- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mailman
tag
Ez igy nem teljesen igaz, bejaratott (rendeleses topicban is ajanlottkent felsorolt) webshopoktol tudtommal meg nem jott fake, max nem indult el a telefon azert kellett refund. Illeve ott az ali, tobb ezres tranzakcio utan is 95% folotti pozitivval rendelkezo eladoktol nyugodtan meg lehet rendelni, es a 60 napos ali penzgarancia gyakran jobban mukodik, mint a paypal...
-
törölt tag
válasz
vegyszer #596 üzenetére
Elvileg Singapore -ból jött. Sajna elhamarkodottan dobtan pozitívot az eladónak,és nem tudom hol lehetne módosítani az értékelést. Az áfa visszaigénylését az eladótol, vagy a Paypal-tól kell igényelni? Esetleg ha valaki már túl esett ezen procedúrán nem keresne meg PM-ben? Az 1220 ft-lenne a legkevesebb. A többi viszont nem ártana.
-
Kulbi
aktív tag
válasz
vegyszer #596 üzenetére
"ha kiküldöd -> a postától kérj kiviteli vámáru nyilatkozatot, hogy ha visszafelé küldik a telefont (még ha csak magát a készüléket is) nehogy megvámoljanak önhatalmúlag. Sajnálom hogy ki kell küldened, de remélem megcsinálják majd neked."
Ez csak egy idézet, de lehet hogy érdemes megpróbálni akkor is ha befelé átjött. -
törölt tag
válasz
vegyszer #590 üzenetére
Már bánom én is ,hogy nem csináltam. Remélem a MI2S -nél nem futok bele egy gagyiba.Rohadt bosszantó,hogy már magukat is hamisítják. Legközelebb webshop az bíztos.
kano @ A MI2S-nél már fogok az bíztos. Hogy hogy nem bukom az Áfát? Még nem küldtem vissza terméket így egy kicsit járatlan vagyok a témában. Van erre topik?
-
kano
nagyúr
válasz
#08054973 #589 üzenetére
Ilyen értékű terméket csak megbízhatóbb kínai webshopból érdemes (pl. Ibuygou vagy Spemall) venni.
Ezeknek nincs fake termékük. Ha egy kicsit drágább is, de megéri.
Én a Mi2s-nél is csináltam unbox videót és szerintem mindig kell is. Ha fizettél ÁFát, akkor nem bukod szerintem.
B. Ú. É. K. mindenkinek! -
törölt tag
Sziasztok. Tegnap megjött a fiamnak a Hongmi,rendesen fóliás original dobozban,de belenyúltunk egy Fake kiadásba amitől féltem. A system infóban persze 1,5ghz proci,és minden ok,de a Mobile Uncle tools már megmutatta a valós adatokat.Update persze nem megy,serial:0123456789ABCDEF,kijelző 960x540,proci MT-6572.Most írok az eladónak egy meleghangú levelet.Sajna videót nem csináltam a kibontásról.Szerintetek elég ha képeket mellékelek az emailba.Paypal-nál nyissak dispute-t ? Rohadjon meg ez a görény.
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
B.Ú.É.K.
Köszönöm a segítséget az Óévben és az Újévben
Üdv -
franky80
csendes tag
Tegnap este frissítettem MIUI JHACNAL 5.0-ra a 4.4-et fel sem ajánlotta.Egy hibát találtam,hogy eltüntek a játékaim.Ötlet?
-
mailman
tag
Egyebkent az akksit altalaban nem a MIUI rendszer eszi meg hanem a play store. Wakelock detectorral gyonyoruen lehet kovetni. Olyan 7-8% az ebrenlet install utan, ha a play-play szolgaltatasok -play szolgaltatasok keretrendszer cache-et valamint adatait kitorlod akkor ujrainditas utan ujra el kell majd fogadnod a play szabalyzatot etc, viszont a wakelock-ok szama drasztikusan csokken, nekem 3-4% atlagban nyugalmi helyzetben, de van hogy ez ala is benez! Erdemes kiprobalni.
-
mailman
tag
Az erdekes, mert ha jol emlekszem az pont egy 4.2.1-es valamirol portolt kiadas es nem nativ Hongmi ROM, bar mar lehet, hogy keverem. Egyebkent en bizom benne, hogy a heti fejlesztoi kiadas hianya csak atmeneti problema es majd fejlodik ez szepen ha lesz (tobb) dedikalt fejlesztoje a telcsinek.
-
mailman
tag
Na, hogy temaba vago iras is legyen, a hirek szerint tesztelodik a 4.4 stabil (nem android kitkat hanem Hongmi verziora gondolok!) es december vegere igerik egy kosar hibajavitassal.
Azert mas "branded" kinai telefon tulajok arcat megneznem mikor a supportrol kell beszelgetni -
Laza...
addikt
válasz
Bojtor Peti #573 üzenetére
Igen, és igen
-
Bojtor Peti
tag
Hali! Van ebben magyar nyelv? És ha jól láttam 2 simes?
-
Bore
csendes tag
Kézhez vettem én is a "kicsikét", méretét és súlyát még szokni kell az előző telómhoz képest.
Feltettem a legújabb stabil multilang romot ez [link] alapján, tökéletesen működik.
Egy kérdésem lenne csak. A telefonkönyvet hogy tudom facebookal szinkronizálni? Amikor megnézem a fiókokat telefonkönyv alatt, akkor azt látom hogy gmail-nél szink. bekapcsolva, facebooknál szink kikapcsolva, és sehogy se tudom megváltoztatni.
Amúgy a telefon nagyon szuper, örülök hogy végülis emellett döntöttem, a kezdeti folyamatos nyüstölés során hibával nem találkoztam.
Köszi -
Indy1
tag
Ma megerkezett az enyem a postara.
Dec2 rendelve minideal+SG.
Dec7 lett foladva.
Ma levittek az arat 189,95$re. -
esox
senior tag
valaki próbálta már rajta a 3betűs navit? Egyáltalán létezik hozzá való data file?
-
törölt tag
válasz
szoporiz #562 üzenetére
Én is megrendeltem a fiamnak ezt a Hongmit. Free shipping-el hírdették,és kaptam egy DHL TN-t. Megnyertem az okosságot. Cserébe gyorsan itt van.
Egyébként mennyire vagytok megelégedve vele? Annyira nem ismerem,de jókat olvasok róla. Főleg a MIUI rom miatt tetszettek meg ezek a telók.
Magamnak egy MI2S-t rendeltem. A dual sim hiányán kívül valami rosz tapasztalatod van róla?
-
szoporiz
tag
Megrendeltem a sajátomat,190 dodó volt minidealen. Remélem míg ideér az mi2s-em is gazdára talál
Hamarosan én is be tudok kapcsolódni a szakmai részébe is a topiknak -
vegyszer
addikt
A legtöbb oldalon 200$-körül van, ahhoz képest jó az az ár 188$-ért, de nem egy első bálozót szeretnék kipróbálni elsőre az aliról.
Minden esetre 174,5$-ért az ante oldalán nekem jó volt, csak ugye egy hétbe tellett a tok feladása, újabb másfélbe a telóé, és az meg még 18-óta nem mozdul, holott 3-án fizettem ki...
Azért bíztam benne, hogy vízkeresztre itt lesz, de látom, hogy reménytelen. -
szoporiz
tag
minideal.net-en 200dodó szilikontokkal,fóliával
-
Crytek
nagyúr
Xiaomi Hongmi 188$
-
szoporiz
tag
Sziasztok!
Én is gondolkodom egy hongmi beszerzésén.Mi2s-ről váltanék mert muszáj a dual sim kezelés a munkám miatt és azért maradnék márkán belül.Megköszönném ha válaszolnátok pár kérdésemre
A kérdéseim:
Az anyaghasználat itt is csúszós fényes műanyag?
Multilang-os oprendszer van már hozzá?
TrueDualBoot itt is van?
Gps pontos,gyors?(jobb mint a jiayu g4 vagy a thl w200 vagy hasonlókénál?)
Mennyi ram marad felhasználható a stock rom használatakor?
Antutu-n kb 16000 pontot eléri?
Akkumulátor legalább egy napig kihúzza?(alacsony felhasználási igények mellett?)
Honnan vásároltatok hongmit? (esetleges járulékos költségektől mentesen,megbízhatóan)
Üdv! Zoli -
esox
senior tag
Most kaptam rakuten play hírlevelet.
Everyday Basics 20,000 mAH Mega Power Bank Dual Battery Charger. Rendeltem már innen pár dolgot, igaz csak angol címre, de ha valaki meg tudja oldalni a hazaszállítást, elég jó árnak tűnik. Nem olyan designos és szép, mint a xiaomi, ellenben kapható és az ára is jó. -
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Ha van aki esetleg budapesti, hajlandó lenne valamikor megmutatni a kütyüt (esetleg jövő héten). Kézbe fogni kipróbálni. Gondolkodom a váltáson, de előtte szeretném a méretet kipróbálni.
Köszönöm.
-
mclane_
aktív tag
Valoszinu en vagyok a balfasz, de valamiert a temakeresoben nem talalom/eltuntek a lockscreen temak, es a csngohangok/jelzohangok is. Nincs mar ilyen vagy csak uj helyre dugtak?
-
mailman
tag
Ez a legfrissebb stabil. Nagy valtozasra azert ne szamits, itt ott javitva lettek a magyar hianyossagok. Szerintem nincs benne akkora valtozas hogy wipe kelljen, de ha megis akkor elozetesen mindent le tudsz menteni a MIUI backup-al es teljesen visszaallithatod a rendszered az utolso ikon poziciojaig.
-
esox
senior tag
Ez akkor a legfrissebb ajánlott cucc?
Az update guide legalábbis ezt ajánlja.
Nekem MIUI-JHBCNAH3.0 van. Gondolom akkor érdemes egy teljes verziószám ugrás miatt felpattintani a 4-est. Upgrade után kell full wipe és data/system törlés vagy simán lehet upgrade és reboot? -
mailman
tag
Nem azzal van a baj, hogy elmegy, minap vagyula magyar romjaval is elszalltam teljesen, se custom recovery se root
es akkor ujra kellett flashelnem az egeszet az olasz miui packban levo filokkal. A gond az, hogy karacsonyi ajandek a telo es mar nem szivesen tornazok tovabb, most angol CWM-mel es 4.0 stabillal jol beallt.
-
tibcsitube
csendes tag
Angol cwm-el mentettem a heti multi romot, feltettem a végleges 4-es verziót nem tetszett és simán visszaállítottam cwm-el az előtte behangolt jó működő rendszert.
-
En nem is nagyon kiserleteznek, mert a kinti forum szerint egy szar cwm elviszi az imeit es a basebandet, aztan kezdheted elrol fullflashel az egeszet.
Ez csak abban az esetben lehetne igaz, ha helytelen partíciókiosztással ment és azt visszaállítod a helytelen partíciókra. Na akkor igen.
Amit viszont portoltam nektek, ott ellenőriztem a partíciókiosztásokat, és a dumchar_info fájl alapján állítottam be.
Ha mentesz, attól még nem szállhat el semmi (jól is néznénk ki....). Ezek után meg lehet ellenőrizni a mentett fájlok tartalmát, és ha nem jó, akkor nem szabad visszaállítani! -
-
vegyszer
addikt
Azt szeretném kérdezni, hogy az értesítési led fénye alkalmazások szerint állítható? Pl fb kék, sms zöld, mail piros, viber lila stb. És hol villog, mert videót nem láttam róla.
(esetleg valaki rögzíteni tudná)
Köszönöm
-
Crytek
nagyúr
Volt már valakinek valami komolyabb gondja ezzel a telefonnal? Ha igen micsoda?
Általánosságban mik a telefon hibái? -
vegyszer
addikt
válasz
vegyszer #509 üzenetére
Végül, miután az antelife oldalán Grac-szel beszéltem, kinyitottam a levelet.
Egy piros Hongmi hátlap volt, amit rendeltem 7,5$-ért, és egy fekete szilikon tok...
(a hátlap fóliázott, lakkozva van, szerintem csúszós, de ami meglepő, hogy a szilikon tok is szinte polírozott. sehol egy redő (mint az a820-tok élén)Először nagyon nem találtuk a közös nyelvet, majd küldött a kalapból egy SG végű tracking számot, amit 16-án kértek ki, 18-án adtak fel, és azóta semmit nem mozgott. (elvileg az lesz a teló)
Jobban örültem volna, ha a teló jön meg, mint a tok, de legalább nincs para, hogy elfelejtették. (csak igazán elküldhették volna a számot külön) -
mailman
tag
válasz
Hali1975 #513 üzenetére
hello, udv a klubban
ROM frissitesrol olvasd el az elozo hozaszolasban linkelt irast. Az 1.0 valoban nagyon regi, valoszinuleg a kinai jelek is onnan maradtak, a 4.0 multiban nincs mar nyomuk sem. A widget frissites elmaradasa pl abbol eredhet, hogy a hatterben a taskman bezarja a progit ezellen ugy vedekezhetsz, ha a home gomb hosszan nyomasaval elohozod a managert es az appod ikonjat lefele huzva "rogzited" hogy ne zarja be memoriauritesnel sem.
Egyebkent a MIUI ROM-okhoz leginkabba Weather BZ app illik, legalabbis amig nincs elerheto gyari MIUI weather mifelenk... -
Hali1975
tag
Sziasztok!
Na en is boldog tulaja vagyok egy rednek:-)!
Nagyon jo kis telo es a gps pedig egyszeruen szuper az eddigi mtk-s telokhoz kepest:-)!Van egy-ket kerdesem:
A rom frissitest meg nem csinaltam meg: most a miui jhbcnah1.0 van rajta,ami elegge reginek tunik.
Ha engedem az updaternek a frissitest ,akkor elindul ugyan ,de nem megy vegig.
Root van, gondolom ez alapjan a leiras alapjan kene a 4-re frissiteni
http://xiaomi.eu/community/threads/xiaomi-hongmi-td-wcdma-update-guide.22095/
jol gondolom?Illetve : a bdw-t hasznalom idojarasnak, de nem mindig akarja frissiteni az orat, mitol lehet ez?/a sima 4,1-4,2 androidon ez tokeletesen mukodott, ja es legalisan megvett bdw-rol van szo:-)/.
Es meg egy: a temak kapcsan: a feloldo kepernyo nekem a datumot mutatja ugyan, de a kinai irasjelek kicsit zavarnak, ki lehet vhogy szedni oket:-)?
koszi a valaszt
es kellemes unnepeket mindenkinek -
-
Bore
csendes tag
Sziasztok,
Pár nap és én is kézhez veszem a Hongmimat, viszont a fórum elolvasása után is maradt bennem kérdés.
Nem teljesen tiszta, hogy is kell rom-ot frissíteni. A hivatalos oldalon ezt a flashing guide-ot találtam:
[link]
Ezzel a stabil stock romot és a multilang romot is fel lehet tenni? Vagy a multi romhoz kell a root is? Roothoz pl. ezt találtam: [link]
Szóval mi is az eljárás stock illetve multi romnál?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tidal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest