alkalmazást és ezek ugrálnak fel, percenként. Így kurvajó gps lesz belőle, percenként lehet nyomkodni.szerk.:
kikattintottam az emlékeztetőt, majd megint be. Most egy ideje kussol. Talán jó lesz. -
SSlyTR
senior tag
válasz
herdsman12 #2157 üzenetére
nálam nincs olyan, hogy nincs mérethatár, 20M a legnagyobb
-
SSlyTR
senior tag
válasz
herdsman12 #2147 üzenetére
any size-on van, akkor kell neki mindig wifi?
azt hittem ez, az hogy ne legyen limitHa 20M-re állítom akkor le is szedi a kicsiket. Ha any size-ra akkor a 2-400kb-ost se.
-
kano
nagyúr
válasz
szoporiz #2143 üzenetére
De mi a biztosíték, hogy nem fizetsz erre még ÁFát? Azért mert a kicsi kínai odaírta, az még nem sokat jelent. Minden "biztos" verzió csak 99%-ig biztos.
Akkor már inkább befizetném az áfát. Jobban is jövök ki és legalább lesz róla egy igazolásom is (ha vissza kell küldeni). -
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #2141 üzenetére
Köszönöm.
Közben rájöttem hogy tudom az összeset törölni,így nem kell egyesével. -
Laza...
addikt
Bakker, hogy ennyire nagyon hülye legyek
Köszi srácok, ott van
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #2146 üzenetére
Komolyan mondom, én nem találom. Névjegyekben nekem csak új névjegy hozzáadása van, semmi más. V5 rom
-
herdsman12
őstag
-
SSlyTR
senior tag
válasz
doongoo #2135 üzenetére
még mindig nem akarja az igazat.
egy 250kb-os programmal próbálkozok.
waiting for wifi...más:
Ezt a security warning-ot, hogyan lehet megszüntetni? 5 percenként kapom.
azt írja viber, facebook... is trying to read your call logs
van deny meg allow, egymás után 3szor feldobja, be van pipálva, hogy jegyezze meg a választásomat.Lehet új rendszert kellene felrakni. Még a gyári van rajta.
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #2141 üzenetére
Nekem ilyen nincs (stable rom)
-
Drughi
addikt
Üdv,
Honnan érdemes 2db hongmit rendelni? A xaomi shopbanmajd 70 az ára, míg a cikkben 30e szerepel. Nem árt ha magyar az eladó. -
Banyu
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2132 üzenetére
Két hete megy a kezeim között Hongmi, az nem eszi meg.
Előtte a samsungommal két hónapig tökéletesen működött és működik is, máson is kipróbáltam és a kábelek sem rosszak. -
hevizms
addikt
Üdv.
MIUI-ban a sim kártyáról a neveket lehet valahogy törölni? -
-
Banyu
csendes tag
Sziasztok!
A power bankról nem tölt problémám nem oldódott meg, többször kipróbáltam, de az 5600 mAh-s akksiról kis ideig mutatja, hogy tölt, de semmi sem történik, csak kikapcsol.
Teljesen random mikor hogy, van, hogy a képernyővel, van hogy képernyő-üzemeltetés mellett végig tölt, meg van olyan is, hogy képernyő-üzemeltetés mellett is kikapcsol... szal lényegében a végén így vagy úgy, de nem tölt, csak eltérő időnként történik ez meg.
Ötlet??? több kábellel is eljátszotta ezt...üdv.: banyu
-
SSlyTR
senior tag
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy playről csak wifin tölti le a programokat? 3G-n vagyok és azt írja, hogy vár a wifire. Neten keresgettem, találtam is pár dolgot (beállítás + cache törlés), de nem működött.
Tud valaki erre megoldást? -
doongoo
addikt
-
válasz
overland #2120 üzenetére
Nekem is ugyanez volt.
Újratelepítettem, és már jó lett.Fontos, hogy a Play több egyéb programot is igényel, ezeket az Eric Xiang féle Google Installer magától letölti.
-
Laza...
addikt
Tegnapi napom, ez volt eddig a leghúzósabb
bocs, hogy kell linkelni a képet hogy kisebb legyen?
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #2109 üzenetére
Itt valami tényleg nem stimmel
. A THL T100s-t este feltöltve, de ki nem kapcsolva, reggel hétkor ugyanúgy 100%-on áll. (Két kártya, 3G bekapcsolva). A G3 is olyan 2-4%-ot szokott merülni egy éjszaka alatt.
Nem szívja valami app a te akkudat? A THL-re telepített ButtonLED pl, ha van mit jelezni, elég szépen viszi az akkut. -
hevizms
addikt
Ezek szerint én kifogtam egy selejtet.
Nekem 2 napot sehogy nem bír ki.
Sőt tegnap este éjfélkor lehuztam a töltőről 100%-ról,aludtam utána(tehát semmi történés a telón),reggel fél hétkor 70%-on.Nem értem az egészet.
Mondjuk azt meg nem értem hogy azóta mostanáig meg "csak" 18%-ot csökkent,pedig használtam is.
-
SSlyTR
senior tag
Parádés ez a telefon. vasárnap 8kor húztam le a töltőről és most 38%on van az akksija. Igaz nem nyúztam durván, de végig be volt kapcsolva a wifi, amikor otthon voltam, 3g ha melóztam. Ha jött email megnéztem, ha fb-on írtak, akkor azt is. telefonáltam másfél órát, ha nem többet. Telepítettem alkalmazásokat. Fényképezgettem. Hallgattam róla hangosan zenét. Le a kalappal a teló előtt.
Én sokkal rosszabbra számítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest