Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allure
aktív tag
Hello dchard!
Tegnap hívott anyám, hogy tőlük egy utcával arrébb(500-600m) serényen kábeleznek a t-com szerelők egy fém doboz előtt, amit kb. 1.5 hónapja raktak oda. Megkértem, hogy csináljon róla majd egy képet, az előbb küldte át.
Én ezt egy VDSL2 szekrénynek nézem, bár nem vagyok benne biztos. Az tuti, hogy eddig egy kb 3-3,5 kmre lévő DSLAM-re voltunk kötve, mert másik nem volt a városban. Mérni még nem tudtam másnál a vonalat, de beszéltem egy-két ismerőssel és ők is mondták, hogy lassabb a szolgáltatás, mint lenni szokott. Szerintem a szereléseknek köze lehet a problémához, úgyhogy sok mindent nem nagyon tudunk tenni, várunk, míg helyreáll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Opel topik
- OLED TV topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest