- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85 #7947 üzenetére
Először a szakmai rész: Olvastam a K3 topikot, pont azért nyomtam be a linket.
Megpróbálom mégegyszer leírni, arra céloztam, hogy hiába írtad ide, hogy nem bántad meg a váltást, a K3 is csak az orosz kooperáció miatt használható és ez azt jelenti, hogy a Xiaomi és a Lenovo hozzáállása között nincs nagy különbség, nem akarnak nekünk tökéletes telefont gyártani.
És a másik, ami lényegesebb, az 1/4GB, ilyennek hírdették, ezzel nem vertek át senkit, nem extra igényre gyártották.
Abban igazad van, hogy akár javíthatták volna az SD-re alkalmazás problémát. Nem javították, de van rá megoldás, vegyszer barátunk leírta párszor.
A fordított híváslistára viszont tuti nem lesz megoldás, na ez az igazán égő szerintem.Ennyit a bénázásról, azt a második bekezdésként írt, 6 mondatos, egyetlen szóval helyettesíthető, elegáns körítésbe csomagolt katyvaszt, meg gondolom véletlenül pakoltad ide, mit keres egy ilyen agymenés egy szakmai fórumban?
-
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85 #7934 üzenetére
Emlékszel?
Simán maradhattál volna "jófej" Hongmi szimpatizáns, pláne, hogy az új szerzeményed se a hibátlan kategória.
Mindnyájan tudtuk, hogy milyen telót veszünk (1/4GB), ami a mai napig is jónak mondható a v5-ös ROM változattal. Nem elemeztem a kérdést, de nem lehet véletlen, hogy a fél évvel később indult 1S topik már 10.000 hsz felett tart, itt meg 8.000 alatt vagyunk. Talán az 1S memória kezelési problémái, ami igazi ciki lehet a Xiaomi-nak, de mint látható simán túlélik.
Te is tudod, hogy tökéletes telefont nem akarnak nekünk gyártani, így az extra igénybevételnél marad a szop.s, minnél több új telefon, annál több sz...
Nyűglődtünk itt ketten a fordított híváslistáért, azóta se javították ki, de ezért nem cserélek márkát. Ujítottam Redmi 2-re és átírom a Névjegyeket. -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #7939 üzenetére
Senki nem állitotta hogy teljesen hibamentes.
Csak te felnagyitod a hibákat olyan szinten,mintha itt lenne a világvége.
Újraindulás.Nálam is előfordul.Kb két hétben 1X.Ez aztán az igazán nagy hiba húha.
Mutass akár 1 telefont aminek az égvilágon semmi hibája.Minden flott és ebben az árkategóriában van,ezekkel a paraméterekkel.
Én azt mondom hogy még mindig kiemelkedően jobb mint a hasonszőrű telefonok közül bármelyik.
Azért mi is látunk ám mások által használt telót,szóval látjuk a hibákat máshol is. -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #7934 üzenetére
Oké tudjuk hogy neked nem jött be.Lépjél túl rajt.Akkora negatív túlzásokkal illeted ezt a telót hogy az hihetetlen.Sok szopás meg mittudomén.
Milyen sok szopás?Azért mert van 1-2 ember akinek nem sikerül a frissités,az még nem jelenti azt hogy ez a telefon rosszabb lenne mint bármelyik másik.Sőt.
Nekem ilyen sokáig még egy telefonom sem volt meg és még meg is lesz egy darabig.
Nagyon elégedett vagyok vele.
Nekem egyedül az akku nem tetszik,de már megszoktam hogy ha lemerül,akkor megy bele a pótakku amit addig feltöltöttem.Vagy powerbank akinek az tetszik.A kevés helyről meg a belső tárhelynél csak annyit hogy igen.Évente egyszer mondjuk kell egy takaritást csinálni azt mindjárt van hely megint ha a sok szemetet kigyomláltuk.Ez aztán tényleg nagy szopás
-
-
s4tch
veterán
válasz
Dominó85 #7632 üzenetére
Amit mutattál, az egyik sem: a 'glow' bevilágosodást jelent, és valóban ismert jelenség, a 'flickering' pedig indokolatlan, rendellenes villódzást takar. A képeden inkább fizikai sérülés nyoma látható; egy hivatali laptopon én is láttam hasonlót, arra rálépett a gazdája.
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #7623 üzenetére
Azert mert meg te magad is elismered hogy pld nem egyszer ejtetted el a telefont pld.Az hogy te allitod hogy a kijelzo nem ilyentol ment pld tonkre,az egy dolog es valoszinu igy is van.De siman elhajtananak barhonnan idehaza a nem rendeltetesszeru hasznalat dumaval.Ezert mondtam hogy meg orulhetsz hogy egyaltalan ajanlottak valamit onnan kinabol.En igy ertettem.
-
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85 #7610 üzenetére
Közölte a tegnapi vitára a Pandawill, hogy már nem garanciás a Hongmi, mert lejárt az egy év. Adnának 10USD kupont... hát töröljék ki vele a másik arcukat. Megírtam nekik, hogy bőven garancia idő alatt írtam és nyitottam a vitát, csak éppen baxták fel illetve elfogadni a hibát. Szóval tettem nekik egy ajánlatot, amit jobban tesznek ha elfogadnak.
-
nemlehet
őstag
válasz
Dominó85 #7562 üzenetére
Ez jó tipp, majd megnézem az alkalmazásengedélyeket, bár szerintem veszett gyors ez a V6. Tényleg smooth élményt ad és nekem nagyon tetszik.
De amúgy megpróbáltad újrapartícionálni a belső tárhelyet? Nekem azzal egész jó most, legalábbis a mindennapi használat során nem ütközök gondba (bár tény, hogy nagy játékokkal nem játszok, mert a tapis irányítástól agyrákot kapok). Azért nem mindegy, hogy 800 megára vagy 2700-ra tudsz telepíteni.
Amúgy néztétek már a repülő mód ikonját amikor repülő módban van a telefon?
(a bekapcsológombos menüben) Imádom ezeket a kis jópofa dolgokat.
-
Neck
veterán
válasz
Dominó85 #7556 üzenetére
Én nagyon is élvezem, hogy MIUI van a telefonomon, egyedi, igényes, szemet gyönyörködtető, és kiválóan használható OS. Nagyon örülök neki, hogy elérhető a telefonomra, nem kis munka van benne, amit én nagyon becsülök. Akik fejlesztik, biztos értenek hozzá egy kicsit, jobban mint te vagy én - ezért is nem értem, miért
vagdalkozol ennyit, hogy hogyan kellett volna jobban csinálni.Az említett márkák AOSP alapú ROM-jában szerintem kicsit egyszerűbb volt ezt megoldani, mint a MIUI-ban - előtted a lehetőség, hogy azok közül szemezgess, ha a MIUI nem tetszik. Arról nem is beszélve, hogy a Hongmi a Xiaomi paletta legalján található - ne várd, hogy a Xiaomi erre fejleszt először.
Attól pedig, hogy ezen a fórumon folyamatosan szidod az egészet, biztosan nem fog javulni a helyzet.
Ha javasolhatom, legyél egy picit türelmesebb, ez egy ilyen bicikli.
Üdv:
Neck -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #7539 üzenetére
Azért ez nem akkora hiba na.
Akkora vehemenciával szidod ezt a telefont(van mikor jogosan,de legtöbbször nem kicsit eltúlozva a hibát),hogy azon csodálkozom hogy még nem adtad el.Pld mint ez a frissités dolog.Leirtam hogy én hogyan csinálom(amit aztán végül te is megtettél),most tényleg akkora dolog a TWRP-t kb 1 perc alatt visszarakni?Nekem az az egy recovery alól telepithető dolog ott van állandóan a telefonomon,aztán ilyenkor már rakom is vissza.1-el több gombnyomás
Ha ennyire idegesitene engem ez a telefon,már rég eladtam volna.
Szerintem a piacon még így több mint 1 év múltával is az eddigi legszerethetőbb telefon számomra.
Persze vannak apróbb hibák,de mondj már legalább 1 telefont ebben az árkategóriában ami tökéletes minden tekintetben.
Pont a minap a lányom használta a telómat kocsiban navigálásra és megjegyezte milyen jó kis telefon,pedig neki 3x ennyibe került a telója,de annak is vannak hibái. -
-
-
-
-
nemlehet
őstag
válasz
Dominó85 #7482 üzenetére
Én be vagyok havazva és szerintem nem annyira az a fontos, hogy önmagában mit tud, hanem, hogy milyen előrelépés/visszalépés történt az elődhöz képest. Egy jó kis összehasonlító teszt a Piston 2 és Piston 3 között sokakat érdekelne szerintem és én ezt nem tudom megírni mivel nincs saját Piston 2-őm.
Amúgy te hol ellenőrizted QR kóddal hogy eredeti-e? Csak mert én leolvastam a telóval de nagyon kínai oldalra dobott amin nem igazodtam el
Nem hiszem, hogy hamis, de azért jobb tudni mint hinni.
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #7435 üzenetére
Most akkor hogy pontositsunk(egyeztessük óráinkat
)
Neked fenn van a szülinapi iGO és az SD karira áttetted?
Ha nálad így van,akkor megerősited azt hogy újrainditás után nem indul az iGO,csak az emlitett mappa csatolás után?Vagy csak engem szopat ezzel?
Mondjuk nem tragédia,csak érdekel most már hogy mi is van? -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #7433 üzenetére
Akkor miért nem azt írod ami a neve?
Legyünk már pontosak,hisz nem szophatja ki az ember a kisujjából hogy nálad a Pro az Plus.
Gondolom te is azt szereted amikor segitségre szorulsz,ha pontosan írják le a dolgokat.Amúgy azóta már működik nálam is.
Több tényező is dolgozott itt a hibás indulásban.1: újraindítás után először elkell inditanom a Link2SD progit,ami ezt dobja:
ezt lekell okéznom.
Ha ezt nem teszem meg,hanem az iGO-t inditom ujrainditás után egyből,akkor hibaüzi2:a fájlkezelők szerint ott marad a 150MB obb mappa a belső tárhelyen,viszont a tárhely foglaltság méreteket összeadva mégsincs ott
ezt amikor először láttam,kitöröltem vagy mi és akkor nem működött a progiAmúgy ez nem igazán fér a fejembe hogy is van ez.
Most akkor ott van vagy nincs? -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #7425 üzenetére
Azóta én is megvettem a Plust.
Te miért Pro-ról beszélsz?
Olyat én nem találtam.Szóval az obb nálam is átkerül a kártyára és látszólag minden oké is,csak éppen maga a program(iGo szülinap) nem indul el.
global_cfg not found hibaüzenettel nem indul eltrebrona
Volt reboot.
Ugyanaz -
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
Dominó85 #7344 üzenetére
Nem tudom már szerkeszteni.
Ha későbbiekben update-elni akarsz, ne legyen TWRP a telefonon. Updater menüből simán menni fog.
Nekem is fent volt a TWRP, újraindítás mostnál el is indította a TWRP-t. Telepítést (frissítést) nem indította el, úgyhogy nyomtam egy reboot systemet. Ezt követően Updater-ben rom telepítés kiválasztása, betallóztam és le is futott hiba nélkül. Gondolom most szokás szerint fel is flashelte a gyári recovery-t, de engem nem zavar, legalább egyszerűbb az update.Ha baj lenne, TWRP akkor úgyis feltehető, abból pedig vissza tudom állítani a mentésem.
Sört viszont valóban szeretem, úgyhogy egyszer majd egyeztetünk!
-
trebrona
nagyúr
válasz
Dominó85 #7330 üzenetére
Miért nem teszed fel a multit? Azzal a call logon kívűl nincs semmi gond.
(#7327) mclane_ :
SD gondra ezt a megoldást kaptam, miuiandroid.hu-n:
A külső SD nekem ok. Csak néztem a play - en egy kis progit (patch) ami root joggal megadja a jogokat a programoknak az írásra. Pl a torrent.
Én nem próbáltam, mert nem használok olyan alkalmazást, aminek kellene a mentésre.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Dominó85 #7309 üzenetére
Ne nevezz át semmit Update-re! Telefon belső SD-re másold a TWRP-t eredeti formájában. Updater menüből indítsd a gyári Recovery-t, ott update from SD, betallózod a TWRP-t.
Ha lefutott NE reboot system, hanem aksi ki. Pár másodperc után aksi vissza, Power+ Vol- kombó, és indul a TWRP.
-
rosszkutya
tag
válasz
Dominó85 #7299 üzenetére
Nem értem a kérdésedet.
Én még az 5.4.3 Multi language változatát tettem fel, amit azóta minden oldalról eltávolítottak, és abban nincs előtelepített szoftveres billentyűzet, és gyári "browser", azaz "internet böngésző" program sem (,de ezt a magyar fórumban Rajen is jelezte, hogy majd jó eséllyel a végleges verzióba már be fog kerülni).
-
Klara_
őstag
válasz
Dominó85 #7240 üzenetére
Probald meg a tegnapi multit innen HM2013023 = Redmi (Hongmi) 1 MTK WCDMA. Mar nem kell CN-ENG-el szorakozni, raadasul mar fejlesztoi nem pedig beta.
-
deadbody
tag
válasz
Dominó85 #7240 üzenetére
Nekem is kb 3.jára ment fel a google erre a romra, de csak sikerült.
Viszont nálam ez a gépredugós dolog még mindig nem megy, gép látja a meghajtót de nem tudja megnyitni.
Most próbáltam telefonálni, én hallok de a hívott fél semmit, pedig telepítés után volt full wipe. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest