- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szhunor
tag
Üdv !
Kaptam a T-Home-tól egy D-LINK DSL-360R T1E (fekete) ADSL2+ Modemet, 15 Mbps-os ADSL net van bekötve, bekötöm a modemet és csak kb. 5,6 Mbps-os sebességre hajlandó. Kicseréltettem garanciába, ugyanez a jelenség, T-Home-ot hívom, azt mondják, hogy újra indítják a vonalat, várjak, összekötöm , ugyanúgy 5,6 Mbps. Kicseréltettem 2x, szóval ez már a harmadik modem volt, zsír új és semmi változás,
Előkaptam a régi D-Link 360R (ezüst) ADSL2+ modemem, és egyből megy 14,8 Mbps sebességgel.
Másnap kijön a T-Home szerelő, nézegeti, hoz egy másik DSL-360R T1 modemet (fekete) megint 5,6 Mbps, azt mondja, hogy sima ADSL-be áll be csak a modem.
Megméri a vonalat a saját kézi számítógépén 14,x Mbps a sebesség.
Nem ért semmihez, nem csinált semmit, elment, majd jön, azóta is jön.........Beléptem a Menüjébe a DSL-360R T1E (fekete) modemnek, és minden opció be van pipálva, ugyanígy.
De mégsem hajlandó nagyobb sebességre.
Mi lehet a gond, mi lehet a megoldás ? (FW frissítést nem csináltam rajta)
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest