Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
XenHai
senior tag
-
esox
senior tag
válasz
Laza... #1562 üzenetére
Nekem megjött a matt szürke tok (listában az utolsó. A teló hátlapja helyett kell felrakni. Egyéként műanyag, csak a hátlapon van egy nagyon vékony szálcsiszolt alu lapocska. Nagyon szép, de maradok a sima hátlap + műanyag tok mellett, vhogy már megszoktam. Akit érdekel priviben keressen.
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
A Lenovo A820 esetén volt egy olyan problémám, hogy túl fényes volt éjjel a háttér világítás minimum fényében is. Ott volt pár app, ami tudta a kijelző fényerejét az eredeti minimum szint alá csökkenteni. Most is feltettem őket, de a már korábban bizonyított app itt csak addig ér el hatást, míg előtérben fut.
-
kano
nagyúr
válasz
m4csk4fogo #1591 üzenetére
Nekem nem mozog egyáltalán a hátlap. Mondjuk nem is nyomogatom.
-
Banyu
csendes tag
Sziasztok!
Előre elnézést, teljesen kezdő vagyok a szoftverbűvölés terén.
Minideales telóm jött meg, nem kértem rá root-ot, így most JHBCNAH1.0 van rajta alapból.
Cserélni szeretném a ROM-ot és a miuiandroid.hu-n két verzió is van fent, a JHBCNAL5.0 (+rootolás) és egy Ultimate verzió, melyiket éri meg feltenni, pontosabban az utóbbit megéri-e feltenni vagy sem?Üdv.: banyu
-
Crash89
újonc
Hi!
Tegnapi nap folyamán nekem is megérkezett Kínából a Hongmim
Minideal-ről rendeltem, MIUI-JHBCNAH4.0 van rajta. Mikor rendeltem ki lehetett választani, hogy akarok-e rootot és google installt rá, de én egyiket sem jelöltem ki. Ennek ellenére, a google már fel volt téve, és azt hiszem root is, bár nem nagyon értek hozzá.
Indításnál mindig ez a fura szöveg fogad: ROOT Permission is disabled in MIUI stable version. Please install MIUI development version to activate ROOT permission. Nem tudom ez mit jelent? Illetve akkor is ezt írja ki, ha be akarok lépni a SuperSu nevű programba.
Összességében az eddigiek alapján elégedett vagyok a telóval, bár olvastam, hogy ha felteszem a MIUI V5-öt abban már több a magyar nyelv, szóval majd megpróbálom. Abban kérnék segítséget, ha elvileg az itt leírtak alapján járok el: [link]http://miuiandroid.hu/forum/viewtopic.php?f=10&t=39[/link] akkor sikeresen fel tudom-e tenni az új ROM-ot. Illetve ROM telepítés előtt kell-e valami biztonsági mentést csinálni a ROM-ról és ha igen akkor hogyan. Bocsi de elég kezdő vagyok ebben a témában.Segítségetek előre is köszönöm!
-
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #1580 üzenetére
Értem.
Akkor neked a pc-den gondolom minden program jogtiszta ugye?Dicséretes.
Le a kalappal.
Kevés ilyen ember van kis országunkban.
Sajnos én gyarló vagyok,de mint igértem nem hozom szóba többet itt azt a dolgot.
-
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #1577 üzenetére
Csakúgy pusztán kiváncsiságból.
Te valami moderátorféle vagy?
Vagy miért zavart a kérdésem? -
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #1577 üzenetére
Elnézést
Többet nem fordul elő.
Időközben megoldottam,de már nem tudtam törölni a hsz-t mert lejárt az időlimit
-
-
hevizms
addikt
Szeretnék segitséget kérni.
3 betüs navit használ valaki?
1 gondom van csak vele.
Alul nem látszanak rendesen a gombjai a proginak.
Felbontás a sys txt szerint 1280x720 és mégis van ez a hiba.
Mit lehet tenni, -
szoporiz
tag
válasz
Viktor0610 #1573 üzenetére
Haá igen kicsit gondolkodhattam volna, mielőtt kérdeztem.
Köszönöm a valaszt -
válasz
szoporiz #1572 üzenetére
Nálam (egyelőre más készülék, de ennél sem lesz másként) a kijelző szokott lenni a legnagyobb fogyasztó.
Abban az esetben szokott nálam maga az OS ilyen sokat enni, ha nem használom a készüléket. (Hisz' a rendszernek mennie kell, "természetes", hogy nyugalmi állapotban ez eszik a legtöbbet.)
-
szoporiz
tag
Nektek is az android rendszer eszi a legtöbb akkut? 75-85%-ot?
Rootolt multilang rom. -
vegyszer
addikt
válasz
vadkörte #1564 üzenetére
Én vagyok az a fórumtárs.
Én a Timely ébresztőt használom. Mert csak.
És bizony ő többször nem ébresztett. A gyári igen. A WSM tools egyik modulja pont az ébresztőt teszi rendbe. A neve stílszerűen Alarm Time Fix. Azt engedélyezve, és a Timely mellé a gyári órát is az engedélyezett listához adva tökéletesen működik. (egy reboot után) -
xhege
veterán
Itt off leszek, de hátha tud valaki valami okosat. Öcsém telefonján úgy tűnik besz@rt a kijelző. Hol lehet ezt megjavíttatni normális áron? Kínai telefon az is Thl W100.
E-bayen néztem 7-10 rongy között van hozzá új kijelző. Ezt egy földi halandó is ki tudja cserélni? -
xhege
veterán
Valahol korábban olvastam, hogy van akinek gondok voltak az ébresztéssel. Tegnap este kipróbáltam a telefont. Kikapcsoltam alvás előtt, és reggel a megjelölt időpontban bekapcsolt és ébresztett. Igaz biztos ami biztos a régi telefon is be volt állítva
Valaki írta,hogy a kijelzővel voltak problémái. Nekem tökéletesen működik, minden érintést lereagál, nem akad, nem fagy. -
Laza...
addikt
-
xhege
veterán
Rendelt valaki ilyen lefelé nyíló bőrtokot a Hongmihoz? Nekem ez a könyvszerűen szétnyíló nem annyira bejövős. Nagyon elegáns, meg jó minőségű, de macerás telefonálás közben.
-
Joke21
aktív tag
Néhány oldalon látom, hogy ez van a leírásban: 3G: WCDMA 2100MHz. Most van ilyen verzió is, ami nem tudja a 900MHz-t, vagy elírás csak?
-
m4csk4fogo
tag
válasz
Sanyesz. #1549 üzenetére
Itt van egy jó részletes leírás linkelve, természetesen a rom-ot te választod meg.
-
Sanyesz.
őstag
Tegnap este gondoltam, közelebbről megnézem a Hongmit, amíg nem lesz rá vevő.
Nekem ugye a MIUI v4-gyel érkezett, nosza tegyük fel a v5-öt. Az itt leírtak szerint álltam neki. A rootolást megcsináltam a VRoot programmal. Ez simán ment, mert a THL T100s-t is ezzel kellett.
Angol CWM-et viszont nem tudtam rá feltenni. Az oldalon azt írják, hogy az újabb Hongmikra nem megy fel az angol nyelvű CWM (nekem sem ment fel), a stock kínait kell feltenni. Ha viszont ezzel próbálkozok és indítom CWM módban a telefont, akkor egy "Factory mode" felület jön be kínai menüpontokkal és alattuk némi angol nyelvű adatlap. Ez lenne a kínai recovery? Sajnos a kínai tudásom az utóbbi időben eléggé megkopott.Lépegetni tudok a hangerő billentyűkkel a menün, de menübe belépni nem.
Valami ötlet? Kínaiul tudók előnyben.
-
xhege
veterán
Ja és tudtok ajánlani jó miui-s témákat? Honnan lehet letölteni ilyeneket?
-
xhege
veterán
Engedjetek meg egy hülye kérdést. A teló felajánlotta a frissítést 4.0-ról 5.0-ra. Már kérdeztem, hogy van-e ennek bármi előnye, de igyekszem kinyomozni ha nem ír valaki választ.
Viszont amit tudni szeretnék, ha ezt a frissítést meglépem, akkor a feltelepített alkalmazások eltűnnek és kezdhetem az egészet elölről? Bocsi a láma kérdésért, de nem vagyok nagy mágus
A válaszokért előre is köszi! -
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #1538 üzenetére
Ahogy kano írta. Nem "hivatalos" bolt. Csak az eladott telefonokra intézi (valójában nem is ő vállalja) a gariztatást
Gondolom rövidebb csatornán jut a telefonhoz, mint ha webshopból rendelné, így olcsóbban jut hozzá azon felül, hogy mennyiségi kedvezménye is lehet... -
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1538 üzenetére
Oda hiába. Ő nem hivatalos vidzonteladó. Ahogy néztem egy számtech boltos aki rendel Kínából és számlával eladja. Ezekért kell jótállnia másért nem.
-
-
kano
nagyúr
válasz
m4csk4fogo #1536 üzenetére
Nekem simán megy. Ultimate ROMom van.
-
Kulbi
aktív tag
válasz
m4csk4fogo #1531 üzenetére
Jó ha fent van a WSM tools, ahol a Mitools modul aktiválva van. Bármilyen kapcsolgatás csak akkor megy, ha újraindítod a telót. Utána már két csúszka kell legyen külön.
-
Kulbi
aktív tag
válasz
szoporiz #1530 üzenetére
Van itt egy leírás:
[link]Újabban olvasni olyan esetekről amikor ez nem ment, valószínűleg mert nem gyári rommal érkezett a megvásárolt teló. Ilyenkor vki nem tudod CWM-et felrakni, csak a TWRP ment. Olvasd az XDA / xiaomi.eu fórumokat.
Itt is van leírás a már frissített ROM rootolásáról:
Nekem ment az elsővel a többit nem próbáltam.
-
Kulbi
aktív tag
válasz
m4csk4fogo #1527 üzenetére
A MiTools-ban a hang menüben szét lehet választani.
-
m4csk4fogo
tag
Azt meg tudja mondani valaki, hogy az értesítések hangerejét lehet-e és hol különbözőre állítani mint a csengését? Max. csengés mellett közepes jelzés?
-
BSOD
senior tag
válasz
vegyszer #1525 üzenetére
Bízom benne, hogy jobb lehetőségem van itthon érvényesíteni a jogaimat, ha esetleg arra kerül a sor, mint Kínában. Olvastam olyat, hogy a garanciában visszaküldött telefon eltűnt... Mivel jelen esetben ezzel nem nekem kell foglalkozni nyugodtabb vagyok.
Megjegyzem nekem a sárgákkal csak jó tapasztalatom van eddig, ellenben magyarokkal, osztrákokkal szívtam már nagyokat... -
xhege
veterán
Érdemes a miui 4.0-t 5.0-ra frissíteni?
Másik kérdés, hogy a google fiókot hozzáadtam telefonhoz, de a contact-okat nem tudom onnan frissíteni, mert csak a miui fiókot látja. Valami ötlet? -
xhege
veterán
Áruljátok el nekem miért nem akar csatlakozni a netre a teló? Wifi-vel ok a dolog teljesen, de a vodás kártyámmal nem akar. a beállításnál GSM/WCDMA-ra van állítva, a kártya jó simhelyen van, de nem akarja
-
vegyszer
addikt
Nekem azért az 53 nap, és 15000ft mínusz talán nem is olyan rossz...
Valószínűleg ő is egy nagyobb mennyiségben rendelő. Jobb esetben GSM bolt. Szerintem könnyen előfordulhat, hogy nem is célszerűen üzemel, csak magánszemély. A garancia meg még nyakatekertebb lehet, mint rendesen...
Vagy csak túl pesszimista vagyok?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #1504 üzenetére
Nekem is új volt ez az oldal, pedig már majdnem megegyeztünk a kollégával az én eladó Hongmi-mról.
Mindenesetre tényleg érdekes, hogyan tudja ennyiért adni úgy, hogy árrés is van rajta és feltételezzük, hogy nem kamionról leesett áruról van szó. Ha azt vesszük, hogy a Hongmi kínai átlagára most már olyan 200-210$, az árfolyam sem éppen kedvező, továbbá hozzákalkuláljuk az ÁFÁ-t, akkor még többre is jön ki, mint az itteni ár.
Lehet, hogy berendelt egy raklappal? Bár az már kereskedelmi mennyiség és VÁM is van rá.
(Csak egy példa: 210$*230=48.300 Ft + 13.041 Ft ÁFA, az összesen 61.341 Ft.)
A garanciát ugye ő is Kínába visszaküldve intézi, ha jól láttam. -
BSOD
senior tag
Én hétfőn délőtt rendeltem és kedd délelőtt. megjött
http://www.xiaomishop.hu/ -
xhege
veterán
Na megkapta a csomagot.
Dec 30-án rendeltem és ma kaptam kézbe.
Sajna most nem nagyon van időm szórakozni itt a munkahelyen a telefonnal, de bekapcsoltam és működik! Ez a miui dolog rohadt furcsa de majd megtanulom, remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest