Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
Banggood lassú volt nálam is. 2014.01.16-án rendeltem tőlük flipes hátlapokat (egy fehéret és egy feketét) (ilyet) 18-án adták fel és 2014.02.28-án kaptam meg őket.
De ezek legalább jók. A beépített hangerő gombot kellett csak mókolni kicsit (pontosan a rögzítését letörni, mert hülye helyen ragasztották, hogy rendesen működjön)
A felső ablak csak betekintő, de az alsó tapis. Ha kikapcsolom a MIUI-ban az óvatlan használat elleni védelmet, akkor működik is.
-
vagyula
senior tag
Használd ezt a Weather BZ-t, nálam soha nem volt vele semmilyen probléma.
-
vadkörte
addikt
Ugyanezt játszotta el velem is a portolt MIUI-s Huawei-em.
Mondhatom roppant boldog voltam, amikor vasárnap 5:30-kor nekiállt kukorékolni...
Az ébresztőóránál nekem a munkanapokon volt beállítva. Átállítottam hétfőtől péntekig-re, így talán jó lesz.
Ja és még nézd meg, hogy mi van beállítva a hét első napjának, mert nálam a vasárnap volt az.(#1280) vegyszer:
A MIUI + XposedFramework + GravityBox mennyire barátok? Mert olyan masszív fagyást produkált a telefon, amit a Galaxy Ace + CM9 ROM óta nem láttam. Ezt a MiTools-t még kipróbálom.Amúgy bocs, hogy OFF telefonnal ide irogatok, de még majdnem ez a legpörgősebb MA-s MIUI-s topik.
-
vegyszer
addikt
Nekem a v5 alatt ma mentem ébresztett többször sem a Timely ébresztő app. Előtte ugyanez több készüléken is volt, de keltett rendesen. Miután a gyári ébresztő appot beállítottam, jelzett ez is.

Nem egyértelmű, hogy miért nincsenek a névjegyzékben egyformán a profilok képei. Van ami narancs alapon jobb felül kis kör, van, ami szürke alapon, és van, ami nagy képet hoz. (gondolom, Azok, akiknek maguk rakták fel a Google+ oldalán a képüket)
A reboot utáni app vesztés jelenség ugyanúgy megvan.

Valaki tapasztalt ilyet még?
Én Dec 3-mal 174,5$-ban vettem. Szerintem sokkal olcsóbb a közeljövőben nem lesz...
Ezért is nem akaródzik eladni az eredeti tervek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Zelda Játékok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
így már egy cseppet sem mozog...