- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Először is mérhetetlenül boldog vagyok, hogy rátaláltam erre a fórumra
Külön óriási hála és köszönet dchard-nak, hogy időt és energiát nem kímélve saját firmware-t írt, ami ráadásul több mint jóAnno valaki említett egy Paypal-os támogatást, abból végül lett valami? Azt hiszem nem kérdés, hogy ez olyan dolog, amit támogatni érdemes, és a lehetőségekhez képest kell is. Gondolom hozzám hasonlóan is rengeted ADSL felhasználónak jelent megváltást ez a Dlink DSL-321B modem és hozzá a dchard szoftvere.
Nekem T-Home Családi ADSL van 15/1M-bit sebességgel. Eddig 360R T1 modemem volt, de napjában sokszor és random leszakadt, már a hajam téptem.
Ma megvettem ezt a Dlink DSL-321B modemet, és rátettem az 1,5-ös dchard fimwaret.
Jelenleg a 3 órás tesztet futtatom (most mobilenetezek), utána felteszem ide is a bitallokációs képet, ha van rá mód, kérlek pár szóban elemezzétek ki.
Üdv mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest