- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-HajTömeg-
őstag
A video formátumon hol lehet állítani?
Sikerült 3gp-ben rögzítenem(#4401) Laza...
-
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4396 üzenetére
Ezen nem vitatkozunk. Volt mindkettő telefonom, nem a 3C kamerája a gyengébb.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4394 üzenetére
Szebb a szitázás az EVO-n. Viccet félre téve tuti van valami nüansz különbség a kettő között.
-
-HajTömeg-
őstag
A sima samu és a samu evo kártyák közt szerintetek van különbség?
Használjátok esetleg valamelyiket? -
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #4387 üzenetére
Nekem az még a pont elfogadható méret lenne. No meg azzal a SoC-val már minden frankón menne. Ha a fotós és GPS-es részt átmentik a Hongmi-ból, akkor nem lesz hiba.
De félek úgy 250USD körül (vagy inkább 300) fog kezdeni a webshopokban. Az meg Áfa-val már sok (tuti DHL-vel rendelnék).
-
hevizms
addikt
-
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610 #4374 üzenetére
a gyári mail program csak második nyomásra indul el... továbbá nálunk is előfordul hogy ki-ki lép 1-1 programból...
Most akkor van heti frissítés a ROM-ra vagy nincs? Nem értem, van 5 és 13-as verzió és kész???
-
hege21
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4374 üzenetére
Nálam is többször előfordult,hogy nem tudtam felvenni a hívást mer érzéketlen volt a kijelző v13 van fenn...
Kikapcs gomb és vissza utánna minden ok..
Hetente egyszer eljátsza..
Szerintetek? -
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4381 üzenetére
Legalább is eredetinek néz ki (Xiaomi csomagolásban is érkezett). Doongoo kolléga már meg is kapta.
-
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4379 üzenetére
És állítólag tényleg eredetiek. Én most rendeltem egy fehéret (a hét közepén).
-
kano
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4375 üzenetére
[link]
Remélem, hogy doongoo kolléga nem haragszik, hogy belinkeltem. -
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4376 üzenetére
Hát na... well done Mon Amii.
-
-HajTömeg-
őstag
-
-HajTömeg-
őstag
Ha találsz valami jó hátlapot linkeld be légyszi.
Rengeteg a hamis.Akiket érdekel,hogy milyen képeket csinál a hongmi,azoknak tettem fel pár, a legkülönbözőbb fényviszonyok közt készült képet.
-
Visszaraktam a V5-öt. Kipróbálom, milyen, mert a V13-mal problémám volt a memória elfogyása, a programokból való kidobálás.
Értesítsetek, lécci, ha kijön javítás a V13 bugjaira!
-
clava01
csendes tag
Sziasztok
ha rádugom a telót pc-re hogy tudom elérni hogy az SD kártyát is lássam meghajtóként pl TC-be?
-
MPM
tag
Sima eredeti hátlapot lehet kapni külön? Elkezdett ropogni....
Továbbá van még valami jó alternatív kamera app a Cinema FV5 mellett?
-
trebrona
nagyúr
Valaki rendelt már ilyet?
-
Dominó85
addikt
válasz
vegyszer #4361 üzenetére
Garantált 4/1MBit szóval kapják be... Jelentgetni nem érdemes mert évek óta meg merik ezt tenni az egész kerületi 5-ös körzettel. A központi elosztó szerverük gyenge, de persze mindenkinek ajánlgatják a 100 és 200MBit netjüket... Szánalmas az a rózsaszín-multi (nem magenta).
-
clava01
csendes tag
Hali megjott vegre a hongmi 1s em.
Teljesen jo tetszik, azt nem sikerult meg megoldani hogy 2. Simmel mennyen 1.sim telekomos mukodik. 2sim telenor keri a pint de nincs halozat. -
Dhampir
félisten
válasz
Dominó85 #4360 üzenetére
Bejelentetted, hogy nincsen Neted?
Érdemes ilyenkor felhívni őket és műszakilag kivizsgálják vagy jóváírják, ha ilyen gyakoriságú.(#4362) ÁrPi2
Megnyerő, hogy a 3X súlya könnyebb: 162g vs 199g, de az akksija is valamivel kisebb: 3000mAh vs 3200mAh
Feltételezem, hogy a Noteban "van anyag", masszív kialakítású.
-
ÁrPi2
senior tag
Gizchina (március 20.) : Huawei Honor 3X Vs Xiaomi Redmi Note
A szerző a Honor 3X-re voksol.
Xiaomi Redmi Note WCDMA már elérhető gizchina-cikk - 2g-8g $240
1g-8g $218
-
Dominó85
addikt
Normál "bolti" könyveim vannak, de nézhetek neked pár pdf-et a neten. Anno láttam párat megosztva a fotós blogokon (amik ingyen terjeszthetőek, így nem minősül wareznek).
Off: Ma déltől este 10-ig nem volt netem, most már qrvára elegem van a T-Com-ból. Írni fogok nekik egy levelet hogy ne is várjanak e havi számlán pénzt. Egy hónapban vagy 4-5 napig nincsen internet, hát rohadtul nem ilyen szutyok szolgáltatásért fizetünk X összeget, ami nem éppen kevés.
Hogy szakadna rájuk az ég!
-
m4csk4fogo
tag
A Mi-tools újabb verzióiban van akinek működik a menü gomb hosszú megnyomására beállított esemény?
Már úgy megszoktam a lezárást így, hogy visszatettem a legutolsó stabil verziót belőle. -
-
batai15
félisten
na nekem is meg érkezett egy mi key. Szerintem elég gyengére sikerült. eléggé csalódtam. Miért? megmondom őszintén hogy körülményes a használata és bugos maga az app is.
példa : kamera indít . Semmi gond. De lehet képet is lőni a gombal, na de ez kb olyan mintha minden alkalommal újra indítaná az appot. zseblámpát is be lehet kapcsolni, de ki nem, illetve van hogy pár sec után a képernyőt is lezárja vissza. Én egy ténylegesen gombként működő dolgot vártam, amivel pl mint a kamera gombal(pl a virtuálisal) lehet képet készíteni stb.
Hozzá teszem feloldott képernyő melett is ezt teszi. És a mi key app szopja az akkut is. -
Dominó85
addikt
válasz
Laza... #4349 üzenetére
Inkább ide kirakom, hogy akinek kell, az le tudja szedni:
<<< Next Launcher 3D v1.37 Pro >>>
Érdemes mellé a kiegészítőket beszerezni. Nagyon jó az időjárás + óra + ébresztő (utóbbi tökéletesen kompatibilis a MIUI-val) widget, de az egyenként kirakható gyors widgetek sem rosszak (Next Switch Widget). Utóbbinál tapasztaltam egy furcsaságot: Amennyiben a mobilnetet a widgeten kapcsoljuk be, működik frankón! Ha ott kapcsoljuk ki, akkor is OK! Viszont ha a lehúzó sávban lőjük ki a mobilnetet, akkor a kinti widgetnél ON (aktív) marad a widget, de a mobilnetről lejön. Ezt a görgető sávon való bekapcsolás és a widgeten való kikapcsolás műveleteivel tudjuk helyretenni. Más anomáliát nem tapasztaltam. Úgy látszik a widgetek kontra mobilnet egy örök balf-ság android terén.
-
Dominó85
addikt
6 óra kijelzőidőt produkált a Hongmi-m úgy hogy volt használva rendesen. Mobilnet, wifi ezerrel, zene, játék és videózás. 18 és fél órát bírta (este megy töltésre). Tudom nem 2 napos az üzemidő, de a kijelzőidő korrekt. A Google Play-nek óriási THX, mert anno megvettem náluk a Next Launcher 3D-t (nem a mostani fost) és az már nem elérhető. De elküldték nekem az apk fájlt a telóra és egy rövid üzenetet: free to share Szóval akinek kell, az szóljon és elküldöm. Hja és értelem szerűen ez az 1.37-es Pro verzió.
Hja ebből azt akartam kihozni, hogy Next Launcher alatt ~550-600MB szabad ram-om van folyamatosan! Ennél smoothabb nem lehetne egy droid, mint ezzel.
-
esox
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4340 üzenetére
Na itt vannak... A kertben elég sok fekete rigó él, imádom, ahogy fütyürésznek. Erre ébredni eszméletlen jó. Tökéletes teszt volt a teló hangfelvevő tudásának tekintetében. Teszek mellé 3 régebbi felvételt, amin nagyon erőssen hallatszik a tompa alapzaj. Igaz Azok 3gp fájlok, a rigó fütty pedig már Cinema FV-5 mp4.
Megnyugtat, hogy nem a mikrofonnal van a baj, ha jó szoftver van mögötte, szépen veszi a hangokat.Amivel viszont nem tudok mit csinálni, az a telefonálási hangerő, mármint a másik fél hangereje. Konkrétan kimondottan halk a hongmi. Erre is van esetleg vmi custom progi, amivel normális hangerővel hallom a másik oldalt?
Kihangosítva használható még autóban is (na itt meg a bluetooth kihangosítás nem műxik).
* * *
Totál más
Nemrég kaptam meg a BOSE Soundlink Mini bluetooth-os hangfalamat. Hát ha valaki hordozható hangeszközt keres a telóhoz vagy mp3 lejátszóhoz, akkor ezt kell megvenni. Igaz, hogy a piacon elérhető hasonló (kinézetű) modellek között ez a legdrágább, de egyik hangkeltő eszköz sincs még a közelében sem...
Bluetooth forrás mellett 3.5mm-es jack bemeneten is várja a hanganyagot.
Kisebb szobát olyan szinten megtölt zenével, hogy mindenki keresi a komoly hangfalat mellette, majd belátja, hogy csak ez az egy szól... Brutális kis erőmű, elég hosszú akkuidővel. -
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4344 üzenetére
Igen. Egy macskás meg pár kerti videót tettem fel anno.
Laza...
Igen valamelyik videó alatt még az is volt igen erőteljesen. -
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg- #4340 üzenetére
Anno megosztottam pár videót. Úgy a 3700-3850 HSZ-ek között.
-
esox
senior tag
Aki sokallja a paypal váltási költséget, ami tényleg magas, az állítsa át az accountját:
My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (or Set Available Funding Sources) -> Conversion Options (for card you'd like to change this option)-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice -> SubmitA Cinema FV-5-öt bárki is ajánlotta, nagyon köszi. Végre lehet normális videót készíteni hongmival.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #4337 üzenetére
Ott a helyesbítés, igen.
-
-
Dhampir
félisten
-
Lecs@
addikt
Sziasztok ! Hol érdemes néznem eladó Hongmi készüléket ? Újat, használtat teljesen mindegy. Illetve mit kell néznem, hogy ne legyek átverve ? Proci , kijelzőfelbontás stb-stb....Kérek pár jótanácsot ! Köszönöm !
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio #4326 üzenetére
Félő, hogy a tetején és alján el fog állni a készüléktől. Mondjuk ki nem fog esni belőle az tuti.
-
Laza...
addikt
válasz
Sir Riccio #4326 üzenetére
Az elég fos. Még öntési "sorja" is van rajta. Onnan tudom, hogy nekem is van olyanom
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Viktor0610 #4325 üzenetére
Én ilyet rendeltem de még nem érkezett meg. Egyébként nekem a misebor!
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #4323 üzenetére
Sokáig fog tartani az a kemény három tized milliméter. Én inkább maradok a Nillkin plusz 1-1,2 milliméteres védelménél és a félkeménység előnyeinél (rugalmas erő elnyelés és szétterítés, ugyanakkor vastag is). De kinek a Pap(lan, né, lak, agály...
)
-
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #4321 üzenetére
No ilyet meg végképp nem vennék.
És az optikát takaró műanyagot mi védi... Persze, kicsi az esélye hogy pont az kap a jóból, de a sorsot nem mi irányítjuk.
-
válasz
Dominó85 #4320 üzenetére
Mondom én, hogy vékony tok kell neked -meg mindenki násnak is.
Esett már -betonra- a készülékem. Az egy dolog, hogy szuperül megvédte a kütyüt, de a tokon is alig látszik, hogy kapott egy keveset.
-
Dominó85
addikt
Óvva intek bárkit is az olyan kemény tokoktól, amik a Nillkin Frosted Shield-et majmolják. 3 (három) kőkemény napos használat után törik és repedezik a sarkainál. Konkrétan egy rakat f0s az egész. Kár érte, mert festett vörös volt, de a Nillkin legalább nem ilyen vacak minőségre...
-
-HajTömeg-
őstag
Hjaj,hajtja az embert az új és új dolgok megismerése, de egyszerűen nem visz rá a lélek,hogy berendeljek egy 1S-t,mikor végre van egy kurvajó telefonom...
Eddig csak sony készülékeim voltak, a nyomába nem érnek a hongminak. (Ray és Xperia L) -
doongoo
addikt
válasz
m4csk4fogo #4313 üzenetére
Én simán jegeltem az eredetit és ennek az infói jelenek meg
-
batai15
félisten
válasz
m4csk4fogo #4313 üzenetére
nekem a gyári miui idő járása van fent. Az is elég jó.
-
m4csk4fogo
tag
V13 alatt is ugyanaz a problémám van a gmail app-al, mint korábban. Az új üzeneteket jelző buborékban mindig csak 1-es jelenik meg, szemben például a gyári levelezővel, ahol az új céges levelek száma mindig korrekten jelezve van. Be lehet ezt valahol állítani?
-
kano
nagyúr
Rendelt valaki a Hongmihoz "eredeti" akkut 10$-ért az Antelifetól? Nekem valahogy az akksi vékonyabb mint a gyári és nem is olyan alakú.
-
xhege
veterán
Még egy offot engedjetek meg és befejezem. Mi a különbség az intel és az mtk cpu között? Melyik a jobb egy telefonban? Előnyök hátrányok? Ha valaki egy-két sorban segítene az dobjon pü-t. Köszönöm
-
Dhampir
félisten
válasz
vegyszer #4299 üzenetére
A Networks üzletág megmaradt és éppen most bővíti a magyarországi csapatot.
-
Dominó85
addikt
Valaki megnézné nekem, hogy mennyi pontot dob neki a legújabb Antutu a teljes teszt után RunTime-hoz? Nekem "kicsit" csalás szagúnak tűnik a satnya 288 pont... Míg egy nem nevezem nevén márkás telefon a maga 1850mAh-s akksijával 3450 (azaz háromezer négyesszázötven) pontot kap??? Remélem nem az aksim ilyen gyengusz máris...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Windows 11
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- IPhone 16 Pro max Pitaka Magez és gyári Apple tok
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest