- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
overland
aktív tag
köszi mindenkinek!
már a twrp-nél elakad, elvileg telepíti, de egyik sem megy rá, mert nem lesz utána érintős -
kano
nagyúr
Sőt hozzáteszem, hogy nekem is ez a típusszáma és az első ötben benne voltam akinek itt Hongmija volt.
Úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy nem tudja a 3G-t. -
kano
nagyúr
válasz
Laza... #2083 üzenetére
Mielőtt azért rárakna egy TD-s romot azért bizonyosodjon meg arról, hogy tényleg TD-s. Mert ha WCDMA-sra feltesz egy TD-s romot azt annyira nem fogja szeretni és az általa leírt verziószám csak annyit jelent, hogy új verziós Hongmi (akár WCDMA-s).
overland
Várj, keresek.Az Ultimate romban van ilyen opció alapból, de mivel azt nem tudod feltenni, így az nem sokat ér.
Upd.: Szerintem ezzel is meg tudod nézni, hogy tudja-e a 900MHz/2100 MHz WCDMA hálózatot..
-
kano
nagyúr
válasz
overland #2075 üzenetére
Szerintem sem hamis..
Nézd meg, hogy milyen hálózatokat támogat (valamilyen prg. a Play-ból).
Simán lehet még akár WCDMA-s is. Egyszerűen új verziós a Hongmid. -
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #2086 üzenetére
Használok, de kontaktokat a g fiókkal szinkronizálok
-
herdsman12
őstag
AirDroid-ot használja valaki?
A régi telefonszámokat nem hajlandó szerkeszteni. -
Laza...
addikt
válasz
overland #2084 üzenetére
Én is arról telepítettem. Hogy a rom multilang-e, passz.... Mivel a TD verzió elsősorban belpiacos (és olcsóbb is), ezért nem tudom hogy van-e benne az angol/kínain kívül más (nézz szét a fórumon, kérdezd meg...). Ha nincs, és át lehet-e emelni, kérdezd meg a magyar fórumon vagyulát, Ő foglalkozik a honosítással.
A világ (jóval)nagyobbik felén a WCDMA verzió müxik, nem a TD -
Laza...
addikt
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #2067 üzenetére
A teljes méretet mentsd le
-
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #2063 üzenetére
Na és így?
[link] -
mclane_
aktív tag
A korbbi stable ROMokhoz képest nekem úgy tűnik, hogy sokkal halkabb a csengőhang ultimate ROM alatt, háromnegyed hangerőtől lefele szinte nem is lehet hallani. Lehet ezt orvosolni anélkül, hogy a stable-t tennm fel?
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #2063 üzenetére
Pedig tud. Nézd meg az exif infót, nem kell hozzá semmi
-
esox
senior tag
Pár új tesztkép:
Panorama
Hütte kaja
Napfényben hütte teraszon -
hevizms
addikt
Hongmi fotó
-
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #2054 üzenetére
Ez pedig az ultraolcsó kat. Németországból pár nap alatt, 2 eur a 6db légipostával együtt...
-
BSOD
senior tag
Megjöttek a fóliák a rajzaim alapján a protectionfilms24.com-tól (ebay). Most már jó helyen vannak a kamera/szenzor kivágások, jó a méret. Ez most már ne tartson vissza senkit a vásárlástól, mert tényleg bagóért van. Kár hogy nem jobb minőségű. Remélem a jobb fajtákat is ez alapján csinálják ezután.
-
overland
aktív tag
válasz
Viktor0610 #2046 üzenetére
köszi, sajnos nem megy
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #2050 üzenetére
Újraindítástól számol.
Gondolom rom/telefonfüggő. Más telefonoknál nem ezt tapasztaltam. Defy+on pl. bármilyen rom volt nem zavart bele az üzemidő kijelzésbe az újraindítás (nem kezedett 0-ról).
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610 #2048 üzenetére
Ez más (androidos) készüléknél is így van emlékeim szerint.
-
Másnál is csak az utolsó bekapcsolás óta mutatja az akkumulátor-használatot?
Meg bírok élni nélküle, de így nem tudom pontosabban mérni, meddig bírja a kütyü. Egyébként az én használati szokásaimnak teljesen megfelelő az üzemidő.
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #2034 üzenetére
Na ezen csodálkozom.
Ugyanis felraktam a stabil romot és ahogy irtam is van zaj.Nem az a kerepelő mint az ultimate romban,hanem sistergő.Nem olyan nagyon hangos,de van -
overland
aktív tag
Sziasztok,
ma tettem szert egy hongmi-ra.
Usa-ból jött, angol meg kínai nyelv van rajta, hogyan tudok rá magyart tenni?Ez van rajta: android 4.2.1 MIUI-JACHNAL5.0
-
esox
senior tag
Ezt múlt héten csinaltam. Ezt en elég gyengének mondanám.
-
vegyszer
addikt
Egyébként a szombati fejlesztői rom frissítés egy kellemetlen hozadéka az, hogy a lezárt kijelző mellett a POWER gomb hosszú megnyomásával nem jön a kikapcsoló/újra indító/némítás választó ablak elő. Sőt, a POWER gomb későbbi ismételt megnyomásával nem kel életre.
Kis várakozás után viszont igen.
Felolvasás után jön a SuperSU kérelem, hogy az Android rendszer UID SuperSU jogokat kér. Utána már feljön a hiányzó panel...
Csak hirtelen azt hittem 3x, hogy kifagyott, és akku ki technikát alkalmazó megoldás mellett döntöttem. De egyre jobban zavart. Biztos azért jön, mert az app változott, és újra kell engedélyezni, de bosszantó, hogy pont a gyors némítás veszik el, ha ideig óráig is.
Más is tudja ezt reprodukálni? Vagy tapasztalta esetleg?
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610 #2036 üzenetére
Mentésből nincs se elég féle, se túl sok. IMEI + NVRAM mentést az ahhoz elég, hogy egy elcseszett IMEI számot helyre tégy. De pl egy tapi gondot nem orvosol. (hiába lehet ezt egy bugos sw által kieszközölni, ahogy az Cappa72 kollégának is összejött a Lenovo A820 kapcsán a romolási kísérletezés folytán, rendbe tenni nem lehetett, csak nagyon más úton)
-
szoporiz
tag
Nekem sem kattog a hang. (5.0 multilang rom)
-
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2036 üzenetére
Teljes mentést kellene csinálni, ha mindenre fel akarsz készülni.
Cappa72 kolléga leírásaiban vannak ilyenek itt a logouton. -
Már letöröltem...
Azt hittem, valami kattogást kell keressek, az nem volt.Más. A Mobileuncle MTK Tools programmal lementettem az IMEI-számot, gondolom, ezt jól tettem, ugye?
Illetve még valami. Ezen kívül ha készítek egy TWRP-mentést, védve vagyok mindenféle probléma ellen, már ami az esetleges nem működő rendszer visszaállításában segíthet? -
esox
senior tag
válasz
Viktor0610 #2034 üzenetére
Megtennéd hogy felteszed dropboxra vagy vmi megosztó helyre, de ne youtube, mert az egyből konvertál.
Az egy dolog, hogy nincs kattogás, de milyen a hangnminőség, mert kb mint ha 16kbit/sec lenne a mintavétel freqi. -
-
-
Laza...
addikt
válasz
Viktor0610 #2031 üzenetére
Nekem ez van fent, magyar
-
-
hevizms
addikt
válasz
doongoo #2028 üzenetére
Nekem most nem a stabil rom van fenn,de amikor az volt akkor csináltam videót,de úgy emlékszem nekem zajos volt,nem is kicsit.Nem olyan bántóan kerepelő mint az ultimate változatban,de úgy rendesen hallható zaj volt.
Legalábbis úgy rémlik.
Lehet egy próba erejéig visszarakom a stabil romot. -
Laza...
addikt
válasz
Viktor0610 #2027 üzenetére
-
Megpróbáltam feltenni egy rootot a készülékemen lévő stabil ROM-ra (NEM többnyelvű, csak két kínai és az angol van benne), a verziószám elvileg stimmel, mégsem futott végig a ZIP-fájl ( miuiandroid-HM1W-JHBCNAL5.0-root.zip ) telepítése.
Rájöttem, hogy két féle recovery van a készülékemen, én a hangerő le + bekapcsoló gomb után, a listából kiválasztható angol recoveryből telepítettem volna fel a ZIP-fájlt.Mit nem csináltam jól?
(Esetleg már előfeltétel volna a custom recovery hozzá?
)
-
SzAnnie
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy ilyen telefon vásárlásán, de eddig nem találtam pontos SAR értékeket.
Egyedül ezt találtam mindenhol:
Like my mi2, the user manual also says that the SAR value is below or equal 2W/kg. So it respect the European law (if the value is right)
Találkozott már vki részletes eredménnyel? Gondolok itt a head,body stb értékekre. -
SSlyTR
senior tag
válasz
Sanyesz. #2019 üzenetére
én a 190ezerbe kerülő notimat is 160ezerért vettem meg, bár ez magyar áruházlánc. Nem volt semmi trükközés a számlával. A trükk máshol volt.
Egy dolgot tanultam meg a használt piacon. Minden annyiba kerül amennyiért elviszik. Ez sokszor igaz a nagy boltokra is.
180 helyett 160 dollár az simán belefér az eladóknak. 10%-ot simán elenged.
spemall is engedett nekem az árból, de még így is sokkal több lett volna. (talán 200 dollárra jött volna ki szállítással együtt)kano: volt benne kockázat is, de eddig bejött. A magyar árhoz képest pedig 15ezer forintot spóroltam.
de nem offolok tovább
-
SSlyTR
senior tag
válasz
vegyszer #2014 üzenetére
nem tudom mi volt.
Tegnap este felraktam töltőre, jelezte is, hogy tölti. Ma reggel meg kevesebb %-on volt az akksi.
Kivettem az akksit, újraindítottam hátha feltöltődött, csak az első töltés miatt nem tudja mi mennyi. De ugyanúgy kevés volt a nafta benne. Azután rádugtam gépre. El is kezdte tölteni. Most meg azzal is tölti amivel tegnap este nem töltötte.Nem értem miért van ez, lehet szoftveres volt. Talán ma több időm lesz. Lehet belekezdek egy root-olásba és valami frissebb redszert felteszek rá.
Sanyesz: ne foglalkozz vele mennyiért vettem. Ettől neked se jobb, se rosszabb nem lesz. Így megszabadítod magad sok fölös fejtöréstől
-
SSlyTR
senior tag
igen így volt.
úgyhogy ti is bújjátok csak a kuponos oldalakat. Kb minden bolthoz találtam akkor akciót -5%, -10% értékben.
Illetve lehet az eladóval is beszélni. Nem mondom el, mit mondtam neki, ez mindenkinek a rátermettségén múlik, mennyit alkud le az árból.
Egy srác a másik topicban a 250 dolláros telóra kapott 170 dolláros árajánlatot. (valami hasonló árak voltak)Engem az zavar, hogy itt nálunk kevés bolt van, ahol ezt meg lehet csinálni. Viszont ahol meg lehet ott 5-10 ezereket lehet nyerni.
Következő vásárlásomra csak 5% engedményt találtam.
-
SSlyTR
senior tag
találkozott valaki olyannal, hogy nem lehet tölteni a telefont?
már 2 töltő + adapter kombinációt is kipróbáltam, és csak csökken az akksi töltöttsége.
Most számítógépre van dugva.Az akku ikonnál látszik, hogy töltődik de a % nem emelkedik.
Nagyon mérges leszek, ha mehet is vissza kínábaszerk.:
Mire megírtam 2%-ot töltött.
számítógépről töltődik, majd letesztelem, mi nem jó -
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #2006 üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610 #2006 üzenetére
Vagy átcsúszott neki a vámon...
-
-
SSlyTR
senior tag
válasz
doongoo #1999 üzenetére
öhm, így is rezeg
ez szerintem a az alsó 3 gombra vonatkozik. De egy újraindítás után ez is visszaállítódik. Én a qwerty billentyűzet rezgését akarom kikapcsolni. Vagyis pl. mikor netezek ne rezegjen ha valamit írok.szerk
meg is van, valóban a billentyűzet beállításánál volt. -
vegyszer
addikt
A mai Ultimate frissítés videó felvétele még mindég kattog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest