- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
-
vegyszer
addikt
Gyerekek, Nektek is MIUI Recovery by APAR volt rajta gyárilag? Ez tetszik, mert két nyelvű, grafikus, tapis, de gombokkal is vezérelhető, MIUI témához passzoló igényes cucc. Otthon mentem, és tesztelem, hogy külső romot fel tud e tenni...
-
vegyszer
addikt
Pénteken, 13:45-kor hozta a MPL.
Egyenlőre csak fél óra volt rá. Majd ma, az éjszakai műszak után újra elő veszem.
Napra pontosan egy hónappal az egy rendelésben feladott tok után érkezett.És bukott a vámon. Tetszik nagyon. Én miui v1-el kaptam. Jelzi a v 5-ös frissítést. Ezt szabad WiFi-n (ota segedelmével) frissíteni? (69mb az amit ír)
-
doongoo
addikt
Megjött végre, ismerkedünk. Egyelőre a Miui nem győzött meg. Viszont a 64 gigás kártyát simán viszi. Holnap rootolás és cwm feltétel, majd update v5-re. Amúgy miui v4-gyel jött. Elvileg rootolva van, de root jognál mindig azt dobja, hogy a stable verzió nem tudja kezelni és telepítsek developer verziót
-
doongoo
addikt
válasz
doongoo #1185 üzenetére
már úton van felém végre, laza 12093 Ft lesz rá az ÁFA.
Flipes tok: ZOPO ZP980-on használtam. Zsebbe téve zavart, mert kivételkor mindig beakadt a flip rész. Majd tesztelem a Hongmin is, ha megérkezik hozzá (ez kisebb, talán jó lesz zsebben is) ha nem jön be, max. eladom majd...
-
krisi08
tag
Valakinek van valami tapasztalata a flipes tokkal?
-
krisi08
tag
-------------
2013.12.29. 19:25 - Rendelve minideal.net-ről
2014.01.02. 16:42 - Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.01.22. 16:34 - Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryVégre! Remélem a tiétek is ezen a repcsin volt!
-
ÁrPi2
senior tag
Eccer majdan bejelentkezik a felesége (valahova) azzal hogy nemszereti a otthoni házimunkát
egyébként a sátánierők más telefonokat explicite az "érzéki érintés" dumával és képeffektekkel reklámozzák (hogy ugye zenzitiv a touch panel), tehát ilyen fetisizálásos hatás érvényesülni tud..Hö hö hö
-
esox
senior tag
Próbálgatom a 20e mAh-s töltőt.
60%-ról indult a töltés 14:53-kor
74% - 15:15
80% - 15:24
85% - 15:33
97% - 15:59
Még kb. 5-10 perc és fullon lesz.
Biztosan volt vmi bug a v3-ban, mert mióta v5 van egyszer sem kapcsolt ki, amikor a töltő kábelt bedugtam, töltőfeszültségtől függetlenül bármelyik töltőmmel ua. csinálta. -
doongoo
addikt
annyira az enyém nem gyors, reggel óta csak frissülget a vámkezelési státusz. Mondjuk mindegy is, mert Zalaegerszegre csak reggel indítanak Pestről kocsit és az hozza be mindig délután a szombathelyi csomagokat. A holnap délutánban bízom.
Én amúgy nem tokolok pluszban, de én rendeltem hozzá külön arany ill. fehér sima hátlapot a fekete helyett ill. fehér és fekete flipes hátlapot. Amelyik nem tetszik, majd eladom...
-
Laza...
addikt
Ha már tok, én egy tök olcsót rendeltem, 13 napja. Még nincs itt, de mire levámolják a telót (2 napja érkezett az országba) ez is simán itt lehet
-
SSlyTR
senior tag
1 éve mikor a defy-hez rendeltem tokot ezek mind 1-2 dolláros tokok voltak. 1,5 dollárba került az S-line tok, ami itthon boltban 2-3000 forint között volt. Már látom igazodtak ehhez az ebay-es árak.
Én egy fehér hátlapot rendelek majd 6 dodoért, egy tokot meg kapok hozzá, képet kaptam róla, annyira nem tűnik rossznak. Ha mégse tetszik, akkor meg úgy látom van már itthon piaca neki.
-
esox
senior tag
-
xhege
veterán
Én ezt a tokot rendeltem meg, és kaptam meg tegnap:
http://www.ebay.com/itm/KLD-Enland-Style-PU-Leather-Case-LCD-Film-For-Xiaomi-HongMi-Red-mi-Black-/231032375018?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item35ca9a46ea
Ez bezzeg ideért 15 nap alatt. Már csak telefon kellene bele
-
XenHai
senior tag
Az enyémet ma rakták repülőre
-
gyczib
csendes tag
Sziasztok!
Az én hongmi-m is ma ért Budapestre. 16-n rendeltem az antelife-tól és DHL hozza.Hétfőn fogom átvenni.
Elég sok hongmi lehetett azon a repülőgépen
Fel fog pezsdülni ez a topik, úgy érzem.
-
arfer
senior tag
-
válasz
lolchief70 #1159 üzenetére
A CWM és TWRP mentések között nincs átjárhatóság.
-
lolchief70
aktív tag
válasz
vegyszer #1154 üzenetére
Ez jó kérdés.
Ami CWM-et próbáltam mind szétesett induláskor (kb 6-7 félét próbáltam). Egy "gyári" recovery indult el aminél viszont nem működtek rendesen a hangerő fel/le gombok.
TWRP-t nem próbáltam még ez elég ígértesnek tűnik.
Eddig még nem használtam TWRP-t.
Kérdezem a hozzáértőktől: TWRP-vel CWM által készített mentés nem tehető fel ugye?
Nincs átjárhatóság? -
doongoo
addikt
21-én csomag felvéve Hong-Kongban
23-án reggel vám elé állítva Budapestentalán holnap délután meg is kapom
-
jagr68
tag
10 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 07:19
9 Kiszolgáltatási részlegen át továbbítva BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 07:18
8 Vámkezelési státusz frissült BUDAPEST - HUNGARY 06:03
7 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 05:56
Ma megjön a kicsikém!!!
-
krisi08
tag
Valakinek mozdult már a singpostos csomagja?
-
vadkörte
addikt
válasz
nemlehet #1153 üzenetére
Nincs azzal az akkuval semmi gond. A töltési idő is teljesen megfelelő. OFF telefonomban 2150 mAh-s az akku, a gyári töltő 1 A-es és kb. 2-3 óra alatt tölti fel, PC-ről USB-ről 3-5 óra alatt. Ha az USB kapcsolatot átállítod csak töltésre gyorsabban töltődik fel számítógépről is, mivel ilyenkor nincs adatkapcsolat a telefon és a PC között.
Az akkuidő meg erősen szubjektív. Én annyira nem nyúzom a telefont, így elmegy 3,5-4 napot is. -
vegyszer
addikt
Akinek a CWM recovery szétesik, annak a TWRP recovery is szétesik (azaz az alapja azonos mindkét esetben a recoverynek)?
-
nemlehet
őstag
válasz
vegyszer #1148 üzenetére
Mondjuk azt figyeltem meg, hogy a Hongmi-hoz adott töltő csak 1 amperes a régi meg 1,5. Lehet a Hongmi csak 1 ampert vesz fel?
(#1149) SSlyTR
Faliból is észrevehetően lassabban tölt mint a régi telóm, pedig nem annyival nagyobb az aksija. Jó azért nem kezelhetetlen, csak fura volt.Amúgy sokan kérdezték az aksit, azt kell mondjam elégedett vagyok vele. 1 napot mindenképpen kibír még komolyabb nyúzás mellett is, de aki nem sokat mobilnetezik és nem játszik annak a 2 nap is simán megvan. Viszonyítás képpen: Tegnap délután 5-kor lehúztam a töltőről, buszon zenét hallgattam és Real Racing 3-at játszottam kb fél órát (mobilnet bekapcsolva), üzengetés, 1 10 perces hívás, hazafelé megint zene+RR3 fél órán át és így voltam este fél 10-kor 80%-on.
-
nemlehet
őstag
Amúgy másnak is nagyon lassan tölt a telefon? Vagy ez csak még az első néhány kalibráló töltés miatt van így? A régi telefonom aksija 1500 Mha volt és kb 40-50 perc alatt szinte nulláról feltöltött, de a Hongmi kb 70%-ról tölt fel maxra ennyi idő alatt. Nekem ez picit fura, pedig ugyan azt a töltőt használom és USB 3-as portról is próbáltam (azzal 15%-ról 8!!! óra alatt töltötte fel maxra).
-
vegyszer
addikt
Ezt a nexus5styleHMW.zip romot volt aki tesztelte esetleg? Valamiért a stock felület 3 éves robot múlt után (elméletben) jobban tetszik.
A telóm még mindég a vámon csücsül, már két hete -
-
doongoo
addikt
Volna egy kérdésem a már tulajokhoz:
próbálta esetleg valaki, hogy 64GB-os micro SDXC kártyát tudja-e kezelni a telefon? Speckó szerint 32 GB microSD kártyát kezeli, de elvileg ugyanez volt anno a Galaxy S2-re is hivatalosan írva és az vitte hiba nélkül a 64GB-os SDXC kártyát. -
bmatty
tag
Hello
Ilyen keszulekkel rendelkezek en is annyi gondom van hogy mikor lekerem az egyenlegem nem kapok sms-t, mas szamrol megjonnek az sms ek csak a halozattol nem. A v4 rom van rajta. Valami otlet?
-
válasz
jersey1985 #1131 üzenetére
Szakmai topikban nem hirdetunk, alapszabaly.
Plane nem ugyanazt tobbszor...Legalabb off-ba tenned.
-
jersey1985
csendes tag
Még mndig eladó Xiaomi Hongmi telom
Dobozos-Karcmentes
Nevemre kattintva megnezheti akit erdekel hirdeteseim közt -
esox
senior tag
Erről is volt már szó, de sok új arc van és majd betehetjük összefoglaló oldalra is, bár nem Hongmi kifejezetten, de nem offtopicozom be.
20.000mAh-es powerbank és a magyar teszt.
Január 6-án vettem, tegnap meg is érkezett, fullra feltöltve. 3.500Ft-ért ez nagyon nagyon baráti ár. -
XenHai
senior tag
egyébként az alap v5 ennyire rossz lenne ?
-
nemlehet
őstag
Egyébként menne, látja is a telefont, meg minden, csak a telón feljön egy üzenet, hogy a ROOT lehetőség a stabil MIUI-ban le lett tiltva. Töltsek le fejlesztői változatot ha ezt a funkciót szeretném. Szóval majd vagy keresek egy rootolt v5 alapú ROM-ot vagy megleszek nélküle.
-
nemlehet
őstag
Nah sikerült átrágni magam a frissítésen. 1-2 kisebb agyvérzés volt, de anélkül nincs meg az életérzés amúgy sem
Szóval megjött a teló, rootolva, néhány előtelepített programmal volt rajta v1 MIUI. Feldobta, hogy van OTA frissítés, gondoltam akkor miért ne. Nos itt jött az első gond, mert bejött valami recovery, ami se nem CWM se nem szerintem gyári volt. Sajnos nem írtam fel mi volt, de az a lényeg, hogy képtelen volt a ROM-ot telepíteni.
Akkor felraktam a MobileUncle-t (már csak azért is, hogy ellenőrizzem a hardvert) flasheltem egy [CWM-et amit találtam]
A CWM fel is ment, de nem tudtam vele a frissebb ROM-ot felrakni. Azt se engedte amit [kano linkelt ]Akkor cappa kolléga rávilágított, hogy úgy néz ki, hogy ez a CWM nem Hongmi-hoz van. Keresgéltem még, megpróbáltam más linkeket, de semmi.
Aztán [ezzel a módszerrel] sikerült felrakni a v4 gyári, teljesen szűz MIUI-t. Ezt megint rootoltam, megint fel a MobileUncle, majd CWM helyett [TWRP recoveryt raktam fel.]
Ezzel a kano által linkelt ROM nem ment fel, de az v5 stable multilang MIUI már igen. Sajnos a ROOT fix-et nem sikerült felrakni, így most nem tudom ROOTolni a telót, de legfeljebb majd újrarakom amikor ráérek.Amúgy van valami jó módszer arra, hogy megállapítsuk a revíziót? Mert elég sok szívás és idegeskedés volt emiatt.
-
xhege
veterán
Ez az oldal is ezt mondja:
2014-01-02 16:42, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroadHevizmus: azért remélem, hogy január 2 óta nem Szingapúrban dekkol a csomag, mert akkor hülyét kapok. Eddig nem tudtam erről a mizériáról, de ha tudom DHL-el kérem
. Az eddigi rendeléseim mindig megjöttek 14-22 napon belül.
-
vadkörte
addikt
válasz
hevizms #1113 üzenetére
Hali emberek.
Nem Hongni, de kína és MIUI.Október végén rendeltem csájnából - Minideal-től - egy Huawei G700-at. SG-vel jött, szingapúrban dekkolt vagy 1,5 hétig (gondolom az akkumizéria miatt) majd a magos hivatalban még 10 napot. November 21-én vettem át, némi baksis befizetése után. Mindegy belekalkuláltam.
Imádtam már a gyári ROM-ot is, de nem hagyott békén a kisördög. Lekaptam a legutolsó - 3.12.22 - portolt MIUI-t és egy nagy levegő (megy egy MTKDroidTools-os mentés) után feltelepítettem.
Lehet ez volt életem egyik legjobb döntése. Kezes, gyors, nem eszi a ménküt, igaz a RAM-ot szeresse. A 2GB-ból a gyári ROM-mal általában 750-800MB-ot evett meg, ezzel 800-900MB-ot, ha sokat használom az 1,2GB is összejön. De így sem lassul be és nem is merül jobban.
(Annyira megtetszett a MIUI, hogy könnyen lehet, ha a távoli jövőben) G700 megadja magát a következő telefonom egy Xiaomi lesz.)Az OFF után. Személy szerint én örülnék egy minél részletesebb Hongmi cikknek. Meg végre jó lenne egy részletes magyar MIUI bemutató.
-
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
Hogy megéri-e azt nem tudom,azt neked kell eldöntened,de mára már elmondhatjuk sajnos hogy az áfával jobb ha számol az ember,bármilyen postát választ is.
A remény sosem hal meg,de olyan 95% hogy jön rá áfa.Akkor meg már inkább DHL az legalább emberi léptékkel számolva is időben itt van.Az a 15-20$ különbség annyit meg megér.Szerintem meg a magánvéleményem az itt olvasottak alapján az hogy megéri még annyiért is.
-
hevizms
addikt
Ez már nagyon off,de leirom mert látom mások is szivnak ezzel.Aztán többet én nem irok postázásról
A singpostnál az akku mizéria miatt minden csomagot átvizsgálnak KIFELÉ!.
Eddig leszarták a kinti vámosok a csomagokat,most viszont az az info hogy ellenőrzik.És azért a singpost-os csomagokat,mert elméletileg csak ők szállitanak akksit.Ezért jönnek a CN csomagok pld gyorsan mert azokat nem ellenőrzik.
Szóval akinek "célországba elküldve" van a SG végű ragszám, annak a csomagja nagy valószínűséggel még szingapúrban várja a sorát.
Ez van sajnos.Nekem is ez a státusz van 01.02 óta
Egyszer csak megindul.
Mondjuk el nem tudom képzelni mi lehet ott most
Káosz a köbön.
Aztán meg ha nagy nehezen hazaér,akkor meg majd a kedves hazai vámos emberkék ücsörögnek rajt még vagy 10 napot,ahogy olvasom a nyomkövetős topikban. -
Joke21
aktív tag
Sziasztok. Nézegettem én is ezt a telót. Látom itt a legtöbben dhl-el rendeltétek, azt kb 99%-hogy megvámolják, addigra meg kb 270 dollár lesz az ára, annyiért is megéri ez a teló?
-
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms #1107 üzenetére
Kezdetekben a minidealtől nekem is itt volt 6-7munkanap alatt, csak aztán mikor elkezdték vámolgatni, dobtam őket. Nekem spemallal nem volt gondom(ibuygou-val sem), hamar itt volt, kano mérgelődött neki csúsztak a feladással. Én úgy vagyok vele, hogy kínából jön, minimális kontroll alatt, ha ideér 2 hét alatt az is jó
Negetív példa a fostos merimobiles....1 hónap alatt, állandó időhúzással ért ide a teló, a pluszban rendelt szilikon tok nélkül, aztán még a paypal dispute miatt háborognak..Szóval ki kell fogni a megfelelő boltot.
-
hevizms
addikt
válasz
mclane_ #1104 üzenetére
Köszi.
Nem parázok.Relative rutinos rendelő vagyok,bár igaz DHL-el csak egyszer rendeltem.
Értem én hogy a kis kinai nem csinálja gyorsabban mert DHL.
Viszont ez azért kicsit átvágás a részükről,hisz előfordulhat hogy valakinek gyorsabban ideér a csomagja sima postával mint a DHL-el mert a kis kinai lusta.
Nekem a nyáron volt egy sima SG csomagom.
A rendeléstől!!!! a kézbe vevésig 6 nap telt el
A rendeléstől,nem a feladástól.
Nálam az volt a rekord.08 01-én rendeltem meg. -
krisi08
tag
Valaki tud valamit a singapore post ról? Olvastam az oldalukon, hogy a rossz idő miatt nem szállítanak, de már 2-a óta áll egy helyben a telóm.. bosszantó.. Mindeközben ali- ról a china post-os csomagjaim 10 napos időket futnak..
-
jersey1985
csendes tag
hello
nekem van elado Xiaomi Hongmi telefonom ha valaki ilyet szandekozna venni keressen!
szemelyesen atveheto de postan is kuldom ! -
mclane_
aktív tag
válasz
hevizms #1101 üzenetére
Ácsi. DHL-el itt lesz 5-6 munkanapon belül, azért mert DHLel adják fel még a kis kínai melós nem fogja gyorsabban előkotorni a raktárból becsomagolni és elbattyogni vele DHL-ékhez. Eltart 1-2 napig míg kapsz trackinget és amíg láttni fogod, de amint megvan az első info tuti az 5-6 munkanap, szóval no para.
Másik hsz-edre a válasz: szerintem CPU-Z tökéletes erre, att látod a magok számát órajelét, illetve a kijelző felbontása ami a legjobb támpont, de korábban linkeltünk egy szép hosszú leírást, hogy külső jegyek alapján is azonosítható:
[link]A hogyan kell rootolni illetve ROMot rakni kérdés is rém egyszerű:
[link]
Itt minden szépen le van írva. remélem ezek segítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest