- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szhunor
tag
Üdv !
Kaptam a T-Home-tól egy D-LINK DSL-360R T1E (fekete) ADSL2+ Modemet, 15 Mbps-os ADSL net van bekötve, bekötöm a modemet és csak kb. 5,6 Mbps-os sebességre hajlandó. Kicseréltettem garanciába, ugyanez a jelenség, T-Home-ot hívom, azt mondják, hogy újra indítják a vonalat, várjak, összekötöm , ugyanúgy 5,6 Mbps. Kicseréltettem 2x, szóval ez már a harmadik modem volt, zsír új és semmi változás,
Előkaptam a régi D-Link 360R (ezüst) ADSL2+ modemem, és egyből megy 14,8 Mbps sebességgel.
Másnap kijön a T-Home szerelő, nézegeti, hoz egy másik DSL-360R T1 modemet (fekete) megint 5,6 Mbps, azt mondja, hogy sima ADSL-be áll be csak a modem.
Megméri a vonalat a saját kézi számítógépén 14,x Mbps a sebesség.
Nem ért semmihez, nem csinált semmit, elment, majd jön, azóta is jön.........Beléptem a Menüjébe a DSL-360R T1E (fekete) modemnek, és minden opció be van pipálva, ugyanígy.
De mégsem hajlandó nagyobb sebességre.
Mi lehet a gond, mi lehet a megoldás ? (FW frissítést nem csináltam rajta)
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest