Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

trance89 őstag elnézést kérek az ezelőtti hozzászólásomért, tényleg nem kellett volna, ma délután mégegyszer nekiugrottam a dolognak és most minden gond nélkül sikerült 
 azért vettem rá magam a frissítésre mert már marhára dühített a gyári d-link fw ami egy bugos lószar, szó szerint, csak hogy pár példát említsek: nagyon sok ember panaszkodik a neten hogy egy rakat router típussal nem kompatibilis és ezzel én is szembesültem, pl a 741ND-n gyári de még openwrt/gargoyle fw-el sem ment a net csakis dd-wrt-vel viszont ezen a modellen a dd-wrt nagyon nem stabil cucc, szintén teli apróbb bugokkal (és utóbbi 1-2 évben nem is jött hozzá érdemleges frissítés) ezért most visszatettem a gyárit és így már a BS fw-eddel nagyon faszául szuperál
 egy másik bug ami a gyári fw egy mondhatni alap részét képezi a DNS szerver beállítás, 1.03-as firmmel (ami a legfrissebb gyári) múltkor beállítottam egy custom DNS-t (google-ét) és úgy meghalt a modem hogy sehogy sem tudtam elérni, még fix ip-ről sem, csak a reset segített
 első és hatalmas pozitívum pedig amit a BS-el egyből észrevettem hogy sokkal gyorsabban szinkronizál, ha kikapcsolom a modemet és vissza max fél perc után visszajön a net, ez a gyári fw-nél sokszor több percig tartott
 a másik pozitív dolog hogy eddig ha áramszünet volt vagy ki lett kapcsolva a modem utána a routert is restartolni kellett (pontosan ebben a sorrendben) hogy legyen net, de így hogy most már a router tárolja a pppoe adatokat tökmindegy hogy melyik eszközt restartolom pár másodperc után visszavan a net
 szóval mégegyszer sorry és köszönet a munkádért 
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- OLED monitor topic
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Íme az új Android Auto!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő