Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Sziasztok!
THL W8 vásárlásán gondolkozom, nagyon erősen
. Legjobban persze a W8S tetszik, de nem vagyok benne biztos, hogy van-e számomra értelme a legdrágább verziónak; elsősorban a 2 GB RAM miatt szeretném a W8S-t. A nagyobb belső ROM - amennyiben az >4 GB - különösebben nem érdekel, mert van 32 GB-os microSD kártyám. Négy kérdésem lenne.1. Volt már bárkinek "gondja" az 1 GB RAM-mal? Van az a valós körülmény, hogy kevés legyen? Netezés közben szeretek elég sok lapot (5-6+; nem tudom, hogy egy normálisabb böngésző mennyit bír/hagy
) megnyitni, és azokat gyakran nem is zárom be, hanem a háttérben nyitva hagyom; úgy gondolom, hogy az egy ilyen telefonnak már ez se jelenthet problémát.
2.A Full HD kijelzővel kényelmesen elboldogul az SGX544? Nem lagol miatta? (A eddigi hsz-ek alapján úgy tűnik, hogy nem.) Nem vagyok valami nagy játékos, de azért érdekelne, hogy az "átlagos" játékokkal elboldogul-e - nem olvastam végig az összes hsz-t, de úgy tűnik, hogy erre is igen a válasz.
3. A legtöbb helyen úgy láttam, hogy 2.0-ás Bluetooth van benne, viszont itt 4.0-t írnak a W8S-re. Ez vajon téves infó?
4. Pár helyen láttam egy Root-os checkbox-ot $5-ért. Ha rootolni szeretném, akkor ez is kell hozzá? Vagy ez csak annyit jelent, hogy gyárilag rootolt?Előre is köszönöm a segítségeteket, a hasznos tanácsaitokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Legjobban persze a W8S tetszik, de nem vagyok benne biztos, hogy van-e számomra értelme a legdrágább verziónak; elsősorban a 2 GB RAM miatt szeretném a W8S-t. A nagyobb belső ROM - amennyiben az >4 GB - különösebben nem érdekel, mert van 32 GB-os microSD kártyám. Négy kérdésem lenne.
) megnyitni, és azokat gyakran nem is zárom be, hanem a háttérben nyitva hagyom; úgy gondolom, hogy az egy ilyen telefonnak már ez se jelenthet problémát.