- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
Bojtor Peti #795 üzenetére
Sok a probléma vele, nem tud mindent amit mond magáról. Több helyen le is vették a listáról - nekem is tetszett pedig, Vörös rizs lett mégis. Erre nemigen van panasz mint a V3-ra
-
mailman
tag
válasz
Bojtor Peti #795 üzenetére
Ez hogy a nagy lerajzolt rezfan futyulo kocos eletbe jon ide??? Van erre kulon topic ott tessek kitargyalni! Egyebkent egy atlagos kinai vacak amit epp nyomnak, megjon par kishazankba aztan meglatuk joggal vagy megy a sullyesztobe. De ez itt a Hongmi foruma csokolom.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
#08054973 #794 üzenetére
Írtam egy e-mailt a dhl-nek, a vámmal foglalkozó osztálynak. Majd válaszolnak valamikor. Volt már pár kérdésem, amikre mindenki csak találgatott és gondoltam tisztázzuk a dolgot. Akkor már megkérdeztem ezt is. Majd ha érkezik válasz, akkor megírom nektek.
De ha nem akarsz várni, vagy esetleg el is indítanád az ügykezelést, akkor telefonj a vámosoknak, akkor egyből kapsz választ.
Amúgy megmozgatta a fantáziámat ez a sarc kérdés. Kano amit mond az papíron működhet, gyakorlatban nem. Én csak azért elkerülném, mert ha gond is van a telefonnal, a vevőtől még vissza is kapod a pénzed. De hogy az állam bácsi neked ezt visszaadja azért meg kell dolgozni, lehet nem is lehetetlen. De ez az én véleményem. Szerintem könnyebb lenne az albán maffiától visszaszerezni ezt a pénzt mint a parlamentitől.
-
Bojtor Peti
tag
Inew v3-hoz mit szóltok??
-
törölt tag
Ááá az áfa tiszta bukó,az kiröppent az ablakon.
Sajna elhamarkodtam az értékelést,bár ha jobban meggondolom az eladó nagyon készséges volt. Ő sem tehetett a dologról,egyszerűen ő is rossz helyről vásárolt. Sajna benne van a kalapban.Remélem ez volt az utolsó ilyen eset velem.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
#08054973 #632 üzenetére
csak lett időm jobban beleolvasni a topicba
(#632) sputyi70: olvastam, hogy a refund meglett, de végül az áfával tudtál valamit kezdeni? Azért egy ilyen telefonnál az már 11-12 ezer forint, nem kis összeg.
Nem akarok senkit kioktatni, de én szoktam mondani a haveroknak, hogy ebay-en vaterán, stb ilyen oldalakon akkor értékeljenek, ha már nagyon szükséges, várjanak 1-2 hetet, használják az eszközt, amit vettek. Így sokkal értékesebb visszajelzést lehet adni.(#723) esox: közben rájöttél mitől lehet az újraindulásos dolog?
-
mclane_
aktív tag
válasz
nemlehet #789 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Kollégám vett egy Samsung Galaxy Grand Duos kemény 90 pénzért. Ha megnézitek hol van az a Hongmitól és lazán dupla annyiba kerül. Szerintem nincs miről beszélni
Majdnem teljesen elégedett vagyok vele, nem hinném, hogy itthon kapnék ennél jobbat. Így utólag, ha ugyanennyiért választhatnék Samsungot, Sonyt bármit, akkor is ezt venném.
Én is abból indultam ki, hogy jó a kínai telefon olcsó lesz, de azért nem lesz teljesen szar azért lehet majd kompromisszumokkal használni és a Jiayu G4től ezt is kaptam. Ezt vártam a Hongmi-tól is, de pozitívan csalódtam, mert ez egy teljesen korrekt jól összerakott munka(és egy 10essel olcsóbb volt mint a G4). Nincs olyan érzésem, hogy na van egy gagyi kínai telefonom, mert azért a környezetemben azért mindenki rácsodálkozik, hogy WTF ennyi pénzért ilyet?
Jó nyilván nem ez a világ legjobb telefonja, de számomra ezért az árért nagyon közel áll hozzá, és remélem a Xiaomi készít majd hasonló jól használható dual simest gyártani, hogy legyen majd mire cserélni
-
nemlehet
őstag
Egyébként az, hogy kínában mennyibe kerül nem mérvadó. Annyit kérnek érte amennyit nem szégyellnek.
Elég sok külföldi tesztet olvastam ezekről az MTK 6589/720p telókról és mindenhol budget phone.ként hivatkoznak rájuk. Szóval nyugaton ezzel a 180-200 dolláros árral még mindig nagyon olcsónak számítanak, főleg függetlenül. De ha azt nézed nálunk is. Itthon mit kapsz ennyiért? Ok LG F6, Y300, S Advance, Xperia J (mindegyik gyengébb, kisebb felbontású és szerintem rosszabb teló mint ez) esetleg Lumia 520... Szóval még így is nagyon megéri, hogy lehúznak párezerrel az ügyeskedő kínaiak.
-
Laza...
addikt
Kínában fogsz élni? - TD-SCDMA 1900/2100
Egy feedback: Be careful, this is a FAKE product ! I saw that thanks to the application MobileUncle Tools. Be careful customers !!!
De ezt Te is láthatod
No meg kapható ott "hivatalos" Samsung S4 replica is, ilyen helyen akkor se vennék ha utánvéttel jönne
-
SSlyTR
senior tag
válasz
nemlehet #774 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Pont ezért kérdeztem rá.
A 100-120 dolláros furcsa is volt. A 160 dolláros már annyira nem, a cikkben is az szerepel, hogy 130-ba kerül. én ezt néztem:
http://www.aliexpress.com/item/2013-Original-XIAOMI-Red-Rice-Hongmi-Quad-Core-1-5Ghz-Mobile-Phones-1GB-4GB-4-7/1498821682.htmlElég sok trükközés van ezek a telefonok körül. Ha hazaérek meg is nézem ezeket a boltokat.
Kano neked lehet, hogy írok privátban, mire is gondolsz, ha nem találom meg feljebb. -
kano
nagyúr
Nekem a Spemall adott ajándékba egy flippes tokot is, de nekem nem annyira jön be.
Aki esetleg a Spemallról akar rendelni, van kuponkód hozzá:[link]
Remélem, hogy még él.mailman
Jelenleg úgy néz ki, hogy a 4.0 tartalmaz hibákat.
Az 5.0 már sokkal jobb, de nekem nem jön be a hangminősége (de ezt még nem tudom, hogy az ajándék flippes tokom miatt van-e). De szerintem ez a verzió azért sokkal jobb a 4.0-hoz képest.
A 6.0 lesz az igazi, reméljük. -
esox
senior tag
Lassan kellene egy 1.hsz mint minden iyln mobilos topicban és ott elolvasható lenne a sok-sok újraismétlődő kérdés.
Érkezett már valakinek kemény hátlaptok vagy flipcase esetleg?
-
nemlehet
őstag
Én is aliexpressról rendeltem, 5600 jó értékelésű eladótól, talán az nem ver át. Majd beszámolok ha megérkezett. Amúgy ettől az eladótól rendeltem, mert megbízhatónak tűnik és van egy csomó ajándék hozzá:
http://www.aliexpress.com/snapshot/310786203.html (innen a 3G WCDMA verzió kell neked valószínűleg)
Egyébként 160 dollárért legfeljebb a 2G-s verziót kapod. Ha 3G WCDMA kell (ami itthon is működik 3G-n) akkor az inkább 180-200 dollár között lesz. Erre vigyázz, mert gondolom nem csak 2G-n szeretnéd majd használni.De mások máshonnan rendeltek, eddig csak 1 ebayes szívta meg hamisítvánnyal. Szerintem ha nagyobb kínai webshopból rendelsz akkor nagy baj nem érhet. Csak ne akard túl olcsón megúszni mert akkor tuti megszívod.
-
lolchief70
aktív tag
Idézet innen:
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/keres.php?stext=megb%C3%ADzhat%C3%B3+boltok&submit="A megbízhatóak például: minideal, antelife, geekbuying,, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk,, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, pontosak, aránylag az árak is jók."
Aliexpress és ebay keresekedőktől előfordulhat, hogy xiaomi replikát kapsz.
-
SSlyTR
senior tag
Hello!
nagyon felkeltette az érdeklődésemet ez a telefon, hongmi - red rice
Tudjátok hol lehet venni megbízható forrásból?
Aliexpress-szen 160 dollár környékén van, erre rájön a 27% áfa, és nem vészes az ára. Viszont én nagyon tartok, hogy hamisítványt veszek. Még a legjobb értékelésű eladónál is van pár negatív értékelés, hogy átverte, hamisítvány, stb...Tudtok megbízható és persze normális árú boltot, eladót?
Azt tudom, hogy kb 130 dollár az ára Kínában. Ez alapján jogos lehet a 160 dolláros ali-s ár.
Vélemények tippek? -
mclane_
aktív tag
Én azt használom még mindig, pár apró baki van benne. Kamera ritkán induláskor fagylalt, LED beállítás nem működik csak piros/kék/zöldre. Aztán nálam ennyi.
Jut eszembe, tegnap kipróbáltam a kikapcsolás utáni ébresztést, tesztre ment, gondoltam élesben is lássuk. Természetesen amikor kellett volna nem ébresztett, viszont bekapcsolt a telefon, kikapcsoltam az ébresztést, majd elment lockba, na és onnan nem bírtam kihozni, sok nyomogatás után feléledt a kijelsző, ujraindítás óta jó. Szóval nem győzött meg a dolog -
kano
nagyúr
A portugál fórumon is csak azt írja a csávó, hogy ha felteszed a v5-öt akkor a CWM-ből kilépés előtt tedd fel a root_stable.zip-et. A leírás onnan kezdődik, hogy a vROOT-tal rootolod (az meg itt nem játszik).
Előbb-utóbb lesz rá megoldás nyilván, de most így beragadtam a v5-be.
m4csk4fogo
Nekem a v5-tel tökéletesen működik.
vegyszer
Na de nincs CWM-em. CWM-et csak úgy tudnék feldobni, ha rootolt lenne a teló, na de nem lehet rootolni.
Amit a v5 feltett az szerintem nem CWM, csak egy halom csirkelábas karaktert tartalmazó menü, amiben semmit sem lehet csinálni. -
m4csk4fogo
tag
Sziasztok,
megoldódott már valamilyen frissítéssel, beállítással vagy programmal a kártyák közötti váltás, alapértelmezett kártya felülbírálása, választása hívásindításnál?
üdv,
-
kano
nagyúr
Aki felrakja a stable v5-öt az gondoljon arra, hogy a rom felrakása után egyből rakja fel a stable_root.zip-et is, mert a v5-öt utólag nem lehet rootolni. Meg is szívtam...
Remélem azért előbb-utóbb lesz v6 vagy valami root megoldás... -
mclane_
aktív tag
válasz
vegyszer #753 üzenetére
Így van, a Jiayu G4em kikapcsolt magától 23:00kor, bekapcsolt 6:15kor és ébresztett 6:25kor. MIUIban nem találtam ilyet se a Hongmin se a Mi2-n. Pedig szerintem nyerő funkció, kivéve a PINes problémát, mert abban az esetben, mint halottnak a csók. Amúgy viszont kényelmes, és energiatakarékos
-
arfer
senior tag
Nekem inkább az szokott a bajom lenni, hogy ha PIN kód kérés be van állítva a SIM-en, akkor szépen bekapcsol a beállított időben a telefon, majd várja, hogy adjam meg a PIN-t, vagyis amíg meg nem adom, nem tudok pl. hívást fogadni... Szóval ez a automata bekapcsolás nekem olyan felemás dolog, lehet, hogy ébresztésre jó, de másra nem...
-
mclane_
aktív tag
Éjszakára takarékra teszi magát, jó benne ez az energiagazdálkodós rész, báe jobb lenne, ha tudná azt, hogy előre beállított időpontban kikapcsolja magát, és ugyanúgy be is kapcsol egy másik időpontban.
Amúgy lehet hülye kérdés, de kikapcsolt állapotban ébreszt? Nem próbáltam még. -
mclane_
aktív tag
válasz
nemlehet #742 üzenetére
Egyetértek, de gondolom megoldják, hogy az androidos appok fussanak rajta, mint ahogy a Jolla tette, vagy az Ubuntu Touch fogja. Talán a Gizchina-n olvastam még tavaly ősszel erről egy írást.
Azt vettem észre, hogy kb 1 nap használat után szépen lassan megtelik a memóra, és a "söprés" után sem nagyon megy 300M fölé a a szabad, ha újraindítom 500-600M lesz. Nem probléma, csak érdekes..
-
v.attis
őstag
válasz
lolchief70 #746 üzenetére
Ááá, nem íbéjen akarok venni telót, azt csak azért linkeltem be, mert a leírásban a hálózatkezelés nem volt egyforma. Már gyűjtögetem a forgalmazók listáját, a minideal-ről meg már rég hallottam, hogy jó, szóval lehet tőlük lesz.
-
esox
senior tag
válasz
lolchief70 #746 üzenetére
sőt sokszor pár hét után el is tűnhet akár...ahogy aliexpressen is volt már ilyen ügyem és ebay-en is. Igaz, hogy csak 1-1 esetben és csak 10-12 dolláros tranzakciók voltak, de ez tényleg benne lehet a pakliban, szóval nem árt az óvatosság
-
lolchief70
aktív tag
Ebay kereskedőkkel addig nincs is nagy baj, ameddig nem zárod a tranzakciót az átvétel után értékeléssel.
Ezután ha pld. 2-3 hónap múlva garanciális problémád van, előfordulhat hogy nem válaszol a levélre és nem foglakozik veled.
Sajnos tapasztalatból mondom.
Úgyhogy ismert és "jó" support-al rendelkező webshopokból érdemes venni telefont. -
krisi08
tag
Sziasztok!
Valaki próbálta ezt a romot ([Hongmi S4]), slow/fast motion videó és eyecontrol működik?
Köszönöm!
-
zedok
őstag
Mellesleg használ valaki a Hongmin VoIp-t? Ha igen, milyen tapasztalattal?
-
nemlehet
őstag
Ettől függetlenül szerintem nem szűnik meg droidos felületnek lenni hiszen elég népszerű. Inkább olyan jellegű lesz mint a Firefox OS. Lesz pár MIUI OS-el készített telefon, bár ha nem tudja az androidos appokat futtatni szerintem sehol sem számíthat komoly piacra.
Amúgy az olvastam valaholra nem nagyon építs szerintem, mert annyi a pletyka manapság, hogy kár ezek mentén gondolkodni.
-
nemlehet
őstag
Hát jobb és kényelmesebb-e? Ezt embere válogatja, de igazából én még nem nagyon halottam panaszkodni az embereket MIUI-ra. Szerintem jól is néz ki és tele van apró finomságokkal (amik nem ölik meg a rendszert mint a samunál), ráadásul témázható és testreszabható elég alaposan. Részemről a kedvenc felület, bár még huzamosabb ideig nem használtam (csak pár hétig a haver telefonján). Ha sorrendet kéne állítani nekem Holo UI (stock andoroid), MIUI, Liquid UI (acer féle)
-
esox
senior tag
Második töltőnek szerintetek ez elég erős lenne hingmihoz és kindle és nexus tablethez? Az ára nagyon jó, posta ingyenes, kicsit mondjuk soká fog ideérni, de az nem gond.
-
-
kano
nagyúr
Használja valaki az 5.0 stable ROMot? Szerintetek melyiket tegyem fel a telóra, a 4.0-t vagy az 5.0-t?
Köszi! -
zedok
őstag
Az normális, hogy már 2 napja csak áll a csomag?
"2014-01-04 00:00, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)"
-
nemlehet
őstag
Amúgy valahol olvastam erről (már tényleg nem tudom hol), hogy a sima postával kevésbé vámesélyes mint futárszolgálattal. Ennek van valóságalapja vagy csak az adott kommentelő volt szerencsés? Ahogy nézem a többség itt DHL-el rendel és nagy százalékban le kellett vámolják a cuccot. Aki esetleg többet rendel milyent tapasztalata van? Nem adócsalási célzattal, mert már rég megrendeltem a telót és valahol éppen kicsi szorgos kínai postások hozzák magyarország felé de kíváncsiságból érdekel, hogy tényleg így van-e.
Amúgy az újraindulás az valószínűleg áramellátási gond lesz. Ha jól érintkezik az aksi akkor valahol az alaplapon lesz gond amit nem hiszem, hogy házilag tudsz javítani.
-
esox
senior tag
nem régi a sim, kb 2-3 éves lehet, amikor zte blade-et vettem, akkor cserélte a thome..
Na végignyomkodtam, semmi...kocoktattam semmi... finoman ledobtam az asztalra kb 3 centi magasról (tipikusan, amikor kicsúszik az ember kezéből) és most black rice.... de nem indult újra...konkrétan kikapcsolt. -
herdsman12
őstag
Jól olvasom, hogy holnaptól olcsóbb a Hongmi?
[link] -
Nohab61
aktív tag
(#689) v.attis:
Én innen rendeltem, esetleg ezt is meglehet nézni:JSXLTech +15 USD a DHL.
Szerintem azért rendelés előtt érdemes rákérdezni mindenhol hogy van-e raktáron.
(#716) esox : Persze, de egy próbát megér.
-
ÁrPi2
senior tag
Oké Bp--Vác közti zónát nem nevez7em istenhátamögöttinek (és egyéb helyeket sem helyes épp mobilnetlefedettség miatt istenhátamögöttinek neveznem
) , de ha már Voda informált vagy , nem tudod véletlenül hogy van-e pl. EDGE-jük (egyáltalán) vagy csakis gprs van a 2G vodamobilnet keretében?
Én nagyon nem Vodás vagyok, lehetnek téves emlékeim róluk.. -
mailman
tag
Ez mar tenyleg nagyon OFF, de annyi kiegeszites, hogy nem mobilnet nelkuli leszel, mert 2G-n mukodik csigalassan minden. Illetve mondjuk Budapest-Vac viszonylataban is van egy sav 900-zal megszorva, azt nem neveznem nagyon videkinek, szoval barhol elofordulhat a 900-as 3G. Na errol ennyit.
-
ÁrPi2
senior tag
"Vagy ez csak a vodánál van így?"
Magyarország területéről beszélve csakis a Voda egyes valóban nagggyon vidéki területein van az a 900MHz-es lefedettség(-tipus) amely tipusu lefedettséggel a csakis2100MHz-es BandMode-t tudó ÉS voda-SIM-es telefonok nem tudnak mit kezdeni tehát (voda)mobilnetnélküliségbe süllyednek azokon az istenhátamögötti (de ugyanakkor a voda által 900MHz-el mégiscsak lefedett) helyeken.
Comprende?
-
esox
senior tag
Kb egy hónapja nyüstölöm a red rice-t (kb első között) és van egy dolgo, ami nagyon nem tetszik a telóban, mégpedig az ha egy picit is odakoccan valamihez (szó sincs leejtésről) elég ha csak odakoppan az asztalon a billentyűzethez vagy bármihez, máris újraindul. Azt hittem az akuumlátor mozog (persze lehet hoyg ezért), de amikor megnéztem hátlap nélkül, elég stabilan áll az akku a helyén. Más is tapasztalt ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Total Commander
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Kuponkunyeráló
- Hobby rádiós topik
- Hegesztés topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest