Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #7948 üzenetére
Ennyit a Lenovo támogatásáról: [link]
Az általunk leírt SD probléma pedig a KK legnagyobb hibája ősidők óta. Főleg egy 1/4-es telefonnál fontos. Kedves a Xiaomi, hogy feltételezi, minden nemzetnek van egy Vegyszer-e.
Sajnos nem agymenéses katyvasz, dolgozz egy napot helyettem és megismered a magyar kultúra minden gyöngyszemét.
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #7946 üzenetére
1-1 HSZ kiragadása érvnek elég béna módszer.
Ha olvasnád a K3 Note fórumát, láthatnád hogyan csiszoltuk közel tökéletesre a romokat. No meg ne hasonlítsunk már össze szoftveees/romos oldalon két telefont úgy, hogy az egyik fél a másik 1,5 éve elérhető. Továbbra sem értem miért hiszitek azt hogy nem szeretem a Hongmimat... Ezt honnan a f...-ból veszitek? Ha nem szeretném, nem tartottam volna meg. Belakott rendszer van rajta, ráadásul a legfrissebb. Fogjátok már fel végre hogy nekem mi nem tetszik. A Xiaomi hozzáállása a Hongmihoz! Náluk kisebb gyártók rájöttek arra, hogy az 1/4 a 4.4 esetén problémás lehet. És nem az 1GB rammal van a gond, hanem a 4GB rommal. Mit csináltak hát? Megoldották rom szinten a 4.4 alatt az SD-re telepítést. Ehhez képest a Xiaomi érdekes módon csak ezt az egy dolgot nem képes megcsinálni. Valljátok be bakker, hogy ez igen égető hiba! És ne engem szapuljatok feleslegesen.
Ezért van meg a véleményem a magyar emberekről is. Munkámból adódóan naponta több tízezer ember testi épségéért felelek. Hetente, két hetente elsősegélyt kell nyújtanom. És miért? Mert 10-ből 8 ember kultúrális és értelmiségi szintje rendkívül alacsony. Nem ledegradálva őket, hiszen tudjuk hogy tudatos leépítés/beetetés áldozatai.
Végszónak annyit, hogy továbbra is a Hongmit használnám, ha nem lenne kijelzőhibás. Javítása 20k lenne alkatrésszel, szereléssel együtt. Így inkább megmaradt pót telefonnak. Még mindig faxán gyors, stabil.
-
Dominó85
addikt
Félretéve a rebootokat és a felhozott bugokat. Nekem NEM a Hongmi-val van bajom, hanem azzal, hogy a Xiaomi (tehát maga a gyártó) miért nem képes egy valószínűleg pár parancssoros műveletet megeszközölni. Az én szememben ez nem szálka, hanem gerenda, ugyanis mióta csiszolgatják a 4.4-et? És hasra ütve 15.000 Hongmi tulajból 12.000 azért rimánkodik, hogy az igen csökött 4GB (amiből ugye 2-2,5GB szabad) hangyafaxra sem elég 4.4 alatt. Lexarják magasról az embert. A Zopo, Oppo, Jiayu, Thl, Star és egyéb kevésbé befutott gyártók MIÉRT voltak képesek 4.4 alatt az SD-re telepítést megoldani? Ha már utána baxnak frissítést kiadni, legalább az alap romjukban benne van. Hoppácska. Véleményem szerint a Xiaomi nyelve olyan erősen a Google farpofájának mélyén van, hogy csak na.
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7937 üzenetére
Nos 10 userből itt 6 panaszkodik random újraindulásokra. Külföldi fórumokon ezen felül akksi kijelzés ugrálás, memória fagyogatások/telítődés és az igp-re is jöttek panaszok. De persze dráma tagozatos vagyok. Talán ha megmutatnám hogyan néz ki most a szerintetek túldramatizált kijelzőhiba a Hongmimon... Hagyjuk ezt a drámatagozatos baromságot. Ha annyira jó a Xiaomi, akkor 4.4 alatt a mai napig miért nem oldotta meg a 60. Update után az SD-re telepítést? Hja, mert erre lenne a legnagyobb igény? Tényleg faxa a support.
-
-
Dominó85
addikt
A Mass-storage és a KitKat egyéb hülyeségei a Xiaomi devjeinek balfaxsága, semmi több. Lazán bele tudnák tenni a romba ezeket a featuretteket, de baxxák megcsinálni. Ahogyan az SD-re/ről való telepítést sem. Nálam kicsit leszerepelt a Xiaomi. Az új telefonjaik meg semmi extrát nem nyújtanak más nagyobb gyártókhoz képest. Kár, de ez van.
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
El sem hiszem, hogy elkészült a MIUI V6 5.0 alapokon a K3 Note-ra is.
-
Dominó85
addikt
Elnézve mennyi telót f0s magából a Xiaomi... Nyalóka helyett Xopóka lesz csak romfrissítések terén... Ez nem az a Xiaomi, amit én megismertem. Lassan csak csúcs telefont érdemes tőlük venni, ha főverziós update-re gizdul az ember. (Lenovo K3 Note-ra se lesz soha 5.1, mielőtt valaki megszólna
)
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7634 üzenetére
s4tch és Viktor0610
Meg kéne tanulni olvasni! Mint mondtam a jelenség már az első leejtés előtt jelen volt vagy 4 hónappal! És igen kérlek kedves s4tch a képernyő mind a négy sarkán random jelentkezik ez a jelenség és nem mindig azonos méretű illetve formájú területen. És mily meglepő villódzik/pulzál ha úgy tetszik. Az én kezemben van a telefon és mégis ti vagytok az okosok. Összehasonlítottam jó pár videóval a hjelenséget és biza ez kijelző hiba és nem fizikai behatás eredménye. Talán ha személyesen ismernétek, tudnátok hogy én azon felhasználók közé tartozok, aki a lehető legjobb védelemmel látja el a telefonját. Elég ránézni a ki tudja hány éves Jiayu G3-mamra, amit apám a mai napig használ (egy tetves karc nincs a kijelzőn, végig tokban volt és az első gyári fólia védi). A Hongmimat pedig pont hogy a kijelző olyan részén találta el a csap széle, ami a kijelző 4 sarkánál ilyen hibát nem okozhatott volna (mint említettem a csaptelepes eset előtt 4 hónappal már ilyen volt).Ja és kösz, nem vagyok mazochista, ha már személyeskedünk...
Nem is tudom hány Hongmi tulajnak segítettem, de mindig a tipikus magyar mentalitással kell szembesülnöm.
Nyugi, nem sértődök meg, de az ilyen mentalitásból nem kérek. További jó munkát a topikban.
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7618 üzenetére
Már miért lenne korrekt a Pandawill a xaros 10 dolcsis kuponnal? A gariidőm utolsó két hónapja és azóta eltelt másfél hónap sem volt elég hogy foglalkozzanak velem. Gari idő alatt is vagy 3 videót és 30 képet tettem fel. Érdekes mindig a hibát kerülő vagy kereső, kb semmit mondó válaszokat kaptam. Szánalmas, utolsó suttyó banda a pandawill. Nem hiába lett kiutálva innen a PH-ról az az állítólagos magyar pandawill összekötő f@$* sem. A DX.com ezerszer korrektebbül járt el a Simtelep telónál. És egy kijelző csere plusz szerviz díj nem éppen 10usd. Az meg hogy gariidőn túl húzták a dolgot is mutatja milyen a pandawill... A vita a bizonyítékokkal, mint már írtam, a gari időn belül lett megtéve... B@xtak segíteni rajtam.
-
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85 #7610 üzenetére
Közölte a tegnapi vitára a Pandawill, hogy már nem garanciás a Hongmi, mert lejárt az egy év. Adnának 10USD kupont... hát töröljék ki vele a másik arcukat. Megírtam nekik, hogy bőven garancia idő alatt írtam és nyitottam a vitát, csak éppen baxták fel illetve elfogadni a hibát. Szóval tettem nekik egy ajánlatot, amit jobban tesznek ha elfogadnak.
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7595 üzenetére
Továbbra is a Hongmié a szívem, de a Lenovo a babérokat tördeli... Az 5.0-ás droid bugjai ellenére mindennapos használatra tökéletes a K3 Note. Amennyiben lesz 5.1-re vagy 5.0 alatt MIUI romra lehetőség, akkor marad a K3 Note. A Hongmit nem adom el az fix, mert pót telefonnak tökéletes és belakott microSD kari csücsül benne.
trebrona
Kamera képek (180MB - érintetlenek) - [link] -
Dominó85
addikt
válasz
superTibcsi #7580 üzenetére
Feltettem az audio fix-et amit korábban linkeltek itt páran. Az megoldotta a gondot, csak éppen cinkes a Xiaomira nézve, hogy egy korábbi bug visszatért egy későbbi verzióban.
-
Dominó85
addikt
válasz
superTibcsi #7578 üzenetére
Üdv a klubban.
-
Dominó85
addikt
Rájöttem a hiba forrására, hogy mi gyilkolta a teló memóriáját. Mi más, mint a mocskos viber... elvontam az engedélyét a gps használattól ugyanis, tessék megkapaszkodni, monitorozta mind végig merre járok. Mindezt úgy, hogy a viberbeszélgetéseknél inaktív volt ez a funkió... Big Brán..Brother effekt.
Most már nekem is faxa a rendszer sebessége.
-
Dominó85
addikt
Én imádom a MIUI-t. És ahogy látom továbbra is kicsit egymás mellett beszélünk el. Értem én, hogy a Hongmi az alsó kategóriát képviseli a Xiaomi termékpalettáján. De ez nem azt jelenti, hogy le kelljen xarni a fent, általatok kicsinek titulált hibát. Szerintem ha a MIUI és a devek tényleg annyira faxák, akkor tisztában vannak a 4.4 korlátaival és mondjuk a 4GB romot szem előtt tartva kikerülhetnék a google faxszágát (nem lehet obb-t SD-re helyezni eleve az apk telepítésekor...). Amit ezt a nagy testvér is belátott az android 5.0-ás verziójánál. Saját magukat köpve ezzel arcon. A Jiayu felülete kísértetiesen hasonló a MIUI-éhoz, nekik (jóval kisebb cég lévén) mégis sikerült ezt az SD mizériát áthidalni. Értitek? Például csak emiatt a baromság miatt nem tudok GTA-zni (kibírom, de akkor is) a telómon. Csak mert annak 2,6GB az obb-je és biza szerencsétlen Hongmi romján nem fér el. Jelly Bean alatt semmi ilyen gond nem volt. És ha teszem azt navigációs progit akarok használni 3GB térképpel? Az se menne. Ahogy említettétek is, folyamatosan reportoltam ezt a kérést a Xiaomi felé. Szóval ez nem alaptalan "rimánkodás". Ha pedig annyira bonyolult dolog, akkor közöljék, hogy "Sorry".
UI: Jelenleg dög lassú a Hongmim ezzel az új rommal. Random elfogy a memória, pedig csak 6-7 progit tettem fel. Majd csinálok egy tiszta telepítést, de sűrű hetem van és szükségem van a telóra.
esox
Indítsd újra a telefont. Jellegzetes 4.4-es bug ez is. -
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7547 üzenetére
Nyugodtan tehetted volna ON-ba.
Egyetértek veled javarészt. Imádom a Hongmit (habár érkezik most egy Lenovo K3 Note). Nem a telefonnal van bajom, hanem azokkal az apró, de zavaró dolgokkal, amiket korábban már százszor írtam. (például az SD-re telepítés -> OBB-k mérete miatt!)
-
Dominó85
addikt
Mikor is jött ki a KitKat rendszer hivatalosan?
Mi is a MIUI fő mottója? (Rethink Android - Újragondolt Android)Mivel a Xiaomi eleve "enyhe csúszással" adta ki a 4.4-et a telefonjaira, így bőven lett volna idejük az általam felsorolt és a kezdetek óta létező hibák javítására. Szerintem...
-
Dominó85
addikt
Az összes Beta verzió mely fent volt a telómon illetve ezek a heti fejlesztősek is mind ugyanazokkal a hibákkal rendelkeztek. Folyamatosan küldtem angol nyelven a jelentéseket és változott bármi is? Pedig ezek triviális és annál fontosabb "rendszer bugok". Az 5.5.1-nél is fennállnak a hibák, de már igazából xarok rá, mert egy ember hiába pofázik... Talán ha egy 2 órás YT videón magyarázná el az ember a bugokat. Bár akkor meg a Xiaomi venné elő az illetőt, hogy mer ilyeneket feltenni.
Hja és akkor is ugyanúgy ejtenének magasról a számtalanszor felvetett hibákra.
-
Dominó85
addikt
válasz
trebrona #7535 üzenetére
Hja.
Akkor mondjuk végre javíthatná a Xiaomi a KitKat belső romkezelésének bakiját és akkor nem kéne szenvedni ilyen baromságok miatt. Mennyivel egyszerűbb is lenne.És ha már itt tartunk, jó lenne ha minden Ota frissítés megtartaná az asztalerendezést... Pakolgassa a tököm állandóan a helyére a dolgokat mindig... Ugyanez a hiba fennáll minden telefon újraindításnál is.
-
Dominó85
addikt
válasz
trebrona #7533 üzenetére
A belső tárhelyre fel sem tudom tenni. Azt pampogja folyamatosan, hogy nincs elég hely. Elcseszett egy része ez a droid 4.4-nek... Az Internal Storage-nál 1,2GB szabad helyem van, míg a Phone Storage-nál szinte soha semmi (bugos vacak, de már xarok rá). A microSD karimra tettem és hevizms féle módszerrel (kicsit fentebb) tallózom be. Viszont nem TWRP van fent, hanem gyári reco. TWRP-vel múltkor is csak xopacs, az apacs volt...
-
Dominó85
addikt
Megérkezett az Aliexpress-ről SuperDeal-ben rendelt 16000mAh powerbankom. Nos én nem tudom mennyire simlisek a kicsi keleti "barátaink", de:
HAMIS
Amint megnyerem a dispute-ot, darabokra szedem és erről is lesz egy cikk.
Még mielőtt valaki nekem ugrana, csak pár dolcsival volt olcsóbb a szokásosnál és az eladó sem ma kezdte...
Amit kaptam free lámpát sem Xiaomi ledflash. Sárgás a fénye és gagyi hajlongó műanyagból van. Az eredetinek fehér a fénye és mereven állítható. A hamis ráadásul sorjás és más az alufólia betét színe (sötétebb), továbbá a fénye a műanyag kereten átvilágít.
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7509 üzenetére
Nálam csak a Hongmin volt darabos a galéria. Még a két magos Jiayu G3-on is hasít a mai napig. Valamit elbacarintottak a devek és még nem találták meg a hiba forrását.
trebrona
Pontosan. A V5 ver.15-nél még jó volt. Amúgy QuickPic forever. -
Dominó85
addikt
válasz
nemlehet #7481 üzenetére
Megelőztél egy nappal. Nekem szerdán hozta volna a postás, de pechemre senki sem volt pont abban a két, kritikus órában otthon. Egyetértek azokkal, amiket írsz, meglátjuk ki lesz kész a cikkével korábban, aztán max én törlöm az enyémet, ha a tiéd lesz korábban. Ma lenne időm megírni, de kedvem nincsen hozzá (bocsi skacok), mivel bivalyul szól ez a kis füles és inkább hallgatom a kedvenc zenéimet még egy darabig. Én alapból EQ-zok és csak utána írom a tesztet, ugyanis alapon mindegyik füles tompán és xarul szól, ezt még az audiofil-ek is beláthatnák végre... A Piston II mélyei ugyan öblösebbek, viszont a Piston 3-é "tisztábbak" és dinamikusabbak. Mind a kettő fülest megtartom, ez már tuti.
Update: A másik fél egy 1980-as évjáratú buszon megy hazafelé és mind a ketten tök jól hallottuk egymást. Az izoláció tényleg pöpec lett a kicsikén és ahogyan nemlehet kolléga írta, észre sem venni, hogy viseled.
-
Dominó85
addikt
Képek a fülhallgatóról és tartozékairól - [Google+ nyilvános album]
-
Dominó85
addikt
Első benyomások a Xiaomi Piston 3 külsejével, csomagolásával kapcsolatban (a viszonyítást a Xiaomi Piston II Enchanced és tartozékai adják):
Doboz:
- súlyra és magasságra ennek a fülesnek a doboza kisebb, illetve alacsonyabb
- az anyaghasználat kicsit rosszabb a doboznál
- a 1More párna színe számomra elég jelentéktelen szürke
(és még ez kapott RedDot awardot vagy csak a füles)
- csipeszt nem kapunk a csomaghoz -> mínusz pont
- 3 pár plusz fülpárnát kapunk, 3 különböző méretben (4. pár a fülesen)Füles:
- minőségi szálcsiszolt fém hátlap a füleseken, többi műanyag (sorja nuku!)
- kicsit talán ridegebb a műanyag kábelrész (majd bejáratódik)
- a kevláros rész szépen megmunkált, mint az elődnél
- a kapcsolók nyomáspontja jó és nagyon halkak
- a jack kiosztása 3 eres (!), mint az elődnél és ugyanúgy van kiosztva
- QR kód alapján a füles eredetiMind a kettőt egy félig áttetsző neylon zacsiban és egy sokfelé hajtogatható (belül kínai használati leírással, ábrákkal ellátott) papír tokban kaptam. Ezen belül van a párnába ágyazott füles a párnákkal és a külső 2 részes műanyag díszkocka doboz lekerekített élekkel. A dobozokat elnézve és a párnát is figyelembe véve a Piston II jobb hatást keltett bennem. Ami a fülesek design-ját illeti, ott nem jutottam dűlőre. Hiszen a Piston II több, mint egy éve megvan, míg a 3-at csak most vehettem szemügyre.
Unboxing videó:
https://youtu.be/mzEfC5ZYtC0 -
Dominó85
addikt
Megérkezett a Xiaomi Piston 3 fülesem. Ma nyolcra megyek is érte a postára.
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #7454 üzenetére
Nem az általad fizikailag berakott SD-re teszi át a progikat az SD Fix, hanem az internal storage-ba. Ha megcsinálod a microSD karin a 2 külön partíciót (nevezzük SD Card 1.1 és 1.2-nek) akkor tudsz a progival ténylegesen a microSD kártyára menteni apk-ot és obb-t.
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #7444 üzenetére
Phone Storage - A KitKat xopása, erre teszi fel alapból az összes apk-ot és obb-t.
Internal Storage - azaz SD Card 0, a telefon belső ROM-ja.
External Storage - azaz SD Card 1, a microSDHC kártya amit a telóba teszel. -
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7424 üzenetére
Bocsi, mosogattam meg pihiztem szinte egész nap. Kemény melós éjszakai műszakom volt.
Igen én megvettem a Pro verziót. Nekem tökéletesen mennek a nem gyári apkok is illetve az obb is átkerült az SD-re valamennyi alkalommal, amikor kellett. Viszont amint ráfrissítettem az 5.4.10-ről az 5.4.17-re mintha valamibe belenyúlt volna a rendszer. Ugyanis amíg az 5.4.10 alatt ezzel a módszerrel a QuickPic-ben is végre tudtam törölni képeket, addig most 5.4.17 alatt már megint nem. Illetve az Iron Knights játékom teljesen gallyra ment. Hiába telepítem újra és tisztítom a progi maradványait, különféle hibákkal leáll/crashel vagy éppen a 36 frissítésből vagy a 32 vagy a 34-nél megáll és szevasz tavasz.
Vannak itt most apró hibák, de nem nagyon érdekelnek, mert a rom jól működik a többi téren. Utólag pedig azt mondom, hogy a 4.4-vel csak nyertünk, mert az 5.0 (ahogyan a megjelenésekor is írtam itt a Mobilarénás cikkben) a csili-vili übersmooth xarrá animált felületével zabálja az aksit. Rengetegen panaszkodnak miatta és az 5.1 sem hozta el az üdvösséget.
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7391 üzenetére
Felejtsük el. A bétákat próbálgattam és szívtam velük sok user error és apró Xiaomi bugok miatt. A Xiaomit pedig részben joggal szidom egy lassan android 5.1-es világban. No meg a 4.4-nél ismert volt ez a "phone storage kontra SD" téma. Amit egy 4GB ROM telefonnál illett volna beletenni a romba (SD Fix és App2SD), főleg hogy ekkora rom esetében a phone storage nem éppen nagyra van partícionálva. Vagy ha már kicsire lett partícionálva, hagyták volna egyben. Kisebb márkák, mint a Zopo, Cubot és Jiayu a 4.4-ük alatt ezt kiküszöbölték. Nem beszélve a most már nagy részesedési háborúban álló Lenovo-nál. Ezek nagyon apró dolgok, amikkel nagyon sok végfelhasználót lehet elrémíteni vagy éppen szerezni. Duliee kolléga hatására is, de kezdek a közép és felső kategóriás, de még megfizethető Lenovo-k felé kacsintgatni. Ott nem xarnak az ember fejére aksi tekintetében (3-4000mAh, ami kiváló arányban van a SoC-val és kijelző méretével). Xiaomiék mintha belőtték volna ezt a 4-5 óra kijelzőidőt, aztán akinek az kevés, vegyen powerbankot mellé. Nem tagadom én is vettem, mert ár/értékben megérte. Bár már érkezik a 16000mAh-s, így majd valamelyik eladó lesz. Az úgy mond "sírásomra" kitérve... elhiszem, hogy mindenki más élete sem fenékig tejfel ebben a lepukkant országban, de nálam a telefon rendelkezésre állása nagyon fontos, mert ezen érnek csak el, illetve ezen tudok szólni bentre is.
Béke
Láss csodát, nincsen TWRP és az 5.4.17 felment mint a kisangyal. Például ha a TWRP-ben és/vagy MIUI romban benne van ez az OTA-meghalok fícsör, talán meg kéne keresni mi okozza. Mert érdekes módon a nem Xiaomi telefonokra készített MIUI romok OTA frissítésénél is ugyanez a bökkenő legtöbbször.
Miért tette OFF-ba, azt nem vágom, szerkesztve.
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7389 üzenetére
Nos 2db apk telepítése kinek nem gyerekjáték? De egy bootloop vagy mondjuk egy féltégla telefon miatt "sírni" szerintem nem leány dolog. Főleg annak tudatában, hogy mennyi béta romot és egyebet csak én mertem kipróbálni. Legrosszabb esetben már tégla telefon miatt nem is lennék a topik/közösség tagja és egy Lenovo K50 (Lemon Note) tulaja lennék...
-
Dominó85
addikt
Leszedtem Play-ből ezt a két progit. Feltelepítettem őket, adtam nekik root jogot és kész. Hja még annyi, hogy kellett egy reboot is, de azt majd kéri is.
Gyerekjáték volt.
trebrona
Már jön is lefelé.Surda-
4.2.2 alatt minek neked aggódni az SD-re telepítéskor? Az nem KitKat, hogy szívassa a népet.Root jog minden esetre egy-két dologhoz nem árthat.
-
Dominó85
addikt
Feltettem a NextApp SDFixet és a Link2SD Prot (utóbbi 499 Ft volt) de öröm és boldogság van. 508MB szabad a Phone Storagenál és a tetves Vibert is átlöktem az LD SD karira. Muhaha
-
Dominó85
addikt
Mélyen tisztelt Godlike és MIUI fejlesztők,
Kérlek titeket oldjátok már meg ezt a b*zi phone storage és egyéb baromságot 4.4 alatt, mert egyszerűen nem lehet fogadni képeket sem Viberen mert sír, hogy nincs elég helye. És ez bizony a ROM bugja illetve a 4.4 hibája. Vonjátok össze azt a nyamvadt 4GB ROM-ot egy rohadt tárhelynek, mert ez így ultra gáz! És az a vicces, hogy alig van fent a gyári progikon kívül más. Az egész 4.4 egy vicc az android OS-ek közül jelenleg. Faxa gyors, de olyan elemi hibákat rakatott bele a Google, ami a 4GB ROM-os telefonokon konkrétan használhatatlanná teszi.
Köszönettel, Dominó
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7360 üzenetére
SD Fix alatt lehet obb fájlokat is használni játékokhoz SD kariról futtatva? -
Dominó85
addikt
válasz
trebrona #7343 üzenetére
Úgy tettem fel ahogyan lejött.
SP Flashtool-val mindjárt feldobom rá a Multi-t, aztán a TWRP-t, majd az 5.4.10-es Update már remélhetőleg nem bacarintja el. Az volt a gond, hogy a TWRP pampogott valamennyi falshelésnél a megpatchelt mikrofon miatt. Pedig leellenőriztem a jogokat (rw jogokat) és root is volt.
CN-EN 5.4.3 Béta volt fent, amit használtam. Meg kellett mókolni a fentebbi Patch-vel a mikrofont. Működött is jól. Na ezek után az Updater szólt, hogy van egy OTA 5.4.10 frissítés. Rámentem a Reboot Now-ra és rögtön fel is flashelte (végig futott). Aztán mikor bekapcsolt, akkor megállt az Mi logónál és ennyi a történet.
SD-re felteszem akkor az 5.4.10 Multi romot. Annyi sörrel tartozok lassan, hogy matt részeg leszel/leszünk.
-
-
Dominó85
addikt
A telóm jelzett egy 21MB méretű 5.4.10-es frissítést, de TWRP alól nem megy fel nekem. "Failed" A sima Update zip from SD card előtt kell cache-t vagy bármit törölni? Csak mert nem szeretnék megint mindent telepítgetni. A "Downloaded rom" mappába tette a zip-et amit a TWRP meg is talál.
-
Dominó85
addikt
válasz
rosszkutya #7322 üzenetére
Oh bocs, nem olvastam a sorok között.
-
Dominó85
addikt
válasz
rosszkutya #7314 üzenetére
Tedd fel TWRP-ből a fentebb linkelt Patch-et a mikrofon hibához! Faxán működik utána a mikrofon!
-
-
Dominó85
addikt
válasz
kriszpontaz #7306 üzenetére
Szia,
nekem is ez a problémám (mikrofon), de továbbá nem tudom flashelni az itt kapott zip javító fájl, mert verification error-t dob. TWRP-t sem engedi feltenni (EN-CN 5.4.3 béta).Más: Érkezett 3db tempered glass (a lekerekített, 2,5D, 9H, 0.33mm, retail csomagos kosz eltávolítóval, matricákkal, alkoholos és száraz kendővel, az előlapi kamerát is védi), akit érdekel, priviben megtalál. 1,5k
-
Dominó85
addikt
válasz
rosszkutya #7292 üzenetére
A "Browser" akkor micsoda? Csak mert az nekem gyári böngészőnek tűnik.
hevizms
Igen én is 5.4.2 fejlesztőit szedtem le onnan. Holnap felrakom ezt a fejlesztői multi romot. -
Dominó85
addikt
Hát nem tudom mi a csöcs van az én telefonommal, de az itt kapott patch filet a lib_audio-hoz egyszerűen nem engedi fel updatelni. Na meg még a TWRP-t sem tudja felrakni. Mindig arra a qrva "verification failed"-re hivatkozik...
-
Dominó85
addikt
válasz
rosszkutya #7265 üzenetére
A CN-EN 5.4.3-nál is néha ez van... Én lekreáltam Google-ből vcf fájlt, majd minden névjegyet töröltem és vcf-ből visszatöltve jelenleg jó. De kérdés meddig.
-
Dominó85
addikt
Mi vagyok én próbababa? Tököm tele van az állandó telepítésgetésből már. Égés a Xiaomi részéről egy eddig jó dolgot ilyen balfaxul elbaltázni, mint a hanghívás. FR már megvolt vagy 3x és tiszta telepítés is volt. Szóval xar a romnak ezen része. Mondom engem ez a hiba azért nem zavar, mert headsettel jó mind két félnél a dolog. Majd a szeptemberi stabil 4.4.2 (már ha megkapjuk) remélhetőleg nem fog ilyen bugokkal rendelkezni. Illetve az SD-re telepítést is megoldják. Nem hiába lett az kitalálva, hisz egy telefon flash memóriája nem cserélhető és ha folyamatosan írogat/olvas róla a rendszer, az biza nem tesz neki jót. Míg ha egy SD tönkre megy, max cseréled azt csumi. Tuti egyébként, hogy a mocskos Google keze van a dologban, hisz ahhoz nem kell engedély, hogy a belső tárhelyről lekérjen bármit. Na de SD-ről már nem ilyen egyszerű.
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #7246 üzenetére
Nekem sem javult meg factory és factor/wipe után sem. Na ezért mondom, hogy a Xiaomi-nak is már tele a töki a Hongmi-nyűggel... De ők szúrták el, mert egy 5.1-es droidra kellett volna inkább gyúrni a világszerte köztudottan SH*T 4.4 helyett.
Én ma már biztosan nem szórakozok többet a telefonnal. Headsettel jól tudok telefonálni és az nekem egy ideig megfelel.
-
Dominó85
addikt
Újabb hiba... A Vyber baszik a névjegyeimet szinkronizálni (előbbi a SIM-ről sikerült).
A barátnőm neve helyett csak egy rohadt telefonszám van és én meg azzal dumálok... elég irritáló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest