Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

Klara_
őstag
válasz

Laza...

üzenetére
						Nalad mar sok keszulek megfordult. Mire erdemes valtani az MTK-s Hongmirol?
Amit szeretnek:
LTE 1800, 800, 2600MHz - (foleg 1800 kell, a tobbi is jo lenne), 5GHz WiFi, 140x70cm koruli kulso meretek. Egyszeru ROM csere - custom recoverybol barmit tudjak fel le pakolni (nem akarom kulonosebben bantani, de ha osszeomlik akkor meg tudjam en is csinalni, Hongmit meg tudom, bonyolultabb ne legyen - Flashtools-t hasznalni, stb ne kelljen..) - 

- 

Dominó85
addikt
válasz

Laza...

üzenetére
						Nos ne általánosítsunk... Simon02 Jiayu G4S-e Hongmi szinthez közeli eredményt hoz és tartja is a jelet. A Jiayu lutri GPS terén. Az én G3-am (MT6577) is teljesen jó volt (530km hibátlan navi), míg mások xoptak vele.

Surda-
Ugye nem vonatkozott a Hongmira a 20-30k.
 Én 40 alatt nem adnám el, mert tudom mennyire jó. Az egy dolog, hogy max egy madár venné meg ennyiért. 
 Így családban, baráti körben fog maradni majd.hevizms
Nem véletlenül van az a troll wwenigma a tiltólistámon. Kíváncsi vagyok, most hogy az új MT67xx 3 féle műholdas rendszer támogat, mit fog mondani...

- 

Klara_
őstag
válasz

Laza...

üzenetére
						En is. Azt sem ertem minek kellett az 1S es minek a redmi 2, amikor van MTK-s 4G-s Hongmi. Abbol kellett volna egy WCDMA, FDD-LTE verzio ami ide is jo.
Nekem ez az MTK-s cucc igy boven tokeletes lenne, ha lenne benne LTE es AC-s WiFi, jo egy kicsit nagyobb akku sem artana.
En most meg a kicsi Meizu-t varom, hogy milyen lesz... - 

Klara_
őstag
válasz

Laza...

üzenetére
						Itt Itt TD 2600at ir a Vodara. Csinalj legyszives vilagossagot a fejemben! Kifejezetten a Vodafone erdekel, akkor es most megegyezik a TDD 2600al amit a Note 4G tud?
 - 

Dominó85
addikt
válasz

Laza...

üzenetére
						Nálam már a második törik el...
 Igaz a második még fent van mert annak "csak" a sarkából pattant le egy kicsi darab, a többi része ép maradt. No meg a telefon se károsodott. De az első esetnél, mikor csaptelepre zuhant a teló, akkor 

volt és "csak be ne törjön a kijelző". 
 - 

- 

dioka7
senior tag
válasz

Laza...

üzenetére
						Valóban visszaolvastam, és igazad van, az MTK-hoz hasonlítottad. Bocs a félreértelmezésért!
Nem egészen értünk egyet, de nincs ezzel baj. Nem "nekem jó" kategória, mert a sajátom hanem, azért lett a sajátom ilyen mert másnál láttam, kipróbáltam (2 napos teszt volt, nem 5 perc(!)), tetszett, megvettem. Még 1x: elismerem h a ram kezelése nem tökéletes, de a 300MB szabad rammal is lehet boldogulni, csak figyelni kell rá, hogy ne maradjanak nyitva progik. Ez engem nem zavar így én a boldog tulajdonosok közé tartozom. Az meg, hogy 2 havonta 1x előfordul h bezár valamit, hát lesz@rom, ennél sokkal nagyobb gondjaim is voltak andorid telefonokkal. Hangsúlyoznám: nem csak telefonálni használom, de nem is laptop/tablet helyett. ha kell navigálok, ha kell böngészek, ha kell játszok. De sosem navigálok játék vagy böngészés közben, valamint ha 10+ oldalt akarok egyszerre böngészni akkor sem a 4,7 colon fogok szüttyögni. Arra van sz.gép is, laptop is. Így mivel nem futtatok egyszerre több mindent, így pont elég a ram. A véleményem az, hogy okostelefonban mindenkinek olyat kell vennie, ami a felhasználás jellegéből adódóan neki megfelel. Aki sok progit használ egyszerre az ilyet véletlenül se vegyen, mert ki fogja vágni! Annak pl. tökéletes a te általad ajánlott ZTE. Nekem viszont a 18k többletköltség sok (olyan funkcióra amit nem használok ki), így nekem ez megfelel, és biztosan vannak így mások is. Vehetnék én one plusz one-t is abban 3GB ram van,de fölösleges, azt sem használnám ki jobban. - 

- 

BSOD
senior tag
válasz

Laza...

üzenetére
						A németekkel "jóban vagyok", én csináltam nekik javított rajzot a lézervágáshoz annó.
Most viszont megvetem doongoo telefonját a Zasszonynak és kértem, hogy hagyja rajta az üveget, mert kíváncsi voltam milyen. A helyzet az, hogy lényegesen igényesebb mint a fólia. Kellemesebb a tapintása és könnyebben takarítható is. - 

kano
nagyúr
válasz

Laza...

üzenetére
						Na, nekem is ez a gyanús és én is így gondolom. A szövegben nem írja le egyértelműen, hogy eredeti Xiaomi Power Bank. Akkor már inkább innen rendelnék, mégis több ezer értékelése van.
Kérdés, hogy mennyivel gyengébbek mint az eredetiek. A fényképen lévőek eredetinek tűnnek...
 - 

xhege
veterán
válasz

Laza...

üzenetére
						A feleségemnek rendelt tok a Hongmira (szintén május 31-es rendelés) már múlt héten csütörtökön megérkezett... Pedig az nem volt sürgős, hiszen az én tokomat is használhatta. A Note-re meg úgy vigyázok, mint a szemem fényére, mert ahhoz még egy nyomorult szilikon tokom sincs... Az bezzeg nem siet.
 - 

Dominó85
addikt
 - 

Dominó85
addikt
válasz

Laza...

üzenetére
						Inkább ide kirakom, hogy akinek kell, az le tudja szedni:
<<< Next Launcher 3D v1.37 Pro >>>
Érdemes mellé a kiegészítőket beszerezni. Nagyon jó az időjárás + óra + ébresztő (utóbbi tökéletesen kompatibilis a MIUI-val) widget, de az egyenként kirakható gyors widgetek sem rosszak (Next Switch Widget). Utóbbinál tapasztaltam egy furcsaságot: Amennyiben a mobilnetet a widgeten kapcsoljuk be, működik frankón! Ha ott kapcsoljuk ki, akkor is OK! Viszont ha a lehúzó sávban lőjük ki a mobilnetet, akkor a kinti widgetnél ON (aktív) marad a widget, de a mobilnetről lejön. Ezt a görgető sávon való bekapcsolás és a widgeten való kikapcsolás műveleteivel tudjuk helyretenni. Más anomáliát nem tapasztaltam. Úgy látszik a widgetek kontra mobilnet egy örök balf-ság android terén.

- 

Dominó85
addikt
válasz

Laza...

üzenetére
						Amit a Huawei-eken láttam nagyon meggyőztek. 3 hónapos használat után karcmentes volt teljesen és a drága kolléga nem éppen arról híres, hogy védi a telefonjait. A P6-ot is eldobta egyszer (3. napja volt rajta az első tempered glass. Csak a védőfólia tört be, a digitizer és minden egyéb megúszta a dolgot. Most a második tempered-et tette rá 3 hónapja és nulla karc, mint említettem. De nálam is csak pár hét után lehet majd érdemben beszélni róla.

- 

batai15
félisten
válasz

Laza...

üzenetére
						Így van tudom

Ha lenne.A hongmi külsőre nem nagy szám, jobb lenne ha mi2 féle kereked forma lett volna na mindegy, de amugy meg veri sebességben és maga a rendszer is haver note 3 telóját. Kézzel lábbal váltana valami másra.. xD
Nemsokára jön elvileg fehér hátlap és akkor sokkal jobban begyere lesz majd külsőleg is! [link] - 

gg72
veterán
válasz

Laza...

üzenetére
						A két módszer között én laikusként nem látok különbséget, melyiket válasszam?
[link]
[link]Ezekkel a módszerekkel gyakorlatilag szabadon váltogathatom a romokat?
A ma felkerült stabil rom ha jól értem, akkor a gyári többnyelvű változat és rootolt? Ha igen, akkor ez vagy a legújabb ultimate (4.3.8) érdekelne, lehet a napokban nekivágok, addig úgyis kiderül milyen ez az új.

- 

SSlyTR
senior tag
válasz

Laza...

üzenetére
						te rohadtul félreértesz. Leszarom a win-linux háborút. baromira nem érdekel ki mit tart jobbnak. Én az egyiket használok mert az az én dolgom.
Még egyszer megkérdezem a fat32-t használó linux tud kezelni 4 gb-nál nagyobb fájlokat? a fat32 elvileg nem támogatja, de nagyon cikinek tartom ha nem lehetne linuxon filmet nézni. Választ akarok kapni a kérdésre nem pufogást. ennyi

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
 - Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
 - LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
 - ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ott nem lehet választani sem 2G vagy 3G között. 

Én 40 alatt nem adnám el, mert tudom mennyire jó. Az egy dolog, hogy max egy madár venné meg ennyiért. 
 Így családban, baráti körben fog maradni majd.

Természetesen Hardveraprón meg lett hirdetve.