Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Mivel már nem tudom szerkeszteni, ezért módosítom az álláspontom: az alsó ablak is csak p*r*sztvakítás a jelen konstrukcióban. Csak most tettem rá és próbáltam a valóságban.
Miért: zsebben ugye le van csukva (értsd rá van hajtva a fedlap a telóra). Na most ha hívnak, akkor - mivel a fényérzékelő le van takarva a fedlap által - a felső ablakban nem látom, hogy ki hív (mert nem éled fel a kijelző) és így nem is tudom felvenni.
Persze ha kicsit kinyitom a fedlapot, hogy kapjon fényt, akkor éled a kijelző és látom ki keres, de ehhez már ki kell nyitnom a fedlapot. Ha visszacsukom, akkor ugye megint lezár a kijelző (mint telefonálás közben)
Azaz, hogy rendesen működjön, ahhoz a fényérzékelőt szabadon kellett volna hagyni a fedlapon. Ekkor ugye észlelné híváskor, ha kiveszem a zsebemből és a fényre éledne a kijelző. Ekkor látszana felső ablakban, hogy ki keres és az alsóban fel is tudnám venni vagy elutasítani.
Lehet, hogy megpróbálom az egyiket (van egy fehér és egy fekete is) egy kicsit vagdosni vagy lyukasztani az érzékelő felett, de akkor már nem lesz szép a végeredmény, az biztos.
De legalább van úton sima, ablak nélküli fedlapos battery case is felém. Az ugyanezt tudja, azaz híváskor ki kell nyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- Samsung Galaxy Z flip4 kártya-független 8/128GB
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő