Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
Dominó85 #3287 üzenetére
Nem is én írtam, hogy a Xiaomiworld lenne a hivatalos forgalmazó. Én az általad készített leírás kis ellentmondására világítottam csak rá. Az tény, hogy 10 USD-ért nagyon kicsi (kb. 0) az esélye, hogy eredeti legyen. Nekem megfelel az enyém hangzása és ez a lényeg. Remélem neked is jó lesz a tiéd hangzása.
Amúgy az én dobozomban S, M, L jelek vannak és kis fémcsipesz is, valamint a füleseken nincs R ill. L jelölés. -
kano
nagyúr
Van füleses topic is.
Szerintem inkább ott beszéljétek meg, mert ott már van is 1-2 emberkének.
Megérkezett a telóhoz rendelt ilyen tokom.
Egy kicsit gumisabb fogásra számítottam, de ezzel nem csúszik a telefon hátulja és tökéletesen illeszkedik. Ami a lényeg volt számomra, hogy belemegy így is a neoprén tokba a teló. -
Dominó85
addikt
Én elhiszem. Eléggé audiofil vagyok.
Sony Ericsson: a basszus jó erős, csak éppen elnyomja a közép hangokat.
Panasonic: meg van vagy 10-15 éves, de a hangzása pöpec, nagyon dinamikus
Xiaomi: ha megjön tesztelem
Nokia: szépen szól, de a dinamizmust hiányolom belőle
Promo termék: inkább nem nyilatkozok a hangjárólEzek mind fülesek, nem headset-ek. Azokból van egy ösrégi Panasonic X-Bass-om, ami a mai napig teszi a dolgát (csupán a kábelét kellett cserélni)
Na szóval elhiszem hogy nagyon szépe szól a Maxell, de füles és füles, ember és ember között is nagy különbségek vannak.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Dominó85 #3294 üzenetére
Én azért eljuttatnék a füleses topciba egy ilyen fülest és kérnék egy tesztet.
De van egy tippem, hogy milyen verdikt lesz. Eddig nem létezett olyan füles, ami annyira nagyon jól néz ki és jól is szól.
Egyébként hidd el, az a maxell elég jó minőségű, csak a kábele vékony. De az én fülesemhez képest mindegyiknek vékony a kábele. -
Dominó85
addikt
Elhiszrm, hogy vannak olcsóbb és akár hangzásban más (nem biztos hogy jobb) fülesek is, de én Xiaomi telefonhoz Xiaomi fülest szeretnék használni. Amúgy ha nem hamisat kapok, az általatok említett olcsó alternatíváknak aligha van kevlár védelem a kábelén és designban sem olyan feltűnőek, érzésre sem annyira minőségiek, mint (akár a hamisítvány) Piston II füles.
-
Dominó85
addikt
És még nagyon sok mindennel ki lehet. Majd nekifekszek annak is, csak éppen franciául nem tudok egy mukkot sem.
doongoo
A xiaomiworld rohadtul NEM a Xiaomi hivatalos forgalmazója, így azzal én biza össze nem vetem. Remélem az enyém eredeti lesz, így majd a fentebbi kolléga hamisítványával ténylegesen össze tudjuk majd hasonlítani. Egy biztos, hogy aki azt hiszi hogy 10USD-ért majd eredetit fog kapni, az meg is érdemli a hamisítványt, amit kap. -
esox
senior tag
...nem beszélve arról, hogy a véleményezők is sokszor csak felkért véleményezők...
Én maradok a gyártói webshopnál. IF Design Award 2014-es a Psiton fülesük. Ők biztosan eredetit árulnak. Igaz, hogy nem free posta ($7.87), de tuti, hogy az jön, ami a képen van. -
batai15
félisten
Lehet az lesz akkor. Egy tprw mentést csinálok és meglátjuk. Bár az eggyik komment alapján mennie kell.
-
SSlyTR
senior tag
én ezt utálom, hogy nagyon sokan nem láttak még igazi minőségi dolgot és megveszik kínából az olcsó vacakot és utána megy az 5 csillag excellent, a++++++ értékelés, én meg ezeknek az embereknek a véleményére hagyatkozok.
Én ezért szoktam végigbogarászni a véleményeket, és ha 1 fake is van, akkor felejtős az eladó, hiába 50 5 csillagos vélemény van. Ekkor arra szoktam gondolni, hogy az az 50 mekkora balfék
-
batai15
félisten
[link]
Köhöm valaki? -
esox
senior tag
Vicces, hogy a pandawillnél ezt írják:
"...faster, better and clearer sound"
GyorsabbMinél gyorsabb? És miért gyorsabb?
Tipikus kínai túlzástenger...
-
Dominó85
addikt
Pandawillről rendeltem. De róluk is meg van a (csöppet negatív) véleményem. Igaz biztosítva lettem, hogy ha hamisat kapok, akkor küldenek ingyen egy másikat. Mivel a Pandawill-en eddig valamennyi diszpécser (Ice, Maria, Candice) 100%-ra állította, hogy ők Xiaomi viszont eladók!
Íme a doksi: Hogyan állapítsd meg hogy eredeti-e a Xiaomi Piston II füles, amit kaptál!
-
esox
senior tag
válasz
Dominó85 #3267 üzenetére
Az nem is volt kérdés, hogy fake
szerintem a 20 dolláros is az. Az volt a kérdés, hogy valakinek jött-e már meg bámilyennek is gondolt fajta változat és ha igen, akkor hogy szól.
Az a baj, az alival, hogy felrakják mellé a szép gyári képeket, a küldött termék meg pariban sincs a képen láthatóval...
Ha az ember eleve úgy áll hozzá, hogy fake jön, akkor persze nem éri meglepetés, de akkor is bosszantó, hogy hetekig várokozol majd jön egy sz@r termék, amit úgy sem küldesz vissza, inkább nyelsz egy nagyot és betudod buktának... -
esox
senior tag
Érkezett már valakinek Piston füles fake/origi?
Kiváncsi lennék a véleményekre. 10 dolcsit megér, vagy még annyit sem? -
batai15
félisten
Sziasztok, lenne egy kis gondom.
Eddig minden nagyon fain volt a telefonnal, de tegnap óta a miui launcher nem olyan vaj sima mint előtte,igazából pl ha mappát nyitok meg akkor érhető tetten igazán, ez lenne a kisebbik gond. De pl ha tárcsázóba nyomok egy home gombot akkor egy pillanatra fekete kép és ugrik az asztalra. Eléggé idegesítő a dolog nem tudom mi okozza. Reboot volt, azok az appok amiket napokba szedtem le törölve, dalvik és cache ürítve és mégis. Előre is köszi!+ -
xhege
veterán
Erről a Hongmi Note-ról van már közelebbi infó? Mikor lesz ez elérhető? Pláne nálunk is hasznáható verzióban (wcdma).
-
SSlyTR
senior tag
ma érdekes meglepetés ért a telóval. Motorra fel van szerelve szivargyújtó ajzat és ezzel töltöttem volna a hongmit, de az valamiért úgy döntött pár perc után, hogy nem kér belőle. A vége az lett, hogy lemerült.
Kaptam egy szép üzenetet, hogy nem tölti tovább, az akkuról fog működni.
Találkozott valaki ilyennel? Mi lehet a gond. Ha nem ment a motor, akkor töltötte. Meg a túra elején is. Normál hálózatról is töltődik.Az meg a másik, hogy 47%-ról elég gyorsan elfogyott. Múltkor írtam is, hogy kb 50%-ot vett le 2 óra gps - navi, most kevesebb mint 1 óra alatt tűnt el 47% az akkuból.
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #3256 üzenetére
leellenőrzöm az 5-öst is...
-
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #3254 üzenetére
Az a gyanús benne, hogy nem az apk-ra nyöszörög (aminek a neve alapján találta szerinted), hanem a belezippelt Dalvik Executable-re, aminek a létrehozási dátuma a kiadás napja...
Kicsomagolva (ha nincs semmilyen utalás/összefüggés az smsreg-gel), akkor is sikít rá!Őrülnék, ha valaki szakértő véleményezné a dolgot!
-
-
batai15
félisten
[link]
ezzel vajon működne a hongmin is a téma használata ha nem a marketről van? -
batai15
félisten
válasz
Laza... #3240 üzenetére
Így van tudom
Ha lenne.A hongmi külsőre nem nagy szám, jobb lenne ha mi2 féle kereked forma lett volna na mindegy, de amugy meg veri sebességben és maga a rendszer is haver note 3 telóját. Kézzel lábbal váltana valami másra.. xD
Nemsokára jön elvileg fehér hátlap és akkor sokkal jobban begyere lesz majd külsőleg is! [link] -
szoporiz
tag
Szerintem is nagyon szuper telefon a hongmi
Másodikat nyúzom,volt annyi eszem hogy eladtam az elsőt -.-'.
Ennyi pénzért ennyire stabil rendszerű telefont lehetetlen találni főleg dual simest és függetlent.
Bár hogyha a hongminak lesz egy updated verziója snap 400-al 2 gb rammal világító háttérgombokkal,a többi meg maradna a régiben(dual sim,forma,kamera) és max 300 dollár lenne akkor váltanék. -
BSOD
senior tag
Hívattam egy nagy rakat képet (350db), köztük telefonosokat is. Nyilván nem válogatás nélkül küldtem el őket és némi piszkálást is kaptak, de a hongmis képeket nem lehet minőségben megkülönböztetni (ebben a méretben 10*13) a fuji s100fs-sel készültektől. Egyáltalán nem lógnak ki a sorból. Felbontás, képrészlet, tömörítés, kontraszt, élesség, színek simán hozzák a nagybridge gép szintjét (dinamikában nem). Úgy, hogy nem kellett ezekbe a képekbe sem nagyobb mértékben belenyúlni.
Természetesen egy a4 nagyításnál már lenne különbség és vannak "kreatív" helyzetek, amikre a telefon nem alkalmas, de minőségben nincs miért szégyenkeznie.
-
batai15
félisten
[link]
Érdemes ezt telepíteni? állítólag lehet még reszelni kicsit ezen azon-- -
s4tch
veterán
Vettem innen gyári fehér hátlapot a barátnőm telefonjára. Hibátlanul illeszkedik (mármint a hátlap), és jól is néz ki. Süti.
-
batai15
félisten
Észre vettem hogy a kijelző széle csöppet vibrál.
Max fényerőn látszik, kisebben nem . Mással is volt már ilyen?
Storno, rosszul láttam. -
Laza...
addikt
Ez egy baromi nehéz kérdés, még úgy is, hogy ezen kívül is vannak itt telók. GPS-ben a legjobb a hongmi, de nem nagyon marad el a ThL sem. Kamerában a legjobb a ThL 100s, videóban legmagasabban jobb mindegyiktől. Kijelzőben én nem látok igazán különbséget a full HD és a sima között. (lehet rossz a szemem
)
Akksiban a ThL a legjobb, (akár 6 óra kijelző idő, 5 bármikor megvan) a Hongmi egy arany középút, (nálam 3,5-4,5 óra kijelzőidő) az iNEW köztudomásúan elég gyengus. (hihetetlen milyen pici, vékony akksija van). Nekem a MIUI nagyon bejön, a másik kettő szinte stock Android, minimális módosításokkal.
Összességében a Hongmi a nyerő, ha telik rá, akkor a ThL. Az inew lenne a legtutibb, de az akksija miatt nekem nem OK. Sokat utzok, és nem mindig van lehetőségem tölteni, power bankot én meg nem cipelek.
Pont azért tettem be ezt a 3 telót, mert véleményem szerint a most kaphatóak közül ezek a legjobb 2 simesek..
-
janakbacsi
őstag
válasz
Viktor0610 #3211 üzenetére
köszönöm
-
válasz
janakbacsi #3202 üzenetére
Phone - Menü - Settings - Call settings - Quick responses.
-
SSlyTR
senior tag
Kipróbáltam az exfat fájlrendszert és ezzel sem működik a pendrive.
Marad a fat32 és a 4 gigánál kisebb fájlok. -
janakbacsi
őstag
egyéni, automatikus szöveges üzeneteket hol lehet létrehozni? arra gondolok, amikor bejövő híváskor sms-el szeretnénk azt elutasítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Háború Izraelben
- Xbox Series X|S
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest